Herkku-puhelin
Sisäkkönä
Johanna-Tv

Painoin ovikellon soittonappia. Jalkani tärisivät jännityksestä. Hätäisesti nuolaisin kuivahkolla kielellä vieläkin kuivempia huuliani. Ajatukset vilistivät nopeasti päässäni menneiden päivien tapahtumia oven avautumista odotellessani.

Olin tavannut Kaukon chatissa. Hän oli hieman varovaisesti pyrkinyt juttusilleni. Kauko oli 64-vuotias yksineläjä. Leskenä hän oli elellyt kolmisen vuotta. Hän avautui minulle hiljalleen ja kertoi miten hänen ajatuksissaan oli jo jonkin aikaa ollut kaltaiseni ihminen; mies naiseksi pukeutuneena.

Keskustelumme kosketteli aivan muita aiheita kuin seksiä ja se tuntui ihan hyvältä. Hiljalleen lämmitys oli mieleeni. Kun pääsimme itse asiaan, halusin olla Kaukolle täysin rehellinen, kertoa hänelle itsestäni asiat kuten ne olivat. En maalaillut hänelle auvoisempia maisemia mitä ne olivat.

Kauko halusi alistuvan henkilön palvelemaan itseään monin eri tavoin ja minä taas olin halukas palvelemaan. Se kerta chatissa oli useamman tunnin pituinen tarinointi ja se poiki lisää kertoja. Seuraava askel oli puhelin. Keskustelimme puhelimessa myös pitkiä keskusteluja ja joskus ne loppuivat pieneen seksisessioon.

Vihdoin päätimme tavata. Ja tässä nyt soitin Kaukon ovikelloa tärisevin jaloin.

Ovi aukeni ja Kauko seisoi kynnyksellä. Mittaiseni, miltei 180 senttiä pitkänä ja solakkavartaloisena hän näytti mieheltä joka miellytti silmääni. Hieman harmahtavaa ohimoilla teki hänestä vain charmantimman näköisen.

Astui sisään ja tervehdimme. Kaukon katse mittaili minua ja näin hänen silmissään hyväksyvän pilkkeen.

- Haluat varmaan vaihtaa vaatetustasi heti aluksi?

- Kiitos, mielelläni sen tekisin.

Kauko ohjasi minut rivitaloasuntonsa toiseen kerrokseen josta sain hänen työhuoneensa omakseni täksi vierailun ajaksi.

Aluksi käväisin suihkussa ja sen jälkeen meikkasin itseni huolitellusti. Aloin pukeutua niin, että vedin jalkoihini joista olin kotona jo ajanut säärikarvat, mustat stayup-sukat. Sitten pujottauduin kerman värisiin satiinistringeihin. Yläpäähän laitoin ensin vanhoista kaaritukiliiveistä tekemiini rinnankohottajiin ja sitten puin ylleni stringien kanssa samaa sarjaa olevat satiiniliivit. Seuraavaksi musta satiinihame ja valkoinen esiliina. Yläpäähän taas valkoinen silkkinen paitapusero. Lopuksi peruukki, vaalea lyhythiuksinen, ja valkoinen hilkka. Jalkoihin valkoiset 10 cm:n piikkikoroilla varustetut avokkaat.

Kun olin valmis, menin rappuja alas ja leikki oli nyt alkanut.

- Tässä olen isäntä, mistä aloitan.

Kauko katseli minua hyväksyvästi, pieni hymy karehti hänen suupielessään.

- Imuroit ensin koko asunnon, ylhäältä alas.

- Hyvä on, isäntä. Mistä löydän imurin?

Kauko neuvoi paikat minulle, mutta ennen kuin ehdin nousta takaisin yläkertaan, Kauko pysäytti minut.

- Pitäähän minun tavara tarkistaa ensin. Mistä minä tiedän millaisen sisäkön olen palkannut.

Nyökkäsin hänelle.

- Käännyhän selin minuun.

Tein kuten hän halusi. Kaukon kädet laskeutuivat uumalleni, sivelivät hetken. Sitten kädet kohosivat ja tulivat etupuolelleni. Sormet kiertyivät rinnoilleni.

- Sinulla on hyvät rinnat.

Sormet hakeutuivat nänneilleni jotka olivat kovettuneet tilanteen tuoman kiihotuksen myötä.

- Hmm, olet jo kiimassa.

- Nii...in olen, isäntä, huokaisin kun sormet kiihottivat nännejäni.

Kauko vetäytyi ja sanoi:

- Nojaudu nyt käsilläsi rappusiin, kumarru.

Tein kuten hän halusi.

Kauko tarttui hameeni helmaan ja nosti sen ylös.

- Mmmm...ihanat stringit.

Hänen kätensä meni jalkojeni väliin ja koura hakeutui häpykummulleni. Hän hieraisi kerran ja antoi sormensa sitten seurata stringejä läpi pakaravaon. Tärisin himosta, olisin halunnut juuri nyt hänen vetävän stringini sivuun ja painavan kielensä kuumalle ja odottavalle vaolle.

Kauko laski hameeni ja sanoi:

- Menehän siitä töihisi.

Nousin hieman pettyneenä, mutta nyökkäsin ja sanoin:

- Kyllä isäntä.

Kiipesin rappuja ylös ja Kauko seurasi jokaista askeltani tarkkaan katsoen keinahtelevaa peppuani. Näin miten hän vaivihkaa hieraisi housujensa etumustaa jossa erottui kohouma. Hymyilin.

Aloin imuroida ja ajatukseni pyörivät seksissä. Halusin aivan valtavasti saada tuota miestä, saada tyydytys häneltä...ja tyydyttää hänet. Imuroin aika nopeasti yläkerran. Vihdoin pääsin palaamaan alakertaan.

Löysin Kaukon istumassa olohuoneen sohvalla naukkailemassa viinilasistaan. Hän katsoi minua jälleen arvioivasti. Huomasi, että housujen kohouma ei ollut laskenut joten hän oli viihdyttänyt itseään hieromalla elintään. Nuolaisin huuliani, miten paloinkaan halusta saada paljastaa tuo elin ja ottaa se lämpimään suuhuni.

- Alahan töihin vaan, ei tänne vetelehtimään olla tultu.

Laitoin imurin päälle ja jatkoin siivoamista. Tunsin Kaukon katseen takapuolessa kun touhusin ympäri asuntoa. Välillä jouduin kumartelemaan syvempäänkin ja silloin pidin huolen, että olin selin Kaukoon. Tiesin hänen katselevan mielenkiinnolla hameeni alta paljastuvia näkymiä.

- Imuroi myös tämä sohva.

Vaihdoin suulakkeen imuriin ja aloin imuroida sohvaa jossa Kauko istui. Tulin hänen kohdalleen ja olin siirtymässä hänen toiselle puolelleen, kun hän sanoi:

- Imuroi tämäkin, Kauko osoitti housuissaan pullistelevaa kohtaa.

Aloin imuroida hänen elimensä kohtaa ja Kauko sulki silmänsä. Hän huohotti vaimeasti.

- Hiero sitä.

Pudotin imurinsuulakkeen lattialle ja sammutin imurin. Kumarruin ja aloin oikealla kädelläni hieroa kevyesti kohoumaa. Tunsin miten kovettunut elin liikkui housuissa liikkeitteni mukaan.

- Käänny.

Suoristauduin ja käännyin selin Kaukoon. Hän tarttui lantiostani ja veti minut istumaan syliinsä.

- Levitä jalat.

Istuin hänen toisen reitensä päällä ja avasin jalkani. Kaukon toinen käsi piteli minua vyötäröstä ja toinen laskeutui reidelleni.

- Et saa päästää ääntäkään mitä sitten teenkin sinulle...onko selvä?

- On isäntä...en päästä ääntäkään isäntä.

Kaukon käsi siveli sukan peittämää reittäni ja eteni ylöspäin. Käsi hivuttautui hameeni alle ja löysi kohteensa. Sormet painautuivat kuumaan haaroväliini ja alkoivat sivellä stringieni peittämää omaa kohoumaani. Voihkaisin tahtomattani.

Kaukon kämmen painautui hävylleni ja paineli hierovin liikkein minua. Suljin silmäni ja hengitykseni tuli hetki hetkeltä raskaammaksi. Toinen käsi, joka oli pidellyt minua vyötäröstä, hakeutui toiselle rinnalleni. Se puristeli ja hieroi sitä. Se löysi kovan nännini ja kutitti sitä niin, että olin seota.

- Nyt menet jatkamaan siivoustasi. Kauko työnsi minut pois sylistään. Huokasin pettyneenä ja lähes tuskissani kiimasta.

Otin imurin ja jatkoin loppuun annettua tehtävää. Vein imurin tarvikkeineen yläkerran vaatehuoneeseen ja palasin hieman hikisenä alakertaan isäntäni eteen.

- Pyyhi pölyt.

hain magneettiharjan ja aloin pyyhkiä pölyjä kirjahyllystä.

Kauko tuli jossain vaiheessa taakseni niin etten huomannut ja tarttui kourillaan hieman kovakouraisesti takapuolestani kiinni.

- Sinulla on himoittava perse...tiesitkö sitä?

Pudistin päätäni ja sanoin:

- En tiennyt isäntä.

Kauko leipoi pakaroitani antaumuksella välillä levittäen niitä äärimmilleen.

- Lopeta työsi ja mene tuohon sohvalle istumaan.

Laitoin harjan kädestäni sivuun ja istahdin sohvalle. Kauko katseli minua arvioivasti.

- Istu aivan siihen reunalle ja sitten nojaudut selkänojaa vasten. Tein niin ja olin melkein makaavassa asennossa.

Kauko kävi polvilleen lattialle, tarttui polviini ja veti ne sivuun avaten haarani hänelle. Hameeni liukui pakostakin ylös lantiolle paljastaen haarani miehelle. Kaukon sormet hakeutuivat jälleen kohoumalleni ja painelivat sitä rytmikkäästi. Aloin taas voihkia hiljaa.

- Nosta jalat ylös ja levitä reitesi. Tein kuten Kauko halusi. Peppuni oli nyt kuin tarjottimella hänelle.

Kauko tarttui stringieni nauhaan peppuvaossa ja veti sen sivuun paljastaen minut. Hän katseli hyväksyvästi posliiniksi ajelemaani peppua ja vakoa. Hän levitti pakarani äärimmilleen ja kumartui. Tunsin miten hänen kielensä kosketti hiljaa kivesteni ja anukseni välilihaa. Hiljaa hän kutitteli aluetta välillä kuljettaen kielensä miltei reiälleni. Huohotin jo kiimaisesta halusta saada tuon miehen elin sisääni.

Vihdoin tunsin miten Kaukon kieli painui vasten reikääni ja pyöri siinä. Huuliltani pääsi sarja voihkaisuja ja heilauttelin päätäni puolelta toiselle kasvavan kiiman vallassa.

Kauko sylkäisi vakooni, levitti sormellaan sylkeä reiälleni ja painoi etusormensa sisääni ensimmäistä niveltä myöten. Huudahdin.

- Hiljaa narttu!

- Ei sanaakaan.

Yritin tuoda lantiotani eteenpäin ja näin saada sormen syvemmälle. En onnistunut. Päinvastoin Kauko veti sormensa ulos, laittoi stringini takaisin paikoilleen ja sanoi:

- Narttu, jatka työtäsi äläkä sekoita päätäni.

Nousin täriseville jaloilleni ja astelin kirjahyllyn luo. Olin aivan sekaisin halusta. Tuo mies osasi kiusata toista todella härnäävästi. Kun jatkoin työtäni, tunsin miten elimeni eritti kiimasta johtuvaa limaa ja stringini kastuivat.

Kun vihdoin sain tuskissani työni valmiiksi, Kauko kutsui minut luokseen.

- Nyt imet minua.

Hän istui jälleen sohvalla ja minä polvistuin hänen jalkojensa väliin. Aloin avata tärisevin sormin hänen housujaan. Vihdoin komean jäntevä kalu ponnahti housuista vapauteen. Katselin sitä lähes lumoutuneena.

Tartuin sormin kalun varteen ja liikutin hiljaa kättäni. Hitaasti vein pääni lähemmäksi ja avasin suuni. Terska oli kookkaana ja punakkana aivan silmieni edessä. Toin kielen ulos suusta ja lipaisin terskaa. Kauko jäykistyi hieman ja huoahti. Aloin nuolla yhä enemmän ja enemmän terskaa, mutta en vielä ottanut sitä suuhuni.

- Ota se! Kauko ärähti.

Upotin terskan suuhuni ja aistin Kaukon kiiman makuna. Upotin kalua yhä syvemmälle. Imin hieman, pyöritin kieltä kalun ympärillä ja annoin sen sitten hitaasti tulla ulos suustani. Katsoin Kaukoa ja runkkasin muutaman kerran kädelläni hänen kaluaan. Sitten toistin liikesarjan uudelleen. Tein sitä muutamia kertoja kunnes Kauko käski minun lopettaa. Itsellänikin seisoi aivan mielettömästi, niin että kipeää teki.

- Mennään keittiöön.

Kuljin Kaukon edellä keittiöön ja pysähdyin tukevan ja ison pöydän ääreen.

- Mene vatsallesi pöydälle kuitenkin niin, että olet jaloillasi.

Taivutin yläkroppani makaamaan pöydälle seisten jaloillani.

- Levitä narttu jalkasi.

Levitin jalkani.

Kauko repi stringini puolireiteen. Tunsin miten hän levitti aukolleni jotain liukastetta, samaa hän siveli omaan kaluunsa.

- Nyt narttu...isäntäsi ottaa sinut.

Voihkaisin kun tunsin miten Kauko asetti terskan anukselleni ja alkoi hitaasti työntyä sisääni. Uikutin halusta saada tuo ihana elin kokonaan sisääni. Hiljalleen Kauko työnsi enemmän ja kalu upposi ihanasti pientä kipua tuottaen syvemmälle. Kipu vain lisäsi kiimaani.

Kauko tarttui pakaroistani kiinni ja survaisi loput kalustaan sisääni. Ulisin.

- Hiljaa narttu!

Kauko alkoi liikehtiä rytmikkäästi sisässäni. Sitten hän veti kalunsa miltei ulos ja syöksi sen sitten taas voimalla sisääni. En voinut olla voihkimatta. Kaukon liikkeet saivat minut menemään edestakaisin pöydän kannella ja oma elimeni hieraantui kantta vasten. Kiihotukseni alkoi nousta huippuunsa.

Kauko nai minua jo melko nopeaan ja puhkui voimallisesti.

Kohottauduin hieman ylös pöydästä jotta sain avattua paitapuseroni napit. Liivien kupit nostin ylös. Tarrauduin rintoihini puserrellen niitä voimallisesti, välillä venytin nännejäni sormien välissä. En voinut mitään vaan huusin kiimasta.

- Narttu! Enkö sanonut että hiljaa?! Kauko sanoi ja löi avokämmenellä pakaroitani.

Se oli minulle liikaa. Tunsin miten orgasmini lähti liikkeelle.

- Minulta tulee isäntä...anteeksi isäntä...oooh!

Huusin jälleen kun tunsin miten spermani alkoi pursuta elimestäni pöydänkannen ja vatsani välissä.

Supisteleva anukseni oli liikaa Kaukolle.

- Ooh...nyt tulen...oooh!

Samassa tunsin miten hänen nytkähtelevä kalunsa alkoi syöstä lämmintä spermaansa sisääni. Orgasmi kesti pitkään ja tunsin, että monta aaltoa spermaa singahti sisääni.

Kun kaikki oli ohi tunsin olevani todella tyydytetty. Makasin, senkin jälkeen kun Kauko vetäytyi minusta, pitkään pöydällä. Tunsin miten sperma hitaasti valui sisältäni reisille.

- Olet mainio sisäkkö. Haluan sinut uudelleen toisella kertaa.

- Kyllä isäntä...olen valmis kun vain tahdotte.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute