Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Kiimaa kahvitunnilla
 Piku67 17.04.2004
 
 
Päivä alkoi sekavissa merkeissä. Olin riidellyt varmasti kaikkien kanssa ketkä vastaan tulivat. Ihmettelin itsekin huonoa tuultani, kunnes se löi minuun kuin kuuma kulli. Olin puutteessa!

Töitä piti yrittää tehdä, varastossa oli tosi komean näköinen kesäkolli töissä. Mieleeni tuli, onko jätkässä munaa lähteä mukaan, niin kuin eroottiset jutut välillämme antoivat ymmärtää. Olimme puhuneet päivittäin miten naista pitää käsitellä.

Kiukuttelevat muijat "heitetään" seinään.

Otetaan pitkästä vaaleasta tukasta tiukka ote taaksepäin.

Mikään ruumiinosa ei saa päästä liikkumaan, jos lupaa ei anneta.

Käsiraudat olisi lain vaatima varuste.

Päätimme kokeilla sitä kaikkea kahvitunnilla:

Siinä nyt seisoin jäykkänä paljas perse kylmää varaston seinää vasten, reidet levällään ja kädet sidottuna, kiihkeän vaativa kiimainen pilluni huutaa: NUOLE saatanan jätkä äläkä vaan siinä toljota!

Sain varastopoikaan liikettä siinä seistessäni reidet levällään, alastomana, sidottuna, avuttomana. Poika tuli kontilleen eteeni, levitti vittuani molemmilla käsillään. Peukalo upposi perseeseen ja kieli lipitti mahlaa sisältäni. Polvissa alkoi heikottaa ensimmäisen orgasmin jälkeen, joka tuli heti kun klitoristani oli etusormella hinkattu, nuoltu, hinkattu. Aghhhh....

Nuoleminen ei riittänyt minulle, halusin kullia. Kuumaa, isoa, kovaa kyrpää ja rajua panoa!

Kerroin kollille haluni.

Hän ei pannut hanttiin vaan laski mustat farkkunsa polviin ja otti esiin ison kovan kyrpänsä housuista. Se oli kovettunut kollin imiessä mahlaa vitustani, joka virtasi reisilleni. Kulli tuli lähemmäs ja lähemmäs hikistä, kiimaista ihoani. Olisin halunnut imeä kovaa kullia ensin, maistaa kiimaa jonka näin jo pojan silmissäkin. Olin sidottu, avuton, en päässyt imemään ja se lisäsi kiihkoani entisestään. Rimpuilin ja riuhdoin käsiäni, jotka olivat raudoilla kiinni betoniseinässä. Ei auttanut. Kulli lähestyi... ihana, kova kyrpä uppoaisi kuumaan pilluuni... Kolli otti rinnoistani kiinni ja puristi nännejäni etusormillaan, kiljaisin kivusta ja samaan aikaan himosta. Halusin nyt ja heti!

Kyrpä tuli lähemmäs, lähemmäs, sormet hinkkasivat nännejäni. Kolli työnsi vitulta maistuvan kielensä suuhuni, sain maistaa itsekin omaa limaista mahlaani ja kiihotuin lisää....

Kunnes vihdoinkin kulli oli niin lähellä vittuani, että kerta survaisulla ja rajusti päästiin pohjaan saakka. Kolli painoi kyrpänsä pohjaan ja ulos ja sisään. Miten ihanan kova kyrpä, persettä hieroen kylmää varaston seinää vasten avuttomana otin joka rajun työnnön kiimaisena vastaan.

Pelkäsimme muiden kuulevan tai tulevan kesken hekumallisen panon, ehkä joku olisi halunnut mukaankin? Nyt oli meidän hetkemme ja nautimme siitä molemmat täysillä, kunnes kyrpä ei enää voinut vastustaa kiimaisen pilluni puristavaa otetta vaan laukesi paksun mahlansa sisääni.

En päässyt vieläkään liikkumaan, retkotin melkein puoli tajuttomana käsiraudoissa. Olin tyydytetty ja maailma hymyili jälleen!

Kyselin: joko irrotat minut? Kolli veti farkkujaan jalkaan, kahvitunti oli venähtänyt lakisääteistä pitemmäksi aika reippaasti. Ethän sinä noin märkänä ja valuvana voi stringejä jalkaan vetää, tuli kommentti. Niin kolli meni taas kontilleen eteeni ja alkoi hellästi lipoa leveällä kuumalla kielellään meidän sekoitetut mahlamme pois turvonneesta vitustani ja reisieni ympäriltä. Vasta kiihkeän puhdistuksen jälkeen pääsin irti ja päätimme uusia kahvitunnin toistekin....
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute