Herkku-puhelin
Mitäs noista
Raikka

Olen koko aikuisikäni katsonut naisia erotiikka mielessä. 15 vuoden avioliitonkin jälkeen sama tunne valtaa minut, kun keskustelen kasvotusten naisen kanssa tai luon silmäyksen ohikulkevaan kaunottareen.

No tästä syystä minä siis kirjoitan. Viime viikonloppu johti katsekontaktista melkoiseen seikkailuun. Kotiimme tuli lauantai-iltana 3 tuttavapariskuntaa kylään ns. perinteisiin elojuhliin, joka järjestetään vuosittain kiertävällä isännyydellä - tänä vuonna siis meillä. 10. juhlavuoden kunniaksi tarjolla oli tänä vuonna rapuja, jonka jälkeen tarjoilu oli buffet-pöydästä vapaa.

Yksi tuttavaperheiden vaimoista on minua 6 vuotta nuorempi tummahiuksinen ja tummasilmäinen Tarja, jonka kanssa tapanamme on hoitaa ryyppylaulut "korkealta ja kovaa". Niin siinä tänäkin vuonna kävi, että lauluja oli paljon ja humalatila riittävä. Kävipä siinä sitten niinkin, että ennen 12 illalla osa seurueestamme oli jo aika tokkurassa "lauluista". Muut olivat jo suunnanneet saunarantaan, kun me vielä muistelimme säkeistöjen sanoja haparoiden. Silmäni olivat jälleen lumoutuneet Tarjan silmiin ja hymyni viestitti peittelemättä tuntemukseni.

Tarja pysäytti laulunsa yllättäen ja otti kravatistani kiinni vetäen viereensä: "Raimo, miksi sinun pitää riisua minut aina silmilläsi!?" - Saamatta puheenvuoroa Tarja vetäisi kätensä housun etumukseeni ja kouraisi minua syvältä palleista ja jätti kätensä hieromaan penistäni. - "Siis... tota, hmm. .. olet kaunis." sain suustani yllättyneenä. Hetki jatkui hiljaa kuin ikuisuus Tarjan tuijottaessa silmiini samalla hivuttaen kättään housuni sepaluksesta sisään.

En saanut sanaakaan suustani minuuttiin, kunnes hiljaisuuden keskeytti Tarjan mies alakerrasta: "Tarja mä meen Sepon kanssa saunaan - naiset menee kuulemma vasta aamulla!" Tarja pidätti hengitystään ja vastasi tuijottaen yhä silmiini: "No hyvä on - mä voin sitten olla jo nukkumassa kun tulette!". Ovi paukahti kiinni ja hiljaisuus laskeutui yläkertaan. Tarja oli päättäväinen, ja vetäisi vyöni soljestaan auki ja tunnusteli paljastunutta kulliani hyväillen. Samassa hän työnsi minut sohvalle ja nosti leninkinsä ylös ja laski pikkuhousunsa lattialle. "Mä otan sulta nyt sen mitä olet minulle silmilläsi luvannut Raikka!"

Kullini virittyessä äärimmilleen Tarja istuutui hajareisin syliini kasvot minuun päin. Hitaasti ja notkeasti hänen lämmin puutarhansa otti vastaan kovettuneen pamppuni. "Mmmmhh, aahhhh...!" urisin hiljaa ja Tarja piti katseensa minussa kuin naulittu. "Pane mua Raikka - tule muhun..." Tarja ähisi hiljaa. Nousin polvilleni isolla sohvallamme ja käänsin Tarjan nelin kontin eteeni ja tutkin hänen pyöreää pyllyään ja alhaalta avautuvaa pimppiä, joka ei ole vielä 35-vuotiaana synnyttänyt lapsia. Miten kiinteä ja hedelmällinen näköala edessäni avautuikaan.

Survaisin kankeni sisälle lämpimään ja vettyneeseen rakoon ja aloin työnnellä hiljalleen. Nostin päätäni ja näin olohuoneen ikkunanhämärästä rantasaunalle, jossa muut olivat sytyttäneet nuotion. Tarja hyrisi edessäni huokaisten: " Tule, tule - työnnä..." Minä jarruttelin kiusoitelleen liikkeitäni ja nautin. Lopulta Tarjan vaatimukset muuttuivat huudoksi, kun hän oli kääntänyt itsensä selin sohvalle. "Pane mua... anna tulla, laukaise jo mä tulen ... eeii, aaa!" Huumaannuin äänistä ja tykitin niin kuin ikinä jaksoin ja työnsin kuuman lastini pohjille.

Katselin Tarjaa allani ja hymyilin: "Voi Sinua, senkin..!" Tarja katseli altani silmät raukeina täristen ja hyrisi hiljaa. - Istuttuani sohvan reunalle hän kömpi viereni ja painoi tummat hiuksensa kaulalleni. "Mä niin toivon, että saisin lastistasi sen kaipaamani lapsen!" - Olin hetken hiljaa hämilläni ja ymmärsin mistä Tarjan ja Akin kohdalla nämä vuodet oli kiikastanut. En tiennyt mitä sanoa, mutta jostakin sain puserrettua lauseen: "No sovitaan että se on sun ja Akin lapsi täydestä sydämestä. Jos ne on minun aineet - niin MITÄS NOISTA! Samanlaisia siittiöitä kaikki tyynni. Otetaan uudelleen, kun Sulle sopii, jos tämä kerta ei mene maaliinsa.

Tarja katsoi silmiini ja hymyili.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute