Herkku-puhelin
Tarina naisille
matkalainen

Olet tulossa ja kaikki on valmista: olen siivonnut, vaihtanut lakanat ja käynyt suihkussa. Odottelen malttamattomana. Ovikello soi. Avaan oven. Se olet sinä.

Katsomme toisiamme kynnyksellä tietäen aivan hyvin tapaamisemme tarkoituksen. Pieni hymy kareilee kasvoillasi. Hymy josta ei tiedä, onko se rietas vai ujo. Hymyilen takaisin. Tervehdimme lyhytsanaisesti ja päästän sinut sisään. Puhelemme niitä näitä, vaihdamme kuulumisia ja totuttaudumme toistemme seuraan. Kumpikin tavallaan pitkittää aloitteen tekoa ja se kiihdyttää meitä kumpaakin. Istumme keittiön pöydän ääressä ja kysyn haluatko vaikka kahvia. Vastaat kieltävästi, mutta nouset ottamaan itsellesi lasin vettä. Katson perääsi ja juuri, kun olet saanut veden juoduksi nousen ja tulen taaksesi. Painaudun kiinni sinuun ja niin leikki on alkanut.

Painan lantioni kiinni sinun takapuoleesi ja kiedon käteni hellän päättäväisesti ympärillesi. Suutelen niskaasi ja päästät tuon niin tutun rentoutuvan huokaisun. Taivutat niskasi vapaaksi suudelmille ja otan toiveen vastaan. Suutelen niskaasi, kaulaasi, korviasi välillä huuliasi. Nautin hengityksestäsi ja se saa minut kovettumaan lopullisesti. Työnnän kaluani kiinni sinuun ja liikutan lantiotani. Vastaat liikkeeseen painautumalla minua vastaan. Samaan aikaan käteni etsiytyvät rinnoillesi, kyljillesi, alavatsallesi ja kieleni nuolee hellästi korvaasi. Suusi aukeaa ja nautit silmät kiinni keskittyen kosketukseen kehollasi. Lopulta annat kehollasi merkin, että tämä riittää ja käännyt minuun päin. Sanaton viesti kertoo, että siirrymme makuuhuoneeseen.

Makuuhuone on mukavan hämärä ja raikas. Talutat minut sinne kädestä pitäen. Vaatteet lähtevät päältämme kuin huomaamatta ja lopulta olet alusvaatteisillasi kuten minäkin. Katsot pullistunutta etumustani ja sen jälkeen suoraan silmiini. Nyt ei ole katseen riettaudesta epäilystäkään. Laskeudut polvillesi ja vapautat kaluni alushousujen ahtaudesta. Laitat kätesi kaluni päälle ja tunnustelet ja totuttelet siihen. Toisella kädellä hellästi hyväilet kiveksiä. Lopulta avaat suusi ja hitaasti otat kiimasta kiiltävän kullini huuliesi väliin. On minun vuoroni nauttia.

Jonkin aikaa väliin nuolet, väliin imet kaluani. Runkkailet sitä kädelläsi samalla kielelläsi hyväillen terskan herkkää alapintaa. Nautin tilanteesta, mutta mieleni tekee jo ottaa tilanne itselleni. Nostan sinut ylös ja lasken sängylle. Katselen sinua. Olet siinä alastomana ja avoinna minulle. Kiusoittelen sinua hetken antamalla ajan kulua. Lopulta laskeudun päällesi.

Suutelen sinua suulle. Kaluni tuntee kostean alapääsi ja himoitsen sisään työntymistä, mutta maltan mieleni. Suutelen sinua kaulalle ja käteni etsiytyvät rinnallesi ja takapuolellesi. Laskeudun hitaasti alaspäin ja otan molemmat rintasi suuni kohteeksi. Aina vain hitaasti alaspäin navalle ja alavatsalle. Pysähdyn häpykummun yläpuolelle ja hyppään tuon kiihottavimman alueen yli ja nuolen reisiesi sisäpintaa. Sieltä hitaasti ylöspäin kunnes aistin, että et enää kestä kiusaamista ja annan suudelman suoraan häpyhuulillesi. Jostakin ylhäältä kuuluu heikko voihkaisu. On aika siirtyä toimintaan.

Siirrän suuni klitoriksesi päälle ja laitan kädet lanteillesi. Puhallan varovaisesti häpyysi ja hellin, pienin, nuolaisuin houkuttelen klitoriksen paremmin esille. Välillä nuolen reikääsi työntäen kielen sisääsi, mutta enimmäkseen keskityn klitoriksen herkkään ja hellään nuolemiseen. Ääntelysi ja ruumiisi liike kertoo, että se on sitä mitä haluat. Hiljalleen siirrän käsiäni lantiosi etupuolelle. Toisella kädellä avaan häpyhuuliasi ja toisen käden sormet etsiytyvät hitaasti sisääsi. Samalla nuolentani muuttuu hieman intensiivisemmäksi. Ääntelysi muoto muuttuu. Entinen hento voihkinta tekee tilaa jollekin paljon vahvemmalle äänelle, joka lähtee jostakin ruumiin syvyyksistä. Työnnän useamman sormen sisääsi ja liikutan niitä eestaas kuumassa ja liukkaassa pillussasi. Toinen käteni levittää nesteitäsi välilihalle ja alkaa vaivihkaa hieromaan sitä etsiytyen hitaasti peppureiällesi. Nuolen klitoristasi jo melko kovaa ja välillä otan sen huulieni väliin ja imen sitä varovaisesti. Sormeni soutavat pillussasi ja vasemman käden peukalo hieroo peppuasi. Aistin, että olet menettämässä kontrollia. Äänesi paisuu ja syvenee entisestään. Peppusi alkaa supistella ennakoiden tulevaa kliimaksia. Kiihdytän tahtia kaikilla alueilla ja pian päästät äänen, joka kertoo orgasmin olevan tulossa. Työnnän peukalon hieman sisään auenneeseen peppuun ja se on viimeinen niitti. Sulkijalihaksesi kietoutuu peukalonpääni ympärille pullauttaen sen ulos. Huudat mielettömänä. Minä nuolen ja hieron mielettömänä. Sykit ja sykit kunnes annan armoa ja lopetan nuolemisen. Annan sinun rauhoittua hetken aina välillä antaen sinulle pieniä sähköiskuja joko lipaisemalla klitorista tai peppua hyväilemällä. Katsot minuun ja hymyilet. Nousen päällesi ja työnnyn sisääsi.

Oma kiimani on jo niin pitkällä, että asiat vievät mennessään. On vain mies ja nainen. Uros ja naaras. Nain sinua reippaasti pitkin syvin työnnöin. Antaudut minulle täysin ja nostat jalkasi ilmaan. Katsot minua silmiin ja viestität, että olet minun. Kauaa en tätä kiihotustilaa jaksa, vaan laukean syvälle sisääsi vapautuneesti huutaen. Otan sinut kiihkeästi syliini.

Ja siinä me olemme. Toinen tyhjä, toinen täysi. Vapautuneena kaikesta turhasta ja nauttien vain toisistamme ja itsestämme. Antaen hengityksen tasaantua ja pitkittäen sitä väistämätöntä tosiseikkaa, että tajunta palaa normaaleille uomilleen. Suutelen sinua hellästi ja vetäydyn pois sinusta. Katselet minua. Minä torkahdan minuutiksi(niin se vain menee) ja alamme miettimään suihkuun menoa ja syömistä.

Palautetta, palautetta...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute