Herkku-puhelin
Työmatkalla Pariisissa osa 6
Chatte

Pikku-Chatte rimpuilee ja kirkuu edessäsi vuoteella jalat sidottuina tiukasti levälleen, kun Sinä annat kullisi soutaa tuossa ihanassa, tiukassa, nyt jo hieman joustavammassa pepussa. Läpsit pikkunartun pakaroita kämmenilläsi kiimaa kohottaaksesi, vaikka totta puhuen alat olla jo sellaisissa sfääreissä, että enemmästä ei taitaisi olla enää väliä. Sinusta on kuitenkin kiihottavaa nähdä, miten pakarat hiljalleen läpsäisyjesi jäljiltä muuttuvat punakirjaviksi, ja narttu kirkuu ja kiemurtelee otteessasi.

Sitten mieleesi juolahtaa, että nartun ihana pikkupillu on ollut ilman minkäänlaista toimintaa jo pitkän aikaa. Alat toisen käden sormilla hyväillä ensin klitorista saaden nartun uikuttamaan nautinnosta. Kun lutka sitten on jo aivan orgasmin partaalla, lopetat hyväilyn äkisti ja survaiset sormesi liukkaaseen pilluun rajulla voimalla. Narttu kirkaisee, mutta et anna sen häiritä suunnitelmiasi. "Ei liikaa hyvää kerralla, pikku-Chatte. Nain nyt peppuasi ja siinä samalla vähän pilluasikin, ja sinä lutka saat tuntea oikein kunnolla, mitä se on, kun naidaan väkisin ja rajusti."

Olet kuin järjetön. Jossain tajunnan rajamailla tajuat sen itsekin, mutta et pysty hillitsemään itseäsi etkä oikeastaan tahdokaan. Tämä narttu on Sinulle vain kohde, objekti, johon purat kaikki villeimmätkin himosi ja halusi, sellaisetkin, jotka nyt vasta ensi kertaa juolahtavat mieleesi. Se, miltä nartusta tuntuu, on sivuseikka. Haluat ottaa ja pakottaa, käyttää voimaasi ja valtaasi tähän pikkulutkaan, joka itse vapaaehtoisesti tuli luoksesi itseään Sinulle tarjoamaan. Hän saa nyt sitä, mitä tuli hakemaan ja luultavasti paljon enemmänkin. Siitä Sinä aiot pitää huolen!

Kesken näiden hullujen ajatustesi kuuluu ovelta terävä koputus. Säpsähdät hiukan, sillä mieleesi pälkähtää, että pikkulutka on jollakin keinoin hälyttänyt apua, ja nyt hänen auttajansa ovat ovesi takana. Heillä on varmasti avaimet, sillä onhan tämä narttukin päässyt huoneeseesi Sinun tietämättäsi. Jos asiat ovat näin, ei Sinulle taida kunnian kukko laulaa, vaan pahimmassa tapauksessa häviät jälkiä jättämättä Pariisin yöhön, eikä kukaan saa koskaan tietää, mitä on tapahtunut.

Sinua alkaa jo kaduttaa, että noin helposti menit lutkan asettamaan ansaan. Yhtäkkiä eivät pikkulutkan pillu ja peppu tunnukaan enää lainkaan kiinnostavilta ja kiihottavilta paikoilta. Kylmän hien kihotessa otsallesi alat vetää kaluasi ulos pepusta ja sormiasi pois pillusta. Mutta et ehdi tehdä kunnolla vielä kumpaakaan, kun ovenkahva painuu alas ja ovi avataan.

Nyt Sinuun tulee vauhtia. Valmiina käymään huoneeseen tunkeutujien kimppuun ryntäät ovelle alastomana kalu edelleen tanassa. Tulija, sillä yksi heitä vain on, on nyt astunut sisään ja sulkenut oven nopeasti perässään. Huoneen hämärässä et erota tulijaa kunnolla, mutta siitä huolimatta tartut häneen tiukalla otteella.

Hämmästyt suuresti, kun tunnet käsiesi alla lämpimän, pehmeän ja paljaan ihon ja tunnet nenässäsi tutun hajuveden tuoksun. Vähitellen alkavat silmäsikin erottaa tulijan. "Chatte! Mitä Sinä täällä teet?" huudahdat hämmästyneenä. Muuta et ehdi kysyäkään, kun kuuma, kiihkeä ja ahnas suu painuu suutasi vasten, ja tunnet Chatten kielen leikittelevän suussasi.

Hetken aikaa Sinua suudeltuaan nainen laskeutuu polvilleen eteesi ja alkaa suullaan ja käsillään hyväillä vielä osittain jäykkää penistäsi. Kun hän sitten imaisee kullisi suuhunsa ja lutkuttaa sitä kielellään niin kuin vain hän osaa, voihkaiset nautinnosta, tartut naisen päähän ja alat naida tuota ihanaa, kuumaa suuta nopein edestakaisin työnnöin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute