Herkku-puhelin
Uusia kokemuksia
Surprise

Päiväni olivat tylsiä, työpaikkani keskiverto, seksielämäni olematon... Kunnes Sonja astui kuvioihin. Ihana, kaunis Sonja, joka ihaili boheemia elämäntapaa ja kaipasi takaisin aikaan, jolloin hipit, pilvi ja 'kaikki panee kaikkia'- mentaliteetti kukoisti. Sonjan vapaus vetosi minuun täysin. Tunsin heti, että hän on jotain erityistä, mutta seksuaalisuuteni todellisen luonteen huomasin vasta kuukausia Sonjan tapaamisen jälkeen.

Sonja oli työtoverini. Näin häntä siis viisi päivää viikossa, ja aloin tuntea kummallista vetoa häneen. Aloimme flirttailla, hienovaraisesti tietenkin, ja huomasin että Sonjan jakkupukujen hameet olivat käyneet lyhyemmiksi. Korot puolestaan kasvoivat, mikä sai Sonjan jo entuudestaan pitkät ja upeat sääret näyttämään vieläkin kauniimmilta. Pikkujouluissa hänen hameensa oli jo mini ja kengät kuin pornotähdellä.

Seksikkäästi olin minäkin pukeutunut sinä iltana: päälläni oli pitkä, musta hame, jonka halkio ylsi puolireiteen. Jos katsoi oikeasta kulmasta, näki sukkanauhojeni reunat. Toppini oli pieni ja korosti kiinteitä rintojani täydellisesti. Tulenpunaiset hiukseni sopivat mainiosti yhteen samanväristen korkokenkien kanssa, siisti jakku sai minut näyttämään luksushuoralta.

Astelin toimistoni ovista sisään, ja tiesin kääntäväni kaikkien niiden keski-ikäisten miesten päät, jotka myös työskentelivät osastollani. Katseeni haki kuitenkin vain Sonjaa. Pian huomasinkin hänet hakemassa lisää juotavaa pitkästä drinkkipöydästä. Liityin ystäväni seuraan kuvitellen, miltä hänen upeat, punatut huulensa tuntuisivat omiani vasten..

Juotujen juomien myötä keskustelumme kävivät aina vain riettaammiksi. Seksistä puhuminen hänen kanssaan sai minut kostumaan, ja minun täytyi poistua vessaan kuivaamaan vakoani, ettei kiimanesteeni tulisi läpi hameestani. Päästyäni naistenhuoneeseen, huomasin että Sonja olikin seurannut minua. Hän vilkaisi minua viettelevästi ja kysyi: "Onko nestehukkaa?" Vastasin myöntävästi ja kysyin häneltä samaa. Sonja nyökkäsi ja sanoi: "Sä voisit kyllä korjata tilanteen nuolemalla mua oikein kunnolla..." Enempää minua ei tarvinnut kutsua. Kahmaisin Sonjan syliini ja puristelin hänen isoja rintojaan. Hamuilin huulillani hänen kieltään, ja pian suutelimmekin kiihkeästi samalla, kun ujutin kättäni hänen hameensa sisään.

Leikkimme keskeytyi pahemman kerran, kun ovesta tuli sisälle muutama muu rouvashenkilö, jotka myös työskentelivät toimistossamme. He pysähtyivät ovensuuhun ja katsoivat meitä paheksuvasti. Sonja kuitenkin vain nauroi heille ja vei minut kädestä pitäen pois vessasta, aina kopiokonehuoneeseen asti. Siellä aloittamamme kiimainen hetki jatkui, tällä kertaa keskeytyksettä. Olimme nimittäin laittaneet oven lukkoon.

Avasin Sonjan paidan napit ja annoin vaatteen pudota lattialle. Edessäni oli todella kuumat, mustat, pitsiset rintaliivit. Ne tekivät pian seuraa paidalle. Painauduin Sonjaa vasten ja hieroin hänen nänninsä koviksi. Sitten kumarruin ottamaan kiimaisen, terhakan nipukan suuhuni ja imin lujaa. Sonja huokaisi nautinnosta ja tarjoili minulle rintojaan nuoltavaksi, ja minähän nuolin. Sonja antoi minulle saman käsittelyn vain hetkeä myöhemmin, ja uppouduimme jälleen suudelmaan.

Työnsin Sonjan kopiokoneen päälle ja nostin hänen lyhyen hameensa ylös. Alla oli mustat stringit, joiden alta näkyi turvonnut, märkä vittu. Siirsin ohutta kangaspalasta pois tieltä, ja nuolin Sonjan kosteaa tussua sydämeni kyllyydestä. Hieroin kieleni kärjellä hänen herkkää klitoristaan, ja upotin kieleni syvälle hänen herkulliseen vakoonsa. Sonja huokaili ja anoi minua nussimaan häntä kielelläni, ja minä tein jälleen työtä käskettyä. Otin myös sormet mukaan leikkiin, ja kiihotin nyt Sonjan klittaa, pillua ja peräreikää samaan aikaan. Nainen voihki kiimaisena, ja tiesin ääntelyn voimakkuudesta ja hänen älyttömän seksikkäästä ilmeestään, että pian hän tulisi. Suurten vavahdusten ja huokausten saattelemana orgasmi tulvahti hänen ylitseen, ja hän kävi makaamaan kopiokoneen päälle paremmin.

Minä en kuitenkaan ollut vielä saanut haluamaani. Nousin myös kopiokoneen päälle, laitoin jalkani Sonjan pään molemmin puolin. Nostin hameeni ylös, ja laskin tussuni Sonjan nuoltavaksi. Hän kävikin märkänä valuvan pilluni kimppuun esimerkillisesti, eikä hänen tarvinnut kauaa minua hieroa ja imeä, ennen kuin huusin itsekin orgasmin kourissa, ja pian makasimme molemmat hengästyneinä kopiokoneen päällä.

Puettuamme vaatteet takaisin päälle ja siistiydyttyämme muutenkin, palasimme juhlahumuun. Vilkuilimme toisiamme koko loppuillan, ja aloin jälleen käymään kiimaiseksi...

Jatkoa seuraa... ehkä.. ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute