Herkku-puhelin
Liivikutsut
kristiina

Tavallaan tämä on jatkoa tarinaani paljastuminen ...kaikki tarinani perustuvat todellisuuteen.

Vuosia sitten nuorena "naisena" asuin erään Eevan alivuokralaisena, Eeva opetti minulle naisellisuuden salat hänen avustuksellaan minusta tuli myös oikea nainen, tosin erään miehen toimesta.

Paljastumisestani oli kulunut muutama kuukausi, Eevan toimittamana olin jo hankkinut kunnioitettavan määrän rintaliivejä, pikkuhousuja, sukkanauhaliivejä sekä muutaman korsetin. Myös kunnollisen peruukin, meikkejä sekä rintaproteesit jotka pysyivät myös ilman liivejä, myös lukuisia hameita mekkoja paitapuseroita yms. vaatetta kuului vaatekaappiini.

Eeva myös vaati minua esiintymään naisena aina kun olin kotosalla. Eeva vei minut elämäni ensimmäisen kerran myös naisten alusvaatteita myyvään kauppaan, siellä sovitin ensimmäisen kerran rintaliivejä naisena, sen jälkeen olen ostanut kaikki liivini erikoisliikkeistä.

Mainitsin kerran Eevalle että olisi hauska koota muutama nainen ja järjestää liivikutsut. Eeva kiinnostui ja kysyi millaiset nämä liivikutsut ovat. Vastasin lukeneeni niistä jostain lehdestä, kootaan muutama nainen, kutsutaan jonkun liiviliikkeen henkilökuntaan kuuluva joka sitten esittelee liivejä sekä kertoo niiden valintaan vaikuttavista asioista. Kutsuilla voimme myös sovittaa ja ostaa haluamamme tuotteet.

Eeva kiinnostui ja yhdessä ryhdyimme järjestelemään kutsuja. Näihin kutsuihin miehillä ei olisi asiaa kikattelimme. Eeva kutsui muutaman tuntemansa naisen ja minä erään ystäväni Annan joka on myös minunlaiseni nainen. Eevan ystävät tuntevat minut joten sen puoleen ei olisi ongelmaa. Anna on kivannäköinen ruskeaverikkö kuten minäkin. Anna oli myös samanikäinen kuin minäkin, tuolloin 23-vuotias, Eevan ystävät olivat 35-45 vuoden ikäisiä.

Eevan eräs tuttu oli liiviliikkeessä myyjänä ja hänen kauttaan saimme järjestettyä erään eteläsuomalaisen liiviliikkeen omistajattaren vieraaksemme kutsuille, hän toisi mukanaan erilaisia alusvaatteita ja esittelisi niitä.

Muutama päivä kului järjestelyihin, punaviiniä, erilaisia juustoja sekä savukalaa ym. pikkuherkkuja hankittiin.

Sitten koitti ilta jolloin liivikutsumme olivat alkamassa. Naiset tulivat jo etukäteen ja keskustelimme kaikenlaista nauttien samalla punaviiniä. Viimein saapui esittelijä Marjatta oli hänen nimensä. Marjatta aloitti kertomalla liivien valinnasta ja siitä että nainen tarvitsee jokaiseen tilaisuuteen ja vaatekappaleeseen sopivat liivit, hän myös muistutti että vuodessa olisi ostettava vähintään kolmet liivit. Näin tekevät siskomme Euroopassa, suomalainen nainen ostaa keskimäärin 1,5 liivit vuodessa.

Seuraavaksi Marjatta ryhtyi esittelemään mukanaan olevia liivejä ,hän oli valinnut ne ikähaarukan mukaisesti.

Riisuuduimme kaikki ihan alusvaatteisillemme, katsoin varovasti ympärilleni ja näin kauniita rintaliivejä ja pikkuhousuja naisten yllä, minä ja Anna olimme ainoat joilla oli myös sukkanauhaliivit, muut naiset käyttivät sukkahousuja "vautsi krisse ja Annahan taitavat olla tuhmia tyttöjä" nauroi Katri eräs Eevan tutuista, katsoin Marjattaan ja hän hymyili rohkaisevasti, "tässä olisi ihan sinua varten varaamani rintaliivi setti" Marjatta ojensi minulle upean seksikkäät mustat gossardin rintaliivit jotka olivat läpikuultavat, samoin string pöksyt ja sukkanauhaliivi.

Puin ne ylleni ja Marjatta katsoi että kupit asettuvat hyvin. "Hyvännäköiset" sanoi Sanna, "sulle sopii tuollaiset" hän lisäsi. "Otan nämä" sanoin Marjatalle "varo vaan kun Harri näkee ne et saa hetken rauhaa" Eeva nauroi. Nauroin itsekin ja ilta oli todella ihana, loppuillasta kävimme saunassa koko naisporukalla ja nautimme viiniä sekä pikkuherkkuja.

Marjattakin oli tullut pikkuhuppeliin ja sanoi minulle "sulla on vähän ylikehittynyt klitoris" Eeva sanoi Marjatalle ettei kokeilisi klitoristani, Krisseä kiihottaa ainoastaan miehet ja ei tuonkokoisella klitoriksella naista kuumaksi saada, kunnon kalu sen pitää olla.

Pidin Eevan kommentista, koska oma klitorikseni on vain kymmensenttinen ja tosi ohut kiihottuneena. Harri silloinen miesystäväni piti myös pienestä klitoriksestani.

Pukuhuoneessa puin ylleni juuri ostamani upeat liivit ja korjailin meikkaustani, tiesin Harrin tulleen jo asuntooni ja ajattelin yllättää hänet.

Kipitin nopeasti pihan poikki ja eteisessä laitoin korkkarit jalkoihini, muut naiset jäivät saunalle. Menin varovasti yläkertaan ja avasin oven, Harri oli vastassa.

Harri on reilu parimetrinen ja reippaasti yli satakiloinen miehenjässikkä hän oli minua parikymmentä vuotta vanhempi. Keikistelin Harrin edessä korkkareissani "pidätkö" sanoin. Harri katsoi minua jotenkin omituisesti. Yhtäkkiä hän löi minua avokämmenellä kasvoihin "huora, huora" hän karjui, olin lentänyt lattialle Harrin lyönnistä ja olin tosi pelästynyt, poskeani kuumotti. "älä lyö, mitä sinä nyt".

Hän tarttui minua kaulasta ja veti minut ylös, vikisin pelosta. "Saat tienata minulle koska kerran pidät nussimisesta". Olin täysin äimistynyt "en minä ole huora" yritin sanoa, Harri veti minua perässään kohti makuuhuonetta, hän avasi oven ja heitti minut sisään.

"Pitäkää hauskaa" hän sanoi ja veti oven kiinni. "jumaliste kattokaa mikä nainen, ei Harri valehdellut". Käännähdin yllättyneenä ja huomasin sängylläni kolme miestä.

"Keitä te olette" sanoin ja vaistomaisesti vein käteni rintojeni suojaksi. Miehet nousivat sängyltä ja tulivat luokseni, he olivat n.40-45 -vuotiaita ja aika kookkaita.

Miehet ympäröivät minut, kookkain heistä työnsi kätensä stringeihini, ja kouri klitoristani, samalla takaapäin toinen kouri rintaproteesejani ja kolmas oli kaivanut jäykistyneen kalunsa ja tökki sen päällä peppuvakoani. Olin kauhistunut ja yritin huutaa mutta rintojani kouriva peitti kädellään suuni.

"Nyt annat kunnon kyydit, olet kuulemma Harrin huora" sanoi kookkain, "sinähän kuulemma pidät kovasti kunnon panosta" toinen säesti. Kolmas miehistä veti stringini alas ja heitti ne lattialle "kiva pikku klitoris" hän sanoi käheästi.

Miehet veivät minut sängylle, katsoin kauhusta kankeana kun he riisuituivat puolijäykät isot miehiset kalut heiluivat jalkojen välissä.

"ime kunnolla" sanoi kookkain ja ohjasi kalunsa huulilleni. En uskaltanut vastustaa vaan otin kiltisti terskan huulieni välin ja aloin liikuttaa suutani kalun varressa. "Aaah upea suu" kookkain sanoi ja ynähteli nautiskelevasti.

Toinen miehistä levitti reisiäni ja työnteli sormeaan reikääni samalla hän runkkasi kaluaan, hetken kuluttua hän ohjasi kädellään kulliaan sisääni, tunsin terskan kovan pään peppuvaollani ja sitten se jo luiskahti sisään, mies aloitti saman tien edestakaisen liikkeen ja kulli souti sisälläni.

Kolmas mies runkkaili ja toi kullinsa suuni lähelle ja alkoi hivuttaa sitä suuhuni. Hetken kuluttua suussani oli kaksi kalua, molemmat miehet äännähtelivät hyväksyvästi

"Upea huora"."Multa tulee ihan justiinsa "ähkäisi kaveri jalkojeni välissä. "älä laukea sisään, ruiski vatsalle en halua naida toisen spermoissa" ähkäisi kookkain. Jalkojeni välissä oleva kaveri veti kalunsa ulos ja runkkasi lyhyesti, kuuma sperma ruiskahti tussuni päälle, saman tien kookkain veti kalunsa ulos suustani ja tuli jalkojeni väliin ja työnsi kalunsa sisääni, hän aloitti saman tien työnnöt. "Ooohhh nyt tulee karjahti kolmas hän veti kaluaan hiukan ulos ja runkkasi samassa hänen spermansa ruiskahtivat kasvoilleni.

Kookkain jatkoi työntöjään sitten työnnöt kiihtyivät, hän karjahti ja tunsin kuinka lämmin sperma lensi sisääni pitkinä ruiskahduksina.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute