Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Vanhempaa halusin 2
 Pekka 16.09.2008
 
 
Jaana istui sohvalla ja imi kaluani ahnaasti. Olin jo tulla ja irtauduin otteesta. En vielä halunnut laueta. Käskin Jaanan kontilleen jolloin eteeni paljastui tuo upea perä. Pillu kiilteli nesteistä ja anus aneli kosketusta. Nyt halusin saada tuota kokenutta vittua ja anusta. Puristelin pakaroita ja iskin kämmenellä kankulle. Tykkäätkö narttuseni?..kysyin.

Lisää..lisää Jaana huokaili ja aneli kullia sisään. Se sai vielä odottaa. Minulla oli nyt muuta mielessä. Fantasia jonka haluan nyt toteuttaa. Läiskin pakaroille ja puristelin kovaa...oooh Jaana huohotti posket punottaen. Anus oli riettaan avoin ja laskin peukalon reiälle. Ihanan lämmin ja kutsuva. Jaana rukoili ....työnnä sisään. Liikutin peukaloa reiällä ja painelin hieman. Aivan ihana ja valmis kullilleni. Pillun huulet turpeina ja kiiltävinä oli ihana näky. Kullini rukoili jo pääsyä tuohon herkkuun. Huomasin liukuvoiteen pöydällä, mutta vielä en sitä tarvinnut. Nimittäin pakarat ja reiät halusin voidella ensin lämpimällä spermalla. Haluan ruiskia spermat, koska olin jo muutenkin niin lähellä purkautumista.

Astuin lähemmäksi pakaroita kulli kovana. Asetin terskanpään lämpimälle anukselle.

Aaaah ...mikä ihana tunne. Jaana huokasi ja pyysi...työnnä sisään. Työnsin hieman anusta jolloin en kestänyt enään. Ensiksi sperma ruiskusi anukselle, spermaa tuli pakaroille, aaah

Että orgasmi kesti ja kesti. Spermaa valui anukselta pilluvakoon norona. Jaana huokaili...ihanan kuumaa spermaa..oih. Huh... Nyt kullini sai pienen lepotauon ja on aika Jaanan nautinnon. Otin pöydältä dildon ja työnsin sen suoraan litisevään pilluun..pohjaan asti. Jaana parkaisi nautinnosta..oooooh ihanaaaa. Pidin dildon syvällä pillussa paikallaan. Työnsin sormen Jaanan pyllyyn. Oiiiiih..jooo ...lisää sanoi Jaana. Rupesin liikuttamaan sormea pyllyssä sisään ja ulos samaan tahtiin dildo souti pillussa. Tätä Jaana ei enään kestänyt vaan laukesi huutaen samalla kun lisäsin sormen pyllyyn toisen pariksi. Jaana valui nestettä kun otin dildon ulos pillusta ja sormet pois pyllystä. Kaluni oli taas kovettunut Jaanan lauetessa. Siirryin Jaanan taakse ja ohjasin kullin pilluun, survaisten sen voimalla sisään. Jaana älähti ja oli vielä uupunut äskeisestä. ”Lepää vain” sanoin Jaanalle samalla kun katselin kuinka kullini souti pillussa ja kiilteli nesteistä.

Olin jo tulla siihen paikkaan, joten otin kullin pois pillusta ja asetin sen anukselle. Anus oli rento ja avonainen. Työnsin kullini pyllyyn voimalla. Jaanan suusta pääsi pitkä huokaus....aaaaah ihanaa...vihdoin. Pylly tuntui ihanan tiukalta..aaah en kestänyt tuollaista. Komensin Jaanan polvilleen eteeni kun kiskaisin itseni pois Jaanan pyllystä.

Nyt otat spermat naamalle, kieli ulos! Komensin. Jaana katsoi minua silmiin kieli pitkällä odottaen. Samalla hän puristeli omia rintoja. Nyt on fantasiani huipennus edessä.

Jaanan rietas katse laukaisi nesteet liikkeelle ja en voinut olla huutamatta ”aaaah”. Sperma ruiskusi kielelle, siitä valuen rinnoille. Spermaa tuli naamalle ihanasti, aaaah.

Orgasmi oli jälleen pitkä...HUH. Laskeuduin polvilleni ja suutelin spermaista naamaa. Rietasta ja ihanaa............nam. Nyt on suihkun aika ja sen jälkeen........arvaat varmaan...
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute