Herkku-puhelin
Mökillä
TJJ

Olen naimisissa, seksi ei suju vaimon kanssa, niinpä selailen nettipalstaa, onko samanlaisilla ajatuksilla muita liikenteessä.

Vanhempi nainen on vailla jotain mitä voisin hänelle antaa, otan häneen yhteyttä ja onneksi hän huomaa viestini nopeasti.

Lähettelemme pari viestiä, missä kerron millainen olen ja hän puolestaan kertoo itsestään lisää.

Hän on 60 vuotias eli 25 vuotta minua vanhempi, kiihotun ajatuksesta miten voisin tyydyttää hänet.

Sovimme ajan ylihuomiselle, jolloin sopivasti alkaa viikonloppu, paikkana on rauhallisella paikalla oleva mökkini.

Päivä koittaa, sanon kotona, että vanha koulukaverini haluaa vuokrata mökkiä, mutta haluaa tutustua paikkaan ensin, joten lähden näyttämään hänelle paikkoja.

Päästyäni mökille, ajatukseni harhailevat jo tulevassa,jolloin näen auton valot mökkitillä.

Aja pihaan, olen sinua vastassa jo, enkä malta odottaa enenpää, suutelen hellästi.

Mennään sisälle, siellä on rauhallisempaa.

Sisälle päästyämme käännyt minuun päin ja suutelet kiihkeämmin, johon myöskin vastaan, painan sinut seinää vasten ja käteni hyväilevät kylkiäsi, käännän itseni seinää vasten ja sinut käännän selkä minuun päin, suutelen niskaasi, kädet hyväilevät rintojasi ja vatsaasi, nostan vähän paitaasi, että voin koskettaa paljasta ihoasi, avaan housujasi, että käteni mahtuu hyväilemään kumpuasi, kuulen pienen voihkaisun.

Käännän sinut jälleen seinää vasten ja hiljaa laskeudun alemmaksi, suukotellen rintojasi paidan läpi, vatsalle ja samalla lasken housujasi alemmas, otan ne kokonaan pois ja suukottelen reissiäsi ja hieron kumpuasi käsin varovasti.

Pyydän sinut yläkertaan, jossa jatkan riisumistasi, riisun paitasi, siirryn nuolemaan nännejäsi, samalla kun käsi hieroo jo vaativammin jalkoväliäsi.

Kätesi löytää housuilleni ja alat ottamaan niitä pois, samalla kun otan pikkuhoususi pois, olemme molemmat alasti, näen alapääsi valuvan kiimasta kun alan hellästi nuolmemaan pilluasi, otat samalla jäykän kaluni suuhun, välillä laitan sormeni sisääsi ja jatkan nuolemista.

Voi kun olenkin odottanut tällaista, otat minulta suihin, välillä voihkien nautinnosta.

Nousen polvilleni ja levitän jalkasi, hitaasti työnnän kaluni kiimasta valuvaan pilluusi niin syvälle kuin suinkin pystyn, voihkaiset, alan pikku hiljaa liikuttaa lantiotani edestakaisin samalla hieroen peukalollani klitoristasi, suutelen kaulaasi.

Käännän sinut vatsallesi ja työnnyn takaapäin ihanaan litisevään vakoosi, hieron klitoristasi samalla kun huippusi alkaa lähestyä, huomaan kun voihkit kovemmin ja alat täristä samalla tunnen kun iso O alkaa lähestyä myös itsellä, laukeat kun syöksen kuumaa spermaa sisällesi, makaan päälläsi hetken aikaa ennenkuin käänyn viereesi hyväilemään alastonta ihoasi, siinä hetken aikaa levättyämme, alkaa kalussani tuntua hyvälle, samalla liutan käteni hitaasti jalkoväliisi, siellä tuntuu ihanaa kostumista...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute