Herkku-puhelin
Kun johtaja yllätti
Johanna-Tv

Naputtelin tekstinkäsittelyohjelmaa työhuoneessani. Ylityöt olivat iskeneet kyntensä minuun. Olin aivan puuduksissa ja tahdoin jo kotiin. Mielessäni liikkuivat aivan muut asiat kuin työsellaiset. Olin käväissyt lounastunnilla eräässä mielenkiintoisessa naisten asusteliikkeessä ja löytänyt aivan ihanan kesämekon; spagettiolkaimisen, liehuvahelmaisen, mustan jossa oli valkoisia pilkkuja. Se oli aivan pakko ostaa, kun se vieläpä oli alennusmyynnissä. Lisäksi olin ostanut ihonväriset stayupit, niitä kun ei koskaan ollut liikaa...ei ainakaan näin sukkafriikille.

Pidin tauon työssäni ja suljin silmäni. Ajatukset karkasivat uusiin asusteisiin ja mielikuvitus alkoi saada entistä enemmän tilaa.

Siltä istumalta nousin ja menin vaatekaapilleni. Otin muovikassin esiin ja katselin mekkoa. Oli aivan pakko saada tuntea juuri nyt miltä se tuntuisi ylläni.

Riisuin paidan ja housut pois. Kalsarit lennähtivät lattialle ja sukat niiden seuraksi. Kaappini kätköistä kaivoin esiin toisen pussin josta otin esiin mustat läpikuultavat stringit ja liivit. Lisäksi minulla oli vanhoista mustista liiveistä leikatut ja kasatut tuet rintojeni puristamiseksi hehkeiksi pallukoiksi.

Puin alusasun ylleni. Jalkoihini vedin stayupit ja sitten pujottauduin mekkoon. Oih, kuinka ihanan tuntuinen se olikaan; kevyt, vartaloa hyväilevä, ilmava. Jalkovälissäni alkoi sykkiä. Kassista otin yhden peruukeistani ja laitoin sen päähäni; musta polkkatukkainen nainen katseli minua peilistä vaatekaapin oven sisäpuolelta. Vielä valkoiset korkeakorkoiset avokkaat jalkoihin.

Istahdin takaisin koneen ääreen ja aloin naputella loppuja tehtäviäni päästäkseni leikkimään itseni kanssa...!

Välillä oli aivan pakko kohottaa kädet näppäimistöltä ja hyväillä kiihottuneita rintojani. Nännit olivat kovina ja sormien kosketus sai minut värisemään.

Olin varma että olin yksin toimistossa ja ajattelin, että kävelen hieman ympäriinsä nauttien tunnelmasta.

Juuri kun olin nousemassa paikaltani, työhuoneeni ovi avautui ja toimitusjohtajamme seisoi oviaukossa.

Katseemme kohtasivat ja tunsin jääkylmien sormien kutittelevan sisintäni. Hetki oli paniikinomainen.

- Vai niin. Johtaja sanoi. Yllätyksekseni hänen äänensä ei ollutkaan paheksuva.

- Jotain olen sisimmässäni aavistellut, mutta tällaista.

Painoin pääni alas ja käänsin tuolini takaisin konetta päin. Ajatukseni olivat kuin köntti elotonta tahmaa.

- Olet siis...niitä...jotka..., johtajan ääni vaikeni. Riiputin päätäni ja en todellakaan tiennyt mitä sanoa.

Johtaja tuli taakseni sulkien oven. Hetken hän oli hiljaa ja liikahti sitten vielä hieman. Johtajan kädet nousivat olkapäilleni ja puristivat hieman. Ajattelin, että nyt hän kuristaisi minut.

Kädet laskeutuivat rinnoilleni ja tarttuivat niihin. Puristivat ja sormet hivelivät nännejäni. Väkisinkin suustani pääsi pieni valitus. Johtaja hyväili rintojani entistä kiihkeämmin. Hän painautui minua vasten ja tunsin selässäni miten hänen etumustansa painautui minuun. Hänelle seisoi.

Hän käänsi minut tuolilla itseään päin. Näin miten hänet housunsa pullottivat. Kohotin käteni ja kosketin kohoumaa. Kiihotuin. Aloin näprätä johtajan housuja auki.

Pian edessäni oli vapaana uhkea kalu täydessä kovuudessaan. Tartuin siihen ja runkkasin hiljaa. Johtaja huohotti.

- Ota narttu se suuhun, hän sihisi huuliensa välistä.

Vedin esinahan taakse ja katsoin sen alta paljastunutta punakkaa terskaa. Nuolaisin sitä kielelläni ja otin sen sitten kokonaan suuhuni.

Aloin tehdä naintiliikkeitä suullani ja johtaja teki tahattomia naintiliikkeitä vastaan. Hän piti päästäni kiinni.

Pian hän nosti minut seisomaan ja kävi istumaan tuoliini. Hän veti minut syliinsä. Asetuin hajareisin hänen ylleen. Johtajan kädet menivät mekkoni alle ja vetivät stringini sivuun. Hän painoi minua alas ja terska ajautui kuumaan vakooni. Pian se kutitteli reikääni. Laskeuduin alemmas ja terska solahti sisääni.

Aloin ratsastaa johtajan sylissä ja kalu painui yhä syvemmälle sisääni. Nussimme todella intohimoisesti.

- Olen halunnut sinua koko ajan kun olet ollut täällä töissä, johtaja sanoi huohottaen.

Pian tunsin miten johtajan kalu alkoi nytkähdellä ja huudahtaen hän syöksi kuuman spermansa sisääni.

Minulta alkoi tulla samalla ja spermaa pulppusi stringeihin.

- Oooh...huusin kun sain orgasmin.

Avasin silmäni ja fantasia haihtui pois kera laantuvan orgasmin. Olin lauennut ja huohotin yksinäni huoneessani...uudessa kesämekossani.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute