Herkku-puhelin
Elämäni naisia 7: Riskillä vaan
Jarier

Edellinen tarina oli tätä päivää mutta nyt takaisin menneeseen.

Keväällä 1996 tuli vietettyä taas opiskelijavappu pitkän kaavan mukaan. Kun vappu oli ohi Johanna huomasi että muutamana enimmäkseen humalassa vietettynä päivänä oli päässyt unohtumaan ehkäisypillerin syönti. Joten kävimme kaupasta kortsuja ja käytimme sitten niitä seuraavia kuukautisia odotellessa.

Pari päivää vapun jälkeen lauantai-iltana totesimme että kortsuja oli enää yksi jäljellä. Miten siinä nyt noin oli käynyt. No nyt oli enää myöhäistä käydä kaupasta lisää, olimme ottaneet muutaman oluen ja saunavuorokin oli alkamassa. Mutta kyllähän se yksi kortsu riittäisi täksi illaksi...

Saunoimme ja kävimme välillä viilentymässä. Saunatiloissa oli pieni ulkoterassi jossa oli hyvä näin alkukeväästä käydä viilentymässä oluen kanssa. Tavalliseen tapaan istuimme kyljet toisissamme kiinni ja naukkasimme olutta. Palatessamme takaisin sisään heitimme pyyhkeet naulakkoon ja sitten Johanna painui minua vasten ja aloitti kiihkeän suudelman. Hyvässä nousuhumalassa vastasin suudelmaan ja aloin kourimaan käsilläni Johannan herkullisen pyöreää persettä.

Siinä alkoi kulli seisomaan ja pillu kostumaan joten ajateltiin vähän vetäistä nopeasti. Johanna nojasi pukuhuoneen peilin edessä olevan pöydälle käsien varaan ja työnsi herkkupeppunsa minulle tarjolle. Työnsin kovan kullini sisään, otin vyötäröstä kiinni ja aloin todella rajun edestakaisin nussimisliikkeen. Johanna voihki, katsoin peilistä hänen nautinnon vääristämiä kasvojaan.

"Muista sitten että et saa tulla sisään" Johanna muistutti. Onneksi sopivan ajoissa. Enpä siis halunnut laueta vielä ollenkaan joten ennen kuin alkoi tuntumaan liian hyvältä vedin kaluni pois ja menimme vielä saunan puolelle ja pesulle.

Saunavuoron päättyessä menimme asuntoomme ja kaivoimme esiin heti yhdet oluet lisää sekä sen viimeisen kortsun. Olimme pukuhuoneessa jo käyneet sen verran kuumina ettei siinä kovin kummoisia esileikkejä tarvinnut. Johanna veti kortsun kaluni päälle, kävi sängylle selälleen ja levitti reitensä minua varten.

Työnsin kullini hitaasti pohjaan asti ja painoin kehoni Johannaa vasten. Huulemme kohtasivat ja aloittivat kiihkeän suudelman. Lantioni alkoi nopean jyystämiseen sisään ja ulos. Kaikki meni hyvin kunnes kalussani tuntui outo napsahdus ja sitten tunsin Johannan pillun kosteuden. Vedin kullini ulos ja niinpä tietysti. Kortsu oli mennyt rikki.

"No voi......... mitäs nyt tehdään", tuhahdin epäuskoisena kulli pystyssä ja repäisin kortsun jämät pois kaluni päältä.

"Annat sitä kyrpää nyt vaan mulle", Johanna vastasi.

Ajattelin että mikäs tässä kunhan vaan muistan nyt että ei saa ruiskuttaa spermalastia Johannan pilluun. Nousin taas Johannan päälle ja hän ohjasi kullini sisäänsä.

"Huh, kyllä se tuntuu hyvältä ilman kumia. Pitää vaan nyt yrittää muistaa vetää ulos ennen kuin räjähdän", sanoin.

"No ei kai se nyt haittaa jos vaikka tulisit sisäänkin, korkeintaan tulisin paksuksi", Johanna vastasi naurahtaen.

Johanna osui herkkään paikkaan :) Minua on aina kiihottanut ajatus naisen siittämisestä raskaaksi. Paljaalla kyrvällä siemen syökseminen pillun perälle ilman ehkäisyä. Vaan isäksi ryhtyminen ei tuossa iässä ollut vielä ihan suunnitelmissa. Johannan sanat kuitenkin kiihottivat minua kovasti.

"Huh, oletko varma", kysyin.

"Anna palaa vaan", hän vastasi.

Sanoin että nyt on niin kova kiihko päällä että ei mitään rajaa ja Johanna heitti lisää vettä löylyyn.

"Anna tulla vaan spermat paljaaseen pilluun. Siitä minut, pane paksuksi", hän voihki korvaani. Lantioni kiihdytti entistä kovempaan vauhtiin. Pillu litisi ja kaluni tuntui kovemmalta kuin koskaan. Käteni lähes repivät Johannan pitkää mustaa tukkaa kun hikiset vartalomme liikkuivat tosiaan vasten, lantiomme läiskivät toisiaan vasten ja huulemme ja kielemme olivat yhtä kiihkeää suudelmaa.

Kaikki tämä alkoi olla liikaa, "aaaah, kohta laukean" sanoin, taisin ehkä huutaakin.

"Anna tulla syvälle sisään, siemennä minut, siitä, pistä paksuksi, anna anna", Johanna huusi.

Työnsin kaluni viimeisellä työnnöllä pohjaan asti. Ja sitten spermani syöksyi syvälle Johannan suojaamattomaan pilluun. Karjaisin, ähkin ja puuhkutin. Tuntui että tajuntani häviää tämän kiihkon purkautuessa rajuun orgasmiin. En tiedä miten kauan vielä makasimme sängyllä toisiamme suudellen ja hyväillen. Lopulta joimme jo lämmenneet oluet loppuun ja nukahdimme. Pitkä vapun vietto tuntui vielä univelkana :)

Aamulla hieman krapulaisina mietimme että olikohan tuo nyt fiksua ja pitäisikö käydä katumuspillerit. Siittämiskeskustelu sai meidät edelleen käymään kuumina ja senhän tietää että nussimiseksihan se meni vielä sunnuntai aamupäiväkin.

Köyhinä opiskelijoina emme hommanneet katumuspillereitä. Mutta kortsuille tuli vielä käyttöä ja seuraavien kuukautisten odottelu olikin jännää aikaa. Ne tulivat ajallaan ja huokaisimme helpotuksesta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute