Herkku-puhelin
Nuoren kundin Bemarissa 3
pauluska

Seison omakotialueella valkoisen ja ison talon edessä. Lokakuinen ilta oli tumma ja kylmä, palelsi. Soitin kelloa ja jäin arpomaan kuulevatko he soiton tuon kauhean musiikinjumputuksen läpi. Kesti hetki ja sitten joku blondattu hyppyritukka tuli avaamaan.

- Jore, sun huoras tuli! hän kailotti pitkin kämppää.

Talo oli täynnä tupakansavua ja uhoa. Pari kaveria paini lattialla ilman paitaa, rastatukkainen tyttö selitti jotain epäselvää tarinaa, jossa joka kolmas sana oli ”vittu” tai ”sillee” ja huoneiston täytti helvetillinen poppi, jossa Captain Jackilla oli pääosa. Laskin, että kundeja oli kymmenkunta, tyttöjä neljä, kaikki täysi-ikäisiä.

Viimein Jore tuli: mustat kuluneet farkut auki, kädessä keppanapullo. Kainalossa näytti olevan tyttö, joka tuskin lentokentällä pääsisi metallinpaljastimesta läpi. Joren käsi piteli tytön terhakkaa rintaa.

- Vain niin, tulit sen filmin takia, peremmälle kulta, otahan bissee tai siiderii!

- En halua mitään, sen filmin vain, kiitos, rykäisin tiukkana.

- Aivan, silvuplee, Jore ohjasi.

Finninaamaiset kundit katselivat minut taivuteltujen lippisten alta ja Dimex-työtakkien takaa, sätkiä poltellen tai mattoja sylkien. Aloin jo aavistaa mitä heillä oli mielessä, kun Jore laittoi musiikkia pienemmälle ja teki tilaa olohuoneeseen.

- Homman nimi on tää: sä alat nyt siis kiskoo noita kuteitas veke ja me nautitaan. Siis ripata. Ja voi käydä niin, että rapatessa roiskuu...höhöhöhö…

- No en muuten varmasti ala.

- Ja muuten varmasti alat. Muuten ei videoo tipu ja se on huomenna netissä. Ja pissikset, painukaa vittuun, imekää vaikka pihalla röökii sillä aikaa! Jore komensi päällikön lailla.

Seisoin kiimaisten silmäparien tuijoteltavina. Sain murahduksen laittaa sääriin vauhtia. Minun on pakko, muuten minulle nauraa huomenna koko kaupunki. Aloin keinuttaa vartaloa ja muikistella punatuilla huulillani. Vääntelehdin ja päästelin kiimaisia urahduksia, avasin nutturan ja annoin vaaleiden hiukseni päästä vapaaksi. Avasin topin nappeja hitaasti, näyttelin säärtä. Kundit läähättivät sohvilla ja lattialla. Heidän niljakkaista esinahoista kuului hinkkaavaa ääntä. Kullia oli moneen junaan. Pientä ja vähän isompaa, kuhmuraista ja kapeaa, karvatonta ja karvaista. Kaikki ne seisoivat ylväästi vatsaa vasten ja rassauksessa mustuneet kädet tumputtivat niitä.

Repäisin ujosti paitani auki ja tissini rävähtivät esille. Jore vihelsi. Runkkaus kiihtyi. Kiesus, omatkin nännini olivat kivikovat. Basso jynkytti taustalla, tytöt polttivat kessua pihalla ja räkivät kateellisina. Keinutin peppuani kundeihin päin ja raotin pikkuhousujen saumaa. Yksi kaljafirman lippalakkia kantava finninaama ähisi punakkaana nurkassa ja purkautui vuolaasti Joren vanhempien kalliille karvamatolle. Heitin pikkuhousuni pois ja paljastin kundeille ajetun pilluni. Se aiheutti mylvintää ja huohotusta. Kun vielä levitin vaaleanpunaisia pillunhuulia, useimmat amiksista laukesivat. Kulleista lenteli spermaräkää pitkin asuntoa. Toiset antoivat vain sperman valua kyrvän vartta pitkin, kun riettaimmat taas ruiskuttivat siemennesteet sattumanvaraisesti johonkin.

Strippaukseen jälkeen siirryttiin keskikaljasta jäykkään. Leijona-pullot nostettiin pöytään ja Lerssi kärvensi pihalla grillissä makkaraa ja kasleria. Tunnelma muuttui jopa mukavaksi. Keskusteltiin vanteista, tuunauksesta ja suppareista. Pojat kaatoivat minulle paukkua toisen perään ja aloin humaltua.

- Hih…mähän tulen pian humalaan, jos ette lopeta tarjoilua, kikatin kiimaisena sohvalla.

- Vielä lisääää terävää, pojat kannustivat ja kaatoivat lasiin kirkasta.

- Te ootte kaikki niin miehekkään näköisiä, kikatin ja viinaa läikkyi lasista yli.

Amisviiksinen ja öljyiseen kelkkatakkiin pukeutunut Make keksi ensimmäisenä saunan. Se päätettiin lämmittää ja siirtää tarjoilu sinne. Sen valmistuttua pojat olivat heti riisumassa minut ja itseään. Pian istuimme kaikki tilavan saunan lauteilla. Poikien hoikat ja karvattomat vartalot kiiltelivät hiessä, muhkuraiset kullit roikkuivat lavoilla. Muutama uros hieroi jo teinityttöjen vartaloita kiimaisina, pullo kiersi ringissä. Välillä käytiin vilvoittelemassa terassilla ja sitten jatkettiin. Annoin muutaman kundin hieman sormeilla itseäni ja hieroa rintojani. Pilluni oli turvonnut ja täysin mehustunut.

Kapanen laattasi käsilaukkuni päälle. Hieroin poikaa sovittelevasti paljaista hartioista, mutta olin rojahtaa samaan kasaan. Onneksi sain tukea jalkalampusta, jopa kuitenkin kaatui ja lasi helähti. Hups, naureskelin ja nousin maasta hikisenä. Aloin etsiä viinapulloa, mutta pojat tulivat ja sanoivat vievänsä minut lepäämään. Kävelimme suureen makuuhuoneeseen eteisen viereen. Huone oli sisustettu kalliilla maulla.

- Mikä…mikä tää on? mumisin

- Mutsin ja fatsin makkari, Jore sanoi ja kallisti minut beigelle päiväpeitteelle selälleni.

Makasin alastomana isolla parivuoteella kymmenen kiimaisen kundin edessä. He väittelivät ja kinastelivat jostain minuun liittyvästä. Taisivatpa jopa nyrkitkin heilua. Sitten he saivat jonkinlaisen järjestyksen ja paikalle jäi vain kaksi kundia. Ovi vedettiin kiinni ja bileet hävisivät sinne. Molemmat olivat alastomia ja saunapuhtaita, hiestä nihkeitä. Toisella oli punakka paksu kalu, toisella kiero kuin kourutaltta.

- Mitä te teette? sopersin kännissä.

- Me pannaan sua, lutka, toinen veti esinahkansa taakse ja kiipesi vuoteeseen.

- Eiiii, laittakaa edesh kumi…

- No niin varmaan! toinen naurahti ilkeästi ja kiipesi muna ojonsa suutani kohden.

Kundi kiipesi pukille ja työnsi kalunsa sisään suojaamattomana. Hän aloitti epätasaisen hässimisen ja rintojeni imennän. Toinen sankari seivästi kullillaan suuni ja tunki sitä poskeeni piiloon sukkelasti. Hikinen pumppaus kesti ja kesti. Otin vastaan munaa molempiin reikiin, välillä he vaihtoivat paikkoja. Huomasin, että oviaukossa kävi välillä lauma jätkiä ihmettelemässä ja hoputtamassa. Möreä teiniääni sanoi vetävänsä varvit Pirren kanssa sillä välin. En osaa arvioida aikaa, mutta muistan miten se talttamunainen irvisteli päälläni ja tuli pilluuni. Punakkakullinen sen sijaan suihkutti pian sen jälkeen kellertävät spermat naamalleni.

Ehdin nielaista muutaman kerran happea ja pyyhkiä kasvoni puhtaiksi, kun pimeän huoneen ovi jälleen avattiin. Pauhaavan popin keskeltä sisälle tuli kolme kundia, kaksi minulle vierasta ja Lerssi. Toinen oli rotannäköinen ja toinen taas tosi lihava. Kundit käänsivät minut yhteisellä päätöksellä ja levittivät konttiani. Läski lipitti pilluhuulieni välistä ja Lerssi hieroi vaseliinia peppuuni. Kun aukot oli valmisteltu, asettui Lerssi alleni kyrpä pystyssä ja työnsi sen pimpelooni. Rotan näköinen pisti patukkansa suuhuni ja läski kiipesi painavana selkääni ja alkoi nylkyttää himokkaalla munallaan persettäni. Sain munaa reikien täydestä. Varsinkin läski jätkä nussi säälimättömästi peppuani ja se sattui aivan mielettömästi. Hän hikoili ja ähisi selässäni ja valtavalla massallaan painoi selkärankaani lyttyyn.

Minut käytettiin koko yö. Olin unen ja valveen rajamailla, muistan vain kun asentoja ja nussijoita vaihdettiin. Minua käänneltiin ja väänneltiin, pojat vaihtuivat ja pimppa täyttyi kerta toisensa jälkeen tuoreista spermoista. Kaikki kävivät vuorotellen hässimässä, parhaimmat useampaan kertaan. Olin hikinen ja sisällä tuntui valuva lämmin neste. Suussa maistui sperma. Jossakin vaiheessa huomasin, että yksi tyttö makasi koivet levällään makuuhuoneen lattialla ja Jore nussi häntä. Pian koko seurue oli siirtynyt makuuhuoneeseen. Musiikki soi ja kalja virtasi. Kundit panivat minua ja muita tyttöjä vuorotellen, ja jokaiseen aukkoon. Kundit kirmasivat munat pystyssä huoneessa ja miettivät mihin reikään seuraavaksi vehkeensä survaisevat.

Yön mittaan myös uutta porukkaa oli tullut bileisiin. Jore halusi esitellä meille kaikille parikymppisen Josén, joka oli vaihto-opiskelija Ecuadorista. Ja tietenkin hyviin ja vieraanvaraisiin tapoihin kuuluu, että vieras saa myös talon antimia. José riisui t-paidan ja reisitaskuhousut. Hän asetteli hiuksensa poninhännälle ja kiipesi vuoteeseen. Avasin jalkani ja ihailin Josén suklaanruskeaa ihoa ja jämerää rintakehää. Kundin muna sojotti vatsakarvoja vasten nättinä paksuna patukkana, kunnes hän ojensi sen suoraksi ja työnsi pilluuni. José suuteli pehmeillä huulillaan minua ja toisella sormella hieroi peräaukkoani. Huokailin tyytyväisenä ja nautin ulkomaalaisesta pojasta. Session päätteeksi José poimi nännini suuhunsa, lysähti kasaan ja suklainen herkku ruiskutti sisääni vellit.

Viimeinen muistikuva ennen sammumistani:

Kymmenkunta alastonta poikaa seisoi ringissä ympärilläni vetämässä tumppuun. Kaksi tyttöä levitti haarani auki ja alkoivat lipoa pienillä kielillään turvonnutta pimpsaani. Yksi kundeista painoi toisen tytön värjättyä hiuskuontaloa märkää pilluani vasten ja tyttö alkoi ahneemmin imeä spermattua reikääni. Ensimmäiset alkoivat roiskia spermoillaan. Valkoista ainetta pursusi noroina rinnoilleni, vatsalleni ja kaulalleni. Make tuli aivan kasvojeni viereen ja ruttuisesta kalusta suihkusi lastit silmäluomilleni ja poskilleni. Innostuneet kundit vuoron perään tulivat lähemmäksi minua ja ähkäisten laukesivat töhryiselle naamalleni. Ilma oli sakeana siemennesteestä. Imin kaiken minkä ehdin, mutta tehtävä oli mahdoton. Vartalossani oli varmaankin desikaupalla siemenlimaa. Lopuksi vielä imin velttoja ja pahanmakuisia kulleja puhtaaksi. En nähnyt eteeni, koska silmät olivat raskaan nesteen peitossa. Mutta ei minun tarvinnutkaan nähdä, vain aukoa suutani, jossa kundit imettivät lerppujaan. Sammahdin sotkettuna sänkyyn.

--- ---

Heräsin kolinaan. Huimasi ja oksetti, päätä särki. Nousin ylös, vaikka alapäätä jomotti. Kävely oli todella hankalaa. Otin nopeasti pyyhkeen suojakseni ja lähden hoippumaan makuuhuoneesta. Talossa ei näkynyt yhtään teiniä. Sen sijaan kaksi aikuista oli.

Vakavailmeinen mies ja hauras nainen seisoivat olohuoneessa. Paikka oli hävityksen jäljiltä ihan romuna. Lamppu rikki, samoin taulu-tv, seinämaalausta oli töherretty, kaljapulloja rikottu ja viinaa läikytelty, sohvaan oli pursotettu sinappia, ikkuna oli hajotettu ja peitetty jätesäkillä, karvamatto oli noessa, koska grilli oli kumottu siihen ja ennen kaikkea spermalla oli sotkettu kaikki verhoja myöten.

- Soitapas, Anja, poliisit, mies sanoi minua tuijottaen.

- Tässä taitaa olla selityksen paikka, nielaisin.

- Mielelläni kuulisin sen, mutta tuskin se auttaa.

- Poikanne Jore järjesti eilen juhlat ja satuin paikalle, ystävänä siis, ja jotenkin otin lasillisen likaa ja…

- Meillä ei ole poikaa, mies keskeytti tylysti.

- Mutta Jore…päässä alkoi huimata.

- Meillä ei ole lapsia. Te olette näköjään murtautunut tänne pitämään ryyppyleikkejä. Tästä et helpolla selviä.

Seisoin orpona olohuoneen nurkassa, meikit valuneena ja kasvot täynnä kuivunutta spermaa, töhryinen pyyhe ympärilläni. Vagina pumpattuna nuorten miesten hedelmällisellä spermalla.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute