Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Hilkka-tädin puutalkoot
 nuorimies 05.05.2004
 
 
Ollessani aloittamassa lukion viimeistä luokkaa minulle sattui mukava kokemus äitini ystävättären, Hilkka-tädin kanssa. Olin vasta keväällä täyttänyt 18 vuotta, ja himot hyrräsivät kuin nuorella sonnilla ikään. Erityisesti minua himottivat vanhemmat runsasmuotoiset tädit. Olin hulluna isoihin riippurintoihin ja pehmeisiin takamuksiin, ja sitä paitsi olen edelleen.

Äitini ystävätär oli runsas 5-kymppinen, muhkeamuotoinen verevä nainen. Hän oli jäänyt alle nelikymppisenä leskeksi eikä hänellä sen koommin ollut miehiä näkynyt. Hänellä oli yksi tytär, joka oli naimisissa toisella paikkakunnalla.

Tuon kesän elokuussa kävi niin, että Hilkka-täti tai oikeastaan Hilu, niin kuin kaikki häntä kutsuivat, oli jutellut äitini kanssa, että talviset saunapuut pitäisi saada varastoon, mutta hänellä on nyt liikkeensä kanssa nyt juuri vähän kiirettä. Äitini oli sitten ehdottanut, että minä voisin varmaan pientä korvausta vastaan hoitaa puut alakerran puuvarastoon.

Niin siinä sitten kävi, että eräänä iltana ajelin pyörällä kilometrin päässä olevalle Hilun talolle kysymään hommasta. Hilu oli juuri tullut töistä ja siinä pikaisesti hän kertoi, että puut tulevat seuraavalla viikolla, josko sitten perjantaina ehtisin tulla niitä toimittamaan sisälle. Näin asiasta sovittiin ja myös pienestä talkooavusta.

Viikko vierähti ja oli aika lähteä puutalkoisiin. Pari kuutiota valmiiksi pilkottuja ja kuivia koivuklapeja oli nätisti kipattu alakerran luukun eteen ja oli aika tarttua toimeen. Kävin alakerran kautta avaamassa luukun ja ryhdyin paiskimaan puita alas. Siinä yksinkertaisen työn lomassa alkoi sitten mielikuvitus laukata ja himot hyrräämään Hilun suhteen. Olen tuntenut hänet lapsesta asti enkä aiemmin ollut asiaa tuolta kantilta ajatellut.

Välillä kävin kellarissa pinoamassa puita ja silloin oikein annoin kunnolla kalun paisua ajatellessani Hilun kookasta povea ja pehmeää persettä. Lähellä oli ettei tarvinnut välillä käydä käteen vetämässä.

Oli tosi lämmin elokuun loppu ja siksi oli mukavaa päästä aina välillä kellarin viileään. Olin riisunut paitani ja vain farkut jalassa sekä kintaat kädessä tein hommaa ripeästi. Olin aika hikinen ja tietysti pikkuhiljaa myös puista irtoava aines oli tarttunut ihooni.

Pari tuntia kun olin hommaa tehnyt Hilu tuli kotiin ja nähdessään työn edistyneen hyvin ja minut aivan hikisenä, hän oli ihan tyytyväinen.

Hetken kuluttua hän tuli ulos virvoitusjuomien kanssa ja sanoi, että nyt on tauon paikka.

Hän vei juomat terassilla olevalle puutarhapöydälle ja istahti keinuun ottaen itsekin virvoketta. Otin kylmän colan ja istahdin Hilua vastapäätä jakkaralle.

- Oletpas edistynyt hyvin, hän totesi ja juttelimme kaikenlaista yleistä maailmanmenosta.

Siinä sitten aiemmat ajatukseni tulivat taas pintaan ja tarkastelin Hilua sillä silmällä…

Päälle viisikymppinen tummaverikkö, kiharat hiukset ja hauskannäköiset kasvot. Lievästi ylipainoa, mutta oikeissa paikoissa. Nyt vasta oikein tajusin kuinka mahtava rintavarustus hänellä olikaan. Ilmeisesti tuttuus ja aiempi vaatetus oli peittänyt mielestäni nuo mahtavat rinnat, jotka pullistelivat Hilun kesämekon uumenissa. Mekko oli edestä napitettu, mutta kohtalaisen avara v-aukko paljasti kuitenkin rintojen välisen vaon himokkaille ajatuksilleni. Oikeastaan voisi sanoa, että hänellä ei erottunut kahta erillistä rintaa, vaan koko etumus oli yhtä kookasta povea ja rintojen välinen vakokin oli aivan kiinni puristettu. Olin myös jotenkin aavistavinani, että Hilukin tarkkaili minua jollain lailla. Hänellä oli edessään kookas nuorukainen kohtalaisesti kehittynyt ylävartalo paljaana ja hikisenä. En mahtanut mitään, että housuissa alkoi olla ahdasta. Välttääkseni nolon tilanteen sanoinkin, että nyt täytyy jatkaa, jotta saan homman tänään hoidettua. Käännyin ja nousin ylös niin, ettei Hilu nähnyt kohoumaa housuissani ja palasin työni ääreen.

Parin tunnin aherruksen jälkeen puut olivat sisällä ja loppujen pinoaminen käynnissä. Hilu oli tullut ulos haravoimaan puukasasta jääneet roskat ja minulle avautui alakerran luukun ja ikkunan kautta mahdollisuus tarkkailla häntä. Haravan heiluessa myös hänen mahtavat meijerinsä heilahtelivat ja pyöreä takamus tärähteli. Saatoin nähdä alhaalta melko pitkälle hänen mekkonsa allekin ja väillä, ainakin mielikuvituksissani, näin vilauksen vaaleista alushousuista. Kaluni oli aivan kovana niin, että teki oikein kipeää.

Sitten Hilu sai haravoitua ja arvasin hänen tulevan alas katsomaan tilannetta. Pinosin viimeisiä puita ja yritin olla selin häneen, jottei näkisi seisokkiani.

- Aika urakan olet tehnyt ja nopsasti, totesi Hilu.

- Haen pyyhkeen, niin voit käydä suihkussa ja sinä aikana teen sinulle voileipiä ja käyn sen jälkeen itsekin suihkussa, sanoi Hilu ja pyörähti ympäri poistuen yläkertaan

Siirryin pukuhuoneen puolelle ja olin aukomassa farkkujani, kun Hilu tuli takaisin pyyhkeen kanssa.

- Tässä tämä pyyhe, Hilu sanoi ojentaen pyyhettä minulle ja pakottaen minut näin kääntymään hänen puoleensa.

Housuni olivat auki ja selvä kohouma oli näkyvissä, mutta nappasin pyyhkeen nopeasti eteeni peittämään näkymää.

Huomasin Hilun katseen viivähtävän etumuksessani, mutta sitten hän kääntyi poistuakseen.

Riisuin itseni ja menin suihkuun. Kylmä vesi tuntui hyvältä, mutta silti kaluni seisoi kuin uhmaten kaikkea ja olisin halunnut vetäistä lastin lentoon, mutten kehdannut tädin talossa sellaiseen ryhtyä.

Kuivasin itseni ja kiedoin pyyhkeen ympärilleni, mutta se oli niin pieni, etten saanut sitä pysymään paikoillaan, ilman, että pidin koko ajan yhtymäkohdasta. Pyyhkeen etuosa oli komeasti koholla kestoseisokistani johtuen. Vilvoittelin seisten takkahuoneessa, kun kuulin Hilun tulevan alas. Tilanne oli vaikea. Kaluni oli pystyssä ja vain pieni pyyhe edessä. Sitten Hilu olikin jo selkäni takana ja sanoi:

- Tässä olis voileipiä ja toin oluttakin, menen nyt itsekin suihkuun.

Käänsi päätäni ja hänellä oli toisessa kädessä olutpullo ja toisessa lautasellinen leipiä ojentaen niitä minulle. Päällään hänellä oli vaalea kylpytakki. Otin oluen käteeni ja sitten hän ojensi leipiä. En tiennyt mitä tehdä, sillä jos ottaisin leivät joutuisin irrottamaan pyyhkeestä, jolloin se varmasti putoaisi ja koko komeuteni paljastuisi. Silloin Hilu horjahti ja vaistomaisesti tartuin ojennettuun lautaseen. Ja silloin se tapahtui: pyyhe putosi.

Seisoin Hilun edessä täysin alastomana, toisessa kädessä olut pullo ja toisessa leipälautanen ja miehinen komeuteni täysin pystyssä ylväänä värähdellen. Hilu saavutti tasapainonsa ja tuijotti seisovaa kaluani silmät pyöreinä. Sitten hän vei käden suunsa eteen ja huokaisi:

- Voi hyvä tavaton, Matti. Mitä sinulle on tapahtunut!

Sitten hän kumartui ottamaan pyyhkeen ja alkoi kietoa sitä ympärilleni. Eihän se tietenkään onnistunut pyyhkeen pienuudesta johtuen ja koska kaluni törrötti lähes 20-senttisenä suoraan pystyssä. Hilu vaikutti jo hiukan epätoivoiselta ja sanoi sitten että hakee isomman pyyhkeen.

Hetken kuluttua Hilu tuli takaisin. Olin laskenut pullon ja leivät pöydälle ja seisoin keskellä lattiaa alastomana kalu pystyssä.

Hilu levitti pyyhkeen ja alkoi kietoa sitä ympärilleni. Katselin häntä ja selvästi oli puna noussut hänen poskilleen ja ajattelin, että nyt tai ei koskaan. Hilu oli edessäni yrittäen kietoa pyyhettä ympärilleni. Silloin tartuin hänen kylpytakkinsa kauluksesta ja aloin pikkuhiljaa vetämään sitä auki. Hilu lakkasi liikkumasta ja katsoi minua kysyvästi silmiin. Vedin hänen takkinsa auki ja paljastin kaksi suurinta koskaan näkemääni paljasta rintaa.

- Koska sinä näit minut alastomana, niin minä haluan nähdä myös sinut, sanoin Hilulle.

Samalla avasin kylpytakin vyön ja koko takki aukesi eteeni. Hilun kädet olivat laskeutuneet alas ja pyyhe ympäriltäni oli pudonnut lattialle. Työnsin Hilun kylpytakin olkapäiden yli ja se valahti lattialle. Seisoimme vastatusten kumpikin täysin alastomana. Edessäni oli runsasmuotoinen 5-kymppinen nainen, Hilkka-täti. Hänen rintansa olivat tosi mahtavat, varmaankin jotain FF-kokoa. Nännit olivat tummat ja törröttivät uhmakkaasti lievästi alaviistoon. Kaluni seisoi välissämme melkein koskettaen Hilun napaa. Olimme kumpikin hiljaa ja vain katsoimme toistemme vartaloita. Hilu hengitti raskaasti, rinnat kohoillen. Kaluni värisi kiihkosta…

Mitä sitten tapahtuikaan…

Kiinnostaako?
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute