Herkku-puhelin
Hiihtäjätytön haaveet todeksi
redhead

“Voi vittu, pitikö kaatua just tässä pihalla?” Soimasin itseäni ja kiroilin hiljaa. Miten entinen kilpahiihtäjä ei pysy pystyssä ja vielä ihmisten ilmoilla? Tosi noloa, että naapurin mies kolaa lunta tossa muutaman metrin päässä. Hän kuitenkin moikkaa iloisesti, eikä taida olla moksikaan. Pyllyä kuumottaa. En tiedä, onko se kaatumisen aiheuttama pakotus häntäluussa vai naapurin miehen tuijotus, kun suuntaan nopeasti ladulle.

Tuntuipa se hyvältä. Nimittäin ajatella, että sai osakseen myhäilyjä ja hymyjä tuntemattomalta mieheltä. Sitä samaa etsin hiihtoladulla kaikilta vastaantulevilta mieshiihtäjiltä. Tuo tiukkojen trikoiden ja maskuliinisen tasatyöntöliikkeen yhdistelmä on saanut minussa aikaan lämpimiä väreitä jo vuosia. Jotkut miehet hymyilevät silmillään, kun etsin katsekontaktia. Aina muljahtaa mahanpohjassa, kun katseemme kohtaavat. Mutta sitten hetki onkin ohitse ja latumme erkanevat toisistaan liian nopeasti.

Voikun saisi viettää lomaa jonkun vastaantulevan raavaan miehen seurassa. Eikä haittaisi, vaikka se olisi noita vanhempiakin partasuita. Ladulla ajatus katkeilee välillä, mutta minulla on jotain mitä odottaa: lenkin jälkeen pääsen saunaan ja saan rauhassa jatkaa tarinoita pääkopassani. Aion tänään saunoa yksin ja pitkään. Ehkä kosketella.

Täytän ensi kuussa 20 vuotta ja vieläkin vain mietin. Olen pyöritellyt omia pieniä tarinoita mielessä jo niin kauan, että kohta pakahdun. Tuntuu vähän hölmöltä: odotanko koko loppuelämäni, että jokin noista miehistä vain ottaa minut?

Lenkki on ohitse taas nopeammin kuin osasin odottaa. Haaveilu seksuaalisesta kontaktista ruumiillisen rasituksen aikana toimii aina ja sai minut taas flow-tilaan. Juuri flow-tila on suurimpia kiinnostuksen kohteitani psykologiassa, jonka opinnot aloitin puoli vuotta sitten. Minä pystyn sukeltamaan fantasioissani siihen pelottavan helposti.

Vasta kun pääsen suksilta pois, tajuan, että trikoot ovat märät nesteistäni. Toivottavasti naapurin mies ei ole enää pihalla, koska kosteus saattaa näkyä housujen läpi, mietin kun kävelen mäkeä ylös kohti pikkutien päässä olevaa mökkiä. Naapuri on asunut viereisessä mökissä jo muutamia vuosia, muttei ole ikinä minulle sen kummemmin puhunut, lähinnä hoitanut tieasioita vanhempien kanssa. Muistaakseni Kari nimeltään. Muita mökkejä ei ole lähellä.

Alapää tykyttää yhä, kun juttelen perheen kanssa kaakaomukillisen äärellä. Jes, suunnitelmani toteutuu, onnistun taas menemään viimeisenä saunaan. Ei ole kiire mihinkään, eikä pelkoa keskeytyksestä.

Mökillä on erillinen ulkosauna, rakennettu naapurin kanssa yhdessä. Se on sähkötön savusauna hieman kauempana mökistä. Juoksen sinne aina pienen metsäpalstan läpi. Riisun treenivaatteet, puen kylpytakin ja kipitän saunalle. Hetken päässäni vilahtaa uusi, erityisen aito ajatus: voikun saunalla olisi mies minulle. Vaikka se salaperäinen naapuri. Hämmästyn ajatusta aika kovasti ja karistan sen mielestäni nopeasti. Turhan villi fantasia.

Viimein pääsen saunaan, kiipeän lauteille ja alan hitaasti sormettamaan valmiiksi kosteaa pilluani. Mielessä pyörivät hiihtäjämiehet. Matkalla takaisin mökkiin törmään taas puita kantavaan naapurin mieheen. ”Posket punottaa, oliko hyvä lenkki vai saunako sen teki?” hän kysyi. Punastun ehkä vielä lisää, katson maahan ja hymähdän. Mökissä huomaan olevani uudelleen märkä.

Seuraavana päivänä muu perhe lähtee sukuloimaan toiselle puolelle Lappia. Minä saan luvan jäädä mökille, koska luen tenttiin. Pitkä rauhallinen viikonloppu siis edessä. Äiti ja isä hössöttävät vähän. ”Jos tulee hätä, mene sanomaan naapurin Karille”

Yöllä herään tuulen ryskytykseen. Lunta pyryttää ja kuulen, kun jossain kaatuu puu. Pelottaa, mutta uni tulee kuitenkin takaisin. Aamulla katson ikkunasta ja huomaan, että lunta on tullut paljon ja mökissä on hieman kylmä. Sähköt ovat pois päältä! Soitan nopeasti vanhemmilleni ja kysyn neuvoa. Samalla katselen ikkunasta: ”Tietäkään ei ole aurattu!”

”Laita takkaan tulet ettet palellu ja muista pitää pakkanen kiinni, kyllä sähköt palaa kohta. Vilkaise ikkunasta, onko se Karin auto pihassa.” äiti sanoo.
Siellä se näkyy, ajattelen huojentuneena. ”Kyllä tie varmaan kohta aurataan”, äiti vielä rauhoittelee.

Huomaan, että Karin hahmo liikkuu pihalla. Hän tulee koputtamaan ovea. Kävelen aamutakissa vastaan ovensuuhun.
”Onko sulta sähköt pois?” kysyy Kari mukavan matalalla äänellä.
Nyökkäilen vetäessäni aamutakin nyörejä tiukemmalle.
”Sulla on puita kuitenkin?”, hän vielä varmistaa. ”Sanottiin että tuolla on puita kaatunut, ne on parin kilometrin päässä jumissa auramiehet. Lämmitän saunan tänään, jos haluat käydä ottamassa löylyt, se on kohta valmis.”

Kiitän hiljaa ja suljen oven hämmentyneenä. Minä, Kari ja sauna. Huh, ajatus alkaa taas laukata.

Iltapäivällä alkaa olla jo aika kylmä. Kari vähän ujostutti minua, enkä uskaltanut mennä sanomaan asiasta. Sitten näin Karin liikkuvan saunalta pois. Ajattelin, että nyt sauna olisi minulle valmis. Saunalle saapuessa Kari oli kuitenkin vielä pyyhkeen kanssa jäähdyttelemässä.
”Moi, tulin just saunaan. Tuol on vähän kylmä niin...” soperran hiljaa.
Kari vilkaisee minua. ”Voit tulla saunaan mun kanssa, ajattelin vielä kerran mennä. Voit tulla mukaan, jos uskallat. Mulla on sulle kaljakin.” Kari tokaisi.

Erilaisia ajatuksia vipelsi päässä. Samaan aikaan ujostutti ja kuumotti valtavasti. Olin sanomassa, että tulen sitten myöhemmin, mutta Kari jo viittoi saunalle ja avasi minulle oven. Seurasin siis perässä. Kari kääntyi selin, laittoi pyyhkeen pois ja meni saunaan. Jätti minut yksin siihen porstuaan kahden vaihtoehdon kanssa: joko lähteä pois tai rohkaistua. Tajusin, että saunassahan on pimeää, kun vain yksi kynttilä palaa. Ehkä voisin olla tämän kerran rohkea ja tarttua kutsuun.

Riisuin nopeasti kylpytakin pois ja livahdin saunaan. Yritin istua toiseen päähän lauteita.
”Kestätkö löylyjä jos heitän?”
Nyökkäsin vastaukseksi.
Kulmien alta kurkin Karin suuntaan. Katsoin oikeastaan kunnolla tuota naapurin miestä ensimmäistä kertaa. Hän on arviolta 40-vuotias, vartalo oli jäntevä ja selkä kimalteli hiestä. Mitäköhän se mietti, kun pyllistelin sen edellä hiihtotrikoissa?
Työnsin päätä suojaan haarojen väliin aina kun kiukaalla sihahti. Löylyjä tuli niin tiuhaan, etten nähnyt kunnolla, minkälainen kalu sillä on.

Kari meni vilvoittelemaan. Samalla näkyi vilaus kalusta. Vatsanpohjasta kouraisi.
Ai hitto, se ei tule enää. Sehän sanoi, että tulee vaan kerran. Tää olisi mun tilaisuus, mietin kuumeisesti. Nousin ja livahdin porstuan puolelle.
”Oliko sulla se kalja mulle?” kysyin häpeilemättä valoisassa saunan eteisessä ihan paljaana.

Kari katsoi minua ja hikinorojen peittämää vartaloani rauhallisesti pyyhe lanteilla.
”Oothan sä vissiin niin iso tyttö, että saat kaljaa juoda”, hän totesi, ”Ujostuttaako sua?”
”Tietysti vähän”, sanoin.
”Oothan sä poikia varmaan nähnyt vähemmissä vaatteissa?” Kari totesi.
Katsoin muualle.
Istuimme hetken porstuan penkillä ja kysyin vielä, tuleeko Kari jatkamaan. Kipitin edeltä saunaan kylmä kalja kädessä – hyvin tietoisena ja toiveekkaanakin siitä, että Karin katse seuraisi mun takapuolta.

Kari tuli takaisin lauteille ihan viereen istumaan. Tällä kertaa olin istahtanut niin, että sillä ei ollut muita vaihtoehtoja. Vilkaisin sen jalkoväliä: kalu ei ollut enää ihan levossa. Nielaisin hiljaa ja hörpin kaljaa. Enää en pitänyt jalkoja vartaloni edessä vaan istuin naisellisesti jalat ristikkäin. Siten Kari saattoi nähdä suoraan rintani aina kun katsahti kiukaaseen kohti.

”Ujostuttaako sua istua alasti tämmösen miehen vieressä?” Kari kysyi.
”Ei mua silleen”, valehtelin sujuvasti.
Yllätin itseäni ja esitin vastakysymyksen: ”Kiihottaako sua tämmönen nuori nainen?” Samalla huomasin, että Karin kalu nytkähti.
”Kyllähän terve mies kauniista nuoresta naisesta tykkää. Mutta tykkääkö nuori nainen näin vanhasta miehestä?”
”Eikun kokenut on just kiva”, sanoin nopeasti.
”Kehtaako sulta kysyä, ootko itse kuinka kokematon?” kysyy Kari.
”Kyllä mä oon ihan….kokematon”, sopersin.
Karin toinen kulma nousi ja silmät mittailivat vartaloanii: ”Sehän on yllätys, luulisi että pojat olis jo ollu sun kimpussa, kun sä oot noin seksikäs.”
”On ne, mutta en mä pojista sillee.”
”Saanko mä koskea sitä” sanoin yllättäen ja tuijotin nyt suoraan Karin jalkoväliin.
”Jos sä uskallat, niin siitä vaan” sanoi Kari ja levitti vähän jalkojaan.
Ojensin käden ja silitin kalua, joka oli jo ihan kivikova. Suustani pääsi pitkä huokaus.
Ei hitto, mähän oon tyhmä, sitähän pitäis runkata, tajusin.
”Sori pitäiskö tehä näin?” kysyin.
”Ei, ei, silittäminen tuntui kivalta, mutta toi tietysti enemmän.”
”Näinkö?” kysyin.
”Vähän hiljempaa ja hitaammin”, Kari sanoi rauhallisesti.
”Sori”, sanoin ja purin huulta.
Kari naurahti ja kysyi: ”Pitäiskö sua opettaa?”
”Kyl kai”, kuiskasin ja punastuin.
”Otat tämmösen otteen”, sanoi Kari ja otti mun kädestä kiinni ja laittoi kalun ympärille tiukempaan otteeseen. Tunsin kalun tiheän sykkeen.
”Kärsivällisesti ja hitaasti”, sanoi Kari, ”Nooin, hyvä tyttö”.
”Panettaako sua?” Kari jatkoi. Se oli varmaan huomannut, että olin jo vikissyt vähän ja inahdellut.
”Oliko tosiaan niin, että kukaan ei ole pannut sua koskaan?”
”Ei oo.”

”Kun sä saat koskea mua niin mun pitää saada koskea sua”, Kari sanoi melkein vaativalla äänellä. Samalla se nosti mun käden pois kalulta. Vaistomaisesti laitoin reisiä ensin kiinni, mutta tajusin, että tää on se hetki, jolloin haluan levittää. Tunsin, kun ekaa kertaa, kun mun pillua kokeiltiin.
”Täällähän on ihan liukas pieni, ootko sä näin kiimassa muhun?”
Vinkasin jotain ja nostin jalkoja lauteiden reunalle niin, että olin ihan levälläni. Karin sormi meni sisälle. Vihlaisi, oikein sattui.
”Ainiin”, sanoi Kari, ”Sä olet vielä ihan neitsyt, ei tehdä sille mitään nyt.” Sitten se kosketti tosi, tosi hiljaa mun klitorista. Se tuntui paremmalta kuin mikään koskaan.
”Tuntuuko tää hyvältä?” kysyi kari.
”Tuntuu ihanalta” sopersin.
Katsoin sen kalua, se oli taas ihan kovana. Kari kiihdytti hiukan sormea klitoriksella ja alkoi tuntua siltä, että multa tulee. Rupesin hytkyttämään lanteita lauteiden reunalla.
”Varo ettet putoa.” sanoi Kari nauraen.
”En mä putoo, jatka kiltti.”
Kari laittoi käden takaisin. Mua rupesi ujostuttamaan, samalla olin ihan rajoilla. Multa ei tullut ja alkoi olemaan jo tuskallista, joten kysyin: ”Saanko tehdä sulle, mulla tuntuu liian herkältä?”
”Jos haluat”, Kari vastasi.
”Haluan mä kovasti”. Otin kalun uudelleen käteen. ”Näinkö?” kysyin.
”Saanko mä tehdä sulle loppuun asti?” kysyin jo kiimoissani.
Kari antoi luvan. ”Ihana pieni runkkaaja”, hän kehui ja silitti päätäni.
Kokeilin hiukan eri otteella aina välillä. Samalla Kari ohjaisi; ”tee noin, tee hiljempaa.” Lopulta näin, kun siltä rupesi sykkimään. Se roiskasi pitkälle ja kiuas sihahti. Multa melkein tuli siihen. Pyörrytti. Mietin hiukan ylpeänä itseäni: mä sain se tulemaan.

Kari näytti tyytyväiseltä: ”Noin, hyvä tyttö, mennääs pesulle.”
Savusaunassa oli vaan vettä paljuissa. Kari kaatoi vettä mun niskaan niin, että sain huuhdeltua itseni. Tein saman Karille. Teki mieli kysyä, että saanko pestä sen. En uskaltanut ja menin kuivamaan itseni.

”Mä nyt tästä meen”, huikkasin ja lähdin mökille. Kun pääsin mökin ovesta sisään, rupesi hymyilyttämään kauheasti. Se oli kivaa, mietin. Laitoin takkaan tulen ja menin takan eteen sohvalle. En jaksanut pukea, laitoin vaan villatakkia päälle. Siinä mietin, mitä oli tapahtunut ja rupesi uudelleen kiihottamaan törkeästi. Työnsin käden housuin ja rupesin runkkaamana. Miehen käsi täällä tuntui niin ihanalta, Karin käsi.

Laukesin ihanasti ääneen, kun ei ollut ketään muita kuulemassa. Samassa huomasin, että Kari seisoi ovella.
”Täällä jatkettiin itse”, hän totesi ilkikurisesti, mutta silti pilke silmäkulmassa.
Nykäisin housut äkkiä ylös. Punastelin. Kari tuli ihan lähelle ja sanoi, että täällä on kylmä.

”Mulla on makuuhuoneessa kamina. Pitäiskö sun tulla sinne?” hän kysyi. Sitten hän otti käteensä käteni, joka oli ollut mun pillulla ja nuolas sormiani.
”Maistuu hyvältä nää sormet”, sanoi Kari.
Pillussa tykytti. Otin käden pois.
”Ota vaatteita mukaan ja tuu mun puolelle”, Kari toisti.
Keräsin vaatteita ja laitoin takan luukun kiinni.

Kari päästi minut sisään. Keittiössä oli katettu illallinen – kahdelle. Miten Kari oli voinut ennakoida? ”Meksikolaista, lempiruokaani”, kuiskasin hölmistyneenä, kun Kari istutti minut pöytäänsä. Pitkän, mutta hieman jännittyneen illallisen jälkeen Kari ehdotti, että voisin nukkua olohuoneessa, jossa oli lämpimintä.
”Joo, voin mä täällä”, vastasin ehkä vähän alakuloisesti.
Kävin pesemässä hampaat ja olin valmis nukkumaan. Olin jo asettumassa sohvalle, kun yhtäkkiä kysyin: ”Saanko mä tulla nukkumaan sun viereen?”

Kommentteja odotellessa!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute