Herkku-puhelin
Orjatar Tuijan tapaaminen
Janina

Sisällä vastaani tulee ensin tumma Ira ja sitten vaalea, sopusuhtainen, kesi-ikäinen, iloisesti hymyilevä nainen. Orjatar Tuijalla on tukka seksikkäästi sekaisin ja päällä on pitsinen musta unelma, josta rinnat, osittain paljaana herättävät eloon lahkeessa lojuvan penikseni. Annan Tuijalle tuliaisen, värikkäällä logolla varustetun muovikassin. Silmät loistaen “pörröpää” kaivaa kassista kaksi pakettia!

Nyt mennään alakertaan sanoo Ira meille. Menemme huoneeseen, jossa on sänky, seinän korkuiset peilikaapit, matalampi kaappi ja katossa kaksi koukkua. Tuija istahtaa ja Ira näyttää telineen. Kaikki mitä on esillä on vapaassa käytössäsi.

Seinätelineessä on paljon tavaraa! Seinällä roikkuu erilaisia ketjuja, piiskoja, piikkipallo yms. Hyllyllä on nahkakahleet, erilaisia sauvoja. Lattialla paksumpaa kettinkiä ja metallitankoja. Laitan Tuijalle nahkakahleet ranteisiin ja nilkkoihin. Kaulaan laitan mustan kaulapannan. Nyt sinä, Tuija, olet NARTTUNI. Tarraan pörröpäästä kiinni ja vedän nartun lattialle polvilleen. Ira istuu sivummalla valtiatartuolissa ja tarkkailee kiinnostuneena toimiamme.

Aukko on tiukka, mutta painamalla se antaa kuitenkin periksi. Suusta kuuluu vieno valitus, kun tappi uppoaa anukseen. Vedän sen ulos, otan suuremman ja kovemman anustapin. Valituksen säestämänä tappi imeytyy tiukkaan peppuun. Laitan kädet selän taakse kiinni. Otan käteeni purppuran punaisen monihaaraisen ruoskan. Annan sen tanssia vaaleilla pakaroilla. Nartun valitus ja kiemurtelu, ruoskan säestyksellä selkään ja pakaroihin nousevat punaiset jäljet saavat kyrpäni kovettumaan. Jätän nartun sängylle, asettamani ketju roikkuu nyt katossa olevasta koukusta. Laitan siihen messingin värisen n. 1,5m metallitangon.

Nostan Tuijan tukasta vetäen seisomaan. Avaan kädet selän takaa ja levitän ne tangolle. Tanko roikkuu hartioiden korkeudella. Jeesus-teipillä kiinnitän ranteet ja hauikset tankoon. Nänneissä puristavat nipistimet on yhdistetty ketjulla, jossa on metalli paino. Nostan painon nartun huulille, ja käsken pitämään sen suussa, kertoen että jos pudotat sen, se saattaa satuttaa nännejä! Kidutusväline on piikkipallo, johon on istutettu n. 5mm pitkiä piikkejä. Nyt pallo pyörii ketjussa, kaulapannasta roikkuen nartun selässä. Sidon nartun silmät, antaen ajatuksille vallan! Piiskaan aluksi häntä ruoskalla, sitten hevospiiskalla persettä, rintoja ja reisiä. Muutama lyönti pilluun saa Tuijan inisemään, mutta “palikka” pysyy suussa. Cane- kakepin lyönnit perseelle laittavat narttuun liikettä! Napakka lyönti. Nartun suu avautuu huutoon. Nykäisen nännejä, joten huuto jatkuu.

Hetken huilattuaan narttu rauhoittuu. Otan anustapista kiinni ja aion vetää sen ulos, mutta taas alkaa valitus. Ruoskaniskut perseelle ja nopea nykäisy vapauttaa anuksen tapista. Päästän hänet kahleista. Tuijan hymy paljastaa kaiken olevan kuitenkin hyvin. Käyn sängylle selälleen. Naisen meikit ovat poskella ja nainen on väsyneen näköinen mutta yhä yhtä hymyileväinen kun tavatessamme. Katson Iraan ja hän ohjaa minut yläkerran suihkuun. Orjatar saa mennä kuulemma tämän jälkeen viilenemään alakerran kylmään suihkuun. Lämmin suihku ei ole hänelle ilmeisesti tarpeen;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute