Herkku-puhelin
Reissussa
Kokeilija

Oltiin matkalla Keski-Suomeen bussilla. Osaston jokavuotinen reissu. Edellisellä reissulla olin vikitellyt vanhempaa naista humalassa. Jotain 20 vuotta itteäni vanhempaa. No nyt kun ite päätin tyytyä muutamaan olueen reissun aikana niin samainen nainen oli jo puolimatkassa hyvässä tuiskeessa.

Jossain vaiheessa reissua hän tuli istumaan viereen ja jutteli niitä näitä. Ainut pikku asia oli että käsi oli mun housuissa ja hieroi kovettunutta kullia tottuneesti.

Katsoin Terhiä silmiin ja sain vastineeksi hymyn. Olin hiukka hämilläni ja samalla kiimainen.

Laitoin pään ihan lähelle kasvoja ja sanoin: Me naidaan ku ollaan perillä. Sain vastineeksi pusun poskelle ja bussissa oli vihellyskonsertti valmis.

No selvittiin perille ja mökit jaettiin entiseen tapaan. Nuoret miehet omaan mökkiin,nuoret naiset omaan, pariskunnat omaan ja vanhat miehet/ naiset omiinsa. Menin sit moikkaan Terhiä heidän mökiinsä ja siellä oli vielä laukkujen purku kesken. Istuin sängylle ja katselin tuota mahtavaa vartaloa. Terhi huikkasi muille naisille et onko sauna jo lämmin ja sai vastauksen että täällä jo saunotaan.

Samalla hänen kätensä avasi farkut ja housuni vedettiin pois. Makasin selälläni ja Terhi riisui Farkut ja paidan. Imaisi kerran kovaa kullia, nousi ylös ja laski pikkarit pois, istui kullin päälle. Tunsin kuuman kostean vanhemman naisen pillun hierovan mua. Terhi hieroi pilluaan samalla kun ratsasti ja äänteli samalla. Omat käteni puristeli rintoja samalla , kun tunsin lastin lähtevän liikkeelle...ehtisin sanoa..multa tulee..kun laskin lastin tuon jumalaisen naisen sisään..ja hänen pillunsa sykki kullini ympärillä ja hän laukesi hieman mun jälkeen...Ovelta kuului: Tuutteko saunaan...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute