Herkku-puhelin
Pomon tahto on lakini
Hih

Olin 18-vuotias ja töissä paikallisessa ilobaarissa.

Työvuoroni olivat maanantaista perjantaihin kaikki illat kymmenestä aamu neljään. Työhöni kuului milloin mitäkin. Yleensä kuljin salissa tarjoilemassa asiakkaille juomia ja itseäni vähissä vaatteissa.

Meitä ilotyttöjä oli viisitoista, mutta minä olin selvästi pomon suosikki. Päiväni kuluivat opiskeluun ja asioiden hoitamiseen.

Eräänä päivänä pomo soitti minulle keskellä päivää ja pyysi minua tulemaan toimistolleen kello kahdeksaksi, hän kertoi syynä olevan uusi työtarjous.

Tasan kahdeksalta astuin sisään toimistoon joka oli siisti ja hyvin moderni. Tervehdin pomoni sihteeriä joka pyysi minua menemään suoraan sisään.

Katselin ympärilleni työpöytää vastapäätä oli nahkainen sohva ja pöytä jossa oli kristalli laseja sekä konjakki ja likööripulloja. Työpöydän ääressä istui johtajani noin 50-vuotias siististi pukeutuva perheenisä ja aviomies.

Pomoni viittasi minua istumaan vastapäätä hänen työpöytäänsä olevaan tuoliin. Hetken mies kyseli kuulumisia ja kertoi omistavansa baarin lisäksi myös useita muista yrityksiä, niistä esimerkkinä olivat taulut sohva yläpuolella.

Nousin ylös ja mein tutkimaan niitä lähempää. Tutkiessani erästä taulua tunsin kuinka joku tarttui minua takaapäin rinnoista puristaen niitä intohimoisesti samalla suudellen ja imien korvaani ja niskaani. Yritin rimpuilla irti, mutta hän vain tarttui kädellään hiuksiini repäisten päätäni rajusti taaksepäin. Tahtomattani tunsin kuinka pilluani alkoi kuumottaa. Mies irrotti toisen kätensä rinnastani ja otti ranteestani kiinni työntäen käteni hänen housuihinsa. Kun en tehnyt elettäkään tyydyttääkseni hänen jo seisovaa kaluaan hän repäisi taas toisella kädellään hiuksistani kahta voimakkaammin. Rupesin hieromaan ja puristelemaan miehen kovettunutta jätti kalua tärisevin sormin, miehen huohottaessa niskaani työntäen kätensä puseroni alta rinnoilleni. Mies vetäisi käteni pois ja riisui paitani sekä housuni. Jäljelle jäivät vain pienen pienet stringit sekä punaiset silkki rintaliivini.

Seisoin yhä selin pomooni hänen irrottaessaan vyönsä ja lyödessä sillä minua oikeaan pakaraani pakottaen minut kontalleen sohvan eteen. Sitten hän istahti sohvalle ja repäisi minut syliinsä. Hän suuteli minua ahnaasti ja riisui rintaliivini. Tunsin kuinka kiima nesteet valuivat pomoni housuille, karhean kankaan hinkatessa pilluani kiihottavasti. Avasin hänen housunsa ja tunsin kuinka mies oli jo ajan räjähtämispisteessä. Laskin hänen housujaan ja laskeuduin lattialle ja otin hänen kalunsa huulieni väliin rupesin nuolemaan ja näykkimään kalua ja kuulin kuinka pomoni hengitys tiivistyi. Lopulta otin koko kalun suuhuni sen upotessa kurkkuuni hillitsin vaistomaisen yökkäystunteeni. Toistin saman kunnes pomoni laukesi huutaen syvälle kurkkuuni. Nielaise ne pomoni ärjäisi hengästyneellä äänellä. Tein työtä käskettyä. Nuoltuani loputkin spermat pomoni kalusta hän nousi ylös ja käveli työpöytänsä ääreen viski pullo kädessään. Kävelin kirjoituspöydän ääreen pettyneenä. Olin juuri työntämässä sormia pilluuni tyydyttääkseni tykyttävän pilluni. Pomoni nähdessä yritykseni hän läimäytti minua poskelle ja asetti minut nojaamaan pöytäänsä vasten ja tunsin kuinka joku poltteleva ja kylmä neste valui pitkin selkääni vaolleni. Samassa hän työnsi ison dildon perseeseeni vähääkään varomatta ja vetäisi päätäni taakse niin että än sai kaadettua väkevää viinaa suuhuni ja kaulalleni, mistä se lähti valumaan rinnoille ja napani kautta reisiä alas. Kipu tuntui niin kiihottavalta, että kiljaisin. Hetken jatkettuun tasaisia työntöjään hän käänsi minut ympäri jatkaen samalla dildon työntelyä oikealla kädellään ja työntäen jo juhlallisesti tököttävän peniksensä sisääni nuolemalla samalla jo vähä kuivunutta viinaa rinnoiltani tartuin miestä pakaroista ja huohotin. Mies nopeutti tahtiaan ja näykkäisi minua rinnasta. Se riitti sysäykseksi ja tunsin kuinka pilluni alkoi supistella ja sain valtavan räjähtävän orgasmin ja heti minun perääni mies tyhjensi lastinsa sisääni. Kaaduimme lattialle ja makasimme siinä kunnes hengitykseni tasaantui.

Nousin ylös ja lähdin etsimään vesaa pomoni seuratessa perässäni ja pesi minut käsisuihkulla tarkasti ja hieroi niskojani. No mitäs sanot uudesta työstäsi hän kysyi yllättäen. Palkkasi on 150 euroa kerta ja työ aikasi kerran viikossa tähän samaan aikaan täällä. Katsahdin kelloa ja se oli viittä vaille yhdeksän. Olin rahan tarpeessa joten vastasin myöntävästi. Kuivasin itseeni pehmeään frotee pyyhkeeseen ja puin vaatteet päälleni. Lähtiessäni hän huusi perääni, että tämä pysyy sitten meidän välisenä. Nyökkäsin ja kiiruhdin töihini. Kaverini ihmetteli missä olin ollut, sillä minulla ei ollut tapana myöhästellä. sönkötin jotain vastaukseksi ja rupesin töihin. Koko illan ajattelin ja odotin vain seuraavaa viikkoa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute