Herkku-puhelin
Pyörätiellä
Akaasia

-"Voi pahuksen pahus! Miten tämä pyörä nyt näin, argh".

Kiroan yksikseni hajonnutta pyörääni ja potkin kengällä kiviä.

Töistä olin tulossa ja kiire kotiin, ilma oli ripottanut pientä sadetta enkä halunnut kastua. Hameeseeni oli jo alkanut levitä kosteita läikkiä ja valkoiseen toppiini myöskin. Ajattelin että jos joku pyöräilisi ohi ja auttaisi, samalla toivoin että kyseessä ei olisi mikään puli ukko sillä niitäkin täällä metsikössä liikkui.

Talutin pyörän metsän reunaan ja laskin jalan alas. Tuijottelin pylly pystyssä lyttääntynyttä takarengasta ja sadattelin jo useamman kertaa..

-"Hei! Tarvittaisiinko täällä apua?"

Pyörähdin salamana ympäri ja paha oloni muuttui hetkessä ja loin mahtavimman hymyni kasvoilleni ja totesin:

-"No tuota kyllähän se".

Voi ihme mikä nami mies sieltä pyörällään olikin saapunut paikalle. Kyllä tätä tyttöä nyt onnisti. Katselin siinä silmät sirrilläni tuota tumma tukkaista ja sinisilmäistä miestä.

-"No katsotaanpas sitä pyörää, tjaa taitaa olla kumi nyt vaan tyhjentynyt. Minullapa on tässä pumppu mukana" :muukalainen haasteli.

-"Vai pumppu, no hyvä. Oma jäikin kotiin" :hymyilin viekkaasti

-"Näin se käy nopeasti, edestakaisin vain niin ilma siirtyy renkaaseen" :mies haasteli ja alkoi pumpata renkaaseen ilmaa.

-"Noin nyt se on täynnä"

-"Ei ole vielä" :virkoin ja ojensin käteni koskettaakseni pumppua ja hivelin sitä kädelläni edes takaisin ja katsoin miekkosta silmiin.

Hän hieman hämmentyneenä alkoi punastelemaan ja jo alkoi housuissakin paine kasvaa.

Siirsin käteni pumpulta housujen kohouman päälle ja aloin hivelemään sitä, yhä vaativammin.

Mies jo aneli minua ottamaan elimen esiin housuistaan ja kauniista pyynnöstä on mahdotonta kieltäytyä. Avasin farkkujen napit auki yhdellä repäisyllä ja laskin housut alas. Innokkaana syöksyin boksereiden sisään ja otin kalun esiin, ihana kiiltävä terska ja sen yksisilmäinen lumosivat minut ja kumarruin sitä kohti. Suukottelin terskan päätä ja hieman lipaisinkin kielelläni. Hymisin tyytyväisenä tästä kohdalleni osuneesta saaliista ja upotin terskaa ensimmäisen kerran hitaasti suuhuni.

Maiskuttelin ja nautiskelin hitaasti kalusta ja aloin upottamaan sitä syvemmälle kuumaan; huulieni väliin, nuolin kalun vartta ja kosteus kutitteli häpyhuuliani. Miekkonen ehdotti että josko siirryttäisiin pyörätien reunasta vähän syvemmälle metsikköön.

Juuri miehen istahtaessa kivelle joku porhalsi ohi pyörineen, mutta ei huomannut meitä.

Laskeuduin maahan miehen eteen ja jatkoin kiihkeää imuttelua, varsi upposi kosteaan suuhuni jo melkein koko mitan verran ja mies urisi tyytyväisenä. Autoin hieman kädellä, liikutellen esinahkaa edestakaisin.

Mies hieroi samalla toppini sisältä käsin rintojani ja nännini nöpöttivät jo aivan kovina. En pystynyt enää jatkamaan vaan pyysin miestä jo panemaan minua.

Mies nousi salamana kiveltä ja työnsi minut sitä vasten. Hetkessä hän repäisi pikkuhousuni pois ja paljasti pyllyni hameen alta. Nostin toisen jalkani koukkuun kiven päälle. Hitaasti elimestään kiinni pitäen hän ohjasi itsensä kohti huuliani ja hellästi hieroi terskalla pillun huuliani. Ynisin kiimassa ja anelin häntä jo laittamaan sen sisääni.

Hän hieman vielä kiusoitteli minua ja levitti kosteuttani kaluunsa.

Olin jo aivan märkä kun kalu alkoi upota sopukkaani. Ilon kiljaisu kirvahti huuliltani kun kalu upposi pohjaan asti yhdellä työnnöllä. Mies veti itseään taas irti minusta ja kalu tuli kokonaan pois pillustani vain täyttääkseen sen taas uudelleen; hitaasti naiden mies vei minua kohti orgasmin aaltoja.

Linnut lauleskelivat puissa häiriintymättä kosteuteni aiheuttamasta litinästä ja lotinasta kun muukalainen pani minua kivellä metsän siimeksessä. Naurahdin ja mies otti sen kuin ohjeena ja alkoi panemaan minua kovempaa. Kalu souti pilluni sopukoissa yhä vaativammin ja huohotin jo melko äänekkäästi, klitorikseni hieroutui kiveä vasten ja sai aikaan lisää väristyksiä muutenkin jo tärisevässä vartalossani.

-"Mä saan saan..." :huudahdin kuin pelästyneenä ja tärisin orgasmini kourissa kiveä vasten.

Mies jatkoi yhä panemistani ja kylmät väreet kiersivät läpi vartaloni, hän veti kalunsa pois pillustani ja alkoi tunkeutua sisään peppureikääni. Yritin hieman väistellä vaikka pidänkin siitä, hän tarrasi käsillään kiinni takapuolestani ja hitaasti kalu alkoi upota sisääni. Hengittelin katkonaisesti, alku tuntui aina pahalta niin kauan kunnes kalu saatiin liikkeelle.

Hän veti elintään ulos ja painoi taas sisälle ja taas ulos ja sisälle, koko ajan enemmän reikäni alkoi antaa periksi ja kalu soljui jo liukkaasti reiässäni. Minä aloitin taas huohottamisen, tuntui todella hyvältä.

Laskin jalkani kiveltä alas maahan ja nojasin käsiäni kiveen, työntelin nyt persettäni kalua vasten, niin hyvältä sisälläni kyntävä kalu tuntui. Hitaasti aloitettu pano alkoi nopeasti kiihtymään kuin yhteisestä tahdosta, miekkonen veti minua vasemmalla kädellään hartiasta itseään päin ja selkä notkolla alistuin pantavaksi.

Rajusti naiden mies alkoi huohottaa ja sopertaa kuinka hyvältä tunnuin:

-"Mahtava peppu sulla, aivan mahtavaa..." :mies urahti ja tunsin kuinka kuuma sperma alkoi täyttämään peppureikääni.

Hengitin katkonaisesti ja ynisin kuin pahinkin kiimainen narttu saadessani uuden orgasmin.

Miekkonen veti hitaasti kalunsa ulos ja perässä spermaa valui norona ulos peppureiästäni. Istahdin maahan tyydytettynä ja miekkonen köllähti viereeni.

Punaisin naamoin katselimme toisiamme ja painoin suudelman mieheni huulille. Annoimme hengityksen tasaantua ja puimme vaatteet takaisin päälle. Nousimme ylös, sanaakaan sanomatta kävelimme pyörillemme ja lähdimme onnellinen hymyn virne huulillamme ajamaan kohti kotiamme.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute