Herkku-puhelin
Mitäs tänään syötäisiin osa 2
The Diesel

Samalla, kun suuni ja kieleni jatkoivat leikkiään naisen sisäreisien pinnalla löytäen tiensä ensin aina lähemmäksi alushousujen reunaa ja takaisin alemmaksi aina polvitaipeisiin asti, hyväilin käsilläni naisen alavatsaa ja rintojen seutua. Nainen riisui itsensä mekostaan ja vapautti upeat rintansa eteeni ihasteltavaksi. Jatkoin leikkiäni reisillä ja siirryin hiljalleen ylemmäksi keskittyen hetkeksi rintojen hyväilyyn. Otin toisen nännin huulieni väliin ja annoin myös kieleni tehdä työtä. Nainen huokaisi jälleen nautinnosta. Aika näytti olevan kypsä seuraavaan askeleeseen, joten samalla hänen vartaloaan käsilläni ja suullani hyväillen siirryin alemmaksi ja riisuin hänen kiimasta tuoksuvat pikkuhousunsa.

Hänen pillunsa oli jo kiihotuksesta auennut ja märkyys alkoi levitä heti kohti pakaroiden alapintaa. Hyväilin käsilläni pillun ympäristöä ja nainen alkoi liikuttaa lantiotaan maksimoidakseen nautintonsa kuin vain odottaen, että alkaisin hyväillä hänen pilluaan. Leikittelin vielä kuitenkin pitkään, mutta pillun huumaava tuoksu alkoi täyttää myös minun pääni. Aloin suudella ja nuolla pillun ympäriltä varoen kuitenkin koskemasta herkimpiin kohtiin. Aloitin ulommista häpyhuulista ja siirryin hiljalleen sisempiin nuollen välillä pitkin vedoin edestakaisin, välillä hitaasti vain tiettyyn kohtaan keskittyen. Koko ajan nainen samalla myötäili lantiollaan ja kiemurteli nautinnosta. Hän oli kuin villieläin häkissä vapautusta odottaen.

Kun viimein koskin kielelläni klitorista, kahden hipaisun jälkeen nainen räjähti valtaisaan orgasmiin, jonka kuuli varmasti koko naapurusto. Pitkään hän kiemurteli sängyllä orgasmin kourissa ja vapisi mielihyvästä. Hieman palauduttuaan takaisin maan pinnalle hän halusi kuitenkin, että jatkan entistä kovempaa. Liikutin kieltäni klitoriksella kovaa tahtia, välillä hitaita pitkiä vetoja joukkoon sekoittaen. Koko ajan hyväilin naista samalla käsilläni reisien sisäpinnalta ja vatsan seudulta. Nainen koki useita huippuhetkiä tuona aikana, joita ei varmasti voinut olla huomaamatta. Lopulta hän nousi nopeasti ylös tyydytettynä, mutta edelleen loppuhuipennusta vailla. Hän käänsi minut selälleni ja alkoi avata housujeni nappeja. Otin samalla taskusta kondomin esille ja odotin, että tämän tunnin kestäneen esileikin aikana vuoroaan kiltisti odottanut kaluni pääsisi purkamaan paineensa tuohon ihanaan naiseen.

Nainen vapautti kaluni viimein kiristävistä boksereista ja kalu seisoi edessämme kovempana ja paksumpana kuin koskaan. Nainen tarttui sitä juuresta kädellään ja nuolaisi kielellään muutaman kerran terskan alapintaa. Tämä lähes puolitoistatuntinen oli kuitenkin liikaa myös minulle, joten tulisin minä hetkenä hyvänsä. Irtauduin naisen käsittelystä ja rullasin kondomin kaluni päälle. Hyväilin kalullani hetken naisen häpyhuulia ja klitorista ennen kuin työnnyin hitaasti sisälle pohjaan asti. Aloitin hitailla pitkillä työnnöillä hieman välillä kiihdyttäen tahtia. Käännyimme hetkeksi niin, että nainen oli päälläni koko ajan pitäen kaluani hänen sisällään.

Nainen aloitti villin ratsastamisen ja sain ihailla ihanien suurien rintojensa liikettä. Katselin myös, kun kaluni upposi naisen turvonneeseen pilluun, josta valui nestettä hänen sisäreisiään pitkin omilleni. Käänsin hänet vielä alle ja hän aukaisi jalat levälleen niin, että saatoin työntyä niin syvälle kuin pystyin. Laitoin vielä molemmat käteni hänen peppunsa alle nostaen hänen lantiotaan hieman ylemmäksi. Nain kuin pieni eläin ja olo oli kuin vaeltaessa viimeisiä metrejä hämärän rajamailla. Nainen veti minua pakaroistani yhä kovempaa itseänsä kohti ja samalla tunsin kuinka kaluni alkoi supistella, eikä sille tuntunut tulevan loppua.

Makasimme sängyllä hikisinä toisiimme kietoutuneina vielä hyvän tovin samalla toisiamme silitellen ja hellästi hyväillen. Olimme molemmat täydellisesti tyydytettyjä, mutta naisen ilmeestä saattoi päätellä tämän olevan vasta alkusoittoa läpi yön kestävälle konsertille...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute