Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Turkkilaisten "perheyritys"
 Äijäparka 18.08.2008
 
 
Voi vittu, sanon minä vieläkin koko sille nussimistouhulle, mihin menin päästämään kihlatun naiseni! Ei perkele, mikä tossu minä olin. Vaikka minua vitutti jo silloin, niin annoin kiihotuksen viedä voiton ja turkkilaisen Özan-sonnin jatkaa naiseni panemista. Myönnän, ettei minulla ei ole munaa (konkreettisesti 13 cm löytyy). Mutta turkkilaisilla sitä on ja helvetin paljon ja suuresti onkin! Pienimunaisten on vain annettava tilaa mahtavammille, isokyrpäisille siitossonneille, koska se on luonnon laki.

Kaikki meni vielä siihen asti mukavasti, kun kaunis, pellavatukkainen ja suurisilmäinen herkkunaiseni Selja panetti itseään opiskelukaverillaan Özanilla. Saatana mikä sonni se äijä oli! Se jaksoi nussia minun naiseni lisäksi muitakin Seljan kiimaisia kavereita! Aina siltä Turkinmaan hässijältä tuli isot satsit, oikein kortsun täydeltä, kun se kävi meillä jytistämässä. Minä runkkailin aina kikkeliäni piilossa, eikä se ikinä himoltaan joutanut sivulle vilkuilemaan ja minua huomaamaan.

Minua kyllä vitutti, kun en enää saanut naiseltani pillua. Sain vain nuolla punaiseksi ja helläksi naitua pimppiä turkkilaissonnin jäljiltä. Selja imutti kyllä välillä minun kikkeliäni, mutta olisin joskus halunnut pesääkin. Annoin naiseni pimpan kuitenkin aina rauhassa parantua uudestaan Özanin isolle kyrvälle.

Kun Selja taas makasi sängyssämme vaaleat namureidet harallaan ja mehevästi turvonnut pimppi tuulettuen tulisen turkkilaisnainnin jälkeen, kyselin ennen suuhoitoa kihlatultani hänen kokemuksistaan. Vittu, että olikin joka kerta kiihottavaa kuultavaa.

"Milloin te nussitte taas täällä, kun ootte jo kaks kertaa peräkkäin panneet Özanin kämpillä?" kysyin ja nuuhkin Seljan tuoksuvaa tavaraa samalla.

"Kysyn Özanilta, käykö sille torstaina", Selja huokaisi ja ummisti silmänsä. Se odotti varmaan jo, että alkaisin nuolla balsamia ison, vieraan kyrvän armotta hankaamaan lemmenpesään.

"Vai tuunko taas kurkkimaan ikkunoista Özanin nurkille, niin kun silloin kerran?" minä ehdotin mustasukkaisena. Minua poltteli kuitenkin joka kerta se, että naiseni kävi vieraan isokullisen sonnin pantavana.

"Tuu vain, se kiihottaa muakin!" naiseni sanoi seksikkäällä äänensävyllä.

"Kai käytitte taas kortsua?" varmistin. Siinä asiassa en suostunut perkele vieköön tinkimään yhtään!

"Totta kai, kultamuna", huokaisi kihlattuni ja odotti jo selvästi, milloin nuolaisisin pillua. Odotutin sitä vielä.

"Laittoiko Turkin sonni kumin tottelevaisena isolle kyrvälleen?" kyselin. Vittu, kun niistä etelänmiehistä ei koskaan tiedä. Onneksi tämä nussija oli toistaiseksi totellut.

"Laittoi se", mumisi Selja ja hymähti perään merkiksi minulle, että alkaisin jo hoidella häntä kielelläni.

"Työnsikö se taas metrisen kyrpänsä syvälle?" kyselin ja nuolaisin jo kevyesti aromikkaita pillunhuulia. Naiseni sävähti jo siitäkin.

"Työnsi", se vastasi. "Se työntää aina syvälle, kun sillä on niin ihana pitkä mamba."

Minä nuolin pari kertaa rauhallisesti ja maistelin eritteitä. Ai saakeli, kun maistuikin aina mehukkaalta.

"Miltä sen turkkilaisen sonnin murikkaterska tuntuu pillussa?" kysyin ja aloin samalla kutitella kieleni kärjellä klitorista. Selja alkoi huohottaa, mutta yritti samalla vastata kysymykseeni.

"Paksulta! Aah! Sellaiselta ihanalta! Että se menee ihan joka paikkaan ja saa mut laukeamaan aina monta kertaa! Se on ihan uskomaton! Ja säkin oot! Sun kieli on! Ihanaa, pupu! Oih!" voihki naiseni jo aikamoisessa hurmoksessa. Olin kysellyt jo melkein kaikkea mahdollista Özanin panemisesta edellisten suusessioidemme aikana, mutta päätin vielä kysyä yhtä suosikeistani.

"Tunsitko taas, miten sen iso, vieras kyrpä laukesi mulle kuuluvassa pillussa?"

"Tunsin, kun sen tuntee aina niin hyvin! Ihan eri tavalla kun sun kanssa! Aah, jatka kultamunani! Özanin kulli pullistuu ja pumppaa sillain voimalla! Kyllä sen tunteeh!" Selja voihki matkalla orgasmitaivaisiin. Päätin antaa sen jatkaa matkaansa sinne ja nuolla lirputin, minkä osasin. Ja sen minä osasin hyvin.

Mutta sitten sattui jotakin helvetin yllättävää ja ihan saatananperkeleen peruuttamatonta! Voi jumalauta, anteeksi vain, että näin kiroan, mutta kun se oli sellainen pamaus, ettei siitä selviä ikinä. Minulle olisi riittänyt tuo Özanin nussimisnäyte todisteeksi siitä, että turkkilaisista kerrotut panolegendat pitivät paikkansa. Että niillä on isot kyrvät ja ne ovat hiton kovia nussimaan. Piti kuitenkin tulla vielä koko sonnisuku todistamaan sitä, ei saatana!

Selja laittoi taas yhtenä iltana itseään peilin edessä hemaisevaksi, sillä se oli lähdössä Özanin rivitalokämpälle. Se laittoi tukan kauniisti, vaikka kohta iso turkkilaissonni nussisi sen sekaisin. Se laittoi punaa huuliin, vaikka Özan imisi kohta kaikki maalit isolla turvallaan. Se laittoi haluja herättävän hameasusteen ja alle sellaiset namipitsit, että joka poikaa sellainen heikottaisi. Kohta turkkilaispanija repisi ne kuitenkin lattialle myttyyn, kun tahtoi pilluun ja rinnoille. Vielä se tuikkasi minun suorikkihajuvettäni korviensa alle. Özankin oli kuulemma mieltynyt siihen, ei perkele. Oli se kyllä sellainen lemmentuoksu, että se pisti miehellä kuin miehellä siemenjohtimet vetämään ja munanpään vipattamaan.

"Ainiin, siellä on tänään joku Özzin sukulainen käymässä", Selja hyräili ja laitteli vielä hiuksiaan paremmin. Minä menin sen taakse ja hieroskelin vähän muhkeaa pyllyä. Naiseni löi minua sormille ja sanoi, etten minä saisi sitä namia vaan Özan. Hitto, miten minua kiihotti ja tulin vain enemmän mustasukkaiseksi.

"Panetteko sen sukulaisen nenän eessä?" kysyin vittuillakseni.

"Kai se lähtee jonnekin. Ainakin sen ajaksi", mumisi Selja ajatuksissaan. Olisin halunnut koittaa, joko sillä oli pillu valmiiksi märkänä, mutta se ei antanut. Lähdimme saman tien ulos pimeään iltaan. Minä olin sen verran vetänyt vaatetta päälle, että tarkenisin vakoilla herkullisia panotapahtumia Özanin hässimishuoneen ikkunasta. Hyvissä ajoin ennen Özanin kulmia Selja lähti kipittämään korkokengissään edeltä ja minä tulin muina kyyjääjämiehinä perässä, ettei Turkin sonni vain sattuisi näkemään meitä yhdessä. Se luuli, että Selja oli kyrvänpuutteessa elänyt sinkku. Vaikka aika puutteessahan se minun pelini mitalla laskettuna oli elänytkin ennen tätä. Seljan kaverit Asta ja Paulakin antoivat turkkilaisen panna itseään, vaikka molemmilla oli äijät kotona runkkaamassa ja Astalla yksi kersakin. Marikin sai samaa mahtiaisaa, mutta se olikin sinkku. Niiden vain teki niin kovin mieli isoa, vierasta turkkilaiskyrpää.

Odottelin lähellä Özanin taloa kymmenisen minuuttia. Tiesin, etteivät ne vielä niin äkkiä ala nussimaan. Vaikka pari kertaa olivat kyllä alkaneetkin. Sitten lähdin hiippailemaan kohti rivitaloa. Onneksi Özanin kämppä oli toisessa päädyssä ja siinä oli suojana aitaa ja puuta, ettei minua muista taloista heti huomannut. Vittu, kun olisikin joku hälyttänyt poliisit, niin olisi siinä ollut selostamista, että omaa kihlattua muijaani tässä vain kyttäilin, kun se oli turkkilaisen sonnin astuttavana luvan kanssa! Saamassa isoa lerssiä pohjaan saakka, kun omalla äijällä oli niin peruspeli, ettei siitä paljon iloa ollut. Voi perkele minun elämääni.

Ensin säikähdin, kun se panomies oli vetänyt rullaverhot alas, etten näkisikään mitään. Voi vittu, minulta jo pääsi mielessäni. Sitten huomasin, että hyvinhän niiden alta näkisin, kun se ei ollut vetänyt läheskään alas asti. Olohuoneen ja nussimishuoneen ikkunat olivat onnekseni vierekkäin. Niissä jommassakummassa ne yleensä aina paneskelivat. Mutta mitäs helvettiä! Kurkistin varovasti olohuoneen ikkunasta, vetäydyin piiloon ja kurkistin taas. Siellä näytti olevan sakkia oikein enemmänkin! Selja oli puhunut vain yhdestä turkkilaisen sukulaisesta, mutta tupahan oli niitä täynnä. Sellaisia mustapäisiä äijiä oli äkkiä laskettuna kuusi. Sitten tuli vielä itse Özan varmaankin keittiöstä, eli niitä oli seitsemän kaikkiaan. Ja kaikki olivat miehiä. Minun naiseni vain istuskeli sohvalla niiden kanssa ja naureskeli kuin mitään hätää ei olisi. Ei jumalauta, mikä asetelma! Eikö se akka tajunnut, millä mielellä nuo etelänmiehet sitä koko ajan tummilla silmillään tuijottelivat, vaikka varmasti ihan mukavia puhuivatkin. Vitun Özan ei ollut kertonut kuin yhdestä sukulaisesta, koska ei Seljalla ollut minulta mitään salattavaa näissä jutuissa. Perkele, minulla oli heti alusta asti aavistus siitä, mitä olisi tulossa. Minua alkoi hikoiluttaa ja polvet tutisivat, kun avuttomana kyyläsin vain ulkopuolelta sitä tiivistä tunnelmaa, joka sisällä jo vallitsi.

Vertailin miehiä mielessäni. Kolme oli sellaisia vanhempia jo. Kokeneempia nussijoita varmasti. Vaikka siellä etelässä taitavat jo nuoret pojatkin olla helvetin kokeneita. Kolme oli nuorempia, yksi niistä vielä laiha nuorukainen. Muut olivat jo pumpanneet itsensä salilla timmiin kuntoon. Yksi miehistä, joka tuntui olevan jotenkin päällikkö, meni naiseni viereen istumaan ja tarjosi tälle Özanin tuomaa viinilasia. Nyt Seljakin oli selvästi vähän hermostunut, kun joutui ainoana tammana keskelle kiimaista sonnilaumaa. Selja otti lasin ja siemaisi oikein pitkään. Sen posket punoittivat ja kiilsivät, vaikka se oli taas niitä meikkisotkujaan naamaansa vetäissyt. Seljan toisella puolella istui yksi nuoremmista miehistä, sellainen iältään ehkä kahdenviiden. Vanha äijä, joka jo laittoi leveästi hymyillen karvaista kättään naiseni olalle ja juotti tätä selvästi estottomammaksi, oli varmasti jo yli viidenkymmenen. Vanha panokeisari, voi perkele!

Sitten säikähdin, kun Özan mölisi jotakin sille laihalle nuorukaiselle ja tämä lähti tulemaan ikkunaa kohti. Ei helvetti, jos ne huomasivat minut! Olin valmiina juoksemaan pakoon. Mutta eivät ne huomanneet, vaan se nuori mies kävi avaamassa tuuletusikkunan. Sisällä alkoi takuulla olla niin sakeat testosteronilöylyt, että oli saatava raitista ilmaa sekaan. Ja nyt minäkin kuulin, mitä siellä puhuttiin. Turkkilaiset polpottivat keskenään omaa kieltään, mistä en ymmärtänyt yhtään mitään. Ne nauroivat ja välkyttivät samalla lumivalkoisia hammasrivejään. Ei hitto, tussullako ne olivat puremakalustonsa noin säihkyviksi hanganneet?

Sitten Özan sanoi yhtäkkiä Seljalle: "Isa tahtoo, että sina juot toinen lazi viinia meiddän mukana."

Ahaa, se vanha, mahakas panokeisari oli siis Özanin isä, minä ajattelin. Äijän musta tukka oli jo sivuilta harmaantunut. Nenä oli iso ja alla paksut, mustat viikset. Ukko oli vielä rotevassa kunnossa, vaikka mahaa oli kasvanutkin painoksi sukuvehkeiden päälle. Perkeleen kiimainen ukko se oli, kun koko ajan naistani hipelöi ja nauratti! Özan kaatoi Seljalle lisää viiniä ja naiseni joi ja nauroi turkkilaisten mukana. Nehän juottivat selvästi kihlattuani pantavampaan kuntoon, ja isot kyrvät vain etelänmiesten housuissa pullistelivat!

"Me ezitämme sulle uksi laulu minun veljjien kanssa!" innostui Özan ja pyysi kolme muuta nuorempaa miestä luokseen. Ne olivat siis kaikki sen veljiä ja tuon irstaan panokeisarin poikia. Se nuorukainenkin, joka äsken oli avannut ikkunan. Kun nuori mies Seljan viereltä joutui nousemaan, hyppäsi nojatuolista toinen niistä vanhemmista ja myös harmaantuvista äijistä tilalle. Se laittoi heti kevyesti karvaisen kouransa naiseni polvelle, ja Selja antoi sen olla siinä. Se joi vain viiniään ja nauroi aina vain estottomammin turkkilaisten touhulle. Voi saatana, mitä orgiaa se jo alkoi olla!

Özan ja hänen kolme veljeään joikasivat jotakin laulua ja pitivät käsillään toisiaan selkäpuolesta kiinni. Täytyy sanoa, että kyllä niillä ääntä oli siihen. Etelänmiehiltä kun niitä taitoja ei taida puuttua missään hommassa! Toisin se on täällä pohjoisessa, helvetti! Selja taputti ihan innoissaan ja posket hehkuivat. Silloin joku niistä nuorista turkkilaisista mölisi jotakin ja kaikki riisuivat paitansa. Voi saatana, mitä strippausshowta ne pitivät minun naiselleni! Sitten ne jatkoivat sitä lauleskeluaan. Jokaisella niillä oli paksua, mustaa karvaa rinnassa ja vatsassa vaikka muille jakaa. Turkkilaiset esittelivät turkkejaan Seljalle. Sillä nuorella miehellä ei vielä ihan niin paljon ollut, vaikka kunnon karvavana silläkin kulki pitkin etupuolta ja levisi jo hyvin rintamukselle. Perkele, kun olin niistä karvoistakin niille kateellinen ja purin hammasta piilossa ikkunan takana! Olin niille kateellinen kaikesta!

Siinä ne nuoremmat, karvaiset Turkinmaan sonnit remusivat kiimaisina pitkin olohuonetta ja vanhemmat äijät kähmivät jo täysillä kihlattuani sohvalla. Viini teki tehtäväänsä ja Selja alkoi vapautua jännityksestään ja estoistaan. Voi perkele, kun olisin uskaltanut hakea sen siinä vaiheessa ulos koko höskästä, mutta minä vain kurkin hiestä märkänä ikkunan takaa enkä osannut muuta tehdä kuin aavistella kohta tapahtuvan kauheita. Nuoret miehet innostuivat aina vain rivommin esittelemään itseään ja lihaksiaan ja tekivät lisää temppuja naiseni edessä. Kylläpä sitä nauratti turkkilaisten esileikit!

"Mä en vieläkään erota, kuka teistä on kukakin, kun ootte kaikki yhtä komeita!" Selja kikatti ja viini oli läikkyä ulos lasista. Vanhemmat nussijat hieroivat jo maireasti hymyillen naistani molemmilta puolilta. Ne lämmittivät selvästi tiukkaa, nuorta pillua vastaanottavaiseksi.

"Täma on Demir. Kaaksi vuotta on minuua nuorempi", selitti Özan ja laittoi kätensä yhtä kookkaan veljensä olalle. Muistelin, että Özan olisi Seljan kertoman mukaan ollut 26-vuotias ja siitä laskeskelin veljen ikää. Vahvoja kuntosalihärkiä ne olivat molemmat, ei helvetti! Ne olivat pumpanneet raudalla kehonsa naisia kiihottavaan kuntoon. Demirillä näytti olevan vähän pitempi tukka, kun taas Özanilla oli vain sellainen musta, parimillinen, tasainen laki.

"Ja täma on Erhan. Koova poika! Hän 21", esitteli Özan naiselleni, joka nosti viinilasiaan ja hymyili säteilevästi kiimaiselle, komealle Turkin panomiehelle. Erhan iski silmää Seljalle ja piteli rehvakkaasti karvaisia käsiään housujensa kauluksella.

"Täma meiddän nuori on Tarkan!" nauroi Özan ja puisteli veljellisesti pojan päätä. "Hänella on juhla. Hänesta tulee nut miez! Viraallisezti vaikka jo onkkin", turkkilainen isäntä jatkoi. Nuorukainen katsoi kiimaisilla, mustilla silmillään naistani, joka oli aivan estoton jo. Ei jumalauta, minä ajattelin! Nuorukaisella oli kai jokin perheensisäinen täysi-ikäistymisrituaali alkamassa ja minun naiseni oli valittu hänelle pantavaksi! Olin kyllä varma, että tuollainen nuori kolli oli nussinut lukemattomia kertoja aikaisemminkin.

Özan laittoi jotakin hitaampaa, varmaankin turkkilaista naintimusiikkia soimaan. Nuori Tarkan asteli paidattomana naiseni eteen ja ojensi kätensä. Selja nousi kiimaisten ukkojen keskeltä ja seurasi nuorukaista. Ne alkoivat tanssia keskellä olohuonetta. Poika alkoi saman tien kouria tottuneesti kihlattuni mehukasta pyllyä ja painui ihan tätä vasten. Isä näytti pojalleen käsimerkin sohvalta, että hyvin meni. Saatana, että minua pelotti ja hikoilutti, mutta en voinut muuta kuin vakoilla kaikkea ulkoa käsin.

Naiseni oli kuin unessa siinä tanssiessaan. Silmät sillä oli kiinni eikä se reagoinut mitenkään, vaikka kiimainen nuorukainen alkoi riisua sitä siinä samalla. Liikkeet olivat sulavat ja tottuneet. Pusero lähti ja se lyhyt minihame putosi nilkkoihin, mistä yksi niistä vanhemmista äijistä vetäisi sen rauhallisesti pois. Nuori mies rupesi jo availemaan naiseni rintaliivejä ja kohta nekin lähtivät pois. Muut Turkinmaan sonnit hymyilivät leveästi ja silmät välkkyen tätä katsellessaan. Panokeisari, se joukonjohtaja itse, nousi ja alkoi hitaasti vetää Seljan ohuita pikkuhousuja pois. Eikä naiseni välittänyt siitäkään mitään. Se oli ihan horroksessa näiden kiimaisten panomiesten keskellä eikä osannut pelätä ollenkaan. Nuori Tarkan hieroi sepalustaan naiseni pimppiä vasten ja Seljalla aukesi suu, mutta silmät pysyivät vielä ummessa. Kyllä minua vitutti ulkona!

Siinä samassa kaikki äijät alkoivat yhtä aikaa availla vöitään ja riisua housujaan. Ei perkele, koko olohuone oli hetkessä täynnä alastomia, mustakarvaisia nussijoita! Ja minun vaalea, hento naiseni oli yksin näiden ruskeaihoisten panomiesten armoilla eikä se sitä tajunnut. Pieni, taidolla rajattu kiitorata vain vilkkui pimpin päällä ja rinnat nöpsöttivät terhakkaina. Avattuaan silmänsä Selja vain katseli ihastuneena seitsemää alastonta turkkilaisurosta ympärillään. Joka ainoalla roikkui mahtava, tumma jööti, kunnon sukunuija, haarojen välissä ja niiden alla raskaat siemenleilit. Joka ainoa oli karvainen kuin eläin. Voi vitun vitun vittu, että minua hermostutti ja kiihotti, kun olin niin avuton siellä ikkunan takana. Sormeilin jo kikuliani. Tarkan lähti taluttamaan kihlattuani hässimishuoneeseen ja matkalla naiseni nappasi käsilaukkunsa mukaan. Voi vittu, onneksi se taisi sentään muistaa ne kortsut.

Siirryin toiselle ikkunalle, josta oli onneksi yhtä hyvä näköala sisään kuin olohuoneen ikkunastakin. Pelästyin kyllä ensin niin, että kivekset melkein nousivat kurkkuun, kun yksi niistä turkkilaisista tuli taas ikkunaa kohti. Taas ne laittoivat tuuletusikkunan auki, sillä panohuoneeseen levisi varmasti heti tunkkainen kiima, kun seitsemän isokyrpäistä sonnia halusi päästä panemaan pientä, vaaleaa suomalaisnaista. Selja kävi uneliaasti hymyillen isolle vuoteelle makoilemaan. Kiimaiset, tummat äijät pulisivat keskenään ja kiertelivät naistani. Yksi toisensa jälkeen ne kävivät suutelemassa ja imemässä nuoria, kimmoisia rintoja. Demiriksi mainittu imeä lutkutti vasenta nänniä oikein pitkään ja ahnaasti. Itse panokeisari ja lauman päällikkö, Özanin roteva isäukko, maiskutti tyytyväisenä suutaan ja levitti saman tien naiseni yhdessä pitelemät haarat auki. Kiimaisten nussijoiden eteen aukesi tiukka, mehevä pimppi, joka oli jo varmasti lemmennesteistä liukas ja vastaanottavan märkä. Päällikkö työnsi rauhallisesti sormensa Seljan pilluun ja naiseni alkoi huohottaa. Se pyöritteli nakkiaan sisässä ja samalla äijän paksu kulli alkoi nykien pumpata verta sisäänsä. Ukko veti sormensa ulos, imaisi sitä ahnaasti ja hymyili sukulaisilleen. Sitten se pulisi jotakin ja kaikki nauraa hörähtivät kovalla äänellä.

Nuorella Tarkanilla oli muheva kyrpä noussut jo täyteen jäykkyyteensä ja se seisoi veikeästi suoraan ylöspäin, kiinni navassa. Vittu, millaiset potenssit näillä etelänmiehillä oli! Mahtava panokeisari kailotti kovalla äänellä muulle kiimasakille jotakin ja levitteli käsiään. Alhaalla roikkuvat sukupunnukset vain heilahtelivat ölinän tahdissa. Ei helvetti, mahtoi jokaisella olla sitä tuhtia Turkinmaan siementavaraa pusseissaan, kun kaikilla roikkua retkotti niin pitkällä ja täysinäisen näköisinä! Sitten nuori Tarkan kiipesi sängylle naiseni viereen kookas elin vavahdellen ja alkoi hieroa Seljan rintoja ja imuttaa suuta. Naiseni oli ihan avoinna ja otettavissa.

"Isa sanoo, että veli Tarkan on ensimainen, kun hänella juhla", selitti Özan hymyillen Seljalle. Tämä hymyili takaisin ja kurottautui ottamaan pienen käsilaukkunsa yöpöydältä. Sieltä naiseni onneksi kaivoi kortsun ja antoi sen kimpussaan pyörivälle koltiaiselle. Poika kääntyi katsomaan isäänsä, joka ärähti jotakin ja huitaisi kädellään. Tarkan kysyi jotain ja ukko ärjäisi taas. Selvästi vittuuntuneena poika alkoi sitten avata kortsupakettia ja asentaa kumia kovaan kyrpäänsä. Ei perkele, se olisi halunnut tietysti panna paljaalla ja laskea vain sumeilematta nuoret, kuhisevat siittiömällinsä naiseni pilluun! Silloin minä nielaisin peloissani ja kiitin mielessäni sitä panokeisaria, kun se pakotti poikansa panemaan kondomin.

Poika nousi Seljan päälle ja alkoi ohjata helvetin jäykkää jonkariaan sisään pimppiin. Naiseni silmät näyttivät kääntyvät nurinpäin, kun iso lerssi työntyi hitaasti häneen. Nuorukainen sovitteli itseään paremmin pilluun ja nousi sitten jäntevien käsivarsiensa varaan. Ei hitto, miten minua taas yhtä aikaa vitutti ja kiihotti tiirailla lasin läpi tällaista meininkiä, missä vieras, nuori sonni pökötteli taitavasti kihlattuni päällä! Ja kuusi muuta kiimaista turkkilaista äijää runkkaili paksuja siitinpötköjään tuijottaen tiiviisti suvun nuorimman paneskelua. Ja kun saaliina oli vielä kaunis, suomalainen herkku, minun oma Seljani! Kyllä etelänmaan panomiesten nyt kelpasi, voi saatana!

En uskaltanut irrottaa katsettani yhtään ikkunaruudusta, vaikka mieli teki välillä vilkaista kelloa, kuinka kauan nuori kolli oli jo naiskennellut Seljan jalkojenvälissä. Kihlattuni valkoiset sääret vain heiluivat holtittomasti nussivan turkkilaisperseen ympärillä, kun naiseni otti nuorta, paksua kullia sisäänsä kerta toisensa jälkeen. Kauniilla, hoikilla käsillään Selja haroi nuoren pojan jäntevää selkää, joka köyristeli hänen päällään liikkeiden tahdissa. Välillä naiseni uikutti kovalla äänellä, jolloin tiesin hänen saavan orgasmeja isosta, vieraasta parrusta. Oma kikkelini nyki jo hulluna pöksyissäni ja välillä oli irrotettava näpit siitä pitemmäksi ajaksi.

Nuori Tarkan vain painoi ja painoi naistani allaan, pökötteli vitun kestävänä juhlaherkkuaan. Isäukolla oli jo aikaa sitten noussut tukeva tatti kovaan tanaan ja violetinpurppurainen iso terska mollotti paljaana osoittaen perheen päällikön mahtia. Voi jumalauta, millainen elin sillä oli ojossa ja vuoroaan odottamassa! Ukko alkoikin kärsimättömästi huudella jotakin pojalleen, joka olisi varmasti halunnut painella pidempäänkin. Mutta perheenpään sana oli selvästi laki. Panokeisarilla oli kova kiima päästä jo itse pukille. Tarkan alkoi rytkyttää terhakkailla nuoren miehen pakaroillaan sellaista kyytiä, että Selja ulahteli ja sen suloiset tissit hölskyivät villisti nainnin tahdissa. Ukko huusi taas äkäisesti. Pojan oli lykittävä kiireesti itsensä loppuun naisestani välittämättä, koska isällä oli kiire jalkoväliin. Niinpä Selja ei näyttänyt ehtivän mukaan, kun nuorukainen jäykistyi ja ruiskutti mällinsä kumiin.

Toinen niistä vanhemmista, hiljaisemmista turkkilaisista otti Tarkanin kädestä käytetyn kortsun ja katseli tulosta hymyillen. Sitten se selkkasi jotakin panokeisarille, joka nyökkäsi tyytyväisenä ja alkoi kömpiä jalat levällään makaavan naiseni päälle. Voi jumalauta, taas minulla kohosivat verenpaineet pilviin, kun tajusin, mitä oli tapahtumassa! Nuo turkkilaiset sonnit aikoivat nussia jokainen vuorollaan kihlattuani isoilla kyrvillään! Voi perkele, pelkäsin koko tiukan pimpin löystyvän ja repeävän! Niillä oli selvästi jonkinlainen arvojärjestys, kun päällikkö itse pääsi heti juhlakalun jälkeen pukille.

Selja oli onneksi sen verran tajuissaan, että kaivoi laukustaan uuden kortsun ja antoi sen mahakkaalle panomiehelle, ennen kuin tämä ehti survaista tanakan kullinsa sisään. Saakeli kun minua pelotti, että ne kumit loppuisivat kesken! Panokeisari pyöritteli hetken kortsua käsissään ja mietiskeli selvästi. Sitten se avasi pakkauksen, otti kumin ja ojensi sen naiseni suuhun näyttäen käsimerkeillä, että tämän tulisi asettaa ehkäisytuppi hänen kyrpäänsä. Selja ymmärsi ja otti varovasti kumin suuhunsa. Äijä työnsi ison, kovan hevosenkullinsa naiseni silmien eteen ja naureskeli muille turkkilaisille. Selja alkoi varovasti asetella kumia suullaan ukon isolle vehkeelle. Terska oli kuitenkin niin leveäreunainen murikka, ettei Selja ensin millään saanut kortsua aukeamaan sen yli. Muita kiimaisia nussijoita nauratti kovasti. Voi perkele, minä ajattelin! Mihin naiseni olikaan ison kyrvän himossa joutunut!

Selja sai vaivoin imutettua kortsun mahtikullin ympärille ja auttoi nopeasti sormillaan loppuun saakka, vaikka lyhyeksi suojus jäikin. Panokeisari työnsi heti naiseni takaisin pitkälleen sängylle ja möyri jalkoväliin. Ukon oli nyt hyvä työntää isoterskainen aisansa poikansa valmiiksi avaamaan pilluun. Ähkien sonni ohjasti metrisen parrunsa vakoseen ja alkoi puskea sitä syvemmälle. Selja tärisi sen alla ja välillä koko touhu näytti jopa tuskaiselta. Voi perkele, kun en voinut auttaa naistani mitenkään! En voinut mitään, kun olin pienimunainen tossu ja aisankannattaja, pelkkä paska ja ikkunan takaa kyyläävä runkkari! Ne isot, karvaiset turkkilaissonnit herättivät minussa suurta kunnioitusta, vaikka vituttikin niin maan perkeleesti!

Turkkilaisten päällikkö oli saanut ison kyrpänsä syvälle ja muljutti karvaista äijänpersettään Seljan haaroissa. Se ei vielä nussinut vaan hieroi nautiskellen murikallaan naiseni meheviä ja miehelle herkkiä sisäpoimuja. Selja voihki ja valitti kookkaan, isomahaisen nussijan alla. Minä olin ihan hädissäni, mutta mieltäni lohdutti ajatus, että ohut suojakumi oli sentään suomalaispillun ja turkkilaiskyrvän välissä! Panokeisari kailotti jotakin matalalla äänellään muille isoja kullejaan karvaisilla kourillaan hitaasti veteleville turkkilaisille. Se kehui ehkä naiseni pillua, miten hyvältä ja tiukalta tuntui turpean hepin ympärillä. Se pyöritteli persettään kovemmin ja ihan yllättäen Selja repesi sellaiseen orkkuun, että se kouristeli ukon alla ja yritti kaikin voimin tarrautua panijaansa. Sitten naiseni lysähti hervottomana lakanalle huohottamaan silmät ummessa.


Panokeisari huomasi hetkensä tulleen ja vetäisi nopeasti tanakan kyrpänsä ulos valuvasta pillusta. Voi helvetti, minulta oli pudota silmät päästä! Ukko rullasi nopeasti kumin pois tumman kullinsa päältä ja heitti sen menemään. Äkkiä se ohjasi möykkyterskaisen, julman aisansa takaisin kihlattuni nuoreen pimppiin ja työnsi kunnolla pohjille saakka. Muut panomiehet hurrasivat sille. Ei jumalauta, minä meinasin huutaa ääneen ikkunan takana! Minun oli nojattava ikkunanpieleen, etten olisi kaatunut, kun heikotti niin kovasti. Seljakin huomasi äijän nussivan nyt paljaalla kullilla ja yritti huohotukseltaan huutaa apua Özanilta.

"Isa haluaa panna paljas. Suuri kunnia isalle", selitti Özan hymyillen suu korvissa ja veteli omaa metrimunaansa hitain vedoin, niin että löysä nahka kävi ison terskan päällä ja paljasti taas sen irstaasti.

"Ei ei, ette ymmärrä!" kirkui naiseni päällikkösonnin alla. "Minulla on ovulaatioaika! Ei saa panna paljaalla! Vaarallista!"

Özan tulkkasi kai saman isäukolleen, joka lisäsi vain tahtia ja alkoi köyriä hoikkaa, pientä naistani häijysti allaan. Se työnsi viiksekkään turpansa naiseni suulle ja murisi jotakin ja imi sitten himokkaasti Seljan suuta.

"Isa kysyy, tuntuuko parasta?" Özan huusi Seljalle.

"Tuntuu, tuntuuh!" voihki Selja ja sai taas orgasmin. "Mutta kondomi…pitää olla…kondomi…", yritti naiseni vielä viimeisillä voimillaan vastustaa, mutta ei enää sen jälkeen kyennyt, kun turkkilaisen panokeisarin mahtava sukuelin tuotti hänelle sellaiset nautinnot ja mielenkuohunnat, ettei pienimunaisilta suomalaistossuilta sellaisia saisi ikinä. Ähkien massiivinen naimamies nussi ja pani kihlattuni pillua armottomalla tahdilla, joka kaikesta päätellen oli naiseni mieleen. Ei helvetti, miten surkealta minusta tuntui!

"Isa kysyy, laittaako uusi kondom?" kysyi Özan irvaillen ja heilutteli isoa lerssiään kourassaan.

"Ei, ei laitetah!" vollotti Selja pillu täynnä vierasta, turkkilaiskyrpää, päällikön tuhtia pamppua. Turkkilaiset irvistelivät toisilleen häijysti ja iskivät silmää. Niillä oli ollut selvä juoni päästä polkemaan paljaaltaan, kunhan saisivat vain tilaisuuden. Panokeisari otti naisestani sellaiset vauhdit, että koko peti rytkyi ja heilui nussimisen tahdissa. Karvainen perse mätti kokeneesti lisää vauhtia isolle siitoskyrvälle ja painavat pallit heiluivat jalkojen välissä valmiina täyttämään oman osansa tässä kiimaisessa kuviossa. Helvetti, minä pelkäsin naiseni repeävän sen hurjan turkkilaisukon alla! Selja huusi ja ulvoi kuin naarassusi alkukantaisessa parittelussa. Kokenut sonni mörähteli julmasti ja kyyristi jokaisella voimakkaalla sisääntyönnöllään selkäänsä kaarelle. Perse survoi orgasmeja naiselleni. Seljan silmät menivät nurin. Minulla oli vielä pieni toivo niin kauan, kun kulli ei ollut sylkenyt lastejaan. Jos se saatanan siitossonni sittenkin roiskisi vaikka kasvoille ja rinnoille!

Massiivinen sonni alkoi jytisyttää naiseni päällä viimeisiään. Kiima huoneessa yltyi, kun turkkilaiset runkkasivat perheenpään nussiessa kihlattuani. Ukko yhtyi pontevasti ja rajusti, naista säästelemättä. Isot siemenleilit paukuttivat Seljan pyllyä vasten viimeisiä kohtaloniskujaan. Selja kirkui, minkä jaksoi ja sai taas kiihkeän orgasmin, joka vei sen ihan eri sfääreihin. Ei perkele! Panokeisari nussi ison, suonikkaan kyrpänsä niin syvälle kuin sai ja alkoi karjahdellen syöstä paksusta kullistaan vittua täyteen turkkilaista tavaraa! Muut panomiehet hurrasivat, kun päällikön pakarat tärisivät ja täydet pussit tyhjentyivät häikäilemättä minulle kuuluvaan pimppiin! Voi helvetti, mikä onnettomuus! Minulta roiskahti mälli housuihin ihan itsestään, kun muna oli niin herkillä. Ja samalla menivät jalat alta ja kierin kohta turvallani Özanin rehupenkissä.

Kun pääsin vaivoin tutiseville hyytelöjaloilleni ja kurkistin taas sisään, oli panokeisari jo noussut nussitun naiseni päältä. Selja makasi hikisenä ja täysin voipuneena jalat levällään sängyllä. Ihme, että se hengitti vielä sellaisen saatanan panomätön jälkeen! Kyllä oli lähellä, ettei minusta sillä hetkellä tullut ihan lataamovihannesta. Pyörittelin kihlasormusta sormessani ja kyttäsin samalla vittuuntuneena sängyllä makaavaa naistani, jonka avoimesta ja turvoksiin hässitystä pillureiästä valui lakanoille paksua, valkoista siemenvelliä. Panokeisari oli säälimättä siementänyt naiseni pillun täyteen vahvaa, turkkilaista sukumälliä. Takuulla kympin arvoista laatujyvää, ei vittu!

Özan toi paperia ja pyyhki pahimmat kudut pillun suulta. Minä olin melkein yhtä voimaton kuin naiseni siinä sängyllä, enkä jaksanut enää ajatella, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Pahin oli jo minun mielestäni tapahtunut. Mutta kun Özan oli saanut kuivattua pimpin, astui toinen niistä vanhemmista, noin 40-50-vuotiaista äijistä iso heppi pystyssä kohti sänkyä. Selja äännähti jotain heikosti ja koitti hymyillä nussijoilleen. Se kai kysyi jotakin Özanilta.

"Nut on vuoro isan veljjien. Ysmail, seta, minun seta. Toinen seta Ismet", selitti Özan naiselleni ja veteli edelleen tukevaa pötkyläänsä kourallaan.

Nuoremmat sonnitkin hieroivat jo kärsimättömästi paksuja kullejaan, mutta nähtävästi ensin oli arvovaltaisten setien vuoro päästä panemaan. Ei perkele, mikä perheyritys, minä kauhistelin avuttomana! Oksetti ja vitutti, mutta pakko oli nähdä loppuun asti. Ysmail-setä oli äskeistä panokeisaria paremmassa kunnossa, sillä se oli pidempi eikä ollenkaan niin mahakas. Tumma siitin sojotti jäykkänä yläviistoon ja alla heiluivat painavat vitjamunat, kun tämä seuraava nussija ojenteli itseään naiseni päälle. Voi helvetti, eihän näillä ollut mitään rajaa, minä ajattelin! Kun edellinen sai pussinsa tyhjennettyä suojaamattomaan suomalaispimppaan, niin jo seuraavan oli päästävä naimaan omat mällinsä sekaan!

Vitutukseltani jaksoin jotenkin oudolla tavalla taas kiihottua, kun Ysmailiksi nimitetty harteikas turkkilaissonni kyyristyi naiseni päälle ja työnsi omaa paksua aisaansa pieneen pesään. Mahtoi äijällä olla hyvä luisto, kun äskeinen paneskelija oli pursottanut naiseni ahtaat paikat täyteen sakeaa siittiövelliä! Kuulin tuuletusikkunan kautta ulos asti, miten Seljan pillusta pääsi lurahtelevia ääniä, kun uusi kyrpä työntyi vahvana sisään ja edellisen paksut spermat pyrkivät paineessa ulos. Turkkilaiset nauroivat sille kovalla äänellä. Pukille noussut Ysmail ja panokeisari vaihtoivat pari iloista sanaa keskenään, joista erotin jotain "spermaan" viittaavaa. Ei, ei saatana, mihin minä ja naiseni olimme joutuneet!

Ysmail oli niin helvetin pitkä ukko, että sen jalat ylsivät ison sängyn päätylautaan. Siitä se alkoi ponnistella karvaisilla, vahvoilla pohkeillaan rytmikkäitä panokyytejä. Selja alkoi taas ulista kuin nussittava narttukoira! Mikä hutsu minulla oli naisena! Siellä se otti jo neljättä vierasta turkkilaiskullia pillunsa täydeltä, kun minä vain kyyristelin hikisenä ja kuraisena ikkunan takana! Sisällä meno vain yltyi. Ysmail puski jo armotta isoa naimasapeliaan niin syvälle kuin sai menemään. Selja oli ihan villinä ja raapi punatuilla kynsillään jälkiä nussijansa vahvaan selkäkaareen. Ysmail imi pannessaan naiseni kaulaan isoja fritsuja. Se halusi selvästi merkitä näin kihlattuni omakseen! Sänky heilui edestakaisin, kun iso sonni hässi kiimoissaan pientä naistani allaan. Muut innostuivat kyrvät kourissaan huutamaan loppukiriä. Iso korsto tarrasi Seljan valkoisiin, pehmeisiin pakaroihin ja koitti hässiä suurella sukunuijallaan vieläkin syvemmälle kuin veljensä äsken. Naiseni huusi taas kuin neitsyytensä menettävä riikinkana, kun urospuolen ikiaikainen reaktio jysäytti voimalla tuhdit siitoslastit hedelmälliseen naaraan pilluun. Mikä siitos!


Minä en enää jaksanut, vaan kaaduin taas Özanin rehupenkkiin niin että kahahti. Joku turkkilaisista kuuli sen ja tuli ikkunaan. Se raotti rullaverhoa ja tähysteli pimeälle pihalle, muttei päässyt näkemään suoraan ikkunan alle, missä minä makasin voimattomana. Varjojen liikkeistä näin, milloin se meni pois. Seljan ja lastinsa laskeneen nussijasonnin huohotus kuului vielä sisältä pitkään ja voimakkaana. Sitten kuulin taas pulinaa ja Özan sanoi naiselleni:

"Isa sanoo, saat leväta uksi tunti. Vagina aarka onko?"

"Onh", voihkaisi Selja vienosti ja huohotti taas. Pillu tykytti ja värähteli varmasti viimeisillä voimillaan sellaisen mahtipanon jälkeen.

Özan käski naiseni nukkua tunnin, kunnes he tulisivat takaisin. Voi perkele, siinä minäkin makasin kosteassa multapenkissä, enkä osannut välittää ajasta mitään. Keräsin vain voimia, että näkisin taas, kuinka loputkin turkkilaiset kohta nussisivat hedelmälliset siitossatsinsa siekailematta kihlattuni herkulliseen pimppaan.

Havahduin myöhemmin, kun nussimishuoneesta alkoi kuulua taas meteliä. Kohottauduin varovasti katselupaikalleni. Turkkilaiset parveilivat märkinä huoneeseen, ne olivat käyneet saunassa. Özan oli tuonut vadillisen vettä sängyn laidalle ja nuori Tarkan alkoi pyyhkiä veteen kastetulla pyyhkeellä naiseni turvonnutta, spermaista pillua. Pojalla oli kädessään jotakin voidettakin. Se pyöritteli paikkoja puhtaammaksi, mutta koko sisus ja etenkin kohdunkaula olivat takuulla täynnä sakeaa siemenvelliä. Turkkilaissonnien sukusolut uivat jo kohti munasolua hedelmöittääkseen kihlattuni. Ei jumalauta, mikä onnettomuus minulle oli käynyt!

Kun pillua oli tarpeeksi pesty ja kuivailtu ja hierottu elvyttävällä balsamivoiteella, astui esiin se Özanin toinen setä, vanttera Ismet. Se runkkasi vielä suonikasta mulkkuaan täyteen seisokkiin ja oli valmis työntymään Seljan nuoreen vittuun. Ismetiltä pääsi häijynomainen nauru, kun se siirtyi uneliaan naiseni luokse ja suuteli tätä. Pian se asetteli Seljaa kontalleen vuoteelle ja aikoi seivästää kihlattuni takaapäin. Selja oli jo jollakin tavoin toipunut äskeisestä rankasta nussimisesta, kun otti jo niin hyväntuulisesti uutta kullia pimppiinsä. Se pyllisti oikein innokkaasti turkkilaiselle sedälle, jonka jäykkä aisa ojenteli kiimaisena punaisia pillunhuulia kohti. Ismet työntyi ähkäisten sisään ja työnsi perseellään julmaa vartta syvemmälle ja syvemmälle naiseni rasiaan. Sitten se tarrasi lujasti kapeasta lantiosta kiinni ja antoi mennä.

Ismet nai häijysti Seljaa, niin että tummat pussit heiluivat karvaisten jalkojen välistä kuin pässin kivekset uuhia nussittaessa. Jokaisella näillä hässijöillä oli ihmeellinen panomiehen lantio ja perse, joilla ne mättivät sellaista tahtia kullia sisään, että naiseni oli koko ajan kiljumassa ja saamassa orkkua. Perkele, mitä ne etelänmiehet saavatkaan geeneissään! Ismet jaksoi myös paukuttaa hyvän tovin, ja panokeisari kuului jo ärjäisevän jotakin veljelleen. Oli ilmeisesti päästettävä jo nuorempi sukupolvi kokeilemaan suomalaista, tiukkaa pillureikää. Ismet tarrasi toisella kourallaan naiseni vaaleaan vehnätukkaan ja nyki siitä tahtia lihaksikkaiden pakaroidensa iskuille. Kohta sen oli kuitenkin tarrattava molemmilla käsillään lantiosta kiinni, kun se survoi paksuterskaisella kullillaan omat siemennesteensä aiempien sekaan ja huusi kuin ejakuloiva gorilla! Vittu, minä ihan säikähdin ja vetäydyin polvet tutisten hetkeksi piiloon ikkunasta.

Demir kai komensi Tarkania siivoamaan nussittua pillua vähän setänsä jäljiltä, koska taas nuorukainen oli pyyhkeineen ja voiteineen Seljan haaroissa. Selja itse oli taas niin saanut, niin saanut, että minä purin kiukuissani nyrkkiini hampaanjäljet! Demir käänsi reippaasti naiseni sängylle vatsalleen ja sen kummempia aikailematta konttasi tämän päälle. Pitkä, julmettu kulli heilahteli jäykästi kuin jenkkiauton pakoputki, kun tämä nuoremman polven turkkilaissonni pyrki vuorostaan pesälle. Se ohjasi hitaasti metrimulkkunsa takaapäin Seljan punaiseen pimppiin ja otti lihaksikkailla käsillään tukea patjasta. Naiseni oli jo varmasti ihan voimaton, mutta mikäs nyt oli siinä vatsallaan maatessa, kun karvainen panomies selässä hoiteli vain lisää orgasmeja! Demir alkoi saman tien työnnellä reilusti ja kääntyi iskemään Özanille silmää. Varmasti merkiksi siitä, miten hyvän pillun veli oli järjestänyt sukulaisilleen pantavaksi!

Oman paneskelunsa loppupuolella Demir komensi jotakin veljilleen ja nämä kiirehtivät kullit pystyssä tarttumaan Seljan jalkoihin ja levittivät niitä sivuille. Panosonnin oli siis päästävä nussimaan paremmin kihlattuani ja laskemaan estottomasti omat valkoiset spermansa Seljan häpyyn. Kohta turkkilainen lysähti naiseni selkään koko karvaisella kuntosaliruhollaan ja vei ähkien karvaiset kätensä naiseni vatsan alle. Se paineli naistani itseään vasten hakien omaa tyydytystään ja oikeaa siemennyshetkeä. Selja valitti ja vaikersi, minkä jaksoi. Kuntosaliperse tyrkki vielä muutamia iskuja voimalla naisen pakaroita vasten, kunnes ruuti pamahti ja sakeat mällit roiskahtivat syvälle Seljan jakorasiaan. Ei saatana, mitä siementämistä minun naiseeni!

Olin jo nähnyt ihan liikaa siinä vaiheessa, mutta pakko oli katsoa loppuun saakka. Kiihotus oli kuitenkin koko ajan perverssillä tavalla mielessäni kaikesta epätoivosta, kateudesta, vitutuksesta ja katkeruudesta huolimatta. Nyt oli Özanin toisen veljen, komean Erhanin, vuoro nussia Seljaa. Se polpotti jotakin muille panomiehille ja kohta Özan ja Ysmail ottivat voipuneen kihlattuni hikiseltä ja läikikkäältä sängyltä syliinsä. Ei helvetti, se Erhan aikoi nussia kihlattuani rivosti keskellä lattiaa! Özan ja Ysmail naureskelivat kannatellessaan jo melkein tainnokseen pantua naistani. Ne hieroivat kovakouraisesti Seljan ihania pystyrintoja ja panokeisari itse tuli imeskelemään punaisia nännejä siitä sivusta. Karvainen Erhan veti Seljan jalat levällään itseään vasten ja ohjasti pystyyn käyristynyttä, kookasta kulliaan paljaana pilluun. Selja inisi miesten käsivarsilla. Varmasti pillurasia oli jo melkein puhkinussittu näiden Turkinmaan sonnien toimesta, kun niillä oli niin raju kiima päällä ja isot hässimisvehkeet. Erhanin paksu kyrpä painui yhtä säälimättömästi arkaan paikkaan kuin muidenkin etelänmaan paneskelijoiden kalut. Niillä oli varmasti sellainen periaate tässä perheessä, että mies nussi silloin kun mies halusi, ja nainen antoi pillua niin paljon ja niin usein kuin mies halusi.

Erhan ähki ja maiskutti suutaan nautiskellen, kun se pumppasi notkealla salilantiollaan paksua siitospamppuaan tiukkaan, nyt jo selvästi levinneeseen, Seljan pimppareikään. Demirin ja Ismetin ja ties kenen kaikkien paksut spermat roiskahtelivat ja valuivat ulos pillusta nainnin melskeessä. Vahvoilla käsivarsillaan komea Erhan jaksoi rynkyttää ahnaasti Seljaa itseään vasten vaikka kuinka kauan. Välillä se hidasti tahtia ja kieputti timmiä persettään oikein huolella ja kirnusi kuin veljensä Özan ikään! Ison turkkilaisterskan taitavat liikkeet saivat naiseni ulisemaan sonnien käsillä sellaiseen ääneen, että varmasti kuului pitkin raittia ja naapureihin, että isokyrpäiset nussijat hoitelivat täällä suomalaisneitoa oikein kunnolla. Panokeisari murahti jotain pojalleen ja Erhan alkoi taas hässiä nopeammin parrua pesään. Kohta sen voihke ja huuto sekoittuvat Seljan ulinaan ja nussija laski peruuttamattomasti kovalla paineella siemensyöksynsä naiseni värisevään vittuun. Seljan silmät kääntyivät ja pää lensi taaksepäin. Samoin ähkivän ja siittävän Erhanin. Spermaa valui vuolaasti pitkin lattioita, kun hymyilevä Erhan veti sykkivän kalunsa ulos hyvin siemennetystä pimpistä.

Özan pulisi jotakin muille. Se oli onneksi ainoa, joka oli vielä panematta. Niin Demirin oli tultava Özanin paikalle pitelemään naistani käsivarsillaan, kun sonni itse tahtoi vielä siementää oman satsinsa perheen sakeaan siemenpuuroon. Mahtoi kihlattuni ihana pillu olla täynnä vieraan maan vahvaa sukusolua, elinvoimaisia siittiöitä, kun koko turkkilaisperheen voimin varmistettiin kuhiseva siitos! Ja lisää oli vielä tulossa joukkoon! Ilmeisesti Tarkan oli vielä liian nuori laskemaan tähän arvovaltaiseen joukkoon omaa ainettaan, kun sillä taisi olla ensimmäinen kerta näin koko perheen voimin päästä nussimaan. Ei jumalauta, minä olin jo sellaisessa kunnossa kuin olisin kännit vetäissyt! Päässäni pyöri, mutta piti vain vielä kytätä loppuun saakka.

Ehkä se Özan tunsi jo jotakin sääliä puhkinussittua naistani kohtaan, kun se työnsi rauhallisesti ison siitinkyrpänsä herkkään, spermaiseen vittuun ja paineli rauhallisesti ja hitaasti. Tummat, isokiviset pallit hytkyivät pumppaavien pakaroiden alta. Özan ei enää kiihdyttänyt tahtiaan vaan laski vain sekaan pillun supistellessa. Kuntosaliperse pökki viimeiset valkoiset siemenpuurot perille saakka, entisten sukunesteiden joukkoon, ja roikkuvat pussit nykivät sen merkkinä. Özan irtautui varovasti uikuttavasta Seljasta, joka laskettiin vapisevana hikiselle sängylle makaamaan. Ei perkele, mikä perheyritys näillä turkkilaissonneilla oli siittää minun kihlattuni! Voi helvetin helvetti…

-

Löysin itseni kohta lähibaarista ryyppäämästä. Hätkähdin vähän, kun en muistanut, miten olin sinne tullut. Join lasin toisensa perään. Vitutti niin kovasti. Käännyin silmät harittaen katsomaan rämisevän, pään halkaisevan musiikin tahdissa notkuvia nuoria. Ei jumalauta! En ollut uskoa verestäviä silmiäni! Özan ja sen nussijaveljet olivat samassa paikassa! Ne olivat heti lähteneet vonkaamaan jokainen itselleen uutta suomalaispillua, kun entinen oli nussittu piloille, pumpattu täyteen turkkilaista tavaraa ja jätetty kämpille vanhojen äijien kanssa uinumaan. Ties vaikka nekin siellä olisivat jo ottamassa uusintakierrosta. Naiset tuntuivat olevan ihan kiimassa turkkilaisten edessä. Jokaisella sonnilla oli kaunis, nuori nainen edessään hillumassa. Ihanat rinnat vain pompahtelivat panomiesten mustien välkkysilmien alla ja hiukset hulmusivat. Ei helvetin vittu, minä kirosin mielessäni ja kaadoin suoraan loput siitä satsista kurkkuuni!

Lähdin jonkin ajan päästä kuselle miestenhuoneeseen. Heti ovella pysähdyin huojuen ja otin tukea edessäni seisovasta miehestä. Niitä oli kaksi. Ne katsoivat jotakin. Koppien takana, peränurkassa, olivat hommat käynnissä. Joku nuori nainen huusi suoraa huutoa seinää vasten jalat levällään, kun kiimainen mies köyri sitä ahneesti kaikin voimin. Miehet edessäni hekottivat ja toinen sanoi toiselle, että sehän oli Larin muija.

"Pitäshkö mennä kertomaan Larille?" toinen sammalsi ja nauroi päälle.

"Ei ssse päässse tänne asti! Ssse sssammui jo tonne!" toinen vastasi ja osoitteli huvittuneena nussivaa paria, joka ei tuntunut välittävän sivullisista mitään. Minuakin alkoi siinä simassa huvittaa, että jollakin muulla taisivat asiat olla yhtä huonosti kuin minulla. En ollutkaan ainoa pienimunainen tossukka ja onneton aisankannattaja näillä main. Sitten tajusin humalaltani, että nussijahan ei ollutkaan kukaan muu kuin Özan!

"Voi jumalauta", minulta pääsi ja kaverit edessä kääntyivät katsomaan, mutta kuittasivat sen vain naurulla.

Özan oli sellainen sonni, että sen piti saada heti nussia uutta pientä pillua ja laskea häikäilemättä siemenet taas sisään. Se sai juuri orgasmin ja karjaisi, niin että käymälä kajahti. Nainen huusi myös kuin sireeni. Oli tyttö saanut kunnolla turkkilaista munaruokaa. Oikein jälkiruoan kanssa. Valkoinen kermapiirakka sillä nyt oli jalkovälissä, niin kuin minun Seljallanikin.

-

Seljaa ei kuulunut kotiin pariin päivään. Sitten se viimein arkana palasi ja pyysi anteeksi. En sanonut mitään. Se antoi minulle kihlasormuksensa ja pakkasi muutamia tavaroitaan mukaansa. Se sanoi menevänsä Özanin kämpille asumaan. Minä en sanonut vieläkään mitään. Myöhemmin Selja oli käynyt hakemassa lisää tavaroitaan, kun minä olin töissä. Se oli jättänyt lapun, jossa se pyyteli vieläkin anteeksi. Se kirjoitti myös, että oli raskaana ja Özan oli puhunut naimisiinmenosta. Minusta ei tuntunut oikein miltään. Ei edes vituttanut.

Meni pari kuukautta. Satuin näkemään Paulaa, sitä Seljan opiskelukaveria kaupassa. Sekin näytti olevan raskaana ja puheliaalla tuulella kuin kiimainen kalkkuna. Minua rupesi ihan vituttamaan sen pälpätys ja koitin vain päästä siitä äkkiä eroon. Paula voivotteli, että meillekin oli tullut se ero, mutta parempihan se kai olikin niin. Selja oli lähtenyt Özanin mukana Turkkiin ja jättänyt opintonsa Suomessa. Silloin minä höristin korviani, sillä en ollut kuullut entisestä naisestani mitään sen pienen lapun jälkeen. Paulakin valitti, ettei ollut kuullut Seljasta maastamuuton jälkeen. Sitten se meni menojaan isoine mahoineen. Olin aika varma, että Özan oli siementänyt sen paksuksi, eikä Paulan äijä varmasti vielä tiennyt koko jutusta mitään. Kaupasta kotiin päin kävellessäni huomioin epätavallisen paljon raskaana olevia nuoria naisia. En ollut ihan varma, mutta yksi perheenlisäystä odottava pariskunta saattoivat olla se Özanin baaripano, se kermapiirakka, ja sen äijä Lari. Päässäni pyöri vain ajatus, kuinkahan moni niistä näkemistäni raskauksista oli saanut alkunsa kiimaisten turkkilaisten siemennyksistä. Olen kai tulossa hulluksi. Saatana, sekin vielä.

Luulin, etten kuulisi entisestä naisestani enää koskaan mitään. Eräänä päivänä töistä palattuani löysin laskujen seasta pienen kirjeen. Se oli tullut Istanbulista. Se oli Seljalta! Revin kuoren auki ja juoksin ikkunanvaloon tavaamaan tekstiä. Selja kertoi heti alkuun kirjoittavansa salaa, eikä minun kannattanut enää odotella uutta kirjettä. Se oli synnyttänyt potrat kaksospojat sen täällä tapahtuneen vitun kamalan illan seurauksena. Poikien isästä ei ollut vielä varmuutta, mutta DNA-testiä oli harkittu. Özanin isä ja Ysmail-setä olivat potentiaaliset isäehdokkaat. Özan olikin palannut Suomeen opiskelemaan (ja panemaan). Selja oli joutunut naimisiin Özanin sedän Ysmailin kanssa, jolta oli kuollut vaimo viime vuonna. Lapsia sillä oli jo ennestään kymmenen, osa jo aikuisia. Lopuksi Selja kirjoitti olevansa taas raskaana, ja että hyvin siellä Turkinmaalla oli kaiken kaikkiaan mennyt.

Taitoin kirjelapun ajatuksissani kiinni ja katsoin ulos ikkunasta.

"Kovia sonneja ne turkkilaiset, isokyrpäisiä siementäjiä", sanoin vahingossa ääneen. Ja mieleni tulvahti saman tien täyteen niitä hirveitä nussimismuistoja, niin kuin naiseni pillu paksua, valkoista turkkilaissiementä "perheyrityksen" tuloksena.

-

Pankaa ja nussikaa reilusti vain palautetta tulemaan! Kiitos.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute