Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Yökylässä tapahtuu
 musta ruusu 22.06.2017
 
 
Emma tulisi minä hetkenä hyvänsä saana ajatteli. Emma oli tulossa yöksi luokseni ja ajattelin että kun kerran olimme tehneet kaikkea kivaa ennenkin niin hän varmaan tykkäisi tästä.

Olin laittanut pornoelokuva listani pyörimään, naposteltavat kulhoihin vaihtanut vuodevaatteet(sänkyni on niin iso että siinä voi nukkua kaksinkin jos nukkuu tarpeeks lähekkäin)tunnelma oli just oikee: muutama pullo samppanjaa, kaljsa ja viinaa, tuoksykynttilöitä, rauhallista musiikia. Lisäksi olin järjestellut dildot ja vibrat kokojärjestykseen liukkarin viereen. Sauna vain päälle ja iso pefletti valmiiksi lauteille.

Sitten kuulinkin jo koputuksen ovelta ja emma tuli hymyillen sisään. Sanoin että jätä kassi eteiseen viedään se myöhemmin makkariin. Juttelimme niitä näitä koska emme olleet nähneet muutamaan viikkoon ja juoruiltava riittäisi.

Sitten emma kysyi että mitäs ohjelmaa olet suunnitellut meille. Vastasin että jospa ensin mentäisiin saunaan(siellkin oli oma kori seksileluille) menimme sitten ja minä riisuin päältäni musta mini hameen sukkanauhat ja ohuen nännit paljastavan napaatopin ja valkoiset kosko sandaalit. Emmalla puolestaan oli päällä vain ohuita valkoisia pieniä vaatteita. Ja emme siis ikinä toisiamme tavatessa laita alusvaatteita, eli pyöräillessä saatta vähän vilahdella, yleensä tahallisesti.

Emma siis alkoi riisumaan valkoista läpinäkyvää minimekkoaan ja valkoisia korkosaappaita(meillä kummallakin on siis mustat hiukset eli valkoinen sopii mielestäni ainakin meille kummallekin hyvin.)

Kun olimme riisuutuneet katselimme toisiamme hetken. Emma, kuten minäkin oli ajellut aivan posliiniksi ja näkymat olivat hyvät varsinkin D-kipin terhakoihin rintoihin. Itselläni on vaivaiset B-kupit mutta hyvältä näytän silti.

Jatkuu...
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute