Herkku-puhelin
Päiväuneni Pertti
XlNaiNeN

Kesälomat oli vietetty ja oli aika palata jälleen työn ääreen.

Avasin jo aikaa sitten tukkoon menneen sähköpostini työkoneelta ja menin laittamaan aamukahvia itselleni, muita kun ei vielä näkynyt. Kuulin oven käyvän ja naapurihuoneeseen asteli hyväntuoksuinen, komea mies joka toivotteli hyvät huomenet.

Toivotin itsekin huomenet mutta jäin ihmettelemään tuota tuntematonta miestä, kuka hän oikein oli.

Astelin huoneeseen johon mies itsevarmasti käveli ja siellähän mies olikin työpöydän ääressä. varovaisesti yskäisin ja esittelin itseni ja että olin naapurihuoneesta, mies kääntyi ja esitteli itsensä Pertiksi. Mies kertoi olevansa uusin talossamme, oli aloittanut työn kesälomani aikana. Kuuntelin kiinnostuneena ja samalla tunsin uppoavani tuon miehen seksikkääseen katseeseen, "aivan mielettömät silmät", ajattelin mielessäni ja tuijotin tuota miestä kunnes huomasin että tuijotukseni varmaan alkoi olla jo häiritsevää. Toivotin hänet tervetulleeksi ja painelin omalle puolelleni nuo silmät mielessäni.

En tiedä olinko ihastunut vaiko mitä mutta ajatuksissani oli vain tuo uusi mies, ne upeat silmät, tummat lyhkäset hiukset, miehekäs siisti parta, hyvä tuoksu, ihana hymy...

Työpäivä oli ja meni ja edelleen ajattelin tuota miestä, pääsin kotiin ja otin pienet torkut. Pertti tuli uneenkin! tarkkoja muistikuvia ei unesta ollut, kun heräsin oli pilluni aivan märkä, kaikesta päätellen hyvä uni, ajattelin.

Yhteistyö Pertin kanssa alkoi sujua heti alusta alkaen, jäin vain edelleenkin kiinni hänen katseeseen kun keskustelimme kasvokkain, välillä tunsin punastuvani kun mieleeni palasi miten olin uneksinut hänestä ja herännyt sitten aivan märkänä.

Pertti kertoi eräällä kahvitauolla minulle olevansa perheellinen, naimisissakin. Puheista päätelleen sellainen oikein kunnollinen perheenisä.

Toisaalta minua hiukan harmitti vaikka itsekin parisuhteessa elän. Kuuntelin kun hän kertoi viimeisimmistä synttäreistään, koitin udella tarkkaa ikää mutta hän ei kuulema ollut vielä viittäkymmentä täyttänyt, se kiihotti minua vielä entisestäänkin, mietin tahtoisikohan Pertti nussia tällaista isokokoista, itseään noin parikymmentä vuotta nuorempaa naista....

Päivät kuluivat ja tuo mies vaelsi ajatuksissani enemmän ja vähemmän, huomasin usein ajattelevani häntä kun masturboin...

Mietin pääni puhki, uskaltaisinko jotenkin lähestyä häntä, itseäni mokaamatta.

Lähetin hänelle sähköpostin jossa luki ainoastaan MHS, ja istuin omalla paikallani kuin tulisilla hiilillä. Kuulin miten tulostin alkoi raksuttamaan ja pian Pertti seisoi ovellani kysyvä ilme kasvoillaan ja lähettämäni sähköposti kädessään tulostettuna. En tiennyt mitenpäin olisin ollut, samaan aikaan halusin tarrata mieheen kiinni ja samalla halusin painautua maan alle....

Pertti kysyi miehekkäällä äänellä, mitä kirjaimet tarkasti ottaen tarkoittivat, kakistellen sain vastattua alta kulmien että Minä Haluan Sinua.

Pertti naurahti ja ajattelin että nyt olen mokannut itseni pahemman kerran ja mietin jo sopivaa anteeksipyyntöä kun Pertti tuli aivan kiinni minuun ja suuteli minua, tuollaista suudelmaa en ollut saanut aikoihin, väreet tuntuivat aina pillussa asti!

Kielet tutkivat toisiaan ja tuntui kuin ahmisimme toisiamme, Pertin huulet olivat niin ihanan pehmeät...

Suutelimme todella pitkään, välillä hellästi, välillä ahnaasti.. Tunsin kostuvani koko ajan lisää ja kun tunsin miehekkäät sormet rinnoillani, tunsin säväyksiä mitä en ole aikoihin tuntenut. Pertin farkuissa alkoi pullottaa ja pyysinkin häntä sulkemaan ja lukitsemaan toimistoni oven, sillä aikaa siirsin paperit pöydältäni ja pyysin Pertin pöydälleni istumaan ja avasin mieheltä farkkujen napit, esiin ponnahti todella komea kalu, suonikas ja paksu, juuri sellainen mikä onkin minun makuuni. Otin kullin käteeni ja tutkin sitä, lipaisin terskalta kiimatipat ja runkkasin muutaman vedon verran.. Pertti oli niin ihana näky siinä pöydän kulmallani, komea kalu sojotti pystyssä housuista.. imaisin kunnolla pari kertaa ja siirryin sitten läheiseen nojatuoliin ja riisuin housuni, pyllistin rehevän perseeni Pertille, hän tuli taakseni ja levitti pakaroitani, tutki sormillaan pilluani ja samointein lykkäsi kullinsa sisääni. Tunsin miten mies piti minusta kiinni vahvalla otteella ja nussi minua niin helvetin ihanasti!

Sormeni hakeutuivat klitalle ja minä puskin tuota komeaa kullia vasten kuin viimeistä päivää, pitkään en ehtinyt turvonnutta klittaa hieroa kun laukesin ja niin laukesi Perttikin, hän antoi spermansa lentää pilluuni..

Nousin ja painauduin kiinni mieheen ja vaivuimme ahnaaseen suudelmaan. Pian Pertti lopetti ja kuiskasi korvaani "Minäkin Haluan Sinua".

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute