Herkku-puhelin
Maalari hommissa
Zara

Olen 22-vuotias naismaalari. Työskentelen siis miesvoittoisella alalla. Työpäivät kuluvat töitä tehdessä ja hieman flirttaillessa raksamiesten kanssa. En ole koskaan mennyt pientä flirttiä pidemmälle, paitsi viime kesänä.

Olin eräällä kerrostalotyömaalla ja asukkaiden tuloon oli pari päivää. Yhdessä asunnossa oli pientä korjattavaa ja sattuipa sopivasti samassa asunnossa oli myös kolmekymppinen kalusteasentaja Janne, jonka kanssa tulin hyvin juttuun.

- Ai kato mun lempimaalarihan se siinä, Janne huikkasi.

- Päädyttiin näköjään saman katon alle, naurahdin.

- Kyllä mulla ois käyttöä tollaselle pakkaukselle, Janne tokaisi.

Nauraen siirryin makuuhuoneeseen tekemään työni.

Aloin maalaamaan seinää enkä huomannut, kun Janne tuli oviaukkoon katselemaan. Havahduin, kun tunsin, että minua katsellaan. Käännyin ja näin Jannen. Janne katseli minua hymyillen.

- Mikäs nyt noin hymyilyttää?

- Sinä.

- Minä?

- Niin. Olen usein miettinyt, että minkälainen vartalo haalareittesi alta löytyy… Ja nyt ajattelin ottaa siitä selvää.

Katselin Jannea sanattomana ja tunsin hiukan punastuvan. Janne tuli eteeni seisomaan ja alkoi avaamaan haalareitteni vetoketjua. Janne käänsi minut ympäri ja painautui kiinni minuun. Hän alkoi toisella kädellä puristella rintojani topin päältä (minulla oli haalareitten alla toppi ja stringit) ja toinen käsi lipui haaroihini painaen kevyesti häpyni päältä. Tunsin pilluni kostuvan tästä yllättävästä käänteestä ja aloin hieromaan peppuani Jannen etumusta vasten, jossa jo tuntui pientä kovettumaa.

- Ihanan kiinteät rinnat, Janne supisi korvaani.

Nännini alkoivat nöpöttämään Jannen käsittelyssä ja kun Janne vielä vie sormensa stringieni sisälle en voinut olla huokaisematta.

- Taidat tykätä tästä?

- Joo… huokaisin.

Janne hyväili taitavasti klitorista ja työnsi yhden sormen sisääni. Voi pojat, miten hyvältä se tuntui. Äkkiä Janne lopetti ja käski mun riisua. Riisuin hitaasti haalarit, topin ja stringit ja katselin miten Jannen housuissa pullotti. Janne avasi housujensa vetoketjun ja päästi kullinsa vapaaksi. Katselin kullia himoissani ja nuolaisin huuliani. Polvistuin Jannen eteen ja tartuin käsilläni kulliin. Runkkasin muutaman vedon ja nuolaisin kullin vartta. Aloin imeä kullia posket lommollaan ja samalla puristelin palleja. Janne murahteli tyytyväisenä ja piteli päästäni kiinni. Yhtäkkiä Janne vetäytyi suustani ja käski mennä nojamaan seinää vasten. Nousin ylös ja otin tukea seinästä. Pyllistin ja tunsin Jannen kädet pakaroillani. Janne puristeli pakaroitani ja samalla tunsin kuinka hän nuolaisi pilluani.

- Oih… huokaisin.

- Ollaanpas sitä märkä. Nyt saa pillusi maistaa oikein kunnon kullia.

Janne tarttui lantiostani kiinni ja hieroi kullin päällä häpyhuuliani.

- Työnä jo, sanoin himoissani.

Ja niin Janne survaisi kullinsa pilluun ja aloitti hurjan panemisen. Kädet hakeutuivat rinnoille, jotka pomppivat työntöjen tahdissa. Janne puristeli ja hieroi rintojani kullin pumpatessa pillussani. Tunsin miten orkku lähestyi ja kun Janne vielä hieraisi klitoristani, sain mahtavan orkun. Jalat meinasi lähteä alta ja pillu supisteli Janne kullin ympärillä. Janne vetäisi kullin pois ja suuteli intohimoisesti suulle.

- Ja nyt käyt lattialle makaamaan, Janne käski.

Vapisevin jaloin siirryin lattialle makaamaan. Janne nosti jalkani olkapäilleen ja työntyi sisään.

- Ihanan tiukka pillu, Janne murahteli työnnellessään.

Voihkin ja inisin Jannen alla. Janne alkoi näykkimään nännejäni työntöjen tahdissa. Seuraava orkku alkoi olla tulossa. Iskin kynteni Jannen selkään ja luulin jo, että taju lähtee. Tuntui, että pilluni olisi imenyt Jannen kullin jonnekin syvälle. Ja tämä oli myös liika Jannelle, joka laukaisi spermansa pilluuni karjahdellen. Janne lysähti päälleni ja hetken vedimme henkeä.

- No mitäs pidit vartalostani, kysyin.

- Oikein hyvä. Varsinkin pillu, Janne sanoi hymyillen.

Janne nousi ylös ja auttoi minutkin ylös. Aloimme pukeutumaan ja Janne vielä suuteli kiihkeästi kouraisten samalla peppuani. Jatkoimme työntekoa hymyillen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute