Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   livekamera
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Sannin yllätys 2
 Tommyboy 15.04.2010
 
 
Nyt on lupailemani toisen kirjoitelman aika. Aikaa on kulunut paljon, mutta munaa en ole saanut hetkeen. Aikaisemmin vierailleet työmiehet olivat tehneet työnsä ja tauolla aina naineet minua. Työt tulivat kuitenkin valmiiksi ja heitä ei ole näkynyt. Sanni on oma dominantti itsensä. Toissa päivänä tein ruokaa ja suolaa pääsi menemään ruokaan liikaa, tästä kimpaantuneena Sanni kävi kurkkuuni kiinni ja sanoi ”Tästä hyvästä huora saa maksaa, jonain päivänä.” Sanni on siirtänyt yöpaikkani kellariin pieneen häkkiin, jotta hän voisi naida ystäviään rauhassa.

Tänä iltana iltapalan laiton ja iltasiivoamisen jälkeen Sanni tuli kellariin ja sanoi, että nyt saat maksaa liian suolaisesta ruuasta. Sanni veti ylleen suurimman koskaan näkemäni tekomunan ja käski minun imeä sitä. Tekomuna oli niin suuri, että suuhuni mahtui vain sen terska. Nuolin ja imin tekomunaa sen minkä pystyin ja Sanni kiskoi päätäni niin, että tekomuna menisi aina vähän syvemmälle. Kun Sanni oli tyytyväinen tähän hän irtautui minusta ja käski minun mennä polvilleni ja pyllistää hänelle. ”Toivottavasti käytit paljon sylkeä, sillä aion tunkea tämän sisääsi ilman muuta liukastetta”, Sanni painoi tekomunan suuren terskan reiälleni ja alkoi painamaan sitä sisääni. Purin hammasta ja toivoin, että se sujahtaisi sisääni aiheuttamatta suuria vaurioita. Lopulta terska painui sisääni ja päästin kovan parahduksen ja aloin itkeä kivusta. Tekomuna oli niin suuri, että Sanni joutui tekemään pelkästään terskan kanssa suurta liikettä, että tekomuna liikkuisi kunnolla sisälläni. Kun Sanni oli valmis, eli kun olin lähes menettänyt tajuni siihen panoon, hän irtautui minusta ja sanoi: kas vain pari repeämää. Sanni otti jonkin purkin taskustaan ja laittoi, jotain perseelleni. Se kirveli niin kauheasti, että aloin taas itkemään. ”Älä itke suolaa se vaan oli, vai onko susta tullu ihan täysin se mikskä mä sut muutin?”

Aamulla heräsin ja takapuoltani kirveli, menin ylös normaalissa asustuksessani ja aloin laittamaan aamupalaa. Sanni tuli ruokapöytään ja annoin tekemäni aamupalan hänelle. Kun Sanni oli syönyt hän nousi pöydästä ja antoi koiran kuppiini koiran ruokaa minulle aamupalaksi. Menin kontalteni ja söin sen, koska tiesin, että se saattaisi olla ainut ruoka mitä saan tänään. Aamupalan jälkeen aloin siivoamaan ja Sanni katosi jonnekin päin taloa. Illalla ovikello soi ja siellä oli postimies, mies sanoi, että hänellä on lähetys Sanni Mäkilehdolle. ”Jätä se tuohon pöydälle niin Sanni saa sen siitä sitten.” Mies laski laatikonpöydälle ja pyysi kuittauksen paketista. En tiennyt mitä laittaa kuittaukseksi joten laitoin ”Tomi Tammela”, Mies katseli minua kun kumarruin kirjoittamaan nimikirjoitusta paperiin. Kun olin nousemassa pöydän äärestä postimies kaatoi minut maahan ja potkaisi minua munille. Ulvahdin tuskissani ja postimies tuli päälleni ja kuiskasi korvaani ”Soitin Sannille aiemmin tänään ja hän kertoi, että voin tehdä sinulle mitä tahdon.” Makasin tuskissani maassa kun postimies aukaisi housunsa. Toivoin ettei hän panisi minua perseeseen, mutta sinnehän hän työntyi. Kiljuin kivusta kun mies työntyi sisääni, mies liikutteli itseään eläimellisesti sisässäni. Huusin, huusin ja huusin. Kun mies lopulta lopetti huohotin ja itkin kivusta. Mies laukesi itsensä päälle ja käski minun tulla nuolemaan hänet puhtaaksi. Nuolin miehen ja menin tekemään omia töitäni ja postimies lähtiessäni läimäytti minua vielä takapuolelle. Töitteni jälkeen menin nukkumaan.

Aamulla Sanni tuli alas ennen kuin heräsi ja sanoi, tänään on erikoisohjelmaa. Sanni heitti minulle vaatteita eteeni sanoen: pue noi päälles. Kun aloin pukea vaatteita näin, että sain pienen punaiset pitsistringit, punaisen tiukan minihameen, punaiset pitsirintaliivit, mustan läpinäkyvän päällispaidan, punaiset verkkosukkahousut ja korkokengät. Puin vaatteet päälleni ja sain ohjeistuksen meikata itseni mahdollisimman huoramaisesti. Laitoin punaista huulipunaa, paljon sinistä luomiväriä ja pinkkiä kajaalia. Sanni vei minut ylös ja käski minun tehdä dipit ja dipattavat ainekset illalla olevia juhlia varten. Kun olin saanut ruuat tehtyä Sanni tuli keittiöön ja kehui työtäni. Sannilla oli siistit bilevaatteet päällä, ei mitenkään lutkamaiset, mutta eivät mitkään normivaatteetkaan.

Illalla kun vieraat tulivat Sanni käski minut tarjoilemaan ja ohjaamaan ihmisiä oikeaan paikkaan. Juhlahuoneessa soi musiikki kovalla ja ihmiset tanssivat. Kun kaikki vieraat olivat paikalla, Sanni tarttui mikkiin ja piti pienen puheen. ”Tervetuloa kaikki tänne juhlimaan, ruoka ja juoma tarpeistanne vastaa tämä tyttö ja osoitti minua. Lisäksi hän hoitaa kaikki henkilökohtaiset tarpeenne myös.” Katsoin Sannia kauhuissani, sillä porukassa näytti olevan paljon puutteessa olevia miehiä. Osa miehistä oli kyllä ihan komeita, mutta osa niin sanoakseni hikisiä suuria rekkamiehiä. Kävellessäni moni mies puristi minua takapuolestani ja sain snacksi tilauksia kuin juomatilauksiakin paljon. Kun kaikki olivat saaneet tarpeeksi sain Sannilta ohjeistuksen siirtyä viereiseen huoneeseen odottamaan.

Huoneessa oli ruoskia pöydällä, kondomeita ja jos jonkinmoista tavaraa. Kuulin kun Sanni alkoi taas puhua. Nyt arvotaan ensimmäinen, joka pääsee tyydyttämään henkilökohtaisia tarpeitaan. ”Julia, onneksi olkoon olet ensimmäinen onnekas, älkää muut vielä luovuttako kaikki pääsevät varmasti hoitamaan tarpeensa.” Olin jo huokaista helpotuksesta kun Sanni sanoi tytön nimen, mutta kuinka väärässä olinkaan. Kun Julia astui huoneeseen hän käski minun mennä mahalleni sängylle. Sanni tarttui piiskaan ja alkoi paiskia minua reisille ja huomasi, että minulla oli outo kumpu siinä missä tytöillä olisi häpykumpu. Julia hymähti ja napautti piiskalla minua munille. ”En tiedä tälläisistä tapauksista paljoa, mutta sen tiedän, että pillua niille ei saa antaa.” Julia laski farkkunsa ja käski minut nuolemaan pilluaan. Kun Julia tuli hän nousi ja puki farkkunsa ja lähti pois.

”Jahas Julia on valmis nyt on seuraavan vuoro. Jahas tässä lapussa onkin kolme nimeä, Martti, Pekka ja Esko teidän vuoro.” Kun miehet tulivat huoneeseen he riisuutuivat ja käskivät minunkin riisuutua. Kun he näkivät ylimääräisen ulokkeeni he naurahtivat, ihan oikein tommosella kalulla. Miehet käskivät minun imemään peniksiään ja imeskelin niitä kunnes he käskivät minun nousta. Yksi miehistä meni selälteen sängylle ja käski minut päälleen. Menin miehen päälle ja mies ohjasi kalunsa perseeseeni. Voihkaisin kun terska upposi sisääni. Loput miehistä tulivat naamani luo ja käskivät minun imeä. Ynisin ja imin noita suuria kaluja vuorotellen. Yksi miehistä joiden kalua imin lähti pois ja tunsin kuinka allani ollut mies lopetti liikehdinnän. Tunsin, kuinka miehet alkoivat tunkea toista kalua samaan aikaan perseeseeni huusin kuin pieni sika, mutta edessäni ollut mies tunki kalunsa kurkkuuni, jotta lopettaisin huutamisen. Kun miehet olivat sisälläni he alkoivat liikuttaa itseään. Lopulta yksi minua perseeseen panneista miehistä murahti ja laukesi sisääni. Mies vetäytyi ulos ja vapautti edessäni olleen miehen panemaan minua toisena miehenä perseeseen. Nuolin lauenneen miehen kalun puhtaaksi persenesteistäni ja spermasta. Nyt nuo kaksi jäljellä olevaa panivat minua kunnes laukesivat lähes samaan aikaan sisälleni. Nuolin nuokin kaksi kalua puhtaaksi ja miehet lähtivät pois pukeuduin ja menin istumaan.

Juhlien päätteeksi olin nuollut varmaan 15 eri pillua kunnes ne olivat lauenneet, juonut virtsaa, ja niellyt varmaan 15 miehen spermat. Lisäksi perseessäni oli käynyt noin 30 kalua ja 15 kalun spermat lilluivat nyt siellä. Sanni tuli luokseni ja antoi minulle kipon mihin voisin päästää spermat perseestäni. Istuin varmaan 10 minuuttia astian päällä ja spermaan tuli yhtäjaksoisesti sinne koko ajan. Lopulta se loppui, nyt Sanni käski minun ottaa kipon ja niellä kaikki ne spermat. ”Sanoin, että mihin saat päästää spermat pois perseestäsi, mutten sanonut mitä niille sen jälkeen tehdään.” Lopulta olin niellyt kaikki spermat ja Sanni käski minun pukea sisäkön asun päälleni ja alkaa töihin, hän menisi nukkumaan.

Kun pääsin vihdoin illalla nukkumaan kello oli ilta 10. Aamulla heräsin ja puin päälleni, Sanni ilmoitti aamulla, että meille olisi tulossa erikois sisustaja sisustamaan kellarin. Pystyin jo lähes arvaamaan mitä oli tulossa, näin itseni mitä oudompien laitteiden päällä isojen miesten naitavana. Kun ovikello soi näin pihalla suuren pakettiauton, jonka kyljessä luki ”Anything you need for anything you need it for”, Sisälle marssi nainen nahka-asussa ja muutama mies normaalissa vaatetuksessa eli haalareissa ja poolopaidoissa. Nainen pyysi ohjaamaan heidät alakertaan. Päästyämme alakertaan nainen totesi, että paikka olikin jo aika laittaa uusiksi. Miehet alkoivat kantaa tavaraa pihalle alakerrasta ja minä lupauduin tuomaan juotavaa ja jotain pientä purtavaa heille, tiesinhän kuitenkin, ettei mitään ollut tehtävissä tulisin saamaan tänään kyrpää.

Kun kellari oli tyhjä nainen alkoi ottaa mittoja huoneesta. Tähän tulee orjalle sänky, kidutusvälinekaapit tälle seinälle ja kidutus ja lukitsemishuonekaluja näille alueille. Katselin tuon naisen persettä, joka oli todella muodokas. Entinen mies sisässäni heräsi ja minulla alkoi seistä. Miehet toivat juuri erästä penkkiä huoneeseen sillä hetkellä nainen huomasi seisokkini ja sanoi ”jahas tämä huone taitaakin tulla tälle pikku lutkalle.” Nainen käski miesten laskea oudon näköisen penkin alas. Nainen käski minun mennä penkille istumaan, istuin alas penkki tuntui yllättävän mukavalta vielä. Sitten nainen sitoi minut penkkiin ja sanoi, että se tuntuu vielä hetken aikaa mukavalta. Sitten nainen laittoi penkin sähköjohdon seinään ja otti penkin kaukosäätimen käteen. Hän painoi nappia ja särisevä kipu meni lävitseni. Tajusin, että penkillä pystyi antamaan sähköiskuja. Nainen käski miehet hakemaan lisää tavaroita autosta ja sanoi: hakekaa tavarat ja pistetään huone kuntoon niin saatte pari tuntia tän ”tytön” kanssa. Miehet katsoivat toisiaan ja huomasin, että he laittoivat toimiinsa vauhtia.

Kellarin ollessa sisustettu nainen lähti ylös etsimään Sannin jutellakseen raha-asioista. Miehet katsoivat minuun ja sitten toisiinsa. He alkoivat ottaa haalareitaan pois ja sen tehtyään näin kaksi valtavaa kyrpää. Miehet tarttuivat tuolin kaukosäätimeen ja antoivat minulle niin kauan pieniä sähköiskuja, että minulla alkoi seistä. Nyt he katselivat tuota kovana seisovaa pikku munaa seksikkään naisen vartalossa ja kirosivat. ”V***u tommosia pitäs olla, ehkä sitä pitää rankasta siitä annetaan 20 iskua.” Toinen miehistä kävi kaapilla ja toi sieltä bambukepin. ”Nyt saat kestää ku mies tän, jos äännähdät liikaa saat aina 10 iskua lisää.” NAPS kiljaisen mies napautti kepillä täysillä kovana seisovaan munaan. ”10 lisää”, ”Ei olkaa kilttejä ei enää.” NAPS NAPS pidätän äännähdyksen sisälläni vaikka munaani sattuu enenmmän kuin koskaan ennen. Alan itkeä miesten iskiessä minua munalle ja kasseille kovalla kepillä. ”Tää on oikeesti ihan ämmä se itkee jo, vaikka vasta puolivälissä mennään.” Kolmannenkymmenennen iskun tultua pääni nyökähti alas, koska olin niin väsynyt iskuista. ”Nyt sitte saat imee kahta kunnon kyrpää.” Miehet laskevat minut irti tuolista ja lysähdän maahan polvilteni ja miehet tunkevat molemmat kalut suuhuni. Miehet laukeavat suuhuni ja pistävät vielä nuolemaan ylitse tulleet spermat lattialta. Vieraiden lähdettyä joudun takaisin töihin ja kaluuni sattuu vieläkin.
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Herkku.net 2003 - Palaute