Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Taitoluistelijani
 aa_aa_antti 23.06.2004
 
 
-”Onksulla tulta?” Säpsähdin pirteään tytön ääneen ja yritin hahmottaa kokonaisuutta. Silmät aukenivat vaivalloisesti ja suussa maistui paska. Raastoin kieleni irti kitalaesta ja kommentoin älykkäästi: ”mihin?” Samaan aikaan silmäni alkoivat erottaa hahmoja, värit olivat aikalailla hakusessa mutta se saattoi johtua tuon vaikeita kyselevän tytön takaa paistavasta auringosta. Karmealla kolinalla palaset loksahtelivat paikalleen. Tajusin olevani kaupungin kuhisevalla rannalla keskellä kuuminta kesäpäivää ja tuijottavani suoraan nuoren tytön haarojen väliin.

Hapuilin krapulasta jyskyttävää päänseutuani aurinkolaseja etsien ja yritin muutenkin saada tilannetta jotenkin haltuuni. Aurinkolasit luojan kiitos olivat paikallaan nenälläni ja tuijotukseni oli ehkä jäänyt tytöltä huomaamatta. Aloitin epätoivoisen korjausliikkeen änkyttämällä: ”Ei… emmä, tota pol…” Tyttö laskeutui toiselle polvelleen ja henkäisi hiljaa mutta käskevästi: ”Nouse istumaan ja ota toi!” Jotenkin tilanne ja salaperäinen äänensävy saivat minut tottelemaan häntä välittömästi. Nousin istumaan ja otin hänen kädestään sytkärin.

Istumaan noustessa tietoisuuteni levisi koko vartaloon ja tajusin pullistelevani uimahousuissani niin paljon kuin vain suinkin oli mahdollista. Puna nousi onneksi jo auringonkin punertamalle naamalleni tytön tupakkaa sytyttämään kohoavan käden tahtiin. Hän olikin pelastusretkellä. Hiljaisuuden vallitessa sain tulet tehtyä ja vilkuilin sivusilmällä, oliko koko ranta huomannut muhkean stondikseni. Tyttö imi savukettaan posket lommolla ja puhaltaessaan kähisi seksikkäästi: ”Kiitti, iso poika.”

Hän nousi ylös ja pyörähti ympäri lähtien kävelemään rantaa kohti. Jäin hölmistyneenä istumaan sytkärin ja stondikseni kanssa katsellen hänen poistumistaan. Olo oli jotenkin irrallinen, nenässäni tuoksui hienostunut hajuvesi oman hienhajun sijaan ja nyt veitsenterävän tarkkuuden saavuttaneet silmäni ihailivat loittonevan leidin kauniita kurveja. Tyttö todellakin oli kaunis, mieleeni palasivat pullean pehmeät huulet savukkeen ympärillä ja kauniisti kasvoja rajaavat vaaleat hiukset. Ja nyt kun näin hänen vartalonsa kokonaisuudessaan, olin myyty!

Minusta tuntui että hän hieman keikisteli minulle pyöritellessään persettään herkullisesti kävellessään. Toinen kiinteän näköisistä kannikoista oli jäänyt vaille verhoa. Se oli ilmeisesti noussut hänen kyykistyessään viereeni ja nyt hän korjasi sen paikalleen tottuneella ranneliikkeellä ja vilkaisi taaksepäin olkansa ylitse. Aurinkolasit peittivät hänen silmänsä mutta sen verran meikäläinen on kokenut ja kiertänyt että ymmärsin sen flirtiksi.

Hän oli kauniisti ruskettunut kesän kuumuudessa ja hänellä oli todellakin minua miellyttävä vartalo. Olen enemmänkin persemiehiä ja mielestäni tisseissä on hyvää se kun ne ylipäätään on, mutta eivät ole tiellä. Perse puolestaan pitää olla perse, eikä mikään korvike. Leveässä, synnyttäjän lantiossa killuvat muhkean treenatut pakaralihakset miellyttävät. Päällä on oltava pieni rasvakerros joka ei hylly kuin aavistuksen, kun täräyttelee takaapäin oikein huolella. Ja vyötärö pitää tietenkin olla kapea, että pylly pääsee oikeuksiinsa.

Tämä sovinistinen, pervo ja raadollinen kuva ihannenaisestani käveli nyt edessäni minulle flirttaillen. Vanhana pelimiehenä minun olisi pitänyt toimia ja kaataa tuo narttu ennen päivällistä, mutta siinä minä istuin kulli pystyssä keskellä uimarantaa kykenemättömänä liikkumaan. Saatoin silmilläni hänet istumaan omalle paikalleen ja käännyin vatsalleni rauhoittelemaan ajatuksiani.

Masennuin omasta noloudestani ja vaivuin krapulan saattelemana itsesäälin pauloihin. Yritin epätoivoisesti muistella eilisiltaa, koska ja millä olin tullut kotiin, minkä takia olin riidellyt parhaan frendini, Markon kanssa… Vitutus ja inho omaa elämää kohtaan kasvoi fyysiseksi pahoinvoinniksi. Viimeiset kaksi vuotta oli mennyt melkoisessa rännissä sen jälkeen kun mutsi ja faija kuolivat onnettomuudessa. Sain yllätyksekseni todella valtavan perinnön ja menin jokseenkin sekaisin. Jätin vaimon siltä seisomalta ja muutin Ibizalle asumaan ja reissasin ympäri maailmaa. Paljon ei reissuista taskuun jäänyt koska suurimman osan aikaa olin joissain päihteissä. Tuhosin aikaisemman elämäni, työpaikkani ja ulkonäköni.

Ibizalla nussin susirumia brittihuoria, söin helvetisti ja ryyppäsin joka päivä. Kuukausi sitten päätin krapuloissani 31-vuotis syntymäpäivien kunniaksi parantaa tapani ja saattaa elämäni järjestykseen. Hyppäsin seuraavaan koneeseen ja suunnistin vanhaan kotikaupunkiini. Ostin kivan kerrostalokolmion keskustasta, hoidatin tautini ja vannoin että en dokaa enää ikinä. Samaisena päivänä näin Markon kaupungilla ja siihen loppui selvät päiväni. Nyt olin taas samassa tilanteessa.

Keräsin itsetuntoni rippeet ja raahasin itseni uimarannan terassille ja tilasin siiderin. Sillä se lähtee millä se on tullutkin, saatana.

Taistelin baaritiskillä väkisin siideriä kurkusta alas enkä huomannut viereeni tullutta seuraa. ”Mistäs näit unta?” Olin vetää siiderit väärään kurkkuun mutta sain kuitenkin koottua itseni kohtuullisesti ja käännyin rauhallisesti katsomaan pelastajaani silmiin. Todella upottavat, taloussuklaan sävyiset silmät katselivat minua puhtaan kauniilta kasvoilta. ”En muista, mutta nyt tiedän kuka tulevissa unissani seikkailee…” Siirapinmakuinen sutkaukseni alkoi hävettää kun kuulin sen lausuttuna, ja kun en keksinyt mitään pelastavaa lainia niin päätin ottaa osaa tuijotuskilpailuun.

Pitkällisen hiljaisuuden jälkeen tytöllä petti pokka ja hän jatkoi latteuksien linjaamme: ”Sä oot hirveen tutun näköinen, tunnetaanko me?” Aloimme jutella ja kävikin ilmi että hän oli yhden entisen hoitoni pikkusisko. Riikka oli pienenä käynyt katsomassa lätkäpelejä ja muisti minut sieltäkin. Olin tosin pöhöttynyt aikalailla niistä päivistä, tiukka lätkänpelaajan kroppa oli saanut peitokseen noin viisitoistakiloa ylimääräistä rasvaa.

Riikka puolestaan oli edelleenkin jääurheilun pauloissa ja kertoi rientävänsä taitoluisteluharjoituksiin suoraan rannalta. Taivastelin jääharjoituksen absurdiutta 27 asteen kesähelteellä ja kiusoittelin että olin kyllä arvannut että jotain alavartaloa kehittävää lajia on tullut harjoitettua. Riikka otti eroottisvivahteisesta kommentistani kiinni ja kehui nähneensä minunkin alavartalossa jotain hyvin kehittynyttä. Siideri edessäni oli lämmennyt koska tämän fiksun ja huumorintajuisen kaunottaren seura oli poistanut pahan oloni paljon paremmin.

Olimme jutelleet rannan terassilla melkein tunnin kun Riikalle tuli yhtäkkiä kiire treeneihin. Hän lähti pakkaamaan reppuaan ja huikkasi lähtiessään: ”Tuu kattoon meidän harjoituksia, ne kestää kuuteen, hallissa on viileempääkin kun täällä.” Katsoin ihastellen hymyileviä kasvoja hänen huikatessaan heit ja tunsin suurta mielihyvää tarkkaillessani tavaroidensa kanssa touhuavaa tyttöä. Riikka oli täydellinen, ihana, empaattinen, huumorintajuinen, lämmin… ja jumalattoman seksikäs! Hän pyllisti puolihuolimattomasti minuun päin ja vaaleansininen bikinin alaosa kiristyi pakaroita ja pillua vasten kiihottavasti.

Riikan lähdettyä katselin vedenrajassa riekkuvia urheilullisia uroita ja ihmettelin yhä enemmän kuinka minä möhömahoineni sain huomiota uimarannan kauneimmalta tytöltä. Siltä istumalta päätin hankkiutua eroon liikakiloistani ja ryhtyä elämään terveellisemmin –vielä kun tuntui että siihen olisi jokin syy. Pakkasin kamani ja lähdin pyöräilemään tarpeettoman lujaa pisintä reittiä jäähallille.

Jäähallilla seurasin toinen toistaan tiukempien nuorten pakaroiden pyörähtelyä ja pyllähtelyä. Vasta silloin, nähtyäni muut nuoren näköiset tytöt, tajusin että Riikka on todennäköisesti minua reilusti nuorempi. En ollut missään vaiheessa tajunnut kysyä hänen ikäänsä. Samassa Riikka hyppäsi jäälle toimitsija-aitiosta jossa hän oli ollut luultavasti valitsemassa musiikkia. Hän oli pukeutunut luonnonvalkoiseen tiukkaan kokovartalotrikooseen jonka päällä oli lyhyt, pakarat ihanasti näkyviin jättävä luistelukerhon verkkaritakki.

Kaiuttimet kajauttivat ilmoille kamalan klassisen raidan mutta se alkoi kuulostaa melkein hyvältä kun näin Riikan työntävän itsensä toisella jalalla liikkeelle ja liukuvan elegantisti keskemmälle jäätä. Ohjelmassa oli liukuja, hyppyjä ja mitälie piruettejä. Taiteellinen anti jäi hieman hämärän peittoon koska katseeni nauliutui Riikan upeaan vartaloon. Jäntevät pakarat ja tiukat reisilihakset vauhdittivat nuorta kaunotarta jäällä ja minä riisuin häntä mielessäni vaatekappale kerrallaan. Kulli sai sisältöä. Halutti.

Ja samalla vähän vitutti. Ties vaikka tyttö olisi alaikäinen. Nuori hän oli joka tapauksessa. En ollut aivan vakuuttunut että jaksaisin aloittaa mitään kuukauden seurustelua päästäkseni pillun päälle. Toisaalta hän oli vaikuttanut todella mukavalta ja sykähdyttänyt muutenkin kuin vain haarojenvälissä. Päätin kuitenkin jäädä katsomaan harjoitukset loppuun.

Tyttöjen poistuttua jäältä menin jäähallin kahvilaan odottamaan mitä Riikalla olisi mielessä ja pian hän liihotti sinne samassa asussa kuin jäällä. Luistimet vain olivat vaihtuneet lenkkitossuihin. Rupattelumme käynnistyi taas todella vaivattomasti ja pidin paljon hänen luonnollisuudestaan. Hän oli kuulemma illalla menossa luistinkerhon tyttöjen kanssa saunomaan ja vihjasi että olis kiva nähdä vaikka baarissa sen jälkeen. Riikka siis oli ainakin täysi-ikäinen, mainiota. Annoin Riikalle puhelinnumeroni ja sovittiin että hän soittaa kun tietää tarkemmin että koska ja mihin.

Innoissani kävin vielä ennen iltaa punttisalilla hikoilemassa ja aloin valmistautumaan iltaan. Silitin oikein paidankin ja hain kaapista oluen ja jäin odottelemaan. Hetken mielijohteesta kaadoin kaljan viemäriin ja otin kokiksen. Selvät päiväni alkoivat.

Yllätyksekseni puhelin pärähti jo hieman kymmenen jälkeen soimaan ja katselin hetken aikaa hymyillen puhelinnumeroa kännykän näytössä. Olo oli kuin teinivuosina. Riikka oli jo juovuksissa ja yllättäen hän halusi tulla käymään luonani ennen kuin mentäisiin baariin. Änkytin että mikäs siinä, ainahan oluen voisin tarjota ja kerroin hänelle osoitteeni. Ja pian jo ovikello soikin, Riikan oli täytynyt olla jossain lähellä tai peräti matkalla. Toivotin hänet tervetulleeksi ja ohjasin peremmälle asuntooni.

Riikka näytti uskomattoman seksikkäältä. Hän todella tiesi olevansa kaunis ja hyvävartaloinen eikä ujostellut korostaa hyviä puoliaan. Vaaleat, tiukat, lantiohousut toivat hänen täydelliset pakarat kauniisti esille ja tiukka vatsa jäi näkyviin pitkältä matkalta. Takin riisuttuaan näin hänen vaaleansinisen topin joka jätti selän lähes paljaaksi. Rintaliivejä ei sen alla voinut pitää. Toiveikkaasti ajattelin että hän oli laittautunut minua varten vaikka saattoi olla että hän pukeutui aina ravintolaan sillä tavoin. Yritin muistella hänen isosiskoaan Raisaa mutta muistaakseni hän ei ollut ihan yhtä upea vartaloltaan. Kasvoista he olivat molemmat kauniita, ylväspiirteisiä.

Riikka oli selvästi juhlatuulella ja hänen välitön, iloisa luonne tarttui minuunkin. Keskustelimme niistä näistä taas kuin vanhat tutut. Raisakin oli samanlainen, helppo ihminen. Ja muistaakseni poikkeuksellisen kiihkeä sängyssä. Riikka istuskeli sohvalla höpötellen mutta yhtäkkiä hän jotenkin vakavoitui tai hermostui ja töksäytti sitten:

”Mä näin kerran kun sä nussit Raisaa”
”Ai?”
”Mutsin ja faijan makkarissa hiihtolomalla”
”Oliksä kotona? Me ei kyllä…”
”Tulin käymään joo mutta ette äheltämiseltänne kuullu kun tulin sisään.”
”Jaa, no miltä näytti?”
”Aika kivalta, sisko oli sun päällä ja sä hieroit sen tissejä ja persettä.”
”Joo, se tykkäs ottaa ohjat käsiin…”
”Niin mäkin…”

Se oli ensimmäinen viittä sekuntia pitempi tauko koko aikana ja otin hermostuneena hörpyn kokiksestani. Sitten katsoin Riikkaa ja huomasin nännien nöpöttävän topin alla kiivaasti. Tajusin että tyttö oli kiimoissaan ja haluaa mahdollisesti kullia, joten aloin parhaani mukaan johdattelemaan tilannetta.

”Mistä muusta sä tykkäät?”
”Mä tykkään antaa takaapäin, jätkätkin on tykänny, kun mulla on vissiin ihan hyvä perse.”
”Niin on. Tykkäätkö ottaa suihin?”
”Joo, ja sulla on ihanan iso kulli.”
”Haluisitko nuolla sitä?”
”Tuu..”

En voinut uskoa korviani! Olin kyllä alitajuisesti koko ajan toivonut pääseväni maistamaan tämän nuoren tytön kirsikkaa mutta jotenkin se lipsahti kuitenkin liian helposti tähän. Häviävän hetken tunsin itseni puhuvaksi dildoksi mutta en kuitenkaan saanut sanottua mitään ja toimin pelkästään alkukantaisten viettien johdattelemana.

Ristiriitaisin miettein kävelin tuon kaunottaren eteen housujani availlen. Pitkästä aikaa olin selvinpäin tällaisessa tilanteessa ja hermostutti niin perkeleesti ettei meinannut ottaa eteen. Riikka kaivoi innostuneena vehkeeni esiin ja alkoi vetelemään sitä edestakaisin. Ruskettuneet, hoikat sormet saivat eloa elimeeni ja pikkuhiljaa se saavutti täyden mittansa. Riikka tarkasteli sitä huolella ja huokaili pehmeästi. Sitten hän otti koko terskan pulleiden huuliensa väliin ja imaisi sitä herkullisesti maiskauttaen.

”Aivan ihanan iso ja kaunis kulli!”
”Sä oot ihana!”
”Mä oon halunnut nuolla tätä siitä lähtien…”
”Mä halun nuolla sua, nouse ylös…”

Vedin Riikan kädestä seisomaan keskelle olohuoneen lattiaa ja levitin hiukan jalkoja. Kuin sanattomasta sopimuksesta hän jäi siihen seisomaan ja odottamaan. Riikka hengitti kuuluvasti kun kävelin hänen ympäri ja annoin käteni liukua pitkin hänen paljasta selkää ja vatsaa. Pysähdyin hänen taakse ja otin housuni kokonaan pois. Painoin tykyttävän kaluni Riikan pakaravakoon ja suutelin häntä kaulaan. Kuuluva huokaus innosti jatkamaan ja nopealla liikkeellä nostin hänen toppinsa pään yli ja paiskasin sen sohvalle. Silittelin kiinteä vatsaa ja hänen olkapään yli katselin sykkiviä nännejä. Pyyhkäisin kädelläni toisen nipukan ylitse ja Riikka vavahti kuin sähköiskusta.

Liikuttelin aisaani rauhalliseen tahtiin hänen persettään vasten. Kun koppasin hänen tissinsä kouriini ja otin molemmat nännit peukalo-etusormi otteeseen, alkoi Riikka huokailujen saattamana työnnellä ihanaa persettään minua vastaan. Vaikka simulointi olikin mukavaa, päätin siirtyä käytäntöön mahdollisimman nopeasti. Irrottauduin hänestä ja ryhdyin leipomaan hänen taivaallisia pakaroita ja reisiä hieman ronskimmin. Riikalla oli selviä vaikeuksia pysyä paikalla ja kädet hakivat levottomasti paikkaansa. Lopulta hän työnsi ne hiuksiinsa ja antautui käsilleni. Olin polvillani hänen edessään ja katselin jumalaista vartaloa. Kosketin hänen pilluaan housujen läpi ja tunsin hänen kuumuutensa.

”Oi vittu, ihanaa. Mä valun ihan törkeesti…”
”Sä oot Riikka todella kaunis.”
”Mä halun tota sun isoo kyrpää, heti”
”Ota sun housut pois, mä halun kattoo”
”Okei… mee tohon sohvalle, mä pyöritän sulle vähän persettä.”

En tiedä oliko Riikka niin humalassa vai piileskelikö mukavan perhetytön kuoren alla kiimainen seksipeto? Hieman hämilläni hänen ronskeista jutuista ja varmasta käytöksestä peruutin sohvalle istumaan ja valmistauduin katselemaan ainutlaatuista näytöstä. Riikka avasi telkkarin ja musiikkiteevee sattui sopivasti soittamaan perseenpyöritysbiisiä. Hän aloitti pehmeästi liikuttelemaan vartaloaan musiikin tahtiin. Lanteet keinuivat koko ajan nussintaliikkeitä simuloiden, mielikuvitukselle ei jäänyt tällä kertaa yhtään tilaa. Hän astui kevyesti sohvapöydälle ja laskeutui kyykkyyn jalat harallaan tiukkojen housujen kiristyessä äärimmilleen saaden oletettavasti turvonneet häpyhuulet paistamaan läpi. Tuossa asennossa hän liikutti notkeasti lantiotaan edestakaisin ja viskeli villisti päätään puolelta toiselle musiikin tahtiin.

En voinut muuta tehdä kuin tuijottaa suu auki upeaa esitystä. Vetelin hajamielisesti käteeni vaikka seisokin pitäminen ei paljoa tarvinnut. Yhtäkkiä Riikka ponnahti seisomaan sohvapöydällä ja pyörähti ympäri antaen ihanan alaviiston kuvakulman hänen pyllyynsä. Hän pyöräytteli pyllyään biittiin ja alkoi askaroimaan housujensa parissa. Nopeasti hän sai ne auki ja rytmikkäästi valutti niitä alaspäin paljastaen rusketusraidat ja kauniin paljaan pyllyn. Alushousut myttääntyivät myös Riikan nilkkoihin hänen viedessä ne käsillään alas asti kumartaen äärimmilleen. Katseeni nauliutui hänen täydellisten perseenpuoliskoiden välissä kiiltelevään kauniiseen paljaaseen pilluun.

Riikka astui vaatteistaan, potkaisi housumytyn pois pöydältä ja hyppäsi polvilleen pöydälle. Kaunis perse alkoi hytkymään kasvojeni edessä ja minulta petti pokka. Nousin seisomaan ja työnsin varoittamatta keskisormeni suoraan pillun perukoille. Huuto ja huokaus riitelivät Riikan kurkussa mutta alkushokista päästyä hän alkoi työnnellä persettään kättäni vasten. Toisella kädellä työstin tissejä ja kankeni huojui epävarmana edestakaisin toimintaa odottaen.

”Anna jo sitä kyrpää!”
”Voi olla etten kauaa kestä..”
”Emmäkään, anna nyt jo, uuh!”
”Sä oot ihan märkänä…”
”Nussi nyt jo, saatana!”

Riikka oli kyllä tullut kyllä siltä osin siskoonsa että kiimassa puheet menivät aivan räävittömiksi. Onnekseni olin nähnyt yhtä ja toista enkä pelästynyt enää moista. Sylkäisin kouranpohjaani ja pyöräytin terskani liukkaaksi. Huomasin sen kuitenkin turhaksi kun kullinpää saavutti Riikan tihkuvan pillun. Vein terskani huulille, otin molempiin käsiini ihanan lihaisan pakaran ja humautin kankeni perille saakka kertarysäyksellä iloisesti läiskähtäen. Tunneli oli tiukka ja annoinkin Riikan huutaa loppuun ja aikaa totutella uuteen tilanteeseen. Pillu supisteli hämillään kutitellen kullini vartta. Aloitin nytkyttämään pienellä liikkeellä ja huomasin olevan todella liipaisimella.

Riikan huohotukset alkoivat kuulostaa heti siltä kuin hän olisi tulossa ja päätin ehtiä samaan junaan. Kyselemättä nostin tahdin kovaksi ja panin häntä takaapäin koko varteni mitalla. Riikka alkoi tulla samantien ja supertiukaksi äitynyt pillu vei miehuudestani voiton ja hiuspohja kutisten laskin ähkien lastini tuon ihanan naisen sisään. Annoin Riikan tulla rauhassa loppuun saakka ja liikuttelin hissukseen vetäytynyttä vehjettäni nesteiden liukastamassa pillussa.

Ihailin ja silittelin sileitä pakaroita ja toivoin ettei Riikka lähtisi kotiin vielä pitkään aikaan…

Riikka nousi pöydältä posket punoittaen ja kiersi eteeni ja halasi ensin pehmeästi ja sitten kovempaa rutistaen. En ollut oikein varma hävettikö häntä vai oliko se jotain muuta. Olin erottavinani jotain sanoja hänen mutistessaan olkapäähäni mutta jouduin kuitenkin pyytämään häntä toistamaan.

”Ei ku kiitti vaan, se oli ihanaa…”
”Oli tosiaan, sä oot ihanan kiihkeä.”
”Sori kun mä puhuin niin rumia…”
”Ei se kuule haittaa.”
”Mä en voi sille mitään. Ja hävettää aina jälkeenpäin…”
”Aivan turhaa, mua se ainakin vaan kiihotti…”

Riikka hymyili ihastuttavasti ja painoi varovasti pulleat huulensa omilleni. Varovainen suutelu kehittyi täysimittaiseksi imutteluksi ja tajusin ettemme olleet ennen tätä vielä suudelleetkaan. Riikka oli tekijä silläkin saralla. Salaa toivoin että hän olisi luonnonlahjakkuus eikä olisi pelkästään hyvin harjaantunut. En toki ollut niin naivi että olisin kuvitellut olevani Riikan ensimmäinen mies, tuskin edes kymmenen joukossa. Jotenkin vain hänen olemuksensa huokui jonkinlaista siveellisyyttä tai puhtautta ja halusin ehdottomasti säilyttää tuon mielikuvan.

Käteni vaeltelivat levottomina ympäri Riikan alastonta, kiinteää vartaloa, pepun saadessa leijonan osan kätteni huomiosta. Hän tuntui ihanalta käsissäni ja halusin koskettaa häntä yhtä aikaa joka paikkaan. Hänen ihonsa oli sileän pehmeä ja sitä silitellessä alkoi parruuni virrata voimaa. Sen huomatessaan Riikka irrottautui suudelmastamme ja tarrasi veikeästi hymyillen puolikovaan kaluuni ja veteli sitä hiljakseen käteensä. Katselin haltioituneena ruskettuneiden käsien leikkiä vehkeelläni ja annoin tuon ihastuttavan olennon tutustua siihen rauhassa.

”Tää on ihanan iso ja jämäkkä”
”Ja se tykkää susta”
”Jaksaisitko nussia mua vielä?”
”Miltä vaikuttaa?”
”Mmm, sähän oot kuin nuori poika!”
”Mennään eka suihkuun.”
”Joo ota sun paita pois”

Nyhdin hikistä paitaani pois samalla kun katsoin pesuhuonetta kohti loittonevaa herkkupyllyä. Kauempaa katsottuna se näytti vielä paremmalta rusketusrajoineen. Toteemini oli jo täysin tanassa ja se heiluikin koomisesti spurtatessani Riikan perään. Suihkuttelimme toisiamme antaumuksella eikä minua hävettänyt elintasovatsanikaan luonnollisen Riikan seurassa. Pesin huolellisesti saippualla kiinteät käteensopivat rinnat ja koko alapään. Riikka taisi saada mini-orgasmin sujauttaessani liukkaan etusormeni pyllynreikään, muka vahingossa, muiden sormieni leikitellessä hävyllä.

Saimme toisemme hädin tuskin huuhdeltua kun ilman sen kummempia kuivatteluja Riikka tarttui kivistävään kulliini ja lähti johdattamaan minua kohti makuuhuonetta. Hän nyppäsi päiväpeiton pois ja määräsi leikkisästi minut selinmakuulle sängylle. Hän tuli samantien päälleni ja laittoi kosteat pillunhuulensa vatsaani vasten makaavan kaluni molemmin puolin. Käsillä hän otti rinnastani tukea ja alkoi nytkyttää lantiotaan edestakaisin pitkin kullinvarttani silmät suljettuina. Ihailin hänen notkeuttaan ja vartalon kontrollointia. Lantio teki ihania liikkeitä muun kropan pysyessä lähes paikallaan, jumalattoman seksikästä.

Vehkeeni kastui kauttaaltaan hänen mehuistaan ja yhtäkkiä hän ohjasi toisella kädellään sen sisälleen. Aluksi vain vähän, mutta kun se alkoi uppoamaan syvemmälle Riikka avasi silmänsä ja suunsa yhtä aikaa. Voimistuvan huokauksen saattelemana hän painui alas asti ja jäi siihen paikoilleen henkeään tapaillen. Hän vei kätensä omille pakaroille ja se sai tissit juhlavan näköisiksi. En voinut olla tarraamatta niihin samalla kun Riikka joillain ihmeellisillä pillunpohjan lihaksilla antoi täsmähierontaa toteemilleni. Nautiskelin urakalla.

Hetken hierottuaan heppiäni hän aloitti rauhallisen ratsastuksen. Riikka vei ihanasti kätensä hiuksiinsa ja upotteli kulliani karvattomaan koloonsa. Minä hapuilin hänen takaansa kunnon otetta perseestä. Löysinkin kädensijat kimmoisista kankuista ja ohjailin huomaamattomasti tahtia. Riikan huohotus kiihtyi, hän siirsi kätensä kauniille rinnoilleen alkoi pyörittelemään nännejään kovakouraisesti.

Satulassani istuessaan hän kieltämättä toi mieleeni Raisan. Riikalla oli isosiskoa pienemmät rinnat mutta muuten vertailua ei voinut suorittaa. Raisa ei ollut millään muotoa liikunnallinen, ainut hikivoikka harrastettiin poikien kanssa punkassa. Toki hän harrasti sitä melko aktiivisesti, ainakin siihen aikaan kun minä hänet tunsin. Ja näyttävät tissit ja kauniit kasvot pitivät huolen siitä ettei treenikavereista ollut puutetta. Riikalla sitä vastoin oli kauttaaltaan täydellinen urheilijan vartalo. Hänen pienet rintansakin olivat pystyt ja nousivat huomattavan esille norjasta varresta. Molemmat sisarukset olivat kiihkeän innokkaita sängyssä ja suoria ja rivoja puheiltaan.

”No, pukki? Oonko mä parempi pano kuin systeri?”
”Emmä tiedä vielä…”
”Onko mukava nussia kymmenen vuotta nuorempaa pikkupillua?”
”Öh…oot sä kyllä aika tiukka…”
”No miltä se pikkupillu tuntuu, saatanan vanha läski?”

En oikein saanut sanottua mitään. Katselin siinä nollat taulussa Riikan kiihtyvää ratsastusta ja hyppiviä tissejä. Härskit puheet on aivan eri kuin suoranainen vittuilu. Mietin mielessäni vaihtoehtoja jotka olivat perusteellinen herneen nenään vetäminen palkoineen päivineen, tai kommentin totaalinen unohtaminen. Päädyin lopulta jälkimmäiseen. Syy oli suurimmaksi osaksi kullistani välittyvien hyvänolon aaltojen jotka häiritsivät loogista ajattelua todella pahasti. Riikka kuitenkin ratsasti erinomaisesti, notkea vartalo sai pyllyn ja pillun kieppumaan kullinvarteni ympärillä tavalla, jota en oikein osaa kuvailla. Tyttö osasi joka tapauksessa nussia. Ja hyvin.

Mutta siinä tiimellyksessä pikkumaiseen pojanmieleeni palasivat nuo Riikan solvaukset. On se nyt saatana kun joku keskenkasvuinen pikkutyttö tulee varta vasten vittuilemaan raavaalle miehelle. Ei vittu. Haukkuu vielä pukiksi vaikka itse on kuin parikymmentä vuotta porttolassa hommia painanut ammattilaislutka. Nyt saatana. Nyppäsin terävällä lantioliikkeellä Riikan päältäni ja kiepsahdin hänen taakseen. Nostin tarpeettoman kovakouraisesti hänen persettään hollille ja annoin pari pehmeää avokämmen muistutusta siitä kuka on mies. Kiinteä perse punehtui heti ja valmistauduin antamaan eukolle kunnon kyytiä. Muljautin mulkkuni sisään ja aloitin raivokkaan panemisen.

”Nyt saatanan pikkuhuora saat kunnon kullia!”
”OOOOH… pane mua sillä!”
”Tältä tuntuu aikuinen mies!”
”Nussi kovempaa!”

Rynkytin kuin heikkopäinen Riikan herkkupersettä ja hän komentaa nussimaan kovempaa. Kieltämättä tahtini oli joskus menneisyydessä ollut kovempikin mutta ei se nyt aivan varovaistakaan panemista ollut. Äkillinen suuttuminen suli huvittuneisuudeksi, kuinka lapsellista olikaan ottaa itseensä Riikan kiimasolvaukset. Tiedä vaikka hän olisi tarkoituksella hakenut sanoillaan vähän vauhtia vanhaan diesel-myllyyn. Siinä hän totisesti onnistui. Tuntuipa itsekin vain kiihottuvan lisää härskeistä kommenteistani.

Jaksoin pitää kovaa tahtia yllättävän pitkään sen hetkisellä kunnollani ja Riikka alkoikin työnnellä orgasmihakuisesti persettään minua vasten. Pian hän kirkaisujen saattelemana nytkähtelikin ihastuttavasti edessäni. Hän näytti upealta seipääni nokassa täristessään, pakaralihakset värähtelivät ja oikeastaan mikään paikka hänessä ei ollut paikoillaan.

Tunto palautui kihelmöiden kovia kokeneeseen kulliini ja vetelin pitkiä rauhallisia vetoja supistelevassa sopessa. Lipsautin sen kokonaan ulos ja taputtelin sillä Riikan pakaroita leikkisästi. Kellistin hänet kyljelleen ja laitoin alemman jalan omieni väliin. Riikka veti toisen jalan lähelle rintaansa ja antoi esteettömän näkyvyyden pilluunsa. Se kiilteli kutsuvana ja näytti rivon punaiselta. Kullini upposi kosteikkoon helposti ja aloin vetelemään nautinnollisia pitkiä vetoja kivesteni kosketellessa kutkuttavasti Riikan reiden sisäpintaa. Annoin käsieni kierrellä hänen vartalollaan, välillä leivoin pyöreää persettä ja välillä nypin nöpöttäviä nännejä. Samettinen, pehmeä pillu tuntui taivaalliselta.

Riikan perseenreikä kiilteli myös kutsuvasti ja päätin jälleen kokeilla kepillä jäätä. Nyppäsin kyrpäni hetkeksi jäähylle ja kostutin peukaloni pillussa. Työnsin vehkeeni takaisin ja jatkoin ihanan vitun jyystämistä. Peukalollani kutittelin Riikan ryppyreiän ympäristöä. Kielteisten kommenttien uupuessa rohkaistuin ja runttasin peukkuani peräreikään pikku pätkän. Pumppasin pehmeästi sormellani ja ihastelin Riikan ininää. Päätin sillä hetkellä että tätä tyttöä on päästävä panemaan myös pyllyyn.

Ikäväkseni nautiskelulleni oli tulossa loppu sillä paine kävi sietämättömäksi. Vetäisin peukun pihalle ja keskityin täysin itseeni. Rauhallisella tahdilla jatkaen, työntö työnnöltä kliimaksi lähestyen otin kaiken irti tästä hetkestä. Suustani pääsi alkukantainen korahdus kun ylitin rajan. Yritin jatkaa työntelyäni mutta se muuttui holtittomaksi ja hain tukea Riikan pakarasta. Lasti oli melkoinen ja tyydytys valtava. Avasin silmäni ja jäin katselemaan punaposkista kaunotarta joka hymyili ihastuttavasti. Kumarruin suutelemaan Riikan pehmeitä huulia ja se tuntui uskomattomalta. Hämmästelin, miten paljon mielihyvää suudelmasta voikaan saada.

Kellahdin hänen viereensä ja juutuimme juttelemaan pitkäksi aikaa. Hän pyyteli jälleen anteeksi puheitaan ja minun ei auttanut muuta kuin niellä ylpeyteni. Hän kertoi entisistä suhteistaan välillä kiusallisenkin tarkasti. Ikäisekseen hän oli kyllä kohtalaisen kokenut. Minä puolestani kerroin hämmästyttävän rehellisesti elämäni vaiheista, yksityiskohtia kuitenkin hieman siistien. Riikkaa menneisyyteni ei näyttänyt häiritsevän, tai sitten hän peitti sen taidokkaasti. Tutustuimme toisiimme lämpöisen peiton alla niin hyvin kuin yhdessä illassa suinkin ehtii ja juuri ennen nukahtamistani muistan ajatelleeni että tältäkö tuntuu olla rakastunut?
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute