Herkku-puhelin
Reissussa II
Kokeilija

Hengitys tasaantuu ja tunnen kun Terhi nousee päältäni ja kiimaiset nesteet valuu pitkin kullia ja sisäreisiäni.

Terhi sanoo menevänsä saunaan ja minä nousen ylös katson vaatteitani ja meinaan lähteä omalle mökille saunomaan, kun huomaan ovella Jaanan. Hän hymyilee ja kysyy: saitko pussit tyhjäksi. Vastaan vaan: hyvältä tuntui.

Jaana käskee mennä pesemään itseni. Yritän sanoa meneväni omalle mökille mutta Jaana tulee ja ottaa kädestä kiinni taluttaa mut kylppärin ovelle ja avaa oven. Menen suihkuun ja pesen itsestäni kaikki spermat ja Terhin kiimaiset mehut. Saunan ovi aukeaa ja Terhi käskee mut saunoman. Menen saunaan ja siellä on vielä Minna ja Hanna istumassa. Katson noita alastomia vartaloita ja tunnen paineen kasvavan jalkovälissä. Sen huomaavat myös naiset. Hanna sanoo: Taidat tykätä näkemästäs;) tules löylyihin. Istun keskelle ja tunnen katseiden vaan saavan seisokkini entistä kovemmaksi. Minnan käsi painautuu reidelleni ja sanoo haluavansa munaa. Häkellyn naisen suorasta puheesta.

Hanna nousee ja lähtee suihkuun. Katson tuon noin 45-vuotiaan vartaloa,kun se poistuu ovesta. Käsi kääntää pääni ja tunnen Minnan huulet omillani, hän nousee istumaan syliini ja tunnen hikisen ja kuuman vartalon sylissäni. Hän nousee ylöspäin ja asettaa kullini pillunhuulienvälin ja alkaa hitaasti painaa sitä sisäänsä. Tunnen että tämä nainen on todella valmis kun kostea pillu vaan liukuu alas ja ottaa koko komeuden sisään. Laitan käteni hänen pakaroilleen ja suutelen kuumaa hikistä kaulaa. Puristelen ja levittelen noita ihanan kiinteää peppua.

Minna voihkii ja tunnen kuinka pillu supistuu ympärilleni. Hän lopettaa ratsastamisen, ja kietoo kädet ympärilleni. Oliko se tässä ajattelen kun hän nousee pienen huilaamisen jälkeen ylös päältäni ja poistuu suihkuun. Itse heitän yhdet löylyt ja menen suihkuun. Minna kuivailee itseensä ja kiittää kun sai mitä halusi. Olen pettynyt ja kullini seisoo edelleen.

Minna huikkaa Jaanalle: Jätin sullekin vielä.

Jaana tulee ja laskee pyyhkeensä alas." Tuo ihana 40-vuotiaan kiinteä kroppa pienillä rinnoilla": Vai ei Minna onnistunut sua laukasen uudestaan. kuuluu Jaanan suusta. Jaana istuu saunan alalauteelle ja käskee mua nuolemaan itseään. Painan pääni hänen reisiensä väliin ja kun kieleni alkaa pyöriä huulien pinnalla niin Jaana käskee lopettaa kiusaamisen ja nuolemaan kunnolla. Avaan nuo huulet ja kieleni painan aivan pillun alaosaan. kieleni nousee sieltä hitaasti ylöspäin ja tätä jatkan hetken kun Jaana sanoo: Nyt nait mua. Jaana painaa mut pois ja nousee ylös, kääntyy ympäri ja minä asetan kullin huulille ja painan sisään. Sanon Jaanalle ota siitä, hän alkaa liikutella itseään ja joka kerta kun hän on liu'uttanut pillun sisään ja ulos niin tunnen kuinka kosteus lisääntyy sisällä.. tunnen olevani lähellä ja sanon Jaanalle kohta tulevani. Jaana sanoo: anna tulla vaan.

Otan ohjat omiin käsiin. Painan nopeilla työnnöillä kullia sisään ja ulos kunnes spermat syöksyvät Jaanan sisälle ja tunnen kuinka pillu supistelee ympärilläni ja Jaanakin voihkii ja laukeaa..Kiitos lelu hän saa sanottua ;)

Vetäydyn suihkuun ja pesen itseni..Jaana sanoo että saan illalla tulla käymään vielä uudestaan ja tyydyttää Hannankin tarpeet..

Poistun paikalta tietäen tulevani vielä uudestaan

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute