Herkku-puhelin
Perheonnea 8
Terhi

Terhi otti jatkuvaksi tavakseen kulkea aamuisin, ja usein myös iltaisin kiihottavan näköisissä pikkuhousuissa, ja yläosan verhona oli läpikuultava tai muuten rinnat hyvin esiin tuova paita, hän kyllä tietää mikä minua miellyttää kun haluaa saada kullini seisomaan.

Satu oli eräänä aamuna jo mennyt tentteihin, kun olimme Terhin kanssa arki vapaalla ja söimme aamiaista, Terhi kulki monesti hakemassa jotain "unohtunutta" pöytään, ja useimmiten se jokin oli ala kaapissa jolloin hänen ihanan seksikäs pyllynsä oli ihailuni kohteena.

Kun Terhi taas meni ala kaapille ja kumartui selin minuun, nousin ylös ja menin takaapäin kiinni häneen kulli kovana, otin rinnoista kiinni ja kullini kosketti Terhin kiimaiseen jalkoväliin, vapautin kullini alushousuista ja laskin myös Terhin pikkuhousut alas.

Hän astuikin heti pois niistä ja nojasi keittiön työtasoon jalat levällään, työntelin kulliani pillua pitkin hivellen sillä Terhin häpyä, käteni hyväilivät rintoja kun suutelin hänen niskaansa.

Kullini kastui Terhin pillusta valuvasta liukkaasta nektarista, ja hän huokaili kun hyväilin häntä yhä enemmän, nostin paidan pois Terhin päältä ja hän tarttui kovaan kulliini ohjaten minut takaapäin sisälleen.

Tuntui ihanalta saada taas tuntea Terhin täyteläinen pillu kullini ympärillä, hän huokaili ja sanoi: Rakas Rauno, olen niin onnellinen kun haluat minua vaikka sopimusta Sadun kanssa onkin vielä useita päiviä jäljellä. Vastasin Terhille kiimaisena: Olen useimmiten Sadun kanssa rakastellessa ajatellut vain sinua.

Takerruin melko kovalla otteella Terhin lantiosta, ja sain kuulla kiimaisen naisen nautinnollista ääntelyä kun tunkeuduin hitaasti mutta silti rajusti häneen, Terhi laski rintansa pöytätasolle tarjoten minulle parastaan.

Huokailimme nauttien pitkään, ja Terhi huudahti kovaa: Raunoo minulta tulee, tule kovaa aaaaaah. Terhin pylly puski minua vasten voimalla kun ihana nainen sai orgasmin, ja pillu puristeli kulliani.

Terhi huusi ja vaikeroi tosi kovaa, hyväilin klitorista ja orgasmi jatkui, pallini vetäytyivät kun mylvähtäen ruiskusin spermaa Terhiin, olimme pitkään sisäkkäin nauttien raukeasta tunteesta.

Terhi kuiskasi minulle: Rakas. Irrottauduimme ja vielä melko kookas kullini sai heti Terhin huulet ympärilleen, kun hän imi ja nuoli sitä "puhtaaksi", nautin silmät kiinni huokaillen, mieleeni muistui kuinka Terhi otti minut sisäänsä ensi kerran silloin aikanaan keittiön tuolilla istuessani.

Vaikka suhteemme onkin avoin seksuaalisesti Sadun ja Terhin kanssa, ja nautin paljon molemmista, on minulle kuitenkin tullut selväksi että Terhiä minä haluan enemmän.

Kannoin Terhin makuuhuoneeseen nuollen vuorostani hänen spermaisen pillunsa, makailimme kiinni toisissamme hyväillen hiljaa toisiamme, kun kerroin Terhille miten paljon enemmän häntä haluan kuin tytärpuoltaan Satua, hän painautui lujemmin minuun kiinni katsoen minua itkuisin mutta onnellisin silmin, ja sanoi: Olet Rauno parasta mitä nainen voi toivoa, ja kunhan olemme antaneet Sadulle jäljellä olevat lahjapäivät ja yöt, on ehkä viisainta jutella Sadun kanssa näistä asioista.

Kiitos kun kerroit minulle miten tunnet, nyt minun ei tarvitse enää kokea olevani sivuosassa tässä perheessä.

kun olimme levänneet riittävästi kyetäkseni taas yhdyntään, Terhi halusi ratsastaa päälläni minkä hän teki taas täysillä antautuen, minä laukesin melko nopeasti kun Terhi pilluaan supistellen vei minut tottuneesti huipulle.

Nuolin ja hyväilin Terhille orgasmin hitaan nautinnollisesti kuten ennenkin, Terhi onkin sanonut ettei ole koskaan saanut yhtä hellää suuseksiä, kuin minun kanssani, toki myös unohtamatta rakasteluamme kaikkine helline alueineen, joskus hyväilemme toisiamme saamatta kumpikaan orgasmia, joskus taas tyydytämme toisemme jopa saaden lähes yhtaikaisen täyttymyksen.

Usein on myös niin, että Terhi hyväilee minut huipulle, ja nukahdamme sylikkäin, vastaavasti minä kaappaan hänet heti töistä tultuaan syliini, ja hellin hänet laukeamaan useita kertoja välittämättä itsestäni.

Tokihan tämä kaikki on oikeaa välittämistä, kun voi ilman miehistä orgasmi"pakkoani" tyydyttää Terhin täysin, ja mikäpä olisi kauniimpaa kuultavaa kuin Terhin kiima huudot, kun hän saa nauttia orgasmien ihanuudesta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute