Herkku-puhelin
Tyydytetty
kissumirri

Olen aina nauttinut kehoni fyysisyydestä kaikilla aisteilla. Muistan täydellisesti ensimmäisen kerran, kun tunsin kiihottuvani tunnistamatta vielä mistä oikeastaan edes oli kyse. Muistan myös sen ihanan koko kehoa kihelmöivän tunteen, kun ymmärsin, että pystyn itse mielikuvillani ja myöhemmin itseäni koskettelemalla kasvattamaan tätä huumaavaa olotilaa. Pikkuhiljaa ymmärsin, että tällä tunteella on tarjottavanaan vieläkin jotain täydellisempää. Tutustuin itseeni vähitellen ja etsin niitä kuvia, paikkoja ja kosketuksia, jotka pikkuhiljaa veivät minut lähemmäksi ja lähemmäksi ensimmäistä kliimaksiani. Sitä tunnetta en pysty unohtamaan koskaan. Korvissani kohisi, jokainen lihas kehossani tärisi koko ajan voimakkaammin ja silmissäni sumeni. Kliimaksin vihdoin ollessa huipussaan, luulin menettäväni tajuntani, enkä pystynyt enää hallitsemaan mitään kehoni osaa. Ikinä ei oloni ollut ollut onnellisempi kuin hetkellä heti orgasmin jälkeen, kun kaikki jännitykset olivat kadonneet ja jäljellä oli vain lämpö, rauha ja totaalinen tyydytys. Erittäin tyydyttävästä seksielämästäni huolimatta en ole kuitenkaan saavuttanut aivan tämän veroista tunnetta uudestaan. Ainakaan ennen tätä...

Eräänä talviperjantaina tulin uuvuttavan työpäivän jälkeen kotiin onnellisena viikonlopun alkamisesta. Vihdoinkin pari vapaapäivää katkaisemassa tiukan työtahdin. Mieheni Jani oli aloittanut pitkän viikonlopun viettonsa jo edellisenä päivänä. Koti oli siivottu, takassa paloi lämmittävä tuli ja koko talo tuoksui maukkaalle ruoalle. Paremmin ei voisi viikonloppua aloittaa. Nautimme kermaisen pastan kanssa lasilliset täyteläistä punaviiniä, minkä jälkeen Jani paljasti lämmittäneensä saunan valmiiksi. Emme ole kumpikaan varsinaisia saunojia suomalaiseen tyyliin, mutta kylmänä talvi-iltana on mukava käydä lämmittelemässä löylyissä ja pestä toinen toisemme suihkun alla.

Ennen kuin ehdin pestä hiuksiani, lähti Jani yllättäen jollain oudolla tekosyyllä pois kylpyhuoneesta muka valmiina. Ihmettelin hetken, mutta jäin itse vielä peseytymään ja ajelemaan säärikarvojani. Jalkojen välisessä karvoituksessa olisin tarvinnut hiukan apua mieheltäni, mutta tarpeeksi päättäväisen yrittämisen ja notkeiden taivutusten tuloksena onnistuin saamaan itseni lähes täydellisen posliiniksi. Kuivailin itseäni ja lähdin kävelemään kohti olohuonetta pyyhe päälaelle kiedottuna. Yllätyin kuullessani eteisestä vieraan miehen puhetta. Olin jo tekemässä äkkikäännöstä takaisin kylpyhuoneeseen, kun Jani huusi perääni: ”Ethän vaan ole menossa pukeutumaan rakas? Mulla olis sulle yksi yllätys.” Sillä sekunnilla arvasin mistä oli kyse.

Jani oli päättänyt toteuttaa yhden pitkäaikaisimmista fantasioistani. Hetken päästä seisoin keskellä valoisaa olohuonettamme alasti kahden täysin pukeutuneen miehen keskellä. Minulle vieras mies oli tumma, hieman miestäni pidempi ja urheilullisen näköinen. Hän puhui miellyttävällä matalalla äänellä. ” Hauska tutustua. Miehesi on kertonut sinusta jo paljon, eikä ole näköjään liioitellut yhtään”. En osannut vastata mitään, sillä olin vielä täysin hämilläni. Jani suuteli minua suulle ja kuiskasi: ”Olen varma, että tulet olemaan tänään todella tyytyväinen”, enkä yhtään epäillyt hänen sanojaan.

Miehet alkoivat riisua itseään, jotta en tuntisi oloani ulkopuoliseksi. Mieheni oli erinomaisesti varusteltu, enkä uskaltanut edes toivoa Petrin yltävän samalle tasolle. Jani oli kuitenkin ottanut kaiken huomioon valitessaan seuralaistamme, jonka tiukoissa boksereissa pullotti jotain todella muhkeaa. Mielikuvitukseni alkoi laukata villisti ja olin aivan märkä jo pelkästä ajatuksesta.

Tutustuimme pikkuhiljaa toisiimme. Ensin varovaisesti hyväillen niin käsillä kuin suullakin ja pikkuhiljaa herkempiä paikkoja lähestyen. Molemmat miehet olivat aseet vahvasti tanassa, enkä meinannut pystyä pidättelemään itseäni. Halusin tutustua molempiin lähemmin ja polvistuin lattialle heidän väliinsä. Maistoin kumpaakin jäykkää kalua vuorotellen ja nautiskellen. Välillä kärkiä kielelläni lipoen ja välillä upottamalla jommankumman niin syvälle kurkkuun, kun vain oli mahdollista. Onneksi olin harjoittanut tätä taitoa usein ja pystyin melkein nuolaisemaan kiveksiä ison sykkivän koneen ollessa kurkussani. Petrin pyöreät ja kivenkovat pakarat meinasivat kyllä välillä saada keskittymiseni horjumaan.

Pikkuhiljaa päädyimme maakuuhuoneeseen ja leveään sänkyymme. Lakanat olivat juuri pestyt ja raikkaat, mutta ajattelin niiden vaihdon olevan tarpeen jo tämän illan jälkeen. Vieraamme halusi päästä tutkimaan kohdettaan tarkemmin. Petri hakeutui sängyn päätyyn, työnsi päänsä jalkojeni väliin ja tunkeutui tiukasti vasten märkää tavaraani. Hänen nuollessaan taitavasti kielellään klitoristani sekä levittäessään kiimanestettä ympäri posliiniani, hyväilin sängylle polvilleen nousseen Janin kovaa kalua tiukalla otteella. Ensimmäisen orgasmin tulo ei kestänyt kauaa, enkä sen jälkeen malttanut enää odottaa. Pyörähdin konttausasentoon mieheni eteen ja sain tutun paksun patukan syvälle sisälleni. Janin porautuessa yhä syvemmälle alapäässäni tunkeutui Petri kovana kohti nieluani. Nautin rytmikkäistä työnnöistä, kuten mieheni tuntui nauttivan niin visuaalisesta kuin fyysisestäkin kiihotuksesta. Kokemuksesta osasimme aavistaa toistemme nautinnon suuruuden ja päädyimme yhtäaikaiseen vavisuttavaan orgasmiin.

Pilluni valui niin omia kuin Janinkin nesteitä. Käännyin selälleni ja Petri oli heti valmiina ”liukkaille”. Tavarani tuntui olevan tiukka Petrin kalulle kaikesta liukasteesta ja verryttelystä huolimatta. Nautinto vain parani, kun mieheni hyväili sormillaan klitoristani. Petrikin näytti entistä tyytyväisemmältä, kun mieheni sormet ylsivät hänen tiukasti ylös vetäytyneille kiveksilleen. Tämän avustuksen myötä myös Petri laukaisi ison valkoisen lastinsa sisääni niin, että perimmätkin sopukat varmasti täyttyivät. Oma kiihotukseni oli jo saavuttanut jatkuvan orgastisen tilan, enkä pystynyt enää erottamaan huippuja toisistaan, kun Petri toi käytetyn pelinsä minulle puhdistettavaksi. Spermaa valui nyt suupielistänikin.

Janin kulli oli herännyt jälleen vahvasti henkiin hänen seuraillessaan nautintoamme. ”Eiköhän nosteta tämä tytön seksielämä seuraavalle tasolle!”, vinkkasi hän Petrille. Olin liian kiimoissani tajutakseni, mitä oli tulossa. Miehet ohjasivat minut yhteistuumin ratsastamaan selällään makaavan mieheni paksulla kepillä. ”Vihdoinkin pääsen tutkimaan näitä kehumiasi maisemia”, sanoi Petri Janille ja työnsi minua kevyesti selästä kohti mieheni syliä pylly pystyyn nousten. Mieheni tarttui vielä käsillään treenattuihin pakaroihini ja levitti koko komeuden Petrin nähtäville koko ajan kyrpäänsä pillussani edestakaisin liikuttaen. Petri levitteli uudelleen vironneella kepillään toisiinsa sekoittuneita ja ympäriinsä valuvia siemennesteitä anukseni ympärille. Pikkuhiljaa hän tuli useammin ja useammin aivan suuaukolle ja siitä edelleen lyhyin liikkein totutellen syvemmälle ja syvemmälle. Odotin henkeäni pidätellen ja yritin rentouttaa itseni.

Huomasin Janin kasvoilta, että hän nautti ohuen seinämä läpi tuntuvasta toisesta kullista, joka yhtyi ensin ehtineen rytmiin. Kun Petri oli saanut työntönsä loppuun asti, osuivat myös miesten kivekset toisiinsa hyväillen. Tunsin olevani täynnä ja äärimmilleen venytetty. Suutelin kiihkeästi Jania suulle ja hän imi kiivaasti suuhuni jäänyttä vieraamme mettä. Ajatukseni alkoivat karkailla ja värisevä tunne täytti koko kehoni. Tein kaikkeni kestääkseni vielä hetken, mutta väistämättä tunne, jota en ollut saavuttanut sitten ensimmäisen orgasmini, oli vierimässä ylleni. Tässä kahden miehen välissä ja heillä täytettynä palasin siihen hetkeen jonka, jos mahdollista, koin vielä voimakkaampana.

Täydellisesti tyydytettyinä kietouduimme kaikki toisiimme ja peittoihin pakoon ulkona paukkuvaa pakkasta. Parempaa perjantaita ei voisi olla. Tai ehkä vielä joskus tulevaisuudessa, jos jatkamme yhteisiä illanviettoja uuden ystävämme kanssa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute