Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Hilkka-tädin pesu
 nuorimies 05.05.2004
 
 
Puutalkoot olivat siis ohi ja olimme peseytymässä…

Olimme kumpikin hiljaa ja vain katsoimme toistemme alastomia vartaloita. Hilu hengitti raskaasti, valtavat rinnat kohoillen. Kaluni värisi kiihkosta…

Sitten Hilu käänsi katseensa kalustani silmiini ja sanoi käheällä äänellä:

- Menen nyt suihkuun.

Hilu kääntyi ympäri rinnat heiluen ja käveli suihkuhuoneeseen leveä takamus keinahdellen. Katsoin näkymää ja melkein laukesin siihen paikkaan. Hilu ei vetänyt ovea perässään kiinni vaan meni suihkuun niin, että saatoin koko ajan nähdä hänet. Vesi valui pitkin hänen muhkeaa vartaloaan ja käsin hän hiveli itseään joka puolelta. Myös rintojaan hän hieroi sivuttain niin, että näin kuinka hän ikään kuin hyväili niitä ja hän tiesi että katson häntä, koska vilkuili välillä suuntaani. Pari minuuttia katsoin tuota himojeni kohdetta ja sitten astuin suihkuhuoneeseen ja sanoin.

- Saanko pestä selkäsi?

Hilu vain nyökkäsi ja käänsi selkänsä minulle. Otin saippuaa käteeni ja aloin paljain käsin levittää sitä Hilun hartioihin. Hilu huokaili käsieni kosketuksesta. Hänen ihonsa tuntui pehmeältä ja pikkuhiljaa siirryin hartioista alemmas selkää pitkin. Hieroin selkää pitkin vedoin ylhäältä alas ja joka kerta aina hieman alemmas kankkujen päälle.

Kaluni seisoi kovempana kuin koskaan ja olin aivan himoissani tuohon mahtavaan perseeseen. Vihdoin annoin käsieni jäädä kankuille ja siitä sivuille lantioita pitkin ylös kainaloihin. Hilu otti käsillään tukea seinästä joten jatkoin edelleen hänen ylävartalonsa hieromista. Hilu oli lievässä etukumarassa ja hieromiseni johdosta valtaisat melonit heilahtelivat kainaloiden alta näkyviin lisäten kiimaani.

Saippuasta liukkain käsin vetelin hänen kylkiään pitkin kankuille asti ja välillä annoin sormen mennä ikään kuin vahingossa persevakoon. Sitten päätin rohkeasti edetä sivuille ja siitä vatsan puolelle ja pyörivin liikkein nostin käsiäni pikkuhiljaa rintojen alle. Tunsin raskaina roikkuvat rinnat käsieni päällä. Nostin kädet rintojen sivulta ylös niiden yläpuolelle ja siitä lähdin sitten rintoja pitkin alaspäin. Hetken kuluttua kourani olivat rintojen ympärillä, kuitenkin edelleen olin pesevinäni niitä. Tunsin kuinka Hilun nännit olivat kivikovina pystyssä, kun ne koskettivat kämmenpohjiani. Hilu pyöritti päätään ja huokaili äänekkäästi. Jätin rinnat rauhaan ja siirryin alemmas vatsaan ja edelleen alemmas. Hilu korjasi asentoaan levittäen jalkojaan tukevaan haara-asentoon ja nojasi edelleen eteenpäin kumartaen vielä lisää. Nyt voisi jo sanoa, että hän suorastaan pyllisti minulle mahtavaa valkoista persettään. Tajusin hänen tarjoavan itseään.

Otin lisää saippuaa ja kyyristyin hänen taakseen sanoen peseväni hänen jalkansakin. Hilu vaihtoi asentoa ja kumartui nojaamaan käsillään saunajakkaraan, jolloin hän oli lähes kaksinkerroin. Silloin näin edessäni hänen karvaisen jalkovälinsä ja sieltä näkyi riettaasti turvoksissa olevat pillunhuulet kosteina ja kutsuvina. Saippuoin Hilun jalkoja alhaalta alkaen. Nousin polvitaipeista reisiä pitkin pillua persettä lähestyen. Toinen käteni oli Hilun jalkojen välissä lähestyen tuota kuumaa pesää. Jatkoin pesua ja sitten annoin kädensyrjän koskettaa tuota maagista kohdetta. Hilu voihkaisi ja alkoi täristä kosketuksestani. Liikutin kättäni hänen jalkovälissään, mutten kuitenkaan varsinaisesti hyväillyt pillua, mutta vaikutus tuntui olevan melkoinen. Nousin ylös Hilun takana ja vedin toisen käden hänen kylkeään pitkin ja siitä edelleen hänen rinnoilleen, jotka roikkuivat huikean pitkinä suoraan alaspäin. Toinen käsi jalkovälissä ja toinen mahtavalla tissillä seisoin Hilu vieressä kalu kovana. Nyt en enää ujostellut vaan hieroin raa’asti jättitissiä ja rutistelin kovaa nänniä. Toinen käsi hieroi pillua, joka oli aivan kuuma ja suorastaan valui kiimanesteitä. Hilu ei puhunut mitään, vaan ainoastaan huohotti kovaäänisesti ja tärisi käsittelystäni. Sitten siirryin hänen taakseen, ohjasin kovana seisovan kyrpäni Hilun pillunhuulille, otin lantioista kiinni ja painoin kaluni kerralla pohjaan asti. Hilu vain ulisi ja aloin pitkin vedoin vetelemään kaluani hänen kiimaisessa pillussaan. Hilu tärisi ja ilmeisesti hänellä oli menossa pitkä yhtäjaksoinen orgasmi joka nyt sai hänet vaipumaan polvilleen. Minä olin edelleen syvällä sisällä hänen ihmeen tiukassa pillussaan ja vetelin nyt niin rajusti kuin vain parikymppinen sonni pystyy. Sitten tunsin, että nyt lasti lähtee. Kiihdytin vauhtia ja tunsin kuinka sperma isoina sykäyksinä lensi syvälle Hilkka-tädin pillunperukoille.

Olimme aivan voimattomia ja liikkumattomia usean minuutin ajan. Sitten vetäydyin Hilusta ja nousin ylös. Myös Hilu nousi äänettömänä ylös ja suihkuttelimme hiet ja saippuat päältämme. Sitten Hilu sanoi, että taitaa olla parempi, että tästä ei puhuta kenellekään ja minun on parasta lähteä kotiin.

Puin nopeasti päälleni ja sanoin Hilulle hei ja lähdin pyöräilemään kotia kohti.

Olin aivan pyörryksistä äskeisestä kokemuksesta joka tuntui uskomattomalta. Toivoin, etten saisi mitään harmia siitä, sillä kokemus oli kuitenkin unelmieni täyttymys.

Pelkoni osoittautui kuitenkin aiheettomaksi, sillä parin päivän päästä äitini sanoi, että Hilu oli soittanut ja kertonut, että oli unohtanut maksaa puutalkoista ja voisin käydä joku ilta hakemassa maksuni.

Siitä ajatukseni alkoi lentää ja odotin malttamattomana tuota kohtaamista huomenna…

Mitä silloin tapahtuikaan? Haluaako tädit tietää ;-)
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute