Herkku-puhelin
Illallisella tuttavapariskunnan luona (3)
hatalii@hotmail.com

Tämä tarina on jatkoa samanaiheisille tarinoille "Illallisella tuttavaparikunnan kanssa 1-2."

...Vesan kyrpä souti vaimoni pillussa. Lähietäisyydeltä saatoin nähdä, miten vaimoni häpyhuulet imivät Vesan kyrvän vartta. Miten ihanasti ne painuivatkaan sisäänpäin Vesan työntäessä ja miten ne imeytyivät Vesan kyrvän varteen tämän ulosvedon aikana kuin huutaen: "älä vain lähde pois".

Oma kyrpäni teki samaa liikettä Päivin pillussa. Lämpimässä, limaisessa kolossa, jota ihanampaa en olisi voinut kuvitella. Päivi ja Terttu suutelivat kiihkeästi toisiaan, molemmat nauttivat kyrvistä, jotka eivät olleet heidän omiaan.

Välillä kieleni lähti seikkailemaan pois Vesan nussimalta vaimoni vitulta. Nuoleskelin myös Vesan palleja, jotka mukavasti hankasivat leukaani ja kasvojani. Ulotin seikkailuni aina Vesan kiinteään persevakoon asti. Lipsuttelin pakaroita ulottaen kielen seikkailuun aina Vesan kireälle persereiälle saakka. Pienellä pyörivällä liikkeellä sain Vesan avautumaan ja tuomaan reikäänsä yhä lähemmäksi ja lähemmäksi kieltäni. Tunkeuduin väkisin hänen sisäänsä. Saatoin kohta pyörittää kieltäni hänen samettisen pehmeän persereikänsä reunoilla, tunkeutuen yhä syvemmälle ja syvemmälle hänen sisäänsä.

Kaikki tämä oli Vesallekin liikaa. Hänen rytminsä nopeutui nopeutumistaan kunnes oltiin finaalissa. Lähimmältä mahdolliseslta etäisyydeltä saatoin todistaa, miten Vesa runttasi kyrpänsä vaimoni vitun perukoille ja antoi palaa. Nytkähdellen Vesa laukesi vaimoni vittuun suihkuttaen sinne spermansa kerran, toisen kerran, monta kertaa...

Vaimoni lipsautti Vesan kyrvän vitustaan ja se jäi lepäämään puolikovana otsalleni. Tässä vaiheessa en kiinnittänyt siihen mitään huomiota, vaan keskityin täysin vaimoni supistelevaan pilluun. Vain hetken tarvitsin odottaa, kunnes ensimmäiset pisarat Vesan spermasta alkoivat valua ulos vaimoni pillusta. Nuolin ja nielin sitä hulluna. Pian spermaa alkoi valua tasaisena virtana suuhuni. En hukannut siitä pisaraakaan vaan tallensin kaiken suuhuni, kurkkuuni ja nieluuni.

Tilanne oli niin kiihottava, että myös oma, Päivin pillussa soutava kyrpäni oli laukeamispisteessä. Pari pientä imevää liikettä Päivin pillulihaksilla, ja tunsin, miten selkärankani lähti liikkeelle. Koko illallisen ajan pantattu sperma-annokseni lähti liikkeelle syöksyen kyrpäni läpi terskaani ja edelleen siitä ulos Päivin pilluun... kerran toisen kerran... miljoona kertaa, kunnes olin aivan tyhjä.

Vesan vaimon Päivin pillu imi huolellisesti jokaisen tipan, minkä saatoin hänen sisäänsä ampua. Sitten hän lipsautti kyrpäni ulos ja laittoi kätensä tiukasti vittunsa päälle. Hän kohottautui, käveli luoksemme ja kiilautui seisomaan suutani vasten lepäävän vaimoni perseen ja limaista kyrpäänsä otsaani vasten lepuutavan Vesan väliin. Sitten hän kyykistyi...ja ennenkuin huomasinkaan, hän oli laskenut omaa spermaani vuotavan pillunsa vasten kasvojani. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun laukeamisen jälkeen nuolin oman spermani tahrimaa vaimoni vittua, mutta ehkäpä yksi niistä kaikkein kiihottavimmista.

Annoin sperman valua suuhuni, lipsuttelin häpyhuulia, raotin kielelläni vaimoni vittua ja nautin jokaisesta spermapisarasta, jotka suuhuni sain nuoleskeltua...

Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Viimeisenkin spermapisaran tultua nuolluksi koitti hetken hiljaisuus, jonka aikana me kaikki keräsimme voimiamme nauttien koetusta elämyksestä.

Täytyy varmaan huuhdella...keskeytti vaimoni syntyneen hiljaisuuden. Tiesin, mitä hän tarkoitti ja avasin valmiiksi suuni. Kauan ei tarvinnutkaan odottaa, kun terävä kusisuihku alkoi huuhdella kasvojani ja huuliani. Huuhdeltuaan kasvoni puhtaaksi spermasta vaimoni suuntasi suihkunsa suoraan suuhuni. Nielin hänen ihanaa kustaan minkä ehdin, nauttien nektarista, jota tässä maailmassa eniten rakastin...

Terttu... sanoi vaimoni. Muuta ei tarvittu. Myös Terttu oli joutunut pidättelemään ja luvan saatuaan hän ei epäröinyt hetkeäkään. Jos mahdollista, vieläkin terävämpi suihku purkautui Tertun punakarvaisesta pillusta suoraan suuhuni. Nielin henkeni hädässä...Tällaisesta olin aina haaveillut.

...ja Vesa, sanoi vaimoni. Otsaani vasten lepäävä Vesan kyrpä heräsi henkiin ja terävä kusisuihku kimpoili Tertun ja Päivin pilluista päätyäkseen lopulta kaiken imevään ja nielevään suuhuni...

P.S. tämä tarinakokonaisuus on totta. Samanhenkiset, ottakaa yhteyttä minuun, Vesaan, Päiviin tai Terttuun, niin mietitään, mitä voisimmekaan yhdessä tehdä!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute