Herkku-puhelin
Nuori rouva
pikapanot

Naapurini tuli melko pian leipomistarvikkeineen mitkä hän laittoi keittiön tasolle ja tuli heti suutelemaan.

Hänellä oli kevyt hame ja ohut paita verhoamassa kaunista vartaloaan, kouraisin rintoja mitkä olivat vain puseron peittämät, ja nostaessani hametta oli pikkuhousut "unohtuneet"pois.

Suutelumme oli kiihkeää ja hän avasi minun housuni päästäen jo tutuksi tulleen kullini vapaaksi, hänen siro kätensä veteli esinahkaa terskan päällä. Miten ihanalta se tuntui taas.

Nostin hänet helposti keittiön pöydälle selälleen ja levitin reidet alkaen nuolla pillua, hän huokaili ja voihki kiemurrellen kun keskityin hellästi pillun hyväilyyn, kiusoittelin häntä pitkään, hän suorastaan ulvoi ja vaati minua nuolemaan yhä nopeammin.

Pillu vuoti limaa ja nainen nautti, pillu sykki ja lantion pohja nyki rytmikkäästi kun orgasmi teki tuloaan, kevensin kosketusta ja hän purkautui klitoris suussani hangaten pilluaan suutani vasten.

Orgasmi jatkui pitkään, oikeastaan se ei loppunutkaan kun jo työnsin kullini häneen sisälle, painoin pohjaan ja nautimme toisistamme, silloin tajusin ettei ole kortsua ja vetäydyin pois.

Hän vaati minua sisälleen, mutta sanoin hakevani kumin ja sitten saat kullia niin paljon kuin haluat, olin hänen luonaan nussiessa päästänyt suurimmat paineet pois, ja kun sain kortsun päälle ja tunkeuduin odottavaan pilluun tiesin kestäväni pitkään.

Hän ulvoi ja sopersi jotain, mistä ei saanut selvää kun seivästin hänet nostaen jalat olkapäilleni, painoin kullia tasaisesti häneen ja orgasmi huuto oli mahtava kun hän taas laukesi, kulli oli pillussa kun nostin hänet syliini ja kannoin sänkyyni.

Hän nuoli kasvojani ja toisteli miten hyvää tekee, laskin hänet sänkyyni vedin kullin pillusta ja käänsin hänet eteeni siro perse pystyssä, asetin tyynyjä hänen alleen jolloin hän sai oltua rennosti kontallaan.

Imin taas klitorista ja pillunhuulia, hame valahti pääni yli ja teki jotenkin tunteen kuin olisin "salassa" nuolemassa pilluaan, hän ei varmaan ollut koskaan saanut sellaista hellimistä kuin nyt.

Pillu oli melko auki nussimisen jäljiltä, ja sain kieleni syvälle. Kun aloin tavoitella sormellani hänen g-pistettään löysin sen ja se oli menoa, painelin kevyesti sitä sormellani pyöritellen kieltäni klitoriksella, uuuuaaaaa kiljui nainen joka sai taas ties monennenko orgasmin.

Perse täristen hän voihki ja huusi, nyt oli minun saatava kullini pian häneen ja painoinkin sen kerralla pohjaan, täyteläinen pillu sykki kullini ympärillä kun nautiskellen otin hänet takaa, luullakseni paras pillu mitä olen milloinkaan nussinut.

Annoin kovan kullini tahtia vaihdellen ottaa kaiken irti tästä naapurin herkku perseestä, tunsin kuinka kivekset vetäytyivät mutta olin harjoitellut jo vuosia hallitsemaan laukeamistani, ja nyt siitä sain palkkioni.

olin jatkuvasti hilkulla saada orgasmin, mutta pidätin kuin olisin pidätellyt kustani saaden laukeamiseni pidettyä juuri ja juuri tulematta, nautinto kasvoi kuitenkin niin paljon kun hänen pillunsa taas puristeli rytmikkäästi, laukesin oikeaan sarja orgasmiin.

Tässä se harjoittelun tulos, orgasmini oli raju ja pitkä kestoinen kun lanteista kiinni pitäen pumppasin itseni tyhjäksi täysin voipuneeseen naiseen.

Olin itsekin ihan täysin tyydytetty kun irrottauduin hänestä ja laskeuduin makuulle, hän makasi tyynyjen päällä henkeään haukkoen silmät ummessa.

Kun hän avasi silmänsä ja hymyili raukeana, tiesin antaneeni hänelle enemmän kuin kukaan koskaan, hän kierähti viereeni ja kuiskasi: Olet ihana mies, en ole koskaan tiennyt miten ihanaa rakastelu voi olla, ja nyt olen pulassa kun haluan vain sinua enkä kerjätä miestäni "käymään"päälläni tyhjenemässä.

En usko että olen olen koskaan ennen saanut oikeaa orgasmia tätä ennen, nautintoa kyllä mutta en ole lauennut todella, ja ties kuinka pitkään olin orgasmin huumassa kun ajantajuni on ihan kadonnut.

Miltä sinusta tuntui?Hän kysyi. Vastasin saaneeni myös parhaan nautinnon kuin milloinkaan, eikä tämä ole imartelua vaan sain ensimmäisen kerran täysin hallittua orgasmiani niin kuin halusin, ja se sai minut lopulta räjähtämään pilluusi.

Kerroin hänelle siinä maatessamme miten olen jo vuosia harjoitellut lantionpohjan lihaksiani niin, että pystyn kuin säätelemään orgasmini tulemista, mutta kaikella on rajansa kun sinä ääntelit ja pillusi sykki kiristellen kullini ympärillä, oli pidättely enempää turhaa.

Orgasmini tuli pitkäkestoisena, kuin olisin saanut useaan kertaan, hän katsoi kulliani kortsun roikkuessa spermoineen mitä oli tullut melko paljon, varsinkin kun ei edes ollut mennyt kovin kauaa kun purkauduin häneen edellisen kerran.

Hän hymyili ja kysyi: pystytkö saamaan aina orgasmin uudelleen noin pian?Kun sait jo meillä ollessamme eikä siitä ole vielä kovin kauaa, kysyn siksi kun haluaisin että tulet minun suuhuni.

Sanoin hänelle: Kunhan siistiydytään ja leivot, niin tulen kyllä antamaan merkin milloin voit toteuttaa unelmasi, menimme pesulle ja sen jälkeen hän leipoi iloisena hyräillen keittiössä.

Meni pari tuntia ja tuntui että on aika kun menin kulliani hivellen hänen luokseen, kulli oli jo mukavan kokoinen kun hän ihastunut ilme kasvoillaan laskeutui polvilleen eteeni.

Hän veteli kädellään vartta ja otti terskan huulilleen nuolaisi ja upotti sen kokonaan suuhunsa, maiskahtelu oli kuin musiikkia kun hän kiihkeästi imi ja nuoli kaluani.

Hän otti kullin melko syvälle, ja se teki selvästi huonoa kun hän yski voimakkaasti, naurahdimme ja hän jatkoi imutusta.

Sanoin että kun hivelet kiveksiä samalla saan varmasti melko pian orgasmin, sillä kuumotus lisääntyi orgasmin lähestyessä, ja sanoin voihkien: Ole valmis olen tulossa, hän imi ja nuoli rajummin kun huudahdin, nyt tulee aaaaah. Hän otti kaiken sperman suuhunsa ja näytti sen minulle avaten suunsa ja samalla hän nieli kaiken.

Vieläkin hän alkoi nuolla jo veltostuvaa kulliani, ja annoin hänen rauhassa nauttia kun hän oli pyytänyt spermaani maistaakseen, kun hän oli nuollut kaiken oli kullikin jo veltto ja hän päästi sen varovasti suustaan.

Hän oli yhä polvillaan edessäni, katsoi minua silmiin ja sanoi: Kiitos kun annoit juoda ihanaa nestettäsi, se on hyvää vaikkakin oli melko vaikeaa niellä.

Vastasin ettei kiittämistä, ja jos joskus haluat saat kunnon lastin suuhusi, nyt kun olit imenyt pillullasi minut jo niin kuiviin ettei ollut paljoa annettavaa.

Hän nousi ja suutelimme taas pitkään, kun hän istui keittiön tuolille sanoen olevansa kuin tien risteyksessä tunteineen, hän ei halua olla mikään seksin kerjäläinen, mutta toisaalta hän on kuitenkin naimisissa ja ero ei tunnu oikealta ratkaisulta, sitä paitsi sinulla on varmaan kokeneita naisia jonossa tulemaan nauttimaan kanssasi.

Olin aika vaivautunut, mutta sanoin että minä tapaan joskus kyllä naisia jotka ovat minulle jo pitempiä tuttavuuksia, muttei ole ole ketään johon olisin mitenkään sitoutunut, enkä tietenkään odota sinulta että rikkoisit liittosi ja olemme molemmat olleet vapaaehtoisesti tässä ja teillä, joten saat kuunnella itseäsi miten haluat jatkossa, jos haluat ollenkaan.

Hän nousi tarttui käteeni, vei sen märälle pillulleen ja sanoi: Varmasti haluan sinua lisää, ei tällaista nautintoa voi jättää saamatta, mutta tutkistelen itseäni ja jos omatuntoni sallii, tulen taas sopivan ajan tullen luoksesi.

Nostin hänet pöydälle ja nuolin pillua kunnes hän ulvoen vaipui orgasmiin.

Nähtäväksi jää miten jatkossa teemme.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute