Herkku-puhelin
Se mitä en edes uskaltanut ajatella.
Korsi

Olimme jutelleet illan, nauraneet kuin pienet lapset, täysin avoimesti.

Aioimme rauhoittua hieman elokuvan parissa, heidän kotisohvallaan. Kävimme yhdessä vuokraamassa elokuvan. Minulle ei ollut mitään väliä minkä vuokraisimme, kunhan vain katsoisimme jotain.

Hän halusi kauhua, ja se kävi minulle oikein hyvin. Olin lukevinani DVD-koteloiden takakansia, ja lopulta päädyimme johonkin tositapahtumiin perustuvaan leffaan, jonka valitsin itseäni miellyttävän kansikuvan perusteella. Sillä ei ole nyt väliä.

Minä olen ihastunut. Naiseen. Se ei ole minulle mikään yllätys, sillä olen aina ollut lesbo, enkä ole koskaan osannut muuta ollakaan. Taannoinen kaapista ulos tuleminen vanhemmille oli kivuton. Äiti vain katsoi minua hämmästyneenä. "Mitä sä tuollaista kerrot, kyllä me se tiedetään", se sanoi. Yllätyin, eihän minulla tuolloin edes ollut ollut tyttöystävääkään. Enkä myöskään mielestäni näyttänyt lesbolta pitkissä hiuksissani ja sopivan naisellisessa vartalossani. Pukeutuminen on kyllä aina ollut hiukan poikamainen, ja leikkini lapsena enemmän poikien leikkejä.

Sonja vain oli naimisissa ja kahden lapsen äiti, nuoresta iästä huolimatta. Ei mikään paras mahdollinen ihastus, täytyy myöntää. Heillä on kyllä avioliitossaan ongelmia, ja salaa toivoin heidän eroavan, vaikka muuta hänelle esitinkin.

Useaa naiskokemusta minulla ei ole - ei näin pienessä kylässä. Olen seurustellut kerran, todella epäonnistuneesti. Siitä suhteesta jäi ihmiskammo, en osaa luottaa ihmisiin. Paitsi Sonjaan. Olemme tunteneet vasta vähän aikaa, kolme kuukautta, mutta silti hänestä oli tullut paras ystäväni. Hänelle on helppo puhua, ja hän osaa aina sanoa oikeat sanat, ne kaikkein helpottavimmat. Ei minulla ole tapana ihastua näin saavuttamattomiin henkilöihin, eihän kahden lapsen heteroäiti...? Vaikka usein minusta tuntui, että hänkin tunsi jotain minua kohtaan, jotain muuta kuin ystävyyttä. Se kaikki ystävällisyys ja hellyys saikin minut koukkuun.

Lapset olivat nukkumassa, nuo lapset joista olin oppinut tykkäämään vaikka mielestäni lapset yleensä ovat vain sottaisia ja kuolaavia pulleroita, ällöttäviä. Heidän isänsä oli kavereidensa kanssa baarissa, joten viettäisimme rauhallisen leffaillan ja yön.

Popcornit olivat valmiita. Istuuduimme molemmat sohvan eri päätyihin, popcornikulho välissämme. Elokuvan aikana varoin visusti etten työnnä kättäni kulhoon Sonjan kanssa samaan aikaan. En halunnut kohdata hänen kättään, sillä en ollut varma miten hän reagoisi. Tai miten minä reagoisin. Jos vaikka vahingossa paljastaisin käteni kautta hänelle tunteeni?

Pääsimmekin elokuvan puoleen väliin ongelmitta, kun Sonja kysyi pidettäisiinkö tupakkatauko. Se kävi minulle, vaikka en itse poltakaan.

Värjöttelimme yhdessä parvekkeella, ja juttelimme elokuvasta, siitä ettei se oikeastaan edes ollut pelottava, liian sekava vain.

Hetkeä myöhemmin palasimme taas sisälle. Nyt Sonja istuutui vähän lähemmäksi, luultavasti vahingossa. Hän kaivautui huovan alle ja painoi elokuvan taas pyörimään.

Jatkoin taas käsienkohtauspaikkana toimivan popcornikulhon varomista.

Ja sitten, samaan aikaan kun leffassa tapahtui jotain jännittävää, se tapahtui. Sonjan käsi koski omaani. Vedin sormeni hitaasti kauemmas, antaen hänelle tilaa ottaa popcornia. Sitä hän ei tehnytkään, vaan silitti sormenpäitäni omillaan. Jähmetyin. Vilkaisin häntä sivusilmällä, hän tuijotti yhä televisiota. Jatkoin itsekin elokuvan katselua, yrittäen vaikuttaa normaalilta, vaikka käsivarttani kihelmöikin. Onneksi huone oli pimeä, sillä taisin punastua.

Sonja jatkoi käteni hyväilyä, käänsi kämmenpohjan ylöspäin ja piirteli siihen ympyröitä.

"Se on naimisissa miehen kanssa, olkoonkin eroamassa", tolkutin itselleni, ja sainkin itseni rentoutumaan. Onneksi katsoimme kauhuelokuvaa, kaikenlaiset jännitykset pystyi hyvin laittamaan sen syyksi.

Hetken kuluttua Sonja tarttui käteeni kunnolla ja kurottautui siirtämään kulhon pöydälle. Seurasin häntä katseellani, ja hänen kääntyessä takaisin sohvan puoleen hän katsoi minua nopeasti silmiin. Miten lämmin katse!

Löydettyään itselleen uudestaan mukavan asennon, oli hän jo melko lähellä.

Hän kietoi kätensä käsivarteni ympärille ja nojasi minuun. Kesti hetken ennen kuin pystyin taas keskittymään elokuvaan. Hajamielisesti silittelin hänen käsivarttaan, tajuamatta sitä oikein itsekään.

Leffassa tuli jokin tavallinen säikäytyskohta, ja säikähdin itse Sonjan kiljaisua, en sitä mitä televisioruudussa välähti. Omaksi hämmästyksekseni suukotin Sonjan tummia hiuksia, rauhoittaakseni häntä hänen säikähdettyä. Teinkö väärin? Sonja jäykistyi hieman, ryhdisti sitten asentoaan ja painoi poskensa omaani vasten. Olin seota.

Kiedoin käteni hänen ympärilleen, kyllähän ystävät näin tekevät?

Sonja silitteli minua, ensin käsivarresta ja sitten vaivihkaa reittäni. Tunsin kuinka sydämeni alkoi hakata lujempaa, minulle tuli kuuma. Ehkä Sonja huomasi sen, ja aloitti siksi hyväilemään reittäni rohkeammin. Kihelmöinti oli siirtynyt alavatsaan. Mitä Sonja sanoisi jos huomaisi hiipivän kiihottumiseni?

Lopputekstit. Sonja venyttelee ja katsoo minua suoraan silmiin. En osaa olla katsomatta poiskaan. Hymyilen vain, ja Sonja hymyilee takaisin.

Sitten, minun ajatellessa tämän olevan tässä, noustessani ylös, Sonja tarttuu olkapäähäni vaativasti.

- Älä mene.

Käännyn hänen puoleensa ja näen hänen silmissään ilkikurisen virneen. Hämmennyn.

Sonja kietoo kätensä lanteilleni ja painaa itsensä minua vasten. Hän haistelee hiuksiani ja siirtää niitä sivuun painaakseen poskelleni suudelman. On pakko sulkea silmät. Hänen molemmat kätensä vaeltavat niskaani, ja hän vetäytyy käsivarren mitan päähän katsomaan minua kauempaa. En uskalla tehdä mitään.

Sonja uskaltaa. Se vetää minut hellästi tukistaen luokseen. Tällainen meidän suhde on ollut alusta asti; Hellän määräilevä. Sonja ei koskaan pyydä minua kertomaan huoliani, jos näytän olevan allapäin, vaan se käskee kertomaan. En ole koskaan aiemmin kiinnittänyt siihen mitään huomiota, saatika ajatellut siinä olevan mitään omituista, edes seksuaalista.

Sonjan huulet koskettavat poskiani, suukottelee lempeästi, ja lopulta hakeutuvat aivan huulieni viereen, melkein oikea suudelma. Kiusaava. Ynähdän vaativasti, Sonja naurahtaa ja suutelee minua. Jalat meinaavat pettää alta, ne notkahtavat, mutta Sonja tarttuu minuun tiukemmin kiinni.

- Mikä nyt, kultaseni? Sonja kysyy rapsuttaen samalla niskaani.

- Meinas lähtee taju, soperran totuuden. Sonja hymähtää rakastavasti, ja suutelee minua uudestaan. Hänen huulensa häviävät omiltani liian pian, ja lähden niiden perään, en saanut tarpeekseni. Sonja hymyilee huuliani vasten, ja sitten suutelee minua kauan, hyväillen samalla vatsaani.

Hän työntää minut takaisin sohvalle ja tulee päälleni. Hän riisuu t-paitani ja käy saman tien käsiksi rintaliiveihini. Pian nekin on poissa. Sonja näykkii ja nuolee rintojani, siirtyen yhä alemmas. Navan kohdalla hän keskeyttää riisuakseen oman paitansa ja rintaliivinsä, suutelee taas minua suulle ja laskeutuu taas alas, housujeni kimppuun.

Hitto että pystyykin olemaan kiihottunut! En malttaisi enää odottaa, haluan hänet jo pikkuhousujeni kielletylle puolelle! Sonja laskee housujani hitaasti, ja alan aikani kuluksi riisumaan häneltä housuja. Lopulta hän istuu paljaiden jalkojeni päällä pelkissä alushousuissa, hyväillen häpykumpuani pikkuhousujeni päältä. Alan kiemurrella epätoivoisena, mutta mitä enemmän kiemurtelen, sitä kauemmaksi hän siirtää kättään.

- Rauhoitu, tyttö hyvä.

Rauhoitun, ja hän työntää kätensä alushousuihini, alkaen hyväillä klitoristani. Alan huohottamaan raskaammin, kun hän yhtäkkiä lopettaa.

- Mitä jos sä nuolisit ensin mua, pikku tyttöni? Sonja kuiskaa korvaani, ja irrottautuu minusta.

Pyydän häntä asettumaan selälleen, ja vedän hänen pikkuhousunsa alas. Karvoitus on yllätyksekseni siistitty. En tiedä mitä odotin, mutta märkä, valuva pillu näyttää herkulliselta. Puhallan ensin kuumaa ilmaa ja käyn sitten töihin. Nuolen ja imen kiihkon vallassa, ja otan sitten sormeni avuksi. Työnnän ensin yhden, sitten toisen sormen hänen sisäänsä. Alan liikutella niitä edestakaisin, Sonja ynisee ja huohottaa.

- Ihana kultani, voi että sä teet hyvää, Sonja huokailee ja työntää alapäätään lähemmäksi, puristaa sohvatyynyä eikä pian enää pysty puhumaan, ainoastaan keskittymään siihen, ettei olisi liian äänekäs lasten varalta. Lopulta hän kiljahtaa vaimennetusti, suorastaan seksikkäästi, sykkii selkä kaarella ja minä roikun hänen klitoriksessaan kiinni loppuun asti.

Hän jää selälleen makaamaan ja huohottamaan hetkeksi, minä silittelen hänen vatsaansa.

Hetken päästä hän nousee, työntää minut vuorostani selälleen ja näykkäisee niskaani.

Hitaasti hän alkaa taas etenemään kohti alapäätäni ja kuumana odottavaa pilluani. Tuntuu että voisin laueta heti ensimmäisestä kosketuksesta. Niin ei kuitenkaan käy. Työnnän alavatsaani hänen naamaansa kohden, mutta Sonja vetäytyy.

- Mähän sanoin, että rauhoitu, se sanoo hieman vaativaan sävyyn.

Pakotan itseni pysymään aloillani, ja olen seota hänen puhaltaessa kuumaa ilmaa, samoin kuin minä tein hänelle, suoraan sinne mihin haluaisin eniten kosketusta. Lopulta hän nuolaisee klitoristani, ja parin sekunnin piinaavan tauon jälkeen alkaa nuolemaan sitä antaumuksella. Ensin hitaasti, sitten paljon vaativammin. Minulla on täysi työ pysyä aloillani hiljaa. Hetken päästä hän työntää pari sormea sisääni, ja jatkaa klitoriksen hyväilyä peukalollaan, siirtyen suutelemaan kaulaani. Toisella kädellä hän tarttuu hiuksiini. Tahdin kiihtyessä otteet käyvät kovemmiksi, suudelmat muuttuvat helliksi näykkäisyiksi.

Orgasmi vavisuttaa koko kehoa, taidan vahingossa raapia Sonjan selkään naarmuja. Huudahdan vähän liiankin äänekkäästi, silmissä pimenee.

Sonja jää makaamaan päälleni, tuijotan kattoa onnellinen hymy naamallani.

Hän nousee ja vetää minut ylös.

- Mitä jos kerättäisiin nää vaatteet ja mentäisiin makuuhuoneeseen nukkumaan? Mikko tulee kuitenkin vasta aamuyöllä, ja silloinkin tulee tähän sohvalle nukkumaan, jos edes selviää siihen asti.

Omatunto vihlaisee, mutta kaikki moraaliset ajatukset häipyvät Sonjan suudellessa minua jälleen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute