Herkku-puhelin
Nuori rouva
Pikapanot

Ovikello soi ja kun menin avaamaan oli siellä mun nuori naapurin rouva, hän sanoi: Anteeksi häiriö mutta kun hella ei toimi meillä keittiössä ja mies tulee vasta huomenna kotiin.

Sanoin etten ymmärrä sähkötöistä oikeastaan mitään, mutta sulakkeen voin tulla tarkastamaan, puen vaan enemmän päälle ensin.

Rouva katsoi karvaista rintaani ja selvästi vilkaisi välillä sortseihini, ahaa vai sellainen rouva ajattelin mutta sanoin että mennään heti vaan, eihän tossa rapussa kylmä tule tässäkään asussa.

Rouva meni edellä ja katsoin ihanan muotoista persettä mikä keinahteli edessäni, kullissani kutisi ja tuntui että on saatava nussia tota naista.

Hän avasi oven ja menimme katsomaan sulaketaulua, tarvitsin tuolin ylettyäkseni näkemään kunnolla sulakkeet, eihän siellä mitään vikaa näkynyt olevan joten sanoin hänelle etten osaa auttaa tämän enempää.

Hän hymyili ja kiitti kuitenkin kun vaivauduin tulemaan apuun, samalla kun katsoin ylhäältä hänen rintojensa väliin kullini paisui housuissani, hän kyllä huomasi sen koska silmäili pullottavia sortsejani.

Laskeuduin alas ja nostin tuolin takaisin paikoilleen, hän oli minussa kiinni ja hiveli rintaani sanoen: Mies on aina matkoilla ja tekee useimmiten niin kun tulee kotiin, että käy suihkussa ja painuu nukkumaan.

Käännyin ja nostin häneltä t-paidan pois samalla avasin rintaliivien hakaset, ja sain käsittelyyni ihanat terhakat nuoren naisen rinnat, hän avasi sortsini ja minä avasin hänen farkkunsa.

Astuttiin pois vaatteistamme ja kulli tykytti sydämen lyöntien tahtiin pystyssä, aloimme suudella ja koskettelimme toisiamme kumpikin jo ihan kiimassa. Hän kysyi onko kortsuja?Mihin jouduin antamaan kielteisen vastauksen.

Hän sanoi tule mukaan mulla on makarissa paketti, kun päästiin sinne hän otti kortsun ja alkoi laittaa sitä kulliini, koitin pillua ja valmista oli, hän meni selälleen levitti pillunsa ja painuin päälle.

Suudeltiin ja hyväiltiin, kunnes hän otti kaluni käteensä ja ohjasi sitä sisälleen, työnsin vähän kerrallaan ja sain sen sisään, aloimme suudellen ottaa toisemme.

Hän piti minusta kunnolla kiinni kun painoin kulliani litisevään pilluun, pillu oli kuin tehty kulliani varten ja keinuimme melko kovaäänisesti huokaillen.

Aloin olla lähellä orgasmia, ja sormeilin klitorista saaden hänet mukaan vauhtiin, tuleeee aaaaah tuleee hän huudahti ja pillu supisteli voimakkaasti, muutama pitkä nopea työntö ja minulta roiskahti sperma kortsuun.

Hän ulvahteli ja tärisi kun painelin vielä kulliani häneen, lopulta rentouduin hänen päälleen jolloin hän sanoi: Ollaan vielä sisäkkäin kun tuntuu niin ihanalta.

Hän sanoi minulle ettei ole koskaan ennen ollut vieraan kanssa, muttei yhtään kaduta.

Kun nousin pois hänen päältään, lisahti mukavasti kun kulli tuli pois pillusta, pillu oli ihan avoinna ja hän hymyili nätisti kun sanoin että olet kaunis nainen.

Voit muuten tulla käyttämään minun hellaani jos haluat, sanoin kun samalla vedin kortsun pois ja solmin sen, autoin hänet istumaan ja hän otti kullistani kiinni puristellen ja sai vähän spermaa kädelleen, hän katseli sitä ja sanoi, jos saan käyttää pari tuntia hellaasi niin olisitko valmis uusintaan.

Istuin hänen viereensä ja suutelin nännejä, pyöritin sormea pillussa sanoen, menen edeltä valmistautumaan tule pian sillä luulen että olen valmis ihan kohta.

Hän naurahti ja sanoi että voi jäädä leipominen tekemättä, mutta jääköön vaan, haluaisitko nuolla pilluani?Sanoin olevani ihan pilluhullu kun nuolemisesta on kyse, mutta on kuitenkin tautivaara.

Ole huoletta, olen ihan terve koska käytämme aina kortsua mieheni kanssa ne harvat pano kerrat mitä meillä on, menin ja maistoin hänen pilluaan sanoen, sovittu tule pian luokseni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute