Herkku-puhelin
Nina Pariisissa
Ninakoroissa

Olin taas kerran Pariisissa työmatkalla. Työmatkani suuntautuivat usein tänne, tai Lontooseen. Tämä on muistettavin kokemukseni tähän saakka tästä kaupungista...

Kun viralliset asiat oli matkan osalta hoidettu, minulla oli tapana usein pitää pitkä viikonloppu töiden jälkeen omaa aikaa. Tuona aikana muutuin Ninaksi, 10 cm piikkikoroissa lähes 190 cm amazon-naiseksi, mutta silti naiselliseksi. Olin hotellihuoneessani, valmistautumassa perjantai-iltana. Puin päälleni konservatiivisesti, mutta naisellisesti. Mustat stayupit jalkoihin, jotka kiinni sukkanauhavyöhön. Pitsiset upeat alusasut, Musta keskipitkä nahkainen hame joka ulottui hieman polvien yläpuolelle, ja upea harmaa bleizeri, jonka päälle hameeni väriä vastaava nahkatakki. Jalkaani vedin ainoan osuuden vaatetuksestani jonka tietäisin kiinnittävän välittömästi huomiota: mustat aitoa nahkaa olevat reisisaappaat, neliskulmaisilla 10 cm piikkikoroilla. Mutta ne sopivat asukokonaisuuteni. Tarkoituksenani oli lähteä ostoksille naisena, ja halusin näyttää tyylikkäältä.

Olinkin huomannut aikaisempina päivinä hotellini lähellä kenkäkaupan, jonka valikoima tarjoili vain naisten kenkiä, ja erikoisempia sellaisia. Sinne olin päättänyt ensin Ninana suunnistaa. Vielä kultaiset korvarenkaat korviin, ja kaulaketju kaulaan, ja viime lipaus huulipunaa ja kävelin ulos hotellista korot kopisten. Nautin siitä että takuulla useamman kuin yhden hotellin respan henkilökunnan miespuolisten jäsenten katseet kiinnittyivät minuun, korkeiden korkojeni kopistessa marmorilattiaa vasten.

Päästyäni kenkäkaupalle, joka oli aivan kävelymatkan päässä, huomasin että en ollut tullut yhtään liian aikaisin. Kello oli jo puoli kuusi, ja se olisi menossa kuudelta kiinni. En ollut ehtinyt katsoa aukioloaikoja aiemmin. Astuin kuitenkin sisään, ja naispuolinen myyjä tiskin takaa hymyili minulle, vastasin hymyyn ja siirryin katselemaan valikoimaa. Upeita, naisellisia korkokenkiä oli hyllymetri toisensa jälkeen. Sovittelin eri kenkiä, sillä minulla on onneksi naisellinen koko, 39, joten ihan joka mallista mitä halusin koittaa, löytyi kokoja. Lopulta olin saanut kerättyä 4 eri paria joista pidin kaikista eniten, jotka päätin hankkia itselleni. Paljon muita kauniita kenkiä jäi, mutta valitettavasti ne olivat aika hinnakkaita, joten päädyin 4 pariin; punanahkaisiin avokkaisiin noin cm pyöreällä piikkikorolla ja nilkkaremmeillä, "silkkipintaisiin" 10 cm korkoavokkaisiin joissa oli maata päin hieman paksuneva, ohut ranskalainen korko, sekä pariin muuhun pariin.

Ilmeisesti aikaa sovitellessani oli kuitenkin kulunut, sillä myyjä liikkeestä oli kadonnut mentyäni kassalle. Sen sijaan siellä istui komea keski-ikäinen mies (itse olen 30v "tyttö") joka alkoi jututtaa minua. Pari sanaa Ranskaa, mitkä osasin, ja sitten vaihdoimme kieltä Englanniksi. Hän kertoi että kello oli jo lähes seitsemän, mutta oli vaikuttanut siltä että nautin olostani niin paljon sovitellessa, että hän oli päättänyt jäädä pitämään liikettä auki, sitä paitsi, hyviä asiakkaitahan pitää kohdella hyvin. Kiitin häntä kauniisti ja pyysin josko hän voisi lyödä valitsemani kengät kassaan ja saisin maksaa ne. Silloin yllätyin ensi kertaa; hän sanoi että kyllä neiti, jos saisi tietää vain nimeni. Kerroin sen olevan Nina, ja hän tiedusteli ja alkoi jutella kanssani, mistä päin olin, mitä tein Pariisissa jne. Kerroin olevani Suomesta ja hän kertoi että Suomalaiset naiset harvoin ymmärsivät upeiden kenkien päälle, mutta minä olin selvästi poikkeustapaus. Kiitin kohteliaisuudesta ja taisin hieman punastuakin. Hän katsoi omia saappaitani jotka olivat taas jalassani, ja tiedusteli, mistä olin ne saanut. Hän kertoi että heillä oli myös lähetys upouusia saappaita joita ei vielä ollut esillä, ja saisin vilkaista niitä, mikäli haluaisin. Tilanne tuntui oudolta, mutta ei pelottavalta, joten sanoin, miksipä ei, jos hänellä olisi aikaa.

Menimme takahuoneeseen joka oli täynnä kenkälaatikoita jotka olivat osittain avaamattomia, osittain purettuja. Hän näytti minulle saappaita jotka hänen mielestään sopisivat minulle erittäin hyvin. Ne olivat mustaa "pitsipintaista" materiaalia, aivan kuten ostamani avokkaat, ja niissä oli lähes 10cm pyöreä piikkikorko. Ne sopivat kuin unelma. Kävelin jokin aikaa ne jalassani ja sanoin että nämä ovat kyllä aivan uskomattoman upeat, mutta minulle ei varmaan olisi nyt juuri varaa ottaa niitä. Silloin tuli toinen yllätys: hän sanoi, ettei aikonutkaan pyytää niistä rahaa, vaan suostuisi antamaan ne minulle vain, mikäli suostuisin lähtemään hänen kanssaan treffeille. Mietin asiaa sekunnin, kaksi, seurauksista piittaamatta, ja sanoin kyllä (Oui.) Sovimme ajan ja paikan koska hän hakisi minut ja mistä (hotelliltani) ja hän lupasi järjestää upean illan meille yhdessä. Tuumasin, mikäpäs siinä, sainhan upeat saappaat, ja voisin aina hienona naisena perääntyä treffeillä, mikäli tuntisi oloni tukalaksi.

Valtavine kenkäkasseineni sipsuttelin korkosaappaissani takaisin hotellilleni, ja aloin valmistautua illan treffeille Pierren kanssa. (Niin hän oli nimensä sanonut.) Meikkasin tavallistakin huolellisemmin, valitsin hieman tyylikkäämpiä koruja ja laitoin jalkaan hänen lahjoittamansa uudet, pitsipintaiset, hieman yli polven ulottuvat korkosaappaat, koska arvasin että hän varmasti haluaisi nähdä ne jalassani. Päälle puin mustaharmaan iltapuvun jossa oli edessä halkio, ja vielä viimeisenä silauksena vaihdoin kaulaketjuni mustaan mokkanahkaiseen kaulapantaan.

Pierre oli ajoissa, hotellin aulasta soitettiin minulle ja käsilaukun napaten, ryntäsin ulos hotellihuoneen ovesta ja aulaan. Hän oli pukeutunut tyylikkääseen pukuun ja herrasmiehenä suuteli minua kädelle. Olin otettu ensi hetkestä asti hänen kohteliaasta käytöksestään. Hän kehui kuinka upeasti olin pukeutunut ja kuinka upea nainen olin, jatkuvasti, ja tunsin itseni kyllä myös sellaiseksi. Olin hieman häntä pidempi koroissani, mikä tuntui vähän oudolta, mutta onneksi hän oli myös hyvin pitkä mies, joten vain muutaman sentin, joten ero ei ollut huomattava.

Hän vei minut syömään loistavaan pikkuravintolaan, jossa juttelimme niitä näitä, minun työstäni, työmatkoistani, hän oli kiinnostunut kuulemaan kaiken minusta. Jälkiruokien ja kahvin jälkeen menimme kävelemään Seinen rannalle, ja tunteet jylläsivät sisälläni. Tunsin vetoa tuohon mieheen naisena, Ninana. En ollut usein antanut periksi naisellisille haluilleni, mutta tajusin että saavuttaisimme pian pisteen, jonka jälkeen en voisi perääntyä, jonka jälkeen tulisimme olemaan intiimisti toistemme kanssa vielä tämän illan aikana. Se samaan aikaan kutkutti, jännitti ja pelotti minua. Tunsin itseni niin naiseksi kuin vain mahdollista, tuuli puhalsi hieman iltapukuni halkion läpi, korkeakorkoiset saappaani kopisivat asfalttia vasten. Yhtäkkiä Pierre pysäytti minut jalkakäytävällä, joen viertä kulkevan aidan viereen. Hän kysyi, olinko nauttinut illasta. Hymyilin, ja se kertoi hänelle varmasti kaiken. Hän herrasmiehenä kysyi, haluaisinko vielä mennä johonkin, vai palauttaisiko hän minut hotellilleni. Sanoin ettei meidän vielä tarvitse erota, ellei hän halua, ja hän oli siitä näkyvästi mielissään.

Hän tarttui minua rauhallisesti kädestä kiinni, enkä estellyt. Hän kysyi, oliko Ninaa koskaan suudeltu Pariisin yössä. Siihen minun täytyi vastata kieltävästi... raotin jo punattuja huuliani, ja prinssini työnsi kielensä huulieni välistä sisään, suumme kohtasivat kiihkeästi... Hänen selittämätön vetovoimansa sai minut lähes laukeamaan sillä paikalla, vaikka koko ilta hänen kanssaan oli ollut minulle eräänlaista naisellista orgasmia... Samaan aikaan olin aivan pyörtyä kiihotuksesta, naisellisuuteni tunteesta, mutta myös pelkäsin mitä voisi tapahtua, mihin tämä voisi johtaa... Päätin ehdottaa, että menisimme hotelliini parille drinkille vielä, sillä olisi sääli jättää ilta näin kesken. Pierre sanoi että olin lukenut hänen ajatuksensa. Seisoskelimme vielä jonkin aikaa, toisiamme hyväillen, hän kosketteli minua hellästi reisiäni vasten, stayuppejani pitkin käsiään vedellen, välillä myös saappaitani hyväillen, välillä rohkeammin peppuanikin koskettaen, ja minä painauduin hänen puvunhousujansa vasten, ja tunsin hänen housujensa läpi todella kivikovan etumuksen, samalla jatkaessamme suutelua. Tämä ihana mies suuteli minua, ja oli kiihottunut, kiinnostunut minusta naisena, maailman romanttisimmassa paikassa. Kokemus oli uskomaton. Aloin johtaa häntä hotellille päin, otimme taksin jossa jatkoimme suutelua ja satunnaista keskustelua, jokainen hänen suudelmansa tuntui ihanalta, hellältä, ja juuri oikealta. Imin hänen kieltään huulieni välissä, välillä pitkään, välillä lyhyemmin, ja annoin osoittaa että tämä suomen tyttö osasi kyllä kielisuudelmien jalon taidon vähintään ranskalaisella tasolla. En ajatellut omaa, pikkupöksyissäni taaksepäin käännettyä, kivikovana sykähtelevää pientä pippeliäni, vaan tunsin itseni täysin naiseksi, Ninaksi, johon mies oli ihastunut. En ajatellut seurauksia tai miettinyt mihin tämä voisi johtaa.. Olin liian monia öitä käyttänyt dildon kanssa, tai pornoleffoja katsoen, ja niissä esiintyvän transseksuaalin osasta haaveillen, etten enää välittänyt mihin joutuisin tässä tilanteessa.

Päästyämme hotellille, suutelimme koko matkan hissillä ylös kerrokseeni, ja hän tuli taakseni, painautuen etumuksellaan housujensa läpi iltapukuni kautta minua vasten ja kysyi tunnenko hänen kovuutensa... vastasin, totta kai, ja haluaisin tuntea sen hyvin pian vielä paremmin... suutelimme taas.

Hotellihuoneeseen päästyämme, revin hänen housunsa alas ja sanoin että minun on pakko saada hänen kullinsa suuhuni, nyt heti, ja hän hymyili kauniisti, kehui naisellisuuttani. Vedin vetoketjun alas, ja tartuin reilusti yli 15 cm mutta ohuehkoon kyrpään jossa oli kaunis pää, ja joka sykähteli aivan uskomattoman jäykkänä. En ollut koskaan aiemmin naisena tuntenut näin suurta halua ja ehkä jopa rakkautta miestä kohtaan, halusin tyydyttää hänet naisena, joten toimin kuten olin nähnyt naisten toimivan, ja toimineen minuakin kohtaan, otin hänen kyrvänpäänsä huulieni väliin ja aloin pikkuhiljaa hyväillä hänen kaluansa suullani. Samalla hänen pallejaan oikealla kädelläni silittäen ja välillä pidellen. Olin seitsemännessä taivaassa, polvillani, upeassa iltapuvussa, korkosaappaat jalassa, uskomattoman komean miehen edessä, hänen penis suussani. Yhtäkkiä ajatus tuosta kaikesta oli minulle liikaa, ja pieni kosketus vasemmalla kädellä alapäähäni, sai minut ruiskuttamaan spermani pikkupöksyihini. Jatkoin paineella hänen kullinsa imemistä kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan... En ollut koskaan lauennut noin helposti ja yhtäkkiä, ilman varoitusta. Otin hänen kyrpäänsä niin syvälle kuin pystyin, livoin sitä kielelläni ympäriinsä, ja vetäydyin taas ulos, tahtomattaankin hän tarttui hieman hiuksiini, hoki nimeäni, ja toisti kuinka upea olin polvillani korkosaappaissani hänen edessään. Tunsin kuinka hänen kalunsa alkoi sykähdellä kun olin imenyt sitä muutaman minuutin, Pierrekään ei ollut tainnut olla kenenkään kanssa vähään aikaan, sillä yllättäen hän kuiskasi "älä lopeta, ihana Nina, haluan laueta suuhusi"... Ja mitään muuta en sillä hetkellä halunnut enempää, joten punatut huuleni kireällä hänen kullinsa ympärillä takasivat hänelle sen että hän laukesi suuhuni yllättäen, ei kovin kovalla paineella, mutta hyvin paljon lastia purkaen... Tunsin itseni naiseksi, joka oli juuri antanut miehelleen upean fellaation. Nielin hänen lastiaan, hyväillen samalla hellästi hänen kyrpäänsä...

Loppuyönä teimme paljon muutakin, mutta siitä toisella kerta...

Mikäli sinua kiinnostaa kuulla lisää Ninan seikkailuista, haluat kommentoida niitä, tai tavata Ninaa (kerro silloin oma fantasiasi), ota minuun yhteyttä...

Nina

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute