Herkku-puhelin
Tyydyttävä ostosreissu
Punaiset korkkarit

Olen taas ollut pidemmän aikaa puutteessa. Päätän lähteä kauppaan etsimään uudet seksikkäät alusvaatteet ja lähteä illalla radalle. Tänään on pakko saada kullia. Vaihdan pikaisesti vaatteet. Pukeudun punaiseen mekkooni, laitan punaiset korkkarit jalkaani ja tapani mukaan jätän alushousut kotiin. Mekkoni alla on sukkanauhaliivit ja mustat sukat. Pörrötän hiukan hiuksiani, korjaan meikkiäni ja ajan lähimpään markettiin. Parkkipaikka on lähes tyhjä. Pari autoa seisoo ison marketin pihassa. Kävelen sisään ja nappaan mukaani ostoskorin ja katselen hajamielisesti ympärilleni. Kauppa on lähes tyhjä. Katseeni kohtaa hyvännäköisen, ehkä muutaman vuoden minua vanhemman miehen katseen. Huomaan kuinka miehen katse pyörähtää punaisilla hulillani, tummissa hiuksissani, viivähtää isoilla rinnoillani, havainnoi kiihkosta kovat nännini, jotka piirtyvät mekon kankaan läpi, valuu alaspäin säärilleni, pysähtyy punaisiin korkkareihini ja lähtee takaisin ylös. Mies todella "tsekkaa" minut. Väläytän miehelle kutsuvan hymyn ja lähden eteenpäin. Se hyvä puoli on tästä kiihkosta ja puutteesta on, että se välittyy hyvin selvästi olemuksestani. Nännini piirtyvät erittäin näkyvästi mekkoni läpi.

Sivusilmällä seuraan miehen liikkeitä. Mies on näköjään yksin matkassa eikä sormustakaan näy. Nykyisessä kiimassani sormuskaan ei haittaisi. Lähden kiertämään isoa markettia tarkoituksena törmätä tuohon herkkupalaan. Törmään häneen ensin kenkäosastolla ja onnekseni käytävä on sen verran ahdas, että voin painautua ohimennen miehen vartaloa vasten. Hymyilen miehelle samalla kutsuvasti. Kumpikin sävähtää vetovoimasta, joka tihkuu välillämme. Jatkan matkaani kohti alusvaateosastoa ja kuinka ollakaan törmään häneen juuri alusvaateosaston edessä. Heitän miehelle huolimattoman "Hei, taas törmättiin" ja saman kutsuvan hymyn. Ilmassa tuntuu kipinää ja mies jää tuijottamaan perääni. Keikutan lanteitani niin, että miehelle ei jää epäselväksi, että tässä on nainen, joka kaipaa aisaa.
Pysähdyn tutkimaan mustia pitsisiä rintaliivejä ja nostan ne rintojeni eteen ja hymyilen taas miehelle. "Sopisivatkohan nämä minulle?" Mies nyökkää ja nielaisee kuuluvasti. Nappaan mukaani pari liivit ja lähden sovituskoppia kohti. Onneksi ne ovat tässä marketissa hyvin etäällä kaikesta.
Vilkaisen taakseni ja heilautan päätäni miehelle kutsuvasti. Tulisikohan mies perässäni? Mielikuvat pikaseksistä sovituskopissa saavat minut jo valumaan märkänä. Ohitan siivouskärryt, jotka ovat sovituskoppien lähellä ja menen kaikkein kauimmaiseen sovituskoppiin ja jätän sen oven hiukan raolleen. Huomaan miehen seuranneen minua ja jäävän norkoilemaan vähän matkan päähän silmät suuntautuneena sovituskoppini ovea kohti. Riisun hitaasti punaisen mekkoni ja varmistan, että mies näkee oven raosta vartaloni. Sukkanauhaliivit ja sukat korostavat ihanasti paljasta pilluani, kehystäen sen kuin kauneimman taideteoksen.

Onneksi jätin alushousut kotiin eli mies näkee heti kiinteät pakarani. Kumarrun takapuoli ovea kohti niin, että mies huomaa kosteana kiiltelevän vakoni ja poimin tuolille asettamani rintaliivit käteeni. Riisun omat liivini ja hieron samalla puolihuolimattomasti kovina nököttäviä nännejäni. Yritän kiinnittää liivit päälleni. En meinaa millään onnistua, joudun pyörittää rintojani käsissäni ja nännini saavat samalla kiihottavaa hierontaa. Seuraan samalla peilin kautta, mitä mies touhuaa. Mies on tullut lähemmäksi ja siirtänyt käytävällä olleet siivouskärryt niin, että vaikuttaa että sovituskoppeja siivottaisiin. Jätän rintaliivien sovitusyritykset siihen ja nostan toisen jalkani tuolille ja sormetan itseäni. Pyöritän peukaloani klitoriksellani ja upota etusormen sisääni ja samalla tuijotan peilin kautta tuota komeaa miestä, jonka katse on liimautunut peilin kautta pilluuni ja sormiin. Mies tulee lähemmäs ja lopulta avaa sovituskopin oven ja astuu sisään. Mitään sanomatta mies sulkee oven ja korvaan minun käteni omallaan. Toinen käsi alkaa pyörittää kovia nännejäni ja toinen taas uppoaa märkään pilluuni. Miehen silmät liimautuvat peilin kautta kuvastuvaan näkyyn. Isot rinnat, märkääkin märempi pillu, jossa miehen sormet työskentelevät, pyörittävät klitorista ja uppoavat välillä sisään. Sormet hierovat välillä klitorista, välillä tutkailevat posliiniksi ajettuja häpyhuuliani ja välillä uppoavat sisääni märkään kuumuuteen. Tuttu tunne alkaa väreillä sisälläni, pian saan orgasmin. Mies huomaan minun olevan lähellä tulemista ja hän kääntää minut ympäri, nostaa toisen jalkani sovituskopin tuolille ja laskeutuu polvilleen ja nuolaisee klitoristani. Kuvamme piirtyy verkkokalvoille 3 eri suunnalta. Alaston nainen päällään vain sukkanauhaliivit ja punaiset korkkarit ja mies, joka nuolee kiitoradan alapäässä avautuvaa punaista, karvatonta ja märkää rakoa. Näky kiihottaa minua yhä enemmän ja pienesti parahtaen antaudun orgasmin valtaan.

Miehen kieli pyörii klitoriksella ja toinen käsi kourii pakaroitani ja kaksi sormea on uponnut sisääni. Avaan miehen vetoketjun ja kaivan jäykkänä seisovan kullin esiin. Nyt on minun vuoroni. Pudottaudun polvilleni ja maistan tuota herkulliselta näyttävää kullia. Imen sen niin syvälle kurkkuuni kuin pystyn. Toisella kädellä hyväilen housuista pilkottavia palleja. Mies urahtaa ja avaa housunsa kokonaan ja laskee housunsa alemmas. Imen ja nuolen tuota herkkukullia. Mies nojaa toisella kädellä peiliin ja toinen käsi laskeutuu takaraivolleni antaen tahtia imemiselleni. Kieleni pyörii terskan kärjellä, kujeilee kullin päässä olevalla pienellä raolla. Pyörittelen kiveksiä kädessäni ja välillä nuolaisen niitä. Nuolen tuota kullia kuin tikkaria. Katson ylöspäin ja pyristelen irti miehen otteesta.
Mies aikoo sanoa jotain, mutta painan sormeni hänen huulilleen ja käännyn. Kumarrun ja nojaan käsilläni peiliin ja tarjoan itseäni tuolle miehelle. Mies katsoo minua peilistä, katsoo punertavaa lihaani ja työntyy hitaasti sisälleni. Suustani pääsee mielihyvän kehräys. Mies alkaa soutaa kullillaan edes takaisin tiukassa pillussani, joka imee tuota ihanaa kullia sisäänsä. Kulli hieroo g-pistettäni ja tunnen kuumenevani yhä enemmän ja enemmän. Pilluni ui lemmenmehuissa. Mies työntyy sisälleni yhä uudestaan ja uudestaan. Tunnen kuinka pilluni seinämät alkavat supistella ja vaativat miestä panemaan parastaan. Mies tarttuu tiukemmin lantiooni ja pyörittää kulliaan pillussani. Parahdan ja annan orgasmin tulla. Mies työntyy sisääni yhä nopeampaan tahtiin ja päästää murahduksen ja alkaa laueta sisälleni. Pilluni imee tuota kullia yhä viimeisten orgasmin aaltojen kourissa. Kulli ruiskaisee viimeiset nesteet sisälleni ja mies vetäytyy eroon tyydytetystä pillustani.
Mies aikoo taas sanoa jotain, mutta estän häntä asettamalla taas sormeni hänen huulilleen. Poimin mekkoni maasta, sujahdan siihen ja lähden sovituskopista ulos. Tänään ei tarvitsekaan lähteä radalle.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute