Herkku-puhelin
Tuhma tyttö saa rangaistuksen
tyttönen

Olet töissä, joten käytän tilaisuuteni hyväksi ja seikkailen BDSM-aiheisilla sivuilla. Säikähdän, kun tuletkin jo nyt. Yritän sulkea sivua, jota selailin, mutten onnistu. Tiedän jo valmiiksi, miten alat naljailla minulle epämääräisistä sivuista joilla vietän aikaa. Menet kuitenkin pois puhumatta mitään, arvelen ettet ehkä huomannutkaan pikku seikkailuani ja suljen koneen.

Tulet selkäni taa ja kysyt: "Panettaako?" No, pakkohan minun on panetukseni myöntää. "Siinä tapauksessa... sä varmaan haluat..." ja minä hihkun jo "tietenkin tietenkin!" vaikket ole lopettanut lausettasi vielä. "Ok, siis haluat ihan mitä vaan." lopetat lauseesi ja saat minut hämilleni. "Öö, joo, kai" vastaan. Laitat pehmustetun pannan kaulaani "Eikä sitten mitään vastustelua kun tää on sun kaulassa. Eikä vastalauseita, kaikkiin kysymyksiin vastaus on KYLLÄ. Tämä leikki loppuu kun sanot toisen kerran ei. Onko selvä?" Pakkohan siihen on myöntyä.

Talutat minut olohuoneeseen ja käsket istua tuolille. "Sä varmaan haluat, että sidon sut siihen?" Inhoan vastat tähän kyllä, mutta pakkohan minun on. Sidot käteni selkänojan taakse ja jalkani tuolin jalkoihin, kiinnität ielä pannan selkänojaan. Näytät minulle suupaloa ja kysyt "Haluatkos tän suuhusi, oikein tiukalle?" Vastaan todella nolona kyllä ja avaan suuni. Kiristät remmit todella tiukalle, en saa muljautettua palloa pois suustani mitenkään. Peität vielä silmäni muutamalla kerroksella bondage-teippiä, ja kuiskaat korvaani: "Sä jäät nyt siihen, mä käyn tuolla asioilla. Eikä sitten mitään temppuja"

Viivyt kauan, kuolaan palloni takaa enkä voi paeta. Viimein ovi käy, tunnistan sinut avainten kilinästä. "No niin, tämä tuhma tytteli on taas käynyt erityisen tuhmilla sivuilla, eikös nin?" Nyökkään. "Pitäisiköhän siitä rangaista?" En vastaa mitään, joten toistat kysymyksen ja nyökkään taas. Irrotat minut tuolista ja käsket nelinkontin lattialle, teen työtä käskettyä. Tunnen kuinka jotain kylmää valuu ryppyreiälleni ja yritä huutaa palloni takaa, eihän sinne ole ikinä pantu mitään! Et kuitenkaan välitä, vaan kysyt: "Tyttöhän tahtoo tapin peppuun?" Mietin hetken, kannattaako minun käyttää ainut "ei", mutta tyydyn nyökkäämään. Tunget tapin peppuuni väkisin, vaikka yritän huutaa palloni takana.

"Tätähän sinä halusit... ja nyt seisomaan" Nousen ja tunnen tapin ikävästi sisälläni. Käsket levittää jalat, tunnen kuinka laitat tangon nilkkojeni välin ja toisen polvieni väliin. Käteni teippaat reisiini kiinni ja kaulapannasta pujotat narun katossa olevaan koukkuun. Otat pallon pois suustani ja käsket avata suuta, tilalle saan rengasmallisen gagin. "No niin, nyt on tuhma tyttö paikallaan... varmaan haluat seisoskella siinä tovin?" Nyökkään, ja kuolaa valuu rinnoilleni. Laitat anustappiin värinän päälle.

Seison täysin avuttomana edessäsi ja tunnen kuinka mahlani ja kuolani valuvat solkenaan lattialle. Otat teipin pois silmieni edestä, aiot ottaa kuvia! Räpsittyäsi muutamia kuvia näytät minulle pyykkipoikia. "Nää varmaan tuntuis kivalta nänneissä, eiks joo?" Mieleni tekee pyörittää päätä, mutta odotan sinun tekevän vielä jotain pahempaa, joten alistun kohtalooni ja nyökkään. Tuskallisen hitaasti tuot pyykkipojan nännilleni ja laitat kiinni, samoin teet toiselle. Jätät minut roikkumaan paikalleni pitkäksi aikaa.

Kun viimein savut, repäiset pyykkipojat nänneistäni pois ja irrotat jalkatangot. Pakotat minut polvilleni eteesi, sidot silmäni tiukasti ja pakotat ottaman suihin. Et kuitenkaan laukea, vaan talutat minut makuuhuoneeseen. annat sauvan käteeni ja käsket tyydyttää tarpeeni, hieman nolona ja pettyneenä teen työtä käskettyä, arvaan sinun kuvaavan koko tämän touhun. Saatuani orgasmin, käsket minun nousta päällesi ja ratsastaa kunnolla. Kuola valuu suustani, huomauttelet jatkuvasti tukalasta tilastani ja valitat päällesi tippuvasta kuolasta. Kiihotun vain entisestään ja saan niin mahtavan orgasmin, etten voi semmoiseen uskoakaan. Otat siteeni pois ja kysyt: "olikos tuhman tytön rangaistus sopiva?" En kykene vielä puhumaan, nyökkään ja yritän hymyillä.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute