Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Seija, 40-vuotias sihteeri
 T 17.07.2002
 
 
Olen suuryrityksen toimitusjohtajan sihteeri. Olen 40-vuotias, tummahiuksinen ja mielestäni hyvin säilynyt keski-ikäinen nainen. Minä rakastan pukeutua paljastaviin ja melko tiukkoihin vaatteisiin, vaikka en mikään miestennielijä olekaan. Olen ollut elämäni aikana vain yhden miehen aviomieheni kanssa. Kerään työpaikkani miesten katseita kun kuljen heidän työpisteiden ohi vain pelkässä lyhyessä ja melko paljastavassa mekossa. Joskus olen kuullut kun miehet puhuvat minusta kahvihuoneessa ja kehuvat kiinteää heidänkin mielestä hyvin säilynyttä kroppaani ja suuria rintojani. Onpa joskus joku yrittänyt lähennellä minua, mutta en ole halunnut pettää miestäni.

Mieheni ongelma on se että hän ei kykene tyydyttämään minua kunnolla. Hän vain työntää pikku pippelinsä sisääni ja muutaman työnnön jälkeen hän jo laukeaa, minkä jälkeen hän menee sohvalle makaamaan. En ole saanut mieheni kanssa ikinä orgasmia. Olen kertonut tästä ongelmasta työtovereilleni työn lomassa ja hekin ovat päivitelleet asiaa, jonka jälkeen he ovat kertoneet miten ihania heidän miehensä ovat. Joskus kun olen ollut pahimmassa puutteessa olen itse tyydyttänyt itseäni omassa pienessä työhuoneessani, kun se ei kotona lasten eikä mieheni takia onnistu, koska hän ei hyväksy itsetyydytystä ollenkaan. En ole ollenkaan varma onko voihkintani kantautunut myös työpaikkani miesten korviin.

Eräänä päivänä toimitusjohtaja pyysi minua tarjoilemaan kahvia hänen huoneeseensa, jossa oli johtoryhmän kokous. Tarjoillessani kahvia huomasin, kuinka johtoryhmän jäsenet katselivat ahnaasti paljastavasta kaula-aukosta punaisten rintaliivien verhoamia rintoja. Tilanne oli samaan aikaan häpeällinen, mutta silti nautin miesten katseista. Kahvintarjoilemisen jälkeen syvennyin töihini ja valmistelin tavarantoimitus listaa, joka pitäisi saada tämän päivän aikana valmiiksi. Hetken päästä sisäpuhelimeni pirahti ja toimitusjohtaja käski tulla hakemaan joitain asiakirjoja hänen huoneestaan. Kävelin toimitusjohtajan huoneen ovelle mustissa korkokengissäni ja koputin oveen. Hetken päästä hän tuli avaamaan ja pyysi sisälle huoneeseen. Huoneessa oli myös toinen mies tummahipiäinen arviolta noin 30-vuotias tiedotuspäällikkö. Toimitusjohtaja käski minun istua korkealle toimistotuolille. Hetken päästä tiedotuspäällikkö tuli seisomaan viereeni ja kyseli jotain työasioita. Yhtäkkiä hän laittoi kätensä reidelleni ja alkoi hellästi hieroa sitä olin. Minua jännitti, mutta annoin hänen jatkaa. Kohta toimitusjohtaja tuli myös luokseni ja sanoi:

"Minä olen kuullut kuinka sinä olet puhunut että et saa kotona mulkkua Seija."

Sen jälkeen hän laittoi kätensä suuren rintani päälle ja puristi sitä hellästi. Tiedotuspäällikkö avasi mekkoni nyörin, jolla se oli kiinni. Hän alkoi hyväilemään yhtä aikaa toimitusjohtajan kanssa rintojani hellästi. Sitten he vetivät rintaliivini alas ja toimitusjohtaja alkoi imemään kovettunutta nänniäni ja puristeli toisella kädellään toista rintaani. En voinut muuta kuin ynistä tyytyväisenä. Tiedotuspäällikkö avasi housunsa ja kaivoi sieltä ulos isoimman kullin mitä olin eläissäni nähnyt. Aloin hyväilemään sitä kädelläni ja se alkoi heti paisumaan. Toimitusjohtaja lopetti rintojeni imemisen ja pyysi minua avaamaan ja hänen housunsa ja katsomaan mitä sieltä löytyisi. Avasin hänen housunsa hitaasti ja laskin ne nilkkoihin. Hyväilin hetken hänen mulkkuaan kalsareiden päältä, kunnes laskin hänen kalsarinsa alas. Toimitusjohtajankin mulkku oli todella iso miltei kaksi kertaa isompi kuin miehelläni. Hyväilin hetken kummankin miehen isoja mulkkuja yhtaikaa, kunnes tiedotuspäällikkö antoi minulle pitkän kielisuudelman.

Minun suudellessa tiedotuspäällikköä toimitusjohtaja nosti mekkoni alareunaa ja alkoi hitaasti kuljettaa kättään minun kosteaa pilluani kohti. Hänen kätensä seikkailivat ensin kosteiden pikkuhousujeni päällä painaen hellästi kosteaa vakoani. Ynähtelin hiljalleen, kun samaan aikaan tiedotuspäällikkö hyväili minun kovia nännejäni ja suuria rintoja. Toimitusjohtaja siirsi kosteat pikkuhousuni pois pilluni päältä ja alkoi imemään ensin liukasta vakoani ja sen jälkeen klitoristani. Se tuntui todella ihanalta aloin voihkia ja minun oli vaikea pysyä paikallaan. Aloin runkata tiedotuspäällikön suurta mulkkua ja se paisui lähes täyteen mittaansa, kun hän työnsi sitä lähelle suutani ja otin ensin hänen valtavan terskan punaisten pehmeitten huulieni väliin. Tiedotuspäällikkö otti minua hellästi kiinni pitkistä tummista kiharoista ja työnsi valtavaa mulkkua syvemmälle suuhuni ähisten samalla. Minulla oli vaikeuksia ottaa mulkkua syvemmälle ja aloin imemään mulkun mustaa liukasta vartta. Aloin hiljalleen liikuttaa päätäni samalla runkaten tiedotuspäällikön mulkkua käsilläni välillä hyväillen hänen suuria kiveksiä. Tiedotuspäällikkö alkoi ähisemään ja ynisemään, kun olin imenyt hänen mulkkuaan jo jonkin aikaa kun hän äkkiä veti mulkun ulos suustani ja sai ähkäistyä:

" Minulta meinasi tulla."

Toimitusjohtaja imi märkää pilluani todella taitavasti, hän oli työntänyt jo kaksi sormea liukkaaseen, tiukkaan tunneliini ja olin jo saamassa ensimmäistä orgasmiani, kun hän yhtäkkiä veti sormet pois vaostani ja lopetti imemisen. Pilluni oli märempi kuin koskaan ennen ja sieltä tihkui nesteitä pitkin reisiäni. Toimitusjohtaja nousi ylös ja käski minun imeä hänen jo löystynyttä mulkkua. Kävin kontilleni hänen eteensä ja hamusin hänen suuren mulkkunsa huulteni väliin. Aloin imemään toimitusjohtajan isoa mulkkua ja hetkessä se oli kasvanut täyteen mittaansa. Otin mulkun välillä syvälle suuhuni välillä imien sen suurta punaista terskaa runkaten samalla sen paksua vartta. Hetken päästä tunsin kun tiedotuspäällikkö kourii kiinteää peppuani ja hänen tummanpuhuva valtava kyrpä tökki vaaleankarvan peittämää liukasta pilluani. Sitten tunnen taas jotakin kovaa kosteilla häpyhuulillani ja sen miten miehen voimakkaat kädet painavat peppuani. Minuun sattui hiukan, kun ison kalun valtava terska tunkeutuu hitaasti tiukkaan, mutta hyvin liukkaaseen tunneliin hitaasti mutta varmasti, mies huohottaa ja puristaa lantiotani tiukasti. Toimitusjohtajan suuri kulli luiskahtaa ulos suustani ja alan vikisemään, kun elämäni ensimmäistä kertaa pilluuni on työntymässä suuri kulli. Pilluni nesteet valuivat pitkin reisiäni kun tiedotuspäällikön kulli on kokonaan sisällä pillussani. Hän aloitti hitaan naimisen ja en voi kun vikistä. Pian toimitusjohtaja työnsi taas valtavan kullinsa avonaiseen suuhuni ja alan imeä sitä. Hetken naimisen jälkeen tunnen kuinka lantioni tuntuu olevan tulessa ja orgasmin aalto kulkee lävitseni. Alan voihikimaan ja vikisemään orgasmin voimasta, mutta ääntä vaimentaa toimitusjohtajan valtava mulkku, joka on yhä suussani.

Orgasmini jälkeen tiedotuspäällikkö vetää suuren kullinsa melkoisen lisahduksen säestämänä ulos märästä pillustani, joka jää avonaisena repsottamaan. Heti tämän jälkeen toimitusjohtaja kääntää minut kyljelleen ja levittää tummien stay-up sukkieni verhoamia jalkojani ja alkaa asettelemaan suurta mulkkuaan ensi kertaa sihteerinsä vaaleankarvaiseen avonaiseen pilluun. Toimitusjohtajan mulkku uppoaa helposti pilluuni tiedotuspäällikön jäljiltä. Toimitusjohtaja aloitti kovan naimisen ja aloin huutaa nautinnosta, mutta myös hiukan tuskasta sillä välillä hänen mulkku osui emättimeni pohjaan ja se sattui hiukan. Tiedotuspäällikkö ohjasi suuren mustan kullinsa suulleni samalla suuria rintojani hyväillen, aloin imeä hänen liukasta kyrpää, joka oli minun omissa mehuissa kastettu. Toimitusjohtaja jyskytti märkää pilluani ja oloni on kuin teinitytöllä, vaikka olenkin 40-vuotias, kun toimitusjohtajan paksu kulli soutaa ensikertaa liukkaassa pillussani. Pian tunnen taas orgasmin aallot sisälläni ja kiljun täyttä kurkkua nautinnosta, kun valtava musta kulli ohjautui ulos suustani nautinnon hetkellä. Toimitusjohtaja nussii minua vielä ! ihanan pitkään kunnes vetää ison kullinsa ulos märästä mehuja valuvasta pillustani. Sen jälkeen tiedotuspäällikkö käskee minun riisua kosteat hiukan läpikuultavat punaiset stringini, jotka ovat tähän asti olleet sivuun vedettyinä pois pilluni edestä riisun ne nopeasti ja jätän ne lattialle. Tämän jälkeen tiedotuspäällikkö käskee minun nojata toimitusjohtajan työpöytää vasten. Menen mahalleni pöydälle ja jätän kostean pilluni kuin tarjottimelle tiedotuspäällikölle. Yllätyksekseni tiedotuspäällikkö ei työnnäkään valtavaa mulkkuaan liukkaaseen pilluuni vaan levittää kiinteitä pakaroitani ja työntää sormen hitaasti minun neitseelliseen peppureikääni kiljahdan, mutta se ei tunnu pahalta liekö kiimainen tilani vaikuttanut asiaan.

Hamuan toimitusjohtajan suuren mulkun suuhuni ja alan imemään sitä. Toimitusjohtaja huohottaa tyytyväisenä kun rohkenen imemään myös hänen pallejaan. Tiedotuspäällikön sormi alkaa tuntua jo hyvältä pillussani, kunnes hän vetää sen pois tiukasta ryppyreiästäni. Sen jälkeen hänen vahvat kätensä levittävät pakarani äärimmilleen ja hän ohjaa valtavan minun sylkeni liukastaman kyrpänsä kiinteiden pakaroiden väliin ja alkaa työntämään. Se tekee hiukan kipeää, mutta ei niin paljon lisäksi toimitusjohtaja vielä rauhoittelee minua silittämällä pitkiä tummia kiharoita samalla kun imen hänen valtavaa mulkkua. Pikkuhiljaa tiedotuspäällikön suuri kyrpä uppoaa tiukkaan pyllyyni hän huohottaa äänekkäästi, kun tiukka reikäni puristaa hänen valtavaa kyrpäänsä. Pian hänen koko mulkku on minun pepussani ja hän alkaa rauhallisesti naimaan minua eikä kestä kauaakaan, kun tuo valtava mulkku alkaa tuntua jo hyvältä minun neitseellisessä pepussani. Pian tiedotuspäällikkö lisää tahtia ja alan vikisemään nautinnon ja pienen kivun sekaisesta tunteesta. Tunnen kuinka liukas pilluni supistelee tiedotuspäällikön työntöjen tahtiin ja se tuntuu todella hyvältä. Toimitusjohtaja alkaa voimakkaasti huohottaa, kun imen hänen isoa kullia.

Tiedotuspäällikkö nai minua minun pieneen pyllyyn vielä ihanan pitkät minuutit ja pyllyni oikein imee suurta kullia syvemmälle sisuksiini. Pian orgasmin aallot kulkevat lävitseni jo kolmannen kerran. Hetken kuluttua orgasmistani tiedotuspäällikkö vetää suuren mulkkunsa pois pienestä pyllystäni. Hän menee heti makaamaan selälleen lattialle levitetylle suurelle matolle valtava mulkku pystyssä. Hän pyytää minua tulemaan ratsastamaan. Puhdistan ensin mulkkua hiukan suullani ja sitten ohjaan valtavan liukkaan mulkun kosteaan tunneliini. Mulkku uppoaa sisääni helposti. Inahdan tyytyväisenä kun se on kokonaan sisässäni. Ratsastan hetken kunnes toimitusjohtaja alkaa sovittelemaan mulkkuaan kiinteiden pakaroitteni väliin. Hän alkaa työntämään paksua mulkkuaan hitaasti jo hiukan avonaiseen pyllyyni. Pian sisässäni on kaksi valtavaa kullia ja ensimmäistä kertaa elämässäni tuntuu että reikäni ovat todella täynnä. Johtajien suuret kyrvät liikkuvat nopeasti tasatahtiin ja orgasmin partaalla supistelevat reikäni puristaen heidän suuria kullejaan. Pian saan jälleen orgasmin ja kahden suuren seipään seivästämä kiinteä vartaloni heittelehtii villisti puolelta toiselle ja suustani pakenee pitkä kiimainen uikutus. Sitten tunnen kuinka toimitusjohtaja roiskaisee lämpimät spermat liukkaan pilluni uumeniin ähkäisten se tuntuu todella hyvältä. Heti perään tiedotuspäällikkö vetää valtavan mulkkunsa ulos pienestä pepustani ja ohjaa sen heti suuhuni . Pian lämmin sperma lentää suuhuni ja maistan sen suolaisen maun ensikertaa elämässäni. Kaikkea spermaa en pysty nielemään vaan osa siitä valuu suupielilleni ja leualleni.

Nousen ylös ja alapääni tuntuu hellällä. Vaaleakarvaisesta pillusta valuu nesteitä ja vaaleaa spermaa reisilleni. Puhdistan vielä kummankin miehet limaiset jo hiukan löystyneet kalut ja annan pienen pusun niiden suurin terskoihin. Sen jälkeen puen pienen mekkoni päälle, mutta sitä ennen riisun vielä punaiset rintaliivini ja nostan kosteat stringini lattialta ja ojennan ne kummatkin lahjana pomoille. Nännini nöpöttävät mekkoni alta ja mekon helma kutittelee ihanasti paljasta pilluani. Kävelen ulos toimistosta suoraan pieneen työhuoneeseeni, pilluni vielä valuttaessa nesteitä reisiäni pitkin toimiston kiiltävälle lattialle.
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute