Herkku-puhelin
Kesäinen päivä
Dr. Feelgood

Kesäinen päivä tuttavapariskunnan luona sai miellyttävän käänteen kun jo ennalta mukavankokoiseen iloiseen joukkioon saapui nuoripari Mia ja Mika.

Oli Heinäkuun loppu kun olin ystävieni luona grillaamassa Espoossa. Siellä oli pääasiassa pareja, mutta tunnelma oli rento, enkä tuntenut sinkkuna oloani vaivautuneeksi vaan pääsin hyvin mukaan muiden juttuihin. Todella hyvin siis erään pariskunnan juttuihin.

Sopivasti myöhässä juhliin saapui Mia ja Mika, noin kaksikymppinen opiskelijapariskunta. Muut juhlijat olivat itseni mukaan lukien jo kolmikymppisiä, mutta he vain kuuluivat porukkaan jonkin työlinkin johdosta.

Istuksimme terassilla ja olin jo hetkisen tuntenut jonkun katseen. Mia istuksi muutaman metrin päässä minusta terassin lattialla. Hänen nuoret sirot jalkansa olivat hieman turhan etäällä toisistaan, eikä pieni hamonen peittänyt kiihkeän punaisia stringejä. Hän oli ensin kuin ei asiaa olisi huomannutkaan, mutta jo pienessä maistissa olevana kykenin asialliseen vilkuiluun. Eli tuijotin suoraan hänen hameensa alle. Mia leikitteli kanssani. Hän siirteli jalkojaan, taivutti kaunista ja hentoa vartaloaan, juuri niin etten enää tiennyt näinkö vai luulinko vain näkeväni.

Olin kuitenkin varma, että näin. Jotakin näin, luultavasti. Hetkeä myöhemmin Mika haki Mian tanssimaan tai mihin se nyt oli ja minä jäin hölmönä istuksimaan ihmetellen mitä oikein tapahtui. Kuitenkin tovia myöhemmin kun luulin päässeeni järkytyksestä yli, Mia laski pehmeän kätensä takamukselleni ollessamme keittiössä kahden. Olin lievästi sanoen epätietoinen.

Mia oli kiihottavimpia näkemiäni naisia. Ei pelkästään, nuori, kaunis, seksikäs, kiinteä, kiihkeä, pikku tuhma... vaan paljon muutakin. Mutta hän oli kuitenkin juhlissa poikaystävänsä kanssa. No, järki voitti minussa kuitenkin ja ajattelin, että tällainen tulee vastaan vain kerran elämässä. Joten antaa palaa!

Mia oli jo lähdössä keittiöstä, kun sain tökkivän ajatukseni päätökseen asti selväksi ja ryhdyin toimeen. Kaappasin Mian kainaloon ja suutelin häntä niin kuin vain mies jonka uni on tullut lihaksi saattaa naista suudella. Mia vastasikin suudelmaan, eikä kaiketi pahastunut vaikka kömpelösti kävinkin koko vartalonsa läpi noin puolessa minuutissa. Se oli hirvittävää kourintaa. Likistelin hänen ihania kiinteitä rintojaan, pieniä pyöreitä pakaroitaan ja sohin sormeani myös vakoonsa tai ainakin sinne päin. Viime hetkellä tai ehkä vähän sen jälkeen havahduimme Mikan tullessa keittiön ovesta. Täällähän te olette, olenkin jo etsinyt teitä.

Mitäs nyt? Ei tullutkaan nyrkkiä tai käsirysyä. En itsekään ihan pientä yhteenottoa pelkää, mutta kun tietää tekevänsä väärin, niin sitä jotenkin erilailla hätkähtää kiinni jäädessään. Menimme kaikki takaisin terassille. Jos olin aiemmin ihmeissäni, niin nyt en enää ymmärtänyt mitään.

Mika toi minulle uuden oluen ja istuutui kanssani terassin laidalle asetetulle penkille. Siinä istuksiessamme Mia tuli unelmavartaloineen ja tanssia ketkutteli edessämme ja hiveli itseään. Vaatteiden päältä tosin, mutta idea tuli selväksi. Menin Mian kanssa tanssimaan, Mikan pyynnöstä, mutta sehän oli jo selvää. Yritin olla asiallinen ja tehdä oikein, mutta se oli lähes mahdotonta tämän herkun tanssiessa minua vasten ja kosketellessa minua sopimattomiin paikkoihin. Ei auta, ajattelin. Mukaan tähän on mentävä. Vein Mian tanssimaan illan jo pimentämälle reunamalle ja aloin tällä kertaa rauhallisen tutustumisen Mian ihanaan vartaloon. Tiesin Mikan seuraavan meitä silmä, eikä vain se, kovana ja arvelin, ettei leikkimme jäisi pitkäksi aikaa muiltakaan huomiotta. En enää välittänyt. Kuljetin sormiani pitkin Mian tukkaa, selkää ja pakaroiden kaaria. Annoin niiden tuntea jokainen nysty yhdessä ja erikseen Mian nännipihojen reagoidessa viipyilevään kosketukseeni. Pyöritin, ensin rauhallisemmin, sitten kovempaa ja vaativammin nännejä jotka kohosivatkin ennennäkemättömiin mittoihin. Vein käteni enempää ajattelematta Mian punaisten nimettömien sivuitse hänen häpyynsä. Työnnyin sinne ensin yhden, sitten kahden, kolmen ja vielä neljän sormenkin voimin. Mia oli aivan märkä , hänen nesteensä valuivat jo reisillä kättäni vastaan ja hänen turpea lämpönsä sai minut haluamaan hänen tyydytystään vielä kovemmin.

Emme enää kumpikaan ajatelleet selkeästi, toimimme vain kuten meidän oli pakko toimia. Liikkeellä oli luonnonvoima, ei mikään mitä ihminen olisi siinä tilanteessa voinut hallita. Nain Miaa vasten terassin kaidetta koko kädelläni. Pikku pimppa oli imaissut käteni lähes rannetta myöten ja Mia huusi nautinnosta. Vedin kaluni esiin ja suuremmin miettimättä survaisin sen Mian peräaukkoon joka venyi uskomattomasti lähialueiden kiihotuksen jo tehtyä siitä kimmoisan. Nain siis raivoisasti edelleen jostain jalkovälistä Mian pillua kädelläni ja panin täydeltä laidalta kaluani Mian suloiseen persereikään. Jossain välissä huomasin Mikan myös siirtyneen välittömään läheisyyteen. Mia tuli ja sykähteli jotain kuumaa nestettä kädelleni ja valittaen vaati minua ottamaan käteni pois. Hän makasi terassin kaiteen päällä kykenemättä nousemaan, minun vielä naidessa persereikäänsä. Olin kuitenkin itsekin valmis ja hetken mielijohteesta päätin vielä kruunata aktin. Käskin vieressä runkkaavan Mikan kääntää tyttöystävänsä minua varten polvilleen. Jonka hän tekikin kuuliaasti. Ohjasin valmiin rakettini Mian suuhun, häntä hiuksista ohjastaen. Nain muutaman vedon ja ammuin täydeltä laidalta sykähtelevää mälliä suun ja nielun täyteen. Mia haukkoi henkeään, mutta nieli ja imi, imi ja nieli vuoronperään, kunnon tytön lailla. Muu juhlaväki oli ilmeisesti pääosin ollut sisällä tai jouvuksissa, tai ainakaan kukaan ei maininnut asiasta enää myöhemmin. Kävin vielä vierailuni aikana naimassa Miaa muutamaan otteeseen ja Mika sai katsella mielin määrin, mutta se on jo toinen juttu se... Syksyiset terveiset tälle ja muillekin Mioille ympäri Suomen...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute