Herkku-puhelin
Rouvan poikakaveri
Marko

Olimme olleet yhdessä vaimoni Ninan kanssa 12 vuotta kun tämä tapahtui. Nina on minua 5 vuotta vanhempi ja oli suhteemme alussa seksin suhteen paljon kokeneempi. Hänellä oli ollut 18 partneria, minä olin naisten suhteen kokematon parin pojan kanssa olin teininä jotain hommaillut. Nina tykkäsi kiusoitella minua homosteluistani ja piti minua biseksuaalina. Toisinaan hän vitsaili vielä naivansa kahdennenkymmenennen miehensä kanssa, minä olin siis numero 19. Minua ajatus moisesta sekä kiihotti,että pelotti. Seksielämämme oli aika vaniljaa, esileikkinä joskus nuolin pillua ja sen jälkeen yhdyntä. Toisinaan Nina laukesi nuolemisen aikana, jolloin hän ei aina antanut minun naida loppuun. Hän saattoi kiusata sanomalla "Runkkaa loppuun homopoika" ja hakea netistä isokullisen miehen kuvan ja pistää minut runkkaamaan kuvaa katsoen. Ninalla oli koko suhteemme ajan ollut ohjat käsissä. Minä olin luonnostani alistuva ja tottelevainen.

40-vuotissynttäriensä lähestyessä Nina sanoi toivovansa kesäpoikaystävää lahjaksi. Minä olin ehdotuksesta hämilläni mutta myös jotenkin innostunut. Suostuin kun Nina sanoi ajavansa pillunsa posliiniksi(aiemmin hän ei juuri ollut karvojansa ajellut) toki hän vaati että minulta ajellaan myös karvat. Luvan saatuan hän etsi seuranhakupalstoilta sopivaa, löytäen 34-vuotiaan Ramin.

Ennen ensitreffejä ramin kanssa Nina selitti minulle säännöt: " Niinkauan kun tapailen Ramia en harrasta seksiä sinun kanssa. Olen yhden miehen nainen kerrallaan. Saat runkata valvotusti katsellen kyrpiä. Kysyin saisinko katsella naisten kuvia, Nina kielsi sanoen minun olevan yhden naisen mies aina". Minun täytyi myös siirytä nukkumaan vierassänkyyn etten yöllä uhkaisi hänen siveyttään ja hän halusi Ramin kokevansa itsensä tervetulleeksi hänen viereensä. Minun piti myös kohdella Ramia kohteliaasti ja kunnioittaen. Kesän mittaan voisimme keskustella tuntemuksistamme ja siitä kuinka onnistunut idea poikakaverin hankkiminen oli. Nina sanoi myös kertovansa uudesa kuviostamme parhaille kavereilleen Tiinalle ja Raijalle. Kysyin saisinko nähdä hänen pillunsa karvattomana. Sain vastaukseksi ehdottoman ein, minun elämäni pillu oli tuuheakarvainen aina ollessaan saatavillani.

Rami osottautui fiksuksi kaveriksi, joka ymmärsi kuviomme, ehkä hän oli minun makuuni vähän liiankin määrätietoinen, mutta Nina sanoi pitävänsä päättäväisestä miehestä.

Muutamien treffien jälkeen olin valvotussa runkkaustilanteessa (erittäin nöyryyttävä tilanne) Nina kysyi kiihotuinko siitä että vaimoni antoi pyllyä toiselle miehelle?."Et kai sentään pyllyä tarkoitit kai pillua?". " Ei Rami paljon lupia kysele, kyllä hänen kyrpänsä on käynyt joka reiässä, kauan se peppuneitsyys olikin säilynyt ". Itse en ollut peppua saanut joskus vilaukselta pyllyreiän nähnyt. " Oletko imenytkin?". " Se on vähän eri asia imeä tikkunekkua kuin kunnon kullia, kullinimemisestähän sullakin on kokemusta". Laukesin ajatuksesta että vaimoni antoi suuta ja pyllyään poikakaverilleen muttei minulle.

Suhde jatkui kesän ja Nina hehkui ja kukoisti, taisi laihtuakin pari kiloa. Hänelle uusi poikakaveri teki silminnähden hyvää. Loppukesäksi Nina keksi vielä sellaisen kiusan, ettei hän valvonutkaan runkkusessioitani vaan Tiina tai Raija. Ne tilanteet olivat entistäkin nolompia.

Elokuun lopussa Tiina ja Rami naivat toistaiseksi viimeisen kerran. Nina sanoi olevansa haikein mielin ja sekavintuntein sen suhteen mitä minä olin kesästä pitänyt. Sanoin iloinneeni siitä että hänellä oli ollut hyvää seksiä koko kesän ja rakastin häntä ehkä entistäkin enemmän. Nina kysyi olinko tyytyväinen hänen poikaystävänsä suoritukseen enkä tuntisi katkeruutta häntä kohtaan. Sanoin olevani sinut asian kanssa. Nina halusi minun todistavan sen nuolemalla hänen pillunsa puhtaaksi Ramin jäljiltä ja kiittävän Ramia kädestä pitäen kesästä. Epäröidessäni Nina muistutti että olihan suussani ennenkin spermaaollut ja se olisi hänelle tosi tärkeää. Suostuttuani Nina laittoi minulle silmäsiteen etten vahingossa näkisi hänen karvatonta pilluaan. Nuoltuani pillun puhtaaksi ja kerättyäni spermat suuhuni Nina laittoi housut jalkaansa ja poisti siteen silmiltäni. Yritin mennä vessaan sylkemään suuni tyhjäksi. Nina sanoi: " Rakas! en käske sinua nielemään suutasi tyhjäksi, mutta se tekisi minut varmaksi tunteistasi ja erittäin onneliseksi". Katsoin kaunista vaimoani ja puistatusten kera nielin suuni tyhjäksi. "Kiitos Rakas Marko": Sanoi Nina. Kiitettyäni Ramia vaimoni hoitamisesta sain kuulla Ramilta että he ottavaat homman uusiksi viimeistään ensi kesänä. Nina kysyi:" sopiihan se sulle rakas?". Sekavin tuntein nähdessäni Ninan niin onnellisena lupasin suostua.

Lokakuussa pääsin vihdoin pitkän tauon jälkeen rakastelemaan vaimoani(karvojen kasvettua). Yllätyksekseni Nina käski minun laittaa kondomin. Kysyin eikö hänellä enää ollut kierukkaa? Kuulemma oli mutta Rami oli halunnut että Nina käyttäisi kanssani kondomia. Kysyin miksi minun pitäisi käyttää kumia kun Ramikaan ei käyttänyt? Ramin mielestä se oli parasta koska mulla oli niitä nuoruuden homokokeiluja. Nina oli kertonut niistäkin Ramille. Kaduin jälleen kerran että olin niistä ikinä Ninalle kertonut(Tiina ja Raija olivat myös kuulleeet niistä). Nina sanoi että voin tietysti jatkaa kyrville runkkaamista jos se kiihottaa enemmän. Pyysin anteeksi kiukutteluani ja yritin aloittaa hommat. Nina sanoi että kiukuttelun vuoksi saisin tällä kerralla laittaa kaksi kumia päällekkäin. Tuntoaisti väheni huomattavasti mutta lopulta onnistuin laukeamaan. Nina sanoi minulla olevan reilusti pienempi kulli kuin Ramilla, jatkossa saisin nuolla useammin kuin naida.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute