Herkku-puhelin
Tasa-arvo
mistress A

Olin kotona odottamassa miestäni, tänään on hänen vuoro saada kunnon kyydit. Meillä on sopimus että kerran kuussa saa tehdä toiselle mitä haluaa.

Olen jo ottanut muutaman vodkadrinkin ja mieli alkaa elää ihan uudella tavalla. Ohjeet ovat eteisen pöydällä josta niitä ei voi olla huomaamatta.

Mieheni tulee kotiin ja astelee olohuoneeseen, missä minä jo juon neljättä vodkadrinkkiä.

Ohjeet oli luettu koska hän meni polvilleen sohvan eteen, pakarat levällään minun edessäni. Paikallaan pitää olla tai on seuraamuksia.

Katselen hetken, minua panettaa kun on jo vähän juonutkin. menen hänen eteensä, pillu aivan suuhun kiinni ja alan hieromaan, kaadan sekaan vähän raakaa kossua jos se saisi vähän ryhtiä nuolemiseen. Turhaa.

Siitä suuttuneena annoin 3 kovaa läiskäystä pyllynreikään. Aina kun otan lasista drinkin hän joutuu nuolemaan anustani, voi keksiä ihan mitä vaan nämä yhdessä sovitut säännöt. Kaikkialle joutuu konttaamaan pyllypystyssä mukanani, sitä varten jos haluan laittaa sinne pyllyyn jotain. Vessassa hän joutuu nuolla roiskeeni ja nuolla pilluni puhtaaksi.

Minua laiskottaa, pistän hänet itse piiskaamaan ja levittelemään anusta. Katson sivusta ja nautin drinkistä. Välillä näytän vihaisen läiskäyksen suoraan reiälle ja levitän sitä niin että se on jo auki.

Nyt kuritetaan, otan ison dildon, läskin sillä pakaroita ja survon sen suoraan sisään ja aloitan armottoman naimisen, läiskin pakaroita, ja panen vielä kovempaa. lopetan otan dildon ulos ja pissaan sen päälle ja annan sen hänelle nuoltavaksi. Samalla laitan tosi ison dildon sisään, ja panen kunnes edellinen on puhdas. Rajuilla työnnöillä reikä alkaa muodostaa aukon joka pysyy auki ja sitä innostun nyt venyttämään. Laitan molemmista käsistä 4 sisään ja alan venyttämään ulospäin,, otan toisen käden pois ja laitan ison dildon sisään toisen käden sormien mukana, mitä enemmän venyt sitä enemmän innostun.

Rupean työntämään kättäni sisään ja se menee helposti, panen sillä hetken, sitten alan ujuttaa toistakin kättä sisään. Se ei mene kokonaan mutta olen kiimasta märkä kun näen sen venyvän noin paljon. Käsken hänet 69 asentoon päälle, painan hänen päänsä väkisin nuolemaan pilluani ja anustani. samalla läiskin , venytän panen hänen pylly niin rajusti kun ikinään pystyn. kunnes laukean itse. Lopuksi hän saa nuolla kaikki välineet puhtaaksi

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute