Herkku-puhelin
Työkaverilla poikkeamassa
Tomppa

Työkaverinani on Jonna niminen nainen. Hän on keskimittainen, keskipainoinen ja keskiverto muutenkin. Ei paljoa erotu massasta, ei hyvässä eikä pahassa. Mukava nainen, huumorintajuinen ja puhelias. Vietimme paljon aikaa yhdessä työmaalla, koska olimme työparina muutaman kerran viikossa. Työmme on lähinnä iltatyötä, joka loppuu vasta puolenyön jälkeen. Teemme tarkkailutyötä rauhallisessa huoneessa muulta häiriöltä suojatussa paikassa. Olimme siis työvuoron aikana kahdestaan tarkkailutilassa ja siinä vaadittiin pitkää pinnaa sietää toista. Me kuitenkin tulimme toimeen ihan mainiosti. Koska meillä on lähestulkoon sama työmatka, Jonnalla vain lyhyempi, niin vein hänet usein autollani samaa matkaa töiden jälkeen.

Töissä tulee juteltua kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Minusta oli tullut jonkinlainen uskottu Jonnalle, olenhan melkein kymmenen vuotta häntä vanhempi. Tiesin muun muassa, että Jonnan avioliitto oli loppunut miehen saamattomuuteen. Jonna oli kertonut myös minulle ettei voi käyttää e-pillereitä, koska ne vaikuttavat hänen mielialaansa. Minä joskus hänelle vitsailinkin siitä, että onkos nyt tullut pillereitä otettua, kun tuntui olevan vaikeaa töissä. Jonna olikin käyttänyt avioliittonsakin ajan aina kondomeja ehkäisyyn, sekin oli saanut miehen pahastumaan.

Meidän välit kaikesta huolimatta olivat sellaiset korrektit, työaikana tavataan ei muuten. Molemmilla oli menonsa ja perheensä omalla suunnalla. Tosin Jonnan perhe siis oli hajonnut.

Eräänä iltana useamman työpäivänputken jälkeen Jonna vähän yllättäen kysyi minulta haluaisinko mennä katsomaan hänen asuntoaan töiden jälkeen. Vähän yritin kainostella ja selitellä väsymystä, mutta lopulta Jonna sai minut suostuteltua käymään nopeasti vilkaisemassa hänen uudelleen sisutusta. Tosin vanhaakaan en ollut nähnyt. Työt loppuivat ja lähdettiin kohti Jonnan asuntoa. Matkalla juteltiin päivän asioista niitä näitä ja kuin huomaamatta olikin jo pysäköimässä autoani Jonnan kerrostaloasunnon parkkipaikalle. Jonnan johdatuksella siirryimme rappukäytävään ja hissiin. Hissimatkan ajan vaivasi kiusaantunut hiljaisuus, tosin kellokin oli jo melkein yksi yöllä, joten naapureita ajatellen ei pahemmin viitsinyt jutella.

Jonna avasi asuntonsa oven. Jotain jo tiesinkin hänen asunnostaan hänen kertomuksiensa perusteella. Siisti nuoren naisen asunto avautui eteeni. Otin kengät ja takin pois ja lähdin nopealle tutustumiskäynnille Jonnan asuntoon. Hän esitteli paikkoja minulle. Jonna vei minut ikkunan luokse ja käski katsoa maisemaa. Jonna jäi itse ikkunan eteen ja menin hänen taakseen katsomaan millaiselta maailma näyttää tämän ikkunan takaa. Kehuin väljää rakentamista ja upeaa järvinäköalaa. Jotenkin Jonna vähän liikahti taaksepäin ja törmäsi minuun, lähellä kun seisoin.

Jonnan yllättävä tönäisy pepullaan sai yllättäen mulkkuni kovenemaan puntissani. Ja tietenkin Jonna tunsi sen. Hieman vaivautuneena yritin vetäytyä poispäin, mutta Jonnapa seurasi perässä.

Jonna pikkuisen taisi myös heiluttaa peppuaan, ainakin niin luulen. Mulkkuni koveni entisestään ja housussa alkoi tuntua jo suorastaan epämiellyttävälle, kalu kun oli melkein kaksinkerroin.

Jonna kääntyi minuun päin ja veti kädellään pääni lähennäs. Jonnan huulet kohtasivat omani ja aloimme suutelemaan intohimoisesti. Samalla hivelin Jonnan vartaloa pitkin toisella kädelläni, tunnustelin muotoja. Hieroin paidan päältä Jonnan rintoja, tunsin kädelläni mukavan pehmeän käteen sopivan kokoisen rinnan. Jonna vetäytyi hieman minusta ja sanoi:

”Riisutaan”.

Aloimme heitellä vaatteitamme lattialle, luultavasti en koskaan ole riisuutunut nopeammin. Kerkisin vielä auttamaan Jonnalta rintaliivit ja pikkuhousut pois päältä. Jonna otti minua kädestä kiinni ja talutti minut sohvalleen. Menin istumaan sohvalle ja Jonna lähes hyppäsi syliini.

Jonnan alaston, nuori, vartalo sylissäni sai minut viimeistään syttymään ja kiireen oman vaimon viereen unohtumaan. Jatkoimme suutelua ja Jonna kiemurteli sylissäni. Hyväilin Jonnaa kaikkialta mihin vain vähääkään yletyin. Jonna sai mulkkuni kovettumaan todella kovaksi pikku härnäilyllään. Tunsin kosteuden hänen jalkovälissään ja halusin tuota naista entistä enemmän.

Jonnakin halusi jo naida, mutta minulla ei ollut kortsua käsillä. Jonna totesi, että ollaan varovaisia ja naidaan kumminkin. Tämä sopi kummallekin ja niinpä Jonna nosti lantiotaan ylöspäin. Hän tarttui hellästi mulkkuuni ja vei sen pillunsa huulille. Minun sinipunaisena hehkuva terskani alkoi upota Jonnan kosteutta tulvivaan pilluun hitaasti Jonnan laskiessa lantiotaan nautinnollisesti syliäni kohti. Jonna laskeutui ihan syliini asti ja mulkkuni oli kokonaan hänen sisällään. Tuo nätti nainen alkoi naida minua pitkillä, hitailla, nautinnollisilla vedoilla. Mulkkuni tuntui välillä tulevan kokonaan ulos Jonnan pillusta, mutta hän sai sen kokoajan pidettyä sisällään hyvällä lantion kontrollillaan. Jonna katsoi minua suoraan silmiin ja se lisäsi tunnetta entisestään naimiseemme. Jonna oikeasti tuntui välittävän minusta, tykkäsin minäkin hänestä.

Edellisestä panostani oli jo muutama päivä aikaa joten en kestänyt tuota täysvaltaista naintikokemusta pitkään. Varoittelinkin Jonnaa etten enää kestäisi kauaa. Jonna vain lopetti pitkät naintiliikkeet ja istui syliini. Hän alkoi keikuttaa lantiotaan edestakaisin päälläni mulkkuni lähes hänen kohdunsuulla saakka. Jonna tuli lähelleni ja näykkäisi korvalehteäni ja sanoi:

” Mä haluan, että sä tuut muhun sisälle”.

”Mutta…” yritin vastustella.

Jonna vain muutaman kerran pyöräytti ja keikutti lantiotaan vielä vähän kiihkeämmin. Tunsin laukeamiseni olevan lähellä, mulkkuni turposi entuudestaan. Jonna huomasi tämän ja alkoi saamaan omaa orgasmiaan. Hänen pillunsa supistelu mulkkuni ympärillä sai minutkin tulemaan, vaikka kuinka yritin pidätellä. Spermani ryöppysi Jonnan pilluun useana sykäyksenä täyttäen hänen pillunsa. Jonnan pillu jatkoi sykkimistään ja mulkkuni tuntui ampuvan kivekseni kokonaan tyhjiksi. Olin yrittänyt luikerrella Jonnan alta pois ennen laukeamistani, mutta hän oli istumassa päälläni niin että pystyi lukitsemaan minua paikoilleen. Tuo nainen oli saanut minut huijattua tulemaan sisälleen ja tunsin vähän tulleeni hyväksi käytetyksi. Mutta rakasteluni Jonnan kanssa oli kyllä kunnollinen korvaus tuosta pikku huijauksesta.

Niinpä puinkin kohtuullisen nopeasti päälleni, suutelin vielä Jonnaa ja lähdin kohti kotia.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute