Herkku-puhelin
Vapaapäivä
bbw lover

Olin vapaalla keskellä viikkoa ja ajattelin kierrellä vaikka kirpparilla katselemassa mitä löytyy, mitä löysinkään! Olen jo kauan fantasioinut ajatuksella että saisin harrastaa seksiä itseä vanhemman ja leveälanteisen rehevän naisen kanssa.

Kirpparilla katselin hyllyjä, enkä niistä löytänyt oikein mitään mutta yhtäkkiä hyllyjen välistä löysin HÄNET, aloin seurata tuota seksikästä naista ja kuvittelin miltä hänen pehmoinen peppu ja suuret rinnat tuntuisivat, arvata saattaa mitä omissa housuissa tapahtui:)!!Aikani naista seurattuani hänkin huomasi katseeni, no ensin hän näytti vaivautuneelta mutta pian näytti siltä kuin hän olisi nauttinut katseesta. Päätin siinä vaiheessa rohkaista mieleni ja käyttää tilaisuus hyväkseni. Menin hänen luo ja sanoin suoraan hänelle katselleeni jo jonkin aikaa kun hän oli kumarrellut ja liikkunut hyllyjen välissä, sanoin myös hänelle suoraan kuinka seksikkäänä häntä pidin josta hän meni aivan hämilleen! Arvioin hänen iäksi n. 50-55, itse olen 40v harteikas mies. Hämmästyksestä toivuttuaan hän alkoi kyselemään mitä minulla oli toiveissa hänen suhteensa. Kerroin suoraan että haluan seksiä hänen kanssa, kerroin kyllä senkin että olen naimisissa, kerroin fantasiastani ja siitä juuri hänen kaltainen nainen on fantasiani kohde! Hetken mietittyään hän sanoi että taitaisipa hänelle kyllä kelvata seksi juuri nyt, kertoi olleensa kauan ilman miehen kosketusta!

Menimme hänen asunnolleen ja sisälle päästyämme hän kysyi että haluanko kahvia, en vastannut mitään vaan otin lantiosta kiinni ja käänsin hänet ympäri ja suutelin suoraan suulle. Aloin tutkia hänen vartaloa käsillä ja samalla availemaan paitaa ja muita vaatteita häneltä, saatuani paidan ja housut pois siirryimme makuuhuoneen sängylle. Availin hänen rintsikoita ja samalla maistelin paljasta ihoa, voi valtava kun sain rinnat esiin, meinasin tulla housuihini heti! Rinnat oli isot, pehmoiset, ei liian roikkuvat, nami, isot nännit, tartuin niihin ja puristelin ja imeskelin niitä ekstaasissa pitkänaikaa! Hän huohotti allani jo selvästi ja sanoi haluavansa nähdä jo minut alastomana, riisuin salama vahtia itseni ja kun otin alkkarit pois hän kiljahti ihastuksesta, taisipa vähän kehaistakin miehistä varustustani. Heittäydyin uudestaan hänen viereen ja jatkoin hänen vartalon tutkimista, nyt oli aika riisua pikkupöksyt joiden alta paljastui mieluisa yllätys, ei karvan karvaa:), tunnustelin pimpsaa ensin varovasti päältä ja suukottelin rintoja ja vatsaa samalla valuen alaspäin, halusin maistaa tuota ihanaa näkyä Levitin hellästi hänen jalkoja ja suukottelin sisäreisiä ja lähestyin tuota jo nesteitä valuvaa kypsän naisen pimpsaa. Annoin ensin suukkoja vain häpyhuulille mutta en malttanut kauan leikkiä niillä vaan levitin huulia ja annoin suukon suoraan klitorikselle, hän oli kuin olisi saanut sähköiskun, selkä nousi kaarelle ja hän valitti hiljaa kun imin ja kielellä kutittelin hänen klitorista. Ei mennyt kauaakaan kun hän alkoi olla orgasmin partaalla mutta en antanut sitä vielä hänelle vaan pyysin kääntymään ja pyllistämään minulle. Siinä se oli leveä ihana pehmoinen peppu, tartuin siihen ja avasin kannikoita ja työnsin kieleni sinne väliin ja kutittelin hänen pyllyreikää kielellä, tämä teki hänet aivan villiksi, varsinkin kun samalla sormin hyväilin klitorista. En enää kauan jaksanut leikkiä hänen pepullaan vaan nousin taakse kontilleen ja ohjasin itseni sisään! Aloin rauhalliseen tahtiin painella pohjaan asti, joka työnnöllä hän kiljaisi ja kehui kuinka ihanalta tuntui! Hetken lykittyäni nainen alkoi täristä ja valittaa kokoajan voimakkaammin, välillä huuti, älä lopeta vielä, ei vielä, sain vaivoin pidäteltyä itseäni laukeamasta. Sitten se tapahtui hän sai voimakkaimman orgasmin mitä olen nähnyt koskaan, hän ensin jännittyi ja sitten alkoi täristä ja pitää myös melko kovaa kiljumista, pysäytin itseni hetkeksi pohjaan ja annoin hänen vähän tasaantua, en kuitenkaan kauan jaksanut olla paikallani, otin kunnon otteen rehevästä pepusta ja aloin loppukirin, hän sai jatkuvasti pieniä orgasmeja ketjussa, sitten oli minun vuoro, se lähti jostain syvältä ja oli sellainen orgasmi etten ollut aikaisemmin kokenut, kouristelin ja olin aivan tajunnan rajamailla kun painelin vielä herkulliseen tavaraan viimeisillä voimilla! Sitten voimat loppuivat ja lysähdin hänen viereen, otin hänet syliin ja hyväilin häntä ja suukotteli, sanoin KIITOS se oli todella upeaa!!

Olinhan saanut vihdoin toteuttaa fantasiani, vai oliko kaikki sittenkin unta??!!;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute