Herkku-puhelin
Nuoren kundin Bemarissa 5
pauluska

Illalla ravintolassa mieheni ja Jore olivat jo niin hyvää pataa. Juttu rönsyili ja mieheni vingutti baaritiskillä ahkerasti luottokorttia. Pyysin häntä hillitsemään juomista, mutta pojat vaan löivät lisää pökkyä pesään ja yllyttivät. Itsessään ravintola oli keskellä viikkoa puoliksi tyhjä. Kirkkaiden valojen seassa disco-osastolla pyöri vain muutama tanssija ja samanlainen oli myöskin menestys päälavalla, jossa esiintyi paikallinen iskelmäsuuruus Jorma-Kalervo.

Istuimme pyöreässä looshissa lavan vieressä ja katsoin pieneen lappuun, jonka olin saanut päivällä: ”ilmaannu illalla discoon, saat levyn”. Niin siinä luki. Olin pukeutunut valkoiseen läpikuultavaan mekkoon ja korkkareihin. Mieheni uhosi Joren kanssa kilpaa ja kippasi kossuvissyä kitaan. Hänen puheensa sammalsi hieman ja silmät harhailivat. Sojonen ja Mällinen pingottivat ympärilläni mustissa kuluneissa farkuissaan ja Hawaiji-paidoissaan. Tällä kertaa halusin estää porealtaan tapaiset kourimiset ja niinpä otin ohjat omiin käsiini:

- Siellä on ihanaa musiikkia. Mennään, rakas, tanssimaan?

- Ääh…humppaa. En minä, mutta tuo Jore on joutilas, mieheni sanoi kauhistuksekseni.

- Ei noin nuori mies varmaan halua edes, estelin.

- Ihan mielelläni, Jore oli jo ylhäällä ja kädessäni kiinni.

Hän talutti minut aivan lavan viereen ja likisti itseään vasten. Farkkujen etumus oli muhkuraisen kova. Jore kietoi kätensä takamukselleni ja aloimme tanssia hitaasti, Jorma-Kalervon väristäessä ääntään. Kädet hyväilivät peppuani, kieli tunkeutui irstaasti korvaani. Kundi kuiskaisi tupakanmakuisella äänellään:

- Täähän meni hyvin. Ukkos ei aavista mitään.

- Meidän pitää lopettaa tämä, yritin.

- Tänään saat tuheroos kankea niin ettei paremmasta väliä, Jore murahti.

Jore vilkutti miehelleni, kun kiidimme pöytämme ohi mekko hulmuten. Mieheni nyökkäsi, eikä ymmärtänyt taaskaan mitään. Jorma-Kalervo lopetti kappaleen ja olin aivan hikinen. Jore oli valmis jo uuteen vetoon, mutta mieheni viittoili jo kiivaasti pöydässä.

- Mennään meidän huoneeseen, siellä on viskiä.

- Eikö kuitenkin mennä nukkumaan, kokeilin.

- Älä nyt nalkuta, mieheni murjaisi.

Huojuva seurue lähti kävelemään huoneita kohti. Jore ja mieheni edellä kaulakkain, minä keskimmäisenä ja pojat perässä. He nostelivat julkeasti hamettani, puristelivat pepustani ja nauraa kihersivät. Sisässä huoneessa mieheni esiintyi mahtipontisesti ja kaatoi kaikille viinaa reippaasti. Hän ja Jore istuivat sohvatuoleissa, me loput vuoteella. Nieleskelin omaa paukkuani hiljaa ja tuijottelin ulos.

Sojonen makasi takanani ja kuulin hänen jo avaavan vyötään. Kovaäänisen juttelun lomassa kukaan ei kuullut, kun Sojonen avasi vetoketjunsa ja hieroi kovettunutta kankeaan. Onneksi mieheni ei tajunnut, kun Sojonen nosti hieman hamettani ja painautui liki minua. Hän ähkäisi kerran ja kalu luiskahti sisään. Poika liikkui vainvihkaa, nylkytti ja keinui pakaroideni välissä.

Purin huultani ja annoin uroksen tehdä työtään. Sojonen nautti ja sulki silmänsä. Supisin hiljaa Sojoselle ja varoitin häntä tällä kertaa tulemasta sisään, nyt oli otollisin ovulaatioaika, enkä todellakaan halunnut alkaa kantaa amiksen äpärää. Sojonen lupasi vetää kalun pois.

Mieheni halusi välttämättä kuunnella musiikkia ja yhdessä tuumin hän alkoi Joren kanssa etsiä sopivaa radiokanavaa. Sojonen upotti paskaiset kyntensä lantiooni ja ähisi tyytyväisenä. Syyn huomasin vasta hetken kuluttua. Terska sykki sisässäni ja sisälleni tulvi lämmintä spermaa. Kirosin hiljaa ja kiskaisin kullin pois sisästäni.

- Meillä olis oikein hyvää amatööripornoa, jos haluat nähdä, Ismo? Jore alkoi sönköttää yhtäkkiä.

- Eiii! kiljaisin. – Tai siis ei mitään roskaa kyllä katsota, korjasin.

- Eiku totta kai. Totta vitusha, mieheni sopersi ja teki jo tuttavuutta minibaarille.

Jore kaivoi esille poltetun levyn ja tunki sen soittimeen. Posket punottaen painoin pääni alas. Kuva oli epätarkkaa, mutta selvempi ihminen olisi tunnistanut minut. Seisomassa huoltohallin lattialla ja pian polvillani, munat suussa. Mieheni huojui ja nauroi. Hän taputti Jorea selkään ja kehui panomieheksi.

- Pääsit painaan joku raukan kiimaista muijaa, se on miehen työ!

Mieheni horjahti kerran, kompastui kenkäänsä ja lysähti vuoteelle. Suusta alkoi kuulua korinaa ja humalaista sammuneen muminaa. Silloin pojat pääsivät irti. Jore repi mekon päältäni ja kiipesi rintojeni väliin. Hän survaisi munansa suuhuni ja alkoi nussia poskeen kuin pieni kani.

- Ei ei, laitatte kaikki ainakin kondomit, kielsin poikia.

- Ei niitä nyt tässä ole, eikä tarvita, Sojonen päätti.

Sanojensa vakuudeksi läski sulloi itsensä alleni ja yritti työntää kalunsa kuivaan peppuuni. Hakkasin nyrkeillä ilmaa ja uhkasin huutaa apua. Jore kuitenkin laittoi munansa suuhuni ja sinne hukkui se huuto. Sojonen käytti tilannetta hyväksi ja seivästi kullinsa väkisin anukseeni. Mällinenkin jo räkäisi limpin terskansa päälle ja laittoi kalun vaginaani. Mieheni kuorsasi tyytyväisenä vieressä, eikä tajunnut, että nuoret amikset käyttivät hänen vaimoaan.

- Hei, tänne mahtuu toinenkin! Mällinen tajusi.

Minne mahtuu? Ajatukseni keskeytyi, kun Jore pakitti hieman alaspäin ja sovitti kaluaan samaan reikään Mällisen kanssa. No ei taatusti sovi, kävi mielessä, mutta pojat olivat jo tottuneet saamaan mitä halusivat. Milli kerrallaan, todella hitaasti, kivuliaasti, Jorenkin kalu mahtui sisälle. Kun molemmat olivat pohjassa, pojat alkoivat panna vuorotahtiin. Kun vielä Sojonenkin alkoi liikutella suoroaan, alapää oli haljeta lihan määrästä. Uikutin kuin kuikka kolmen kalun puristuksessa. Lisäksi taustalla televisiossa panin äänekkäästi huoltohallissa poikien kanssa. Huone siis hukkui huutoihini.

Pojat kinastelivat panotahdista ja Mällistä ärsytti pannessa katsoa samalla Joren hyllyvää persettä. Homma päätettiin lopettaa. Pillu päästi lurpsahtavan äänin tyhjetessään. Pojat tyytyivät nussimaan yksi kalu kerrallaan per reikä. Aina kolmas kaveri kiipesi kasvojeni eteen ja pakotti minut nuolemaan munan lisäksi myös kiveksiä, hikistä välilihaa ja lemahtavaa persereikää. Yksi kerrallaan amikset laskivat piimät sisääni estelyistäni huolimatta.

Kun he olivat viimein kylläisiä, oli nauha panosta loppunut. Mies makasi sängyllä kiemuralla ja kuolasi unissaan. Pojatkin alkoivat olla niin humalassa, että he unohtivat levyn koneeseen ja läträsivät loput viinat huiviin. Kuivailin sillä välin spermoja vartalostani ja savettipyyhkeellä myös pillustani. Hirvitti vähän mitä liemet saisivat aikaan tähän aikaan kuukaudesta.

Viimeinen tulikoe oli kuitenkin tekemättä. Mällinen ja Sojonen pitelivät minua käsistä kiinni ja pakottivat polvilleni. Naureskeleva ja umpikänninen Jore huojui eteeni. Hän piteli löysää ja haisevaa nakkiaan kädessään ja tähtäsi minua kohti.

- Heiii, lopettakaa! säikähdin.

Sojosen käsi väänsi leukani levälleen ja suuni auki. Silmäni kohtasivat kauhusta kankeina Joren ruttuisen terskan, josta sihahti keltaista pissaa naamalleni. Seuraavat kaaret osuivat jo suuhuni. Oli vaikeuksia niellä niin paljon ja lämmintä nestettä. Yskin tukehtumisen rajamailla ja haukoin henkeäni. Jore loristi viimeiset tipat ja ravisteli vehkeen.

- Se oli opetus sulle huora! Mitäs vikittelet nuoria poikia kiimoissasi, Jore tiuski.

He tyhjensivät minibaarin ja poistuivat huoneesta. Jäin naama ureassa polvilleni lattialle. Mies vain tehosti kuorsaustaan. Enempää minua ei voisi nöyryyttää. Mutta onneksi minulla oli cd hallussani. Nyt he eivät voisi minulle enää mitään…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute