Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Suvi suloinen
 TosiMies 02.02.2005
 
 
Tarina on kuvitteellinen. Sisältöön kuuluu naisen alistamista. Jos sellainen ei kiinnosta, niin kehotan jättämään tämän tarinan väliin. Toivon lukijoiden olevan yli 18-vuotiaita.

---------------------------------------------

Suvi oli eräs näistä nettilöydöistäni. Tavalliseen tapaani selailin netin seuranhakupalstoja, ja hänen ilmoituksensa sattui silmiini. 33-vuotias varattu nainen hakemassa seikkailuseuraa. Kuvauksen mukaan vaalea, B-kupin rintaliiveillä varustettu 158-senttinen ja 57-kiloinen nainen.

Ilmoitus itsessään sai melkein viskit väärään kurkkuun. Tarkasti painotettu turvaseksi ("myös suuseksissä" kirkui ilmoitus isoin kirjaimin). Tuskallisen tarkasti painotettiin myös luottamuksellisuutta ja vaitioloa. Ilmoituksen mukaan Suvi-beibi sai nautintonsa siitä, kun mies suuteli hänen jalkapöytäänsä ja kerjäsi seksiä ennen hänen antautumistaan. Kaikesta kävi ilmi, että tässä oli nainen, joka halusi harrastaa seksiä omilla ehdoillaan.

Vaikka ilmoituksen huolekkuus ja tarkat määrittelyt huvittivatkin minua, niin ne myös suututtivat. Taas yksi nainen, joka kuvitteli voivansa käyttää miestä omana dildonaan milloin ja miten sopi. Tälle tapaukselle oli pakko vastata ja ehkä antaa jopa pieni opetus.

Mietin sotasuunnitelmani tarkkaan. Kerroin fyysisistä ominaisuuksistani tarkkaan ja todenmukaisesti (45v/191 cm/95 kg/23 cm työkalu, siniset silmät, vaalea lyhyt tukka, lihaksikas vartalo), mutta elämäntilanteesta pistin omiani. Kehitin tarinan, jonka mukaan olin juuri eronnut kolmen lapsen isä, joka ei todellakaan ollut suhdetta kalastelemassa. Keksin jutun, koska arvelin Suvin varattuna naisena karttavan niitä miehiä, joista arvelisi tulevan ripustautujia. Painotin viestissäni ehdotonta luotettavuuttani ja haluani tuottaa naiselle mielihyvää naisen omilla ehdoilla (tuota kirjoittaessa likainen virne tuli ihan väkisin huulille). Kerroin varatulle kaunokaiselle, että sinkkuuntuneena minulla olisi tarjolla paikkakin seksiharrastusta varten, nimittäin oma keskikaupungilla sijaitseva asuntoni.

Suvi nielaisi syötin. Jo seuraavana päivänä sain sähköpostia. Mukana oli kuvia. Näin yllättävän kiltin näköisen naisen poseeraavan muka rajun näköisesti pitsialusvaatteissa. Silmissä oli vähän kujeileva katse ja suu näytti siltä, kuin alkaisi juuri nauraa. Sinä hetkenä tiesin, että luultavasti hän oli ihan kiltti pikku vaimo, joka oli ensimmäistä kertaa elämässään uskaltautumassa avioliiton ulkopuoliseen seikkailuun. Näin herkullisia vastakohtaisuuksia internetissä muodostuu: mitä rajuimmin kirjoittava nainen voi paljastua ujoksi maitotytöksi, ja mitä niukimmin itseään ilmaiseva minimalisti voikin olla rietas katulutka.

Mutta Suviin palatakseni: sain häneltä myös kännykkänumeron. Soitin hänelle ja juttelimme hetken. Hän piti kuvistani, jotka olin hänelle vastauspostissa lähettänyt. Puhelinkeskustelun aikana kuvista saavani vaikutelma vain vahvistui: naisella oli pehmeä tyttömäinen ääni, hän nauroi aina välillä epävarmasti ja ujostikin, kertakaikkisen suloinen pakkaus. Olin kovana jo kuullessani sen äänen. Puhumattakaan kun ajattelin kaikkea sitä, mitä voisin tälle naiselle tehdä.

Keskustelun päätteeksi sovimme treffit. Vakuuttelin vielä kerran innokkuuttani päästä naimaan kumipuvussa - varsinainen vuosisadan vitsi - ja kuinka ehdottoman luotettava ja vaitiolotaitoinen olin. Suvi tuntui uskovan ja sanoikin eräässä vaiheessa minun vaikuttavan mukavalta mieheltä ja täysijärkiseltäkin. Virnistin taas kuullessani tuon virhearvion. Tapaamisen kuitenkin saimme sovituksi kotiini seuraavaksi viikonlopuksi. Suvin mies oli kaksi viikkoa kestävällä työmatkalla ja kutsuin naisen luokseni lauantai-illaksi.

Kello oli pari minuuttia yli kahdeksan kun ovikello soi. Menin avaamaan ja nainen seisoi edessäni. Vaaleat hiukset valuivat nippa nappa solisluille ja yllään hänellä oli lyhyt musta hame, mustat sukat ja marjapuuronpunainen neule. Vaatteet eivät mitenkään peitelleet kauniin vartalon muotoja. Suvin vartalo oli pienuudestaan huolimatta kuin sorvattu. Tunsin jo haluni heräävän, mutta kieltäydyin ajattelemasta sitä vielä. Hymyillen viittasin naisen sisään ja annoin pienen suukon huulille.

"Mmm.. mahtavaa, että pääsit tulemaan", kehräsin kauniille Suville.

Hän naurahti vähän hermostuneesti ja käveli teennäisen itsetietoisesti olohuoneeseen.

"Eikö edes pelota yhtään tavata ihan tuntematonta miestä", utelin hymyillen kuitenkin rauhoittavasti.

"Eei, ei tietenkään", Suvi vastasi. Ilmeestä näin kuitenkin, että hänellä oli ollut epäilyksensä. Kroppa ei ollut täysin rentoutunut, ilmeisesti jokin osa hänessä odotti minun käyvän hänen kimppuunsa. Hyvävaistoinen tyttö.

"Istuhan alas", minä kehotin. "Haluaisitko jotain syötävää tai juotavaa..?"

"Ei minulla nälkä ole", hymyili Suvi tahallisen vihjailevasti. Ilmeisesti hän oli lämpenemässä ja seikkailuhalutkin taas heräsivät ensimmäisten minuuttien luonnollisen arkuuden jälkeen.

"No ehkä kaadan sinulle sitten lasillisen valkoviiniä."

Sen tarjouksen hän oli valmis hyväksymään. Kaadoin itselleni suosikkijuomaani mallasviskiä ja kaunokaiselle lasillisen kuivaa valkoviiniä. Tällä kertaa en aikonut pilata nautintoani millään huumaavilla tai rauhoittavilla aineilla. Tällä kertaa aioin nauttia täysin tajuissaan olevasta naisesta.

Suvi istui sohvallani toinen jalka toisen yli ristittynä, katsellen pöydällä palavia kynttilöitä. Istuin hänen viereensä ja aloin silitellä mustan sukan peittämää reittä. Hämmästelin edelleenkin mielessäni hänen pienuuttaan: käteni näyttivät suorastaan lapiomaisilta hänen reisiään hyväillessäni. Suvi naurahteli silloin tällöin, heitteli hiuksiaan, vaikutti vuoroin kiimaiselta ja vuoroin kainolta. Posketkin olivat suloisesti punaiset.

Hän oli viininsä juonut, joten otin tyhjän lasin hänen kädestään ja laitoin sen sohvapöydälle. Vedin naisen kunnolla syliini ja suutelin huulille pitkään. Tunsin hänen vastaavan aluksi varovaisesti, mutta sitten sitäkin innokkaammin. Hänellä oli täydellinen suu suuteluun ja varmasti eräät kauneimmat näkemistäni huulista: täyteläiset ja pehmeät olematta liian pulleat kuten nykyisillä käsitellyillä elokuvatähdillä näkee. Kiedoin käteni hänen hiustensa ympärille ja vedin päätä hiukan taaksepäin.

"Ensimmäistä kertaako olet asialla näissä pettämistouhuissa", kysyin suudelmista jo kiihtyneeltä naiselta.

"Mmmm.. joo.." vastasi Suvi raukeana, silmät puoliummessa. Hän kurottautui kohti minua ja suutani ja suutelimme taas kiihkeästi. Kieleni teki tutkimustyötä hänen halukkaassa suussaan ja käteni seikkaili hänen hameensa alle. Tunsin käsissäni stay up -sukan yläreunan ja sitten kopeloinkin jo hänen pikkuhousujaan. Tunsin stringit käsissäni ja kuumenin. Kuulin Suvin henkäisevän koskiessani hänen pikkuhousujaan: hassu, hengästynyt pikku ääni.

"Kauanko olet naimisissa ollut", kysyin jo vähän paksuksi käyneellä äänellä. Halut puhua olivat aika vähissä, halut panna tätä pientä naista sitäkin suuremmat. Mutta kaikki aikanaan.

"Huuummmmmmm viisi vuotta", Suvi huokaisi väsyneesti, kärsimättömästi, kiimaisesti. Ilmeisesti hänkään ei nyt välittänyt tarinoida. Ymmärsin kiimaista narttua ja aloin suudella vaativasti hänen kaulaansa. Pari kertaa suudelmat alkoivat muistuttaa fritsujen tekoa, ja Suvi parahti hiukan ja mutisi, ettei halunnut jälkiä. Mutisin vastaan jotain rauhoittavaa ja aloin puristella hänen rintojaan. Ne tuntuivat pieniltä käteen, mutta hyvin pyöreiltä ja nännit seisoivat kovina. Nypin niitä puseron ja rintaliivien läpi ja kuulin Suvin taas henkäisevän sillä hassulla pienellä tavalla, joka nosti kiimaisuustasoni uskomattoman korkealle.

Enää odottamatta nousin ylös ja nostin naisen kyselemättä käsivarsilleni. Yllättyneenä hän potki hiukan vastaan, ei kai ollut tottunut miehiin, jotka seurasivat omia mielijohteitaan pikkurouvan miellyttämisen sijasta.

"Älä yhtään hätäänny, mä vaan vien sut tuonne makuuhuoneeseen", kuiskutin sylissäni olevalle pienelle naiselle ja hetken jännityksen jälkeen hän vaikutti sopeutuvan siihen.

Laskin naisen vuoteelleni. Vaalea tukka muodosti kivan kontrastin mustien lakanoiden kanssa, jotka olin sänkyyn vaihtanut hänen tuloaan odotellessani. Hän makasi sängyllä katsellen minua sinisillä silmillään. Hetken ajan hän näytti olevan huolissaan.

"Muistathan että mä sanoin haluavani olla kontrollissa, eli siis että mä päätän mitä tapahtuu ja milloin", sai ujo ja pehmeä nainen suustaan.

"Joo, ei tässä mitään, saat olla ihan niin kontrollissa kuin haluat", vakuuttelin minä samaan aikaan heittäen paidan päältäni. Sen jälkeen kävin Suvin viereen makuulle ja suutelin häntä taas huulille. Hän otti suudelman halukkaasti vastaan ja näytti nauttivan siitä, kun käteni vaeltelivat pitkin hänen vartaloaan. Puolihuomaamattomasti aloin rullailla stay up -sukkia pois hänen sääriään peittämästä. Sitä Suvi ei vastustanut ollenkaan. Ongelmat tulivat siinä vaiheessa kun aloin vetää hänen alushousujaan pois.

"Hei.. ei tämä nyt mene niin kuin mä halusin", Suvi huohotti. "Anna hei niiden vielä olla.."

Suutelin naista kovaa suulle, enkä ollut kuulevinani. Vedin vain hameen alta vaaleanlilat stringit pois ja heitin ne lattialle. Tunsin pienen vartalon alkavan tempoa. Kai nartulta olisi pitänyt nöyrästi anoa lupaa poistaa hänen pikkarinsa. Muistelin ilmoituksen sanoja. Pitää miehestä, joka kerjää seksiä. Kerjää.. No, tämä poika ei ainakaan ollut sitä koskaan kerjännyt vaan ottanut halunsa mukaan. Sen saisi Suvikin oppia.

Vartalon vääntelehtimisestä huolimatta levitin Suvin jalat ja tungin etusormeni hänen pilluunsa. Se tuli ihan märäksi, nainen oli yllättävän märkä ja halukas.

"Katsos nyt, sä olet ihan märkä, sä itse haluat tätä. Kyllä ne pikkarit oli korkea aika ottaa pois", mutisin ja silitin samalla naisen tukkaa.

"Joo niin mut' ei tämä nyt mene niin kuin mä suunnittelin", häkelsi Suvi jotakin naama punaisena. Ilmeisesti häntä nolotti hiukan nähdä märkä sormeni ihan kasvojensa edessä. Muitta mutkitta työnsin sen hänen huulilleen ja käskin imeä.

"Hyiii... en mä" aloitti nainen, mutta käytin jo hyväkseni sitä hetkeä, kun suu oli auki ja työnsin sormen sisään. Toisella kädellä pidin päätä paikoillaan ja pakotin naisen imemään omien mehujensa kastelemaa sormea. Alun vastenmielisyyden jälkeen se näytti jopa kiihottavan pientä lumppuani. Katsoin hymyillen häntä hänen imiessään sormeani ja ynähdellessään samalla. Varsinainen kuuma pakkaus tämä tyttö.

Kun Suvi oli tarpeeksi imenyt, vein käteni jälleen hänen jalkoväliinsä. Pakotin sääret erilleen ja aloin tutkia sormillani hänen vakoaan. Se oli ylellisen kostea ja pehmeä. Ja se tapa, millä hänen pillunsa imi vuoroin yhden ja vuoroin kaksi sormeani sisäänsä! Tämä nainen oli todella valmista tavaraa. Vaon yläpäässä tunsin klitoriksen kasvaneen pienen pavun kokoiseksi. Pyörittelin sitä kiusaavasti sormillani, vuoroin työntelin vakoa pitkin kahdella sormella, jolloin klitta jäi herkullisesti niiden väliin ja vuoroin käytin yhtä sormea. Kuulin alkukantaisten voihkausten pääsevän Suvin huulilta. Niitä kuunnellessani mietin hetken, samalla kun sormeni piirittävät hänen herkkää lihaansa.

Tyttö oli nostanut metelin vaatteittensa riisumisesta. Ilmeisesti niihin liittyi hänellä joku sellainen juttu, joku tapa kiusata miestä. Tunsin tyypin jo nuoruudestani: Suvi oli juuri niitä tyttöjä, jotka pussailivat halukkaasti, mutta kuiskasivat aina sen kauhistuneen ein, kun kaveri yritti riisua rintaliivejä tai sujauttaa sormeaan pöksyihin. Näiltä tytöiltä sai panoa suorastaan rukoilla, ja sekös heitä miellytti. Mutta minua se ei miellyttänyt, joten en aikonut sellaiseen alkaa. Saakoon lumppu orgasmin tässä ja nyt, ja sitten katsotaan miten edetään, päätin hiljaa mielessäni.

Asetuin paremmin Suvin päälle, koska nyt voisi seurata ongelmia. Vaelsin alemmas hänen vartaloaan, kunnes pääni oli hänen hameensa kohdalla. Painoin hänet painollani kiinni patjaan, levitin sääret ja painoin pääni niiden väliin. Levitin sormillani häpyhuulet auki ja tunsin naisen kiimaisen ja valmiin tuoksun. Nautiskelin siitä hetken ja sitten painoin pääni alas ja nuolin hänen märkää vakoaan.

Ja kuten arvasinkin, se sai aikaan reaktion.

"Hei mitä sä nyt, mitä sä teet, lopeta heti, mehän sovittiin turvaseksistä myös suuseksissä" vinkui Suvi. Hän yritti sulkea jalkansa tutkivalta kieleltäni, mutta käteni estivät sen tavoitteen helposti. Näin edessäni läpimärän vaaleanpunaisen kiiltelevän vitun, tuo narttu oli viimeisen päälle kiihottunut ja silti esteli..

"Ai luulet tosiaan, että mä alkaisin leikellä saksilla jotain makukondomia auki sua nuollakseni", pilkkasin nyt avoimesti. Kuin todistaakseni pointtini nuolin häntä taas, tutkin kielelläni klitoriksen paisuneen muodon ja sisempien häpyhuulten turvonneet muodot. Tunsin naisen allani värähtävän.

Vuoteellani makaavan naisen silmät laajenivat hänen kuullessaan sanani.

"Mutta me sovittiin siitä.." hän yritti heikosti.

Voi Suvi-parkaa, joka oli ehtinyt elää yli kolmenkymmenen vuoden ikään tajuamatta, että ei sellaisilla sopimuksilla ole mitään arvoa. Minua hymyilytti kun painoin pääni takaisin naisen raon kimppuun. Otin sormet avukseni hänen hyväilyynsä. Kieleni nuoli klitorista ja teki voimakkaita pitkittäisvetoja sisempien pilluhuulien parissa. Nuolin välillä kielen ollessa leveänä, nuolin hänen pilluaan karheasti ja voimakkaasti kuin eläin ja tungin ähkäisten kaksi sormea sisään tuohon märkään tavaraan.

Suvi oli temponut aluksi, mutta nyt hän alkoi ymmärtää sen hyödyttömyyden. Tunsin hänen lantionsa alkavan nousta kaarelle hänen reagoidessaan kieleeni ja sormiini. Naisen suusta alkoi päästä pieniä voihkivia nyyhkäyksiä, äärimmilleen kiihottuneen naisen ikiaikaisia ääniä. Painoin kieleni hänen klitoristaan vasten ja pyörittelin hitaasti, kiduttavan hitaasti sen ympäristöä. Painoin sormilla emättimen pehmeää ja turvonnutta sisäpintaa juuri sieltä, mistä piti..

Matalasti voihkaisten Suvi työnsi lantiotaan vasten kieltäni ja tunsin hänen sisällään alkavan orgasmin. Hänen pillunsa supisteli sormieni ympärillä yllättävän rajusti. Koko vittu tuntui herahtavan litimäräksi ja kiristyvän äärimmilleen. Supistelua jatkui kaksi, neljä, kuusi, kahdeksan kertaa. Sitten se loppui ja nainen jäi paikoilleen makaamaan rintakehä voimakkaasti kohoillen.

Hymyilin ja siirryin hänen viereensä. Yritin tavoittaa silmilläni hänen katsettaan, mutta turhaan. Tilanne näytti olevan Suville ihan uusi. Oli tietysti aiemmin törmännyt niihin miehiin, jotka antoivat pompottaa itseään miten sattuu.

"Sä teit sen mulle ilman kondomia ja ilman lupaa", Suvi sai sanotuksi pienellä äänellä. Ilmeisesti hän tajusi itsekin asemansa heikkouden, olihan hän juuri äsken lauennut suutani vasten kuin oikea todellinen hutsu ainakin. En voinut olla heittämättä sitä hänen kasvoilleen.

"Joo, mutta sä näytit kyllä tykkäävän siitä oikein kovasti. Ei kai tuollainen kuuma nainen mieti jotain kondomia, pääasia kun tuntuu kivalta", sanoin tahallisen provosoivasti.

Nainen vierelläni punastui. Ilmeisesti häntä hävetti.

Kun oppitunti oli mennyt näin hyvin perille, aloin muitta mutkitta riisua vaatteita Suvin yltä. Hän ei laittanut vastaan ollenkaan, orgasminsa jälkimainingeissa hän oli vielä raukea ja muissa maailmoissa. Ehkä häntä hävettikin, ehkä hän tunsi itsensä lannistetuksi ja oli siksi passiivinen. En tiedä. Riisuin joka tapauksessa hänen yltään lilat rintsikat, niin kauniisti yhteensopivat jo aiemmin kadonneiden stringien kanssa. Marjapuuronpunainen neule sai myös sijoituspaikan lattialtani. Kuin myös hame, jonka lyhyen helman alla oli jo Suville opetettu muutamia nettisuhteiden vaaroja.

Hän makasi täysin alastomana vieressäni. Näin kauniit vaaleanruskeat nännit, vieläkin terhakkaasti seisten orgasmin jälkeen. Hänen muu vartalonsa oli kermanvalkea. Hän antoi minun katsella itseään silmissään hiukan poissaoleva katse.

Riisuin housuni ja alusvaatteeni ja kävin takaisin makuulle hänen viereensä.

"No toisaalta.. ei kai suuseksissä valtavaa tautivaaraa ole", pohdiskeli Suvi. "Eikä ainakaan voi tulla raskaaksi, hihi", hän nauroi jo vähän rentoutuneena. Ilmeisesti lumppuni oli tajunnut, että hän oli juuri saanut erittäin nautinnollisen orgasmin, seikkailu oli onnistunut.

"Väitätkö sä, ettei sulla ole pillereitä", kysyin minä.

"No ei ole.. Ollaan miehen kanssa puhuttu jotain lasten hankkimisesta", tunnusti vierelläni makaava vaalea hutsu huolettomasti.

"Ei ole sitten tärpännyt vielä", minä sanailin ja aloin imeä hänen toista nänniään. Se sai Suvin henkäisemään mielihyvästä.

Kun hän makasi siinä silmät nautinnosta puoliummessa, oli maailman luonnollisin asia painua hänen päälleen, erottaa hänen säärensä toisistaan ja painaa valmiiksi kova kyrpä hänen sisäänsä. Ja luonnollisesti, ilman kondomeita. Tämä kaikki tapahtui nopeasti, eikä Suvi reagoinut siihen ennen kuin tuntiessaan kyrpäni työntyvän suurena ja kovana sisälleen. Silloin hän kirkaisi oikein toden teolla ja alkoi taistella vastaan.

"Et tee sitä mulle ilman kondom.." ehti nainen huutaa, ennen kuin läiskäisin kämmeneni hänen suulleen. Loppu taantui pelkäksi mutinaksi, jonka kämmeneni tehokkaasti vaiensi. Olin niin kiimainen ja villi, että halusin vain nauttia nartun pehmeästä tavarasta ja tehdä sen omilla ehdoillani..

Minua kiihotti se, että hän saattaisi tulla raskaaksi. Suorastaan toivoin sitä. Aloin pumpata rajusti hänen sisällään. Vasta orgasmin saanut pillu tuntui pehmeältä, mukavasti turpealta ja tiukalta. Tunsin sen vaistomaisesti reagoivan nussimiseeni, niin herkillä tuo alue vielä oli rajun orgasmin jäljiltä. Vilkaisin ylöspäin ja näin Suvin siniset silmät nyt kokonaan auki, anovina, kyyneleisinä, kauhistuneina. Hänen pikku seikkailunsa oli kääntynyt oudoksi painajaiseksi, jonka lopputuloksena voisi olla raskaus. Katsoin häntä silmiin liikkuessani syvällä hänen pillussaan ja yritin miettiä hänen ajatuksiaan. Katuiko hän typerää ilmoitustaan, katuiko sitä, että oli mennyt vieraan miehen luo tietämättä tästä mitään? En tiennyt vastausta. Eikä se minua oikeastaan kiinnostanutkaan.

Tunsin hänen pillunsa lihasten supistelevan. Se olikin kaikki, mitä enää tarvittiin. Murahtaen tungin itseni mahdollisimman syvälle hänen sisäänsä ja tulin. Tuntui kuin spermaa olisi tullut vähintään ämpärillinen, niin kiimainen tuo koko tilanne oli. Lopulta kalun sykähtely loppui ja jäin hänen päälleen makaamaan, kulli edelleen syvällä sisällä.

Otin käteni pois hänen suultaan ja kuulin hänen itkevän. Hänen pieni seksiseikkailunsa ei ollutkaan sellainen, jossa hän olisi saanut olla kontrollissa ja määräillä vastapeluriaan. Hänen seksiseikkailunsa saattoikin muodostua sellaiseksi, josta ei hankkiuduttukaan eroon vain suihkussa käymällä. Päätin siinä ja sillä hetkellä pitää hutsun asunnossani ainakin muutaman päivän, ettei moraaliton lutka pääsisi hankkimaan mitään helppoja katumuspillereitä. Tämä peli täytyisi katsoa loppuun asti, tuumin silitellessäni hellästi Suvin sotkuisia vaaleita hiuksia.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute