Herkku-puhelin
Perheonnea 7
Terhi

Kun oltiin syöty aamiainen Satu sanoi Terhille, minulla on kahdenkeskistä asiaa tuletko huoneeseeni juttelemaan.

Naiset menivät ja minä keräsin astiat pöydästä ja aloin lukemaan aamun lehteä, kului pitkään kunnes Terhi tuli keittiöön päällään minihame ja ohut läpikuultava paita, hän meni kurottamaan yläkaapista pakettia minun ihastellessani kuinka pikkuhousut näkyivät.

Terhi sai paketin otettua kääntyi ja nuolaisi huuliaan katsoen minuun silmät kiiluen, huomasin miten paljaat pystyt rinnat ja varsinkin nännit näkyivät paidan läpi.

Terhi nosti toisen jalan tuolille, nosti minihameen ylemmäs paljastaen ihanan seksikkään lantionsa verhottuna valkoisiin pieniin pikkuhousuihin, pillun karvat eivät erottuneet läpi vaikka housut olivat selvästi melko ohuet.

Terhi katsoi minua ja vei sormet haaroihinsa hivellen pilluaan, kun hän veti pikkuhousut sivuun huomasin hänen pillunsa olevan ajettu paljaaksi, kullini oli kovana noustessani ylös kun menin Terhiin kiinni.

Suutelimme ja lipsutin paljasta pillua sormillani, Terhi oli ihan märkä ja voihkaisi kun työnsin sormen pilluun, samassa Satu tuli ja hänellä oli oli vain pikkuhousut yllään rintojen ollessa paljaina, hän ei sanonut mitään vaan tuli avaamaan housuni laskien ne alas ja pudotti myös alushousuni nilkkoihini.

Kullini pääsi vapaaksi ja osoitti kohti Terhin napaa, Satu otti kullin käteensä ja hiveli terskaa ja palleja.

Terhi irrottautui minusta ja meni makaamaan keittiön pöydälle selälleen reidet avoinna hivellen märkää pilluaan, Satu polvistui eteeni nuoli terskaani ja hiveli palleja ihanasti.

Satu sanoi: Rauno nyt on Terhin vuoro saada sinua, sillä minähän saan päättää milloin haluan sinua itse, saatte olla nyt keskenänne jos haluttaa.

Vai että haluttaako sanoin riisuen vaatteeni , ja menin Terhiin kiinni napitin paidan auki saaden kauniit rinnat esiin ja aloin nuolla nännejä ja hivelin pillua ja klitorista Terhin voihkiessa pöydällä.

polvistuin pidin pikkuhousuja sivussa ja aloin nuolla paljasta pillua, olin himosta hulluna kun sain suuhuni Terhin pillusta valuvaa ihanan makuista nektaria, Satu ei ollut lähtenyt vaan tuli taakseni polvilleen ja hiveli taas kulliani.

Sanoin naisille: Nyt molemmat nojaamaan pöytään pyllyt pystyssä, haluan nussia teitä vuorotellen takaapäin.

Terhi nousi ja he asettautuivat nojaamaan vierekkäin rinnat pöytätasolla, molemmilla valkoiset pikkuhousut mitkä aina saavat minut himosta sekaisin, vedin Terhin pikkuhousuja sivuun ja työnnyin häneen helposti, samalla sormeilin Sadun pillua.

Työntelin aikani kulliani Terhiin joka huokaili ja vaikeroi, vaihdoin pillua työntyen Satuun joka avitti vetämällä pikkuhousuja sivuun ja levitti pilluaan sormillaan, nyt sain sormeilla Terhin klitorista samassa tahdissa kun työnnyin Satuun.

Vaihdoin melko nopeaan tahtiin pillusta toiseen, keittiössämme kaikui voihke kun nautimme kolmisin ihanasta rakastelustamme, kun työnnyin taas Terhiin nousi Satu ja alkoi hivellä Terhin klitorista, se sai Terhiin vauhtia ja hän huusi kun perse täristen alkoi saada orgasmiaan.

Terhin pillu supisteli ja hän huusi: Raunooo aaaa ihanaaa, puski pyllyään minua vasten ja kiljahdellen sai huippunsa, jatkoin kuitenkin kullini työntöjä ja Satu hiplasi yhä Terhin klitorista, Terhi sai useita orgasmeja peräkkäin ja lopulta huusi: En kestä enempää rimpuillen edessäni.

Vetäydyin hänestä ja laskeuduin lattialle makaamaan, Satu tuli päälleni ja tarjosi pillunsa nuoltavakseni, imin ja nuolin pillua mikä oli märkien pikkuhousujen suojassa.

Satu huokaili ja hankasi pilluaan kasvoihini, vedin pillun esiin pikkuhousuista ja Satukin oli ajanut pillustaan karvoja, jättäen kuitenkin jonkin verran jäljelle.

Karvoja oli kuitenkin vain pillun yläpuolella, joten nuolin esteettä paljaita häpyhuulia ja paisunutta klitorista, Satu pyöritti pilluaan yhä vaativammin kieltäni ja huuliani vasten hokien nimeäni.

Nuoltuani pillua Jo melko pitkään, Tunsin miten kullini sai taas pillunhuulet ympärilleen kun Terhi oli seivästänyt itsensä siihen, nuolin kiihkeästi Satua Terhin ratsastaessa kullillani.

Satu alkoi täristä ja lantionpohja supisteli kun hän sai ulvoen rajun orgasmin, koskettelin kielelläni klitorista ja häpyhuulia mitkä nytkähtelivät rytmikkäästi Sadun voihkiessa ja kohta hän kierähti pois kasvoiltani.

Terhi kyykki päälläni silmät ummessa ja nautti kullistani huokaillen ja vaikeroiden, en tiedä miten kestin niin pitkään rakasteluamme, kun kuitenkin olin heti Terhin minihame esitystä katsoessani tuntenut että laukean jo lähes kun saan nähdä hänen hivelevän pilluaan.

Terhi tuli taas huipulle ja retkahti rintaani vasten ulisten ja nuollen kasvojani, Satu tuli nostamaan Terhiä pois päältäni koska halusi nuolla taas kulliani, hetken kuluttua Terhikin oli nuolemassa kulliani ja olin saamassa orgasmin, kun kulliani hellittiin kahden naisen yhteistyössä.

Tunsin miten kivekset vetäytyivät ja spermaa purskahteli naisten kasvoille, olin ihan muissa maailmoissa kun tyhjenin kaunottarien nuollessa kunnes kullini löystyi.

Avasin silmäni ja näin kuinka spermaa oli ruiskahdellut molempien naisten kasvoille ja rinnoille, Satu ja Terhi nauroivat vapautuneesti kun katsoivat toistensa "maalattuja" kasvoja.

Kummatkin pyyhkivät spermaa kasvoiltaan ja rinnoiltaan käsiinsä mistä he nuolivat ne suuhunsa, olin ihan tyydytetty ja raukea kun sain kuuman naisen molempiin kylkiini.

pidimme toisistamme kiinni, ja nautimme olostamme Terhin sanoessa: Satu ehdotti että otamme sinut yhteis käsittelyyn, mutta taisimme saada itse enemmän kuin olimme ajatelleetkaan, minähän olinkin joutunut kärsien kuulemaan kuinka rakastelitte Sadun kanssa, joka kerta sormeilin itseäni ja joskus kun kuulin miten te saitte orgasmin tulin itsekkin huipulle kuin olisin ollut mukana rakastelussa.

Satu sanoi ettei voinut olla niin julma että olisi jättänyt Terhin kitumaan puutteessa, vaikka olikin sovittu että kaksikymmentä päivää ja yötä on Rauno vain hänelle varattu.

Kun autoimme toisiamme ylös painautuivat Terhi ja Satu minuun kiinni käsien hakeutuessa kullilleni, mikä tosin oli velttona, kumpikin heistä hiveli sitä hellästi ja siihen alkoi tulla tuttua kutinaa, kohta kullini oli taas kovana osoittaen ylöspäin.

Satu riisui pikkuhousunsa ja nosti vasemman jalkansa tuolille levittäen häpyhuuliaan, Terhi ohjasi kullini Sadun pilluun ja aloin työnnellä voimakkaasti sadun olkapäistä kiinni pitäen sitä kiimaiseen nuoreen naiseen.

Satu pyysi Terhiä jatkamaan kanssamme, ja Terhi tulikin puristamaan pallejani ja toisella kädellä hän kiusoitteli Sadun klitorista, puskin kulliani Sadun ihanan tiukkaan pilluun kunnes hän taas vaikeroi orgasmin saadessa hänet heittämään päänsä taakse, ja voihkimaan ihanan siron vartalon nykiessä.

Nostin Sadun syliini ja puskin kulliani häneen, Satu lukitsi minut jaloillaan jatkaen vaikeroiden pillun ollessa kireänä kullini ympärillä, Terhi tuli ja veti hiljaa pallejani taaksepäin, saaden minut laukeamaan rajusti Sadun pieneen pilluun.

Satu puristeli pillullaan ihanasti pitkään kunnes kullini valahti pois hänestä, olin lähes kaatumassa kun laukesin, ja Terhi olikin tukemassa ettemme lysähdä lattialle.

Laskin Sadun jaloilleen kouraisin spermaa pillusta ja työnsin sormeni ensin Terhin, sitten Sadun suuhun, molemmat tulivat ja työnsivät kielensä suuhuni, ja sain "kostoksi" maistaa omaa "lääkettäni".

kun mentiin pesulle Satu sanoi sopimuksen astuvan voimaan taas illalla, joten Terhi joutunee taas jatkossa olemaan kuuntelijana kun nautimme toisistamme Sadun kanssa.

Satu lupasi kyllä antaa Terhin taas tulla mukaan, mutta hän määrää milloin minua saa "käyttää", ja jos olemme Terhin kanssa rakastelemassa ilman Sadun lupaa, hän pitää minut koko sopimuksen ajan ihan vain itsellään.

Olinkohan kuulevinani pientä mustasukkaisuutta Sadun äänessä, ehkä siksi kun kerran Sadun nuollessa minut orgasmiin olin voihkaissut, "Terhi ihanaa".

vaikken sitä tietenkään ole Sadulle sanonut, on Terhi usein mielessäni vaikka rakastelu Sadun kanssa onkin aina ihanaa, ja luulen että Satu jotenkin vaistoaa ajatukseni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute