Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Maalaiserotiikkaa
 summersex 06.06.2008 (äänitarina 15.09.2010)
 
Uutuus! Voit kuunnella tämän tarinan soittamalla numeroon 0700-97910 ja valitsemalla tarinan tunnuksen 122. Puhelun hinta on 0,76e/min+pvm.
 
Olin sukuloimassa maalla, jossa heinänteko oli käynnissä. Ihmiset heittivät paaleja kuormaan hiki päässä. Ukkosen uhka oli ilmassa, joten työn oli käytävä ripeästi. Minä taiteilin kuorman päällä asettelemassa paaleja parempaan järjestykseen, jotta niitä saataisi kärryyn mahdollisimman paljon.

Vaatteet liimautuivat ihoon kiinni kuumudessa, mutta sitä ei ehtinyt jäädä murehtimaan, heinät oli saatava pois pellolta.

Heinämiehiä oli saatu tänä vuonna mukavasti, muutamien tuttujen lisäksi pari vieraampaa mökkiläistäkin oli tullut joukon jatkoksi.

Kiinnitin heti huomiota toisen mökkiporukan mieheen, koska hän oli kuin suoraan päiväunistani. Hiukset olivat syvän ruskeat, ja tuuheat. Iho oli saanut jo kauniin rusketuksen, joka komisti paljaana olevaa lihaksikasta ylävartaloa entisestään. Kuorman teossa havaitsin hänen silmien olevan siniset. Melkein putosin kuorman päältä jäädessäni tuijottelemaan!

Lopulta viimeinenkin paali oli saatu pellolta pois, ja ihmiset alkoivat siirtymään päärakennukselle tasaamaan nestevajaustaan ja syömään suolaista. Minä menin vielä vintille heittelemään merisuolaa heinien päälle. Sitten havahduin askeliin vintin portaissa, ja havaitsin sen olevan SE mökkiläinen.

Sydämeni jätti pari lyöntiä väliin, oli se niin komea! Mies tervehti ja tuli käsi ojossa kohti: ”Hei, olen Teemu, ei olla ehditty vielä tervehtiä.” Hymyilin ja tartuin käteen: ”Meri, hei vaan. Joo se pitää aina kiirettä tuolla pellolla, ei siinä oikein mitään ehdi, varsinkin kun taiteilee kuorman päällä.” Teemu nyökkäsi, ja katseli paalipinoja. Nenääni tuli sahdin tuoksahdus, ja arvasin janojuoman kelvanneen tällekin heinäsankarille.

”Komeat kasat on heinää, kyllä kelpaa elukoiden talvea viettää noilla eväillä.” Teemu jutteli. ”On kyllä, ei pitäisi pöllytä, priimaa tavaraa.” puhuin jotain sanoakseni. Ihmettelin miten Teemu oli vinttiin tullut, tosin aavistelin jo jotakin.

”Sä oot muuten ihan helvetin hyvännäkönen, teki kipeää katella sun pyllistelyä siellä kuorman päällä.” Teemu sanoi. Menin hiukan punaiseksi ja nauroin :”Okei, kiitos vaan. Ei sunkaan ulkonäössä ole valittamista."

Teemu tuli lähelleni ja suuteli varovasti. Vastasin, ja suutelimme koko ajan kiihkeämmin. Kietouduimme toistemme ympärille, ja lopulta kellahdimme heinäkasaan. Korret pistelivät ihoa, mutta se oli sillä hetkellä täysin toisarvoinen asia. Tunsin kuinka jalkovälini sykähteli ja kostui. Teemun housujen läpi tuntui kovana oleva kyrpä.

Maltoimme irrottautua toisistamme hetkeksi, ja hymyilimme. ”Taidetaan haluta samoja asioita tällä hetkellä?” Teemu kysyi. Nyökkäsin ja jatkoimme suutelua. Teemu alkoi vetää hihatonta paitaani pois päältäni, ja avasi rintaliivit. Ihana viileys tulvi E-kupin hikisille rinnoilleni, ja huokasin nautinnosta. Teemu alkoi nuolla rintojani, ja imeskeli nännejäni hellästi.

Tuntui taivaalliselle, en voinut uskoa todeksi että kelliskelin sen upean adoniksen kanssa parhaillaan vintillä heinäkasassa!

Lopulta olimme molemmat alasti, asettelimme vähäisiä vaatekappaleitamme allemme ettei heinät olisi niin pistelleet. Teemu tuli päälleni, ja alkoi hieroa jalkoväliäni sormillaan. Voihkin nautinnosta, puristelin Teemun jykevää munaa ja kiveksiä. Huulet olivat jo melko turrat kiihkeästä suutelemisesta, mutta jatkoimme silti. Lopulta Teemu asetteli ihanan elimensä pilluni huulille, ja alkoi työntää vähän kerrassaan sisään, tuskallisen hitaasti. Yritin kiemurrella jotta olisin saanut jo kullin syvälle sisääni, mutta Teemu ei antanut periksi.

Vähä vähältä muna meni syvemmälle ja syvemmälle, ja työnnöt alkoivat olemaan vaativampia. Nesteet litisivät välissämme. Tunne oli mahtava, nostin jalkojani ylös jotta kulli pääsisi varmasti perille saakka. Voihkimme hikisinä, ja Teemu työnsi munaansa sisääni eri kulmista uudestaan ja uudestaan, pohjaan saakka.

Tunsin orgasmin olevan lähellä, aloin hieromaan klitoristani. Teemu nopeutti työntöjään, ja tunsin kuinka pallit hakkasivat pakaroitani. Selkäni nousi kaarelle kun laukesin, aloin täristä kuin horkassa. Teemun ilmeistä päätellen sekään ei ollut kaukana, ja litinän säestämänä Teemukin laukesi karjahtaen sisääni.

Makasimme raukeina heinäkasassa, ja taisimme nukahtaakin hetkeksi. Kun heräsimme alastomina, heräsi himot uudelleen. Kauan ei tarvinnut härnätä, kun olivat paikat jo märkinä. Nousin nelinkontin ja Teemu työntyi sisääni takaapäin. Mahanpohjaa kutkutti, kulli tuntui niin ihanalle sisälläni. Teemu nuolaisi sormiaan ja alkoi hieroa klitoristani. Minä otin Teemun pallit käteeni ja puristelin niitä.

Vauhti kiihtyi tasaiseen tahtiin, litinä ja huohotukset säestivät touhujamme. Munan varsi kiilteli limoista, ja Teemu työnsi sitä vaativana sisälleni. Työntöjen kiihtyessä lisää alkoi tuttu tunne ja laukesin lujaa voihkien, Teemun ähkäistessä samaan aikaan spermaa sisälleni. Jäimme vielä makailemaan hetkeksi ja hyväilemään toisiamme.

Puimme vaatteet päälle ja kävelimme käsi kädessä läheisen lammen rantaan uimaan. Vesi tuntui ihanalle iholla hien ja pölyn jälkeen. Pulikoimme Teemun kanssa kauan, ja harrastimme vesileikkejä. Lopulta Teemun oli lähdettävä kävelemään mökille, ja minä menin aittaan. Nyt tiesimme toistemme asuinsijat, ja tiedä mitä hauskaa vielä keksisimme.

Mutta ne onkin jo sitten toisia tarinoita...
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute