Herkku-puhelin
Yh naapurista
Wireless25

Tämä tapahtui kesälomalla.

Taas satoi, niin kuin tänä kesälomana lähes jokaisena päivänä.

Olin juuri aamulla vienyt matot pihalle ja tietenkin unohtanut ne sateeseen, astelin hakemaan läpimärkiä mattoja kastuen samalla tietysti itse...

Olin saanut matot mukaan, kun vierestä kuului tuttu morjestus, naapurin Susanna oli päättänyt viettää lomapäiväänsä pyöräillen...onneksi en ollut ainoa joka kastui, naureskelin mielessäni..

"Olin kirkonkylällä asti, kun alkoi sataa, Susanna tokaisi.

Itse en kerennyt kuin ovelta tähän, mutta kastuin ihan tarpeeksi itsekin, vastasin, ja yritin vielä jotenkin hymyillä vahingoniloisena.

Samaan hengenvetoon oli pakko vielä tokaista, että valkoinen toppi ei välttämättä ole paras pyöräilyasu.

Susanna kun oli nykäissyt paria numeroa pienen topin päälleen, ja saanut sen kasteltua pyöräreissullaan kokonaan täysin läpikuultavaksi..

44-vuotiaan naapurin rinnat olivat kuin tarkoituksella esillä.

"Onko pakko sitten katsella", kuului oven raosta ennenkin ovi tärähti kiinni.

No, märät matot kylppäriin ja takapihalle juomaan päiväkahvia, vieläkin nauratti kuinka sain naapurin emännän kunnolla punastumaan.

Päivä alkoi jo vaihtua iltaan, oli tulossa taas pirun sateinen yö.

Kuulinkohan harhoja vai koputtiko jo oveen? (ovikelloni ei ole toiminut pariin vuoteen)

Pakko kai se on mennä katsomaan, ja vähän hämilläni avasin oven ja vielä enemmän hämilläni tervehdin Susannaa.

"Päästätkö sisään vai lähdenkö kotiin?"

Tule ihmeessä peremmälle tokaisin.

Miksihän se tänne tuli, mietin, eihän se ennenkään ole tuppautunut sisälle asti.

Kutsuin vieraan olohuoneeseen ja hain keittiöstä pari viinilasia, koska huomasin Susannalla olevan vinkkupullo kassissaan.

"Taasko katselin uteliaana ympärillesi ja huomasit pulloni?" hän nauroi.

Muutaman viinilasillisen jälkeen oli Susannakin juonut estonsa pois ja kertoi tulleensa käymään koska oli odottanut tytärtään käymään, mutta 21-vuotias Anne olikin viime tingassa soittanut, että ei pääsekään, koska lähtevät joidenkin kavereiden kanssa mökille.

Sain tokastua vain, että kiva kun tulit.

Ihmettelin, silti suuresti miksi se silti minun luo tuli aikaansa viettämään, mutta toisaalta eihän se minua haittaa, yksin se ilta olisi tullut muuten tullut vietettyä, mihinkä sitä vesisateessa viitsisi lähteä, veneellä kastuu, terassilla kastuu ja moottoripyöräillessä kastuu, nyt on sentään seuraa vaikkakin vähän yllätyksenä tulikin.

Saimme pullon juotua ja pari tuntia siinä sivussa rupateltua.

Samassa muistin ja tokaisin Susannallekin, että käyn ottamassa saunan pois päältä kun tuskin saan sinusta selän pesijää, mutta samalla hän loi semmoisen kiltin pikkutytön katseensa minuun ja heitti leikkisästi, että eikö vettä riitä kahdelle, aamullakin kastuttiin yhtä aikaa.

Punaviini sen varmaan aiheutti, mutta saunaan teki mieli ja onhan Susanna salaa mielessä jo illan aikana käynyt joten tokaisin, että mene edeltä niin tulen perässä.

Olin aivan varma, että ei se sinne lauteille kapua, mutta kohti kylpyhuonetta vaan sen askel kävi ja pyysi tuomaan tullessani pyyhkeen itselleen.

WTF! Sinne se naapurin herkku nyt paineli. Kuulin, kun suihkun jälkeen saunan kiukaalle heitti jo löylyäkin.

Siinä sitä sitten oltiin, ei muuta kun perään.

Otin saunaoluet mukaan ja painoin suihkuun.

Hetken ajattelin, että näinköhän se ajaa hädissään mut lauteilta pois mutta ei, siinä sitä siten heiteltiin vettä kiukaalle ja juotiin olutta.

Osaa sen kahden lapsen äitikin näyttää erittäin seksikkäältä, varsinkin kun on ensin punkkupullon sen kanssa tyhjentänyt.

Susanna paineli suihkuun ja jäin itse vielä lauteille, eipä tarvinnut kuin heti ajatella miltä tuo naapurin namu tuntuisi, kun alkoi jo alapäätä niin paljon pakottamaan, että alta 2 minuutin oli jo valtava heijari ja samassa saunan ovi aukeaa...

Susanna polvistuu eteeni ja ottaa täydessä mitoissa olevan kullini suuhunsa, ei hitto, ottaa parhaiten suihin kuin kukaan tuntemani nainen ajattelen ja alan hieromaan Susannan kovettuneita nännejä.

Olen varma, että en jaksaisi kauaa tuota mahtavaa poskihoitoa joten vedän Susannan ylälauteelle ja kaadan hänet selälleen.

Arka kiimanhaju osuu samalla sieraimiini kun Susannan reidet ovat vasten poskiani.

WTF! Posliini naurahdan (taisi tyttö jo tullessaan tietää) ja alan nuolla häntä. Pillu on märkä kuin vesilasi ja muija alkaa pitää jo sellaista meteliä, että naapurit varmaan kuulee, mutta mitäs se haittaa, ajattelen.

Käännän Susannan selin minuun päin ja alan naida tuota ihanaa herkkua.

Ajantaju häviää, aina ajoittain ja havahdun kun Susannan tiukka tavara supistelee kyrpäni ympärillä jo kolmatta kertaa. Tuntuu samalta kuin jaksaisi pyöräillä vaikka Tukholmaan. Pirun sarvet kasvaa päähäni kuin katselen pientä suklaareikää silmieni alla, otan lauteilta shampoopullon ja hieron varovasti etusormeani shampoon avulla sisään.

Samassa alkaa voihkinta.."älä, sinne ei ole mennyt kukaan, älä sinäkään, mutta en voi vastustaan kiusausta vaan vedän vehkeeni pihalle ja alan tarjoamaan varovasti tuohon tiukkaan ruskeaan reikään.

Älä, älä, kuuluu mutta en enää välitä, alan naida jo lähes apinan raivolla herkkupersettä.

Sattuu, sattuu, kuuluu, mutta enää ei voi perääntyä..

Susannan pää hakkaa jo varmaan reikää saunanpaneeleihin, mutta alkaa jo itsekin työntämään itseään kulliani vasten.

Alan kiihdyttää tahtia, tuntuu kuin jotain suurta alkaa sisältäní kohta vapautumaan, äkkiä käännän Susannan ympäri, työnnän valtavan meisselini noihin parhaiden suihinottohuulten väliin.

Purkaudun ja hän nielee kaiken..

Käymme suihkussa ja Susanna lähtee sanaakaan sanomatta kai kotiinsa.

Kuluu pari päivää kun taas kuulen ovelta sadepäivän iltana koputuksen...avaan ovea ja näen Susannan ja punkkupullon....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute